![]() |
traiasca romania shi ala kre a spus k sunt numai oameni saraci aici sa moara( :D :D )!!!
|
7 Attachment(s)
ma sunat becali acuma sa ne intalnim sa ii fac o sedinta foto la masina 4 free :lol: :lol: :lol: :evil:
|
Re:
Quote:
|
vazut acum de dimineata in centru 3 marci W12 - fara poze
touareg W12 760 Li Bentley flying spur :roll: si un amarat de C6 :lol: |
ce parcare a facut becali :lol: :lol: ....
dc nu ai luat si tu un aparat?dak tot era sedinta foto stabilita? :D |
la 6.2 m si tu o faceai la fel :)
|
am vazut astazi in Plaza in parcare un Chrysler Crossfire cu numarul B-87-RZD sau ceva de genu nu am avut aparatu la mine dar va asigur ca masinutza este cat se poate de superba eu unu ma uitam la ea cam asa :shock: se uita si proprietaru la mine :lol:
|
2 Attachment(s)
nu stiu daca se mai considera o masina tare la ce este deja pe strada in bucuresti da in fine .....CLS 500
|
Ferrari F 430 rosu... dar a trecut atat de repede incat nu am apucat sa-i fac poza. Dar tot bulevardul a intors capul dupa el
|
sil4tuning... e tare, dar nu atat de tare, am vazut deja 3 CLS 55 AMG, 2 negre si unul argintiu.
|
Re:
Quote:
dar este totusi :wink: |
nimeni nu a ginit crossfire-ul???
doamne ce inseamna sa nu ai cablu de date... :cry: |
am vazut eu crossfire ...
acum ... MULT timp .... e tare .. ianfara de astea? nimic nou ? gen.. a vazut cineva Cayenne`ul ala alb ? :D |
l-am vazut eu santose ...in trafic ...este dementiala masina ....
super styling - nu am apucat sa fac niste poze .... in rest vad la bentley in zona romana de m-am saturat ... cand GT cand flying spur .... :lol: |
in parcare la mall plaza,un 612 scaligetti sau cat e el...albastru..numere de san marino....si 2 gagici blondine maxim 21 de ani....am innebunit :shock: 8) :D
|
si cum de nu ai apucat sa tragi o poza daca erau in parcare ? :roll:
|
pai nu am cu ce :roll: posed un 6310 si nu obisnuiesc sa umblu cu aparatul dupa mine :wink:
|
citroen C6 ..lansarea la noi nici macar nu a fost ...era inmatriculata :wink:
|
se zvoneste ca Basescu se va lafai intr-un C6....
ce inseamna sa conduci ATS :wink: |
c6 a fost la siab
|
e o idee buna de imagine pentru tariceanu sa 'doneze' un citroen preseditelui.
|
3 Attachment(s)
in trafic :?
|
1 Attachment(s)
pt cine cunoaste vinul sec ... :wink:
|
2 Attachment(s)
un 630 cu niste jenti pe 19 dumnezeiesti :?
|
cool
http://ja.metacafe.com/watch/56956/r...56&referrerID=
http://84.40.3.164/ zic ca merita sa aruncati o privire :) |
adevarat ca reclama ca a noului civic nu sa mai vazut
sau masinile de Rc .... insa nu vad legatura cu masinile tari din bucuresti ? |
pai nu prea are..da oricum erau niste chestii prea faine sa nu le vada si altii...dupa tine, cam la ce sectiune trebuiau bagate? :?:
|
Am vazut in Tulcea un Infiniti FX45 (dupa triple) alb cu o linie neagra dar l-am vazut din mers . Avea folii negre si era fara numere.....absolut superb...niste croame ... am ramas interzis
|
5 Attachment(s)
la sectiunea filme zic eu ...si zic bine
un S60 very long :lol: |
3 Attachment(s)
o masina care cred ca o stie multa lume :roll:
nu este tare dar are un tuning optic de exceptie :) |
Hahahahahaha !!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Uitaţi-vă deseara la ştiri (Antena 1) să vedeţi barca lu' 'nea Jiji şifonată! :peace: |
3 Attachment(s)
poze
sincer mie chiar imi pare rau de masina :(( :arrow: |
da ce a facut ma nebunu? unde a bagat`o ? :) naspa de mashina aia.. mai bine ishi ia un lastun de acuma
|
10 Attachment(s)
a intrat in el un tir cand se intorcea aseara de la o emisiune tv ...
reporterii spun ca este mai sifonat tirul decat maybachul .... :lol: politia incearca sa stabileasca ..... reportaj de pe realitatea ...incredibil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: CU RANGA IN MAYBACH !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nici in dubai la mama banilor nu se face asa ceva cand vrei sa te PIPI pe o masina :lol: :lol: :lol: :lol: aia trag cu racheta in ele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: scuzati claritatea pozelor nu aveam in lista realitatea si am cautat-o rapid si cand am gasit postul nu am mai stat sa il perfectioneze si am facut poze direct asa de frica sa nu pierd faza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mult prea tare ...el a zis ca a fost atentat :lol: :lol: |
2 Attachment(s)
inca doua :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ati vazut cat il costa reparatul>>>>>>>>>>>> 50.000 de euro :roll:
cica isi vinde MAYBACH-UL si isi i-a altul |
cica nu-l vinde!! mai uita-te la stiri!! il face albastru sau bleu metalizat cu argintiu!! pacat de masina ca s-a urcat la cu tiru pe el.
|
10 Attachment(s)
daca nu ma insel mustangu este al lui kemal
si din nou M6 .... :lol: |
2 Attachment(s)
ce am vazut acum o ora....
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning