![]() |
in principal de u
|
Re:
Quote:
|
gabi, nota 10, ai procedat cum trebuie, ca altfel lungeai boala pana te ingropa.
nu te gandi ca poate nu e bine, poate... nu, ai procedat cum trebuie |
continuam discutiile despre femei k saptamana asha sunt liber :))
|
va e frica sa va urcatzi cu o femeie la volan ?!?!/ mai ales k vine iarna :))
|
Re:
Quote:
|
iarna nu ma prea incred in femei la volan...
vara n-am nici un stress... dar iarna... nici in mine n-am incredere :lol: |
stai k a venit .. iarna si sa vedem ce os a faca femeia mea .. sa vedem care o sa fie norocosu care o sa i`o dea in cur .. :) .. ea ... nu va ganditzi la prostii .. k io anu trecut era sa o troznesc p a mea :)
|
he he... ieri a nins, apoi a plouat, si pe urma a inghetat...
si prietena mea a mers excelent... sunt mandru de ea :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
unde te duci mahhh .. ai deja 30 nu vezi k e inghetzat pe jos ... sau ... lasa nu t baga p linia de tramvai stai acii k nu ma grabesc .. putem sa stam si la 10 stopuri :) |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mi-ai adus aminte de cineva care tot asea imi zice......moa ce ma distrez :lol: |
Re:
Quote:
parca ai fost acolo asa de bine ai explicat cum s-a intamplat :lol: :lol: |
Re:
Quote:
iti spun k sigur s`a intamplat la fel ptr k si eu ash face la fel .. :) mai ales daca e cu mashina mea :) ... si oricare dintre noi oricat ar tine la prietena lui mai mult tzine la mashina :P ... |
Re:
Quote:
i`auzi ce aflam p`aici....numai lucruri interesante :twisted: |
:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
P.S. wilkommen :wink: |
Re:
Quote:
|
mmmmmm cred ca stiu cine e......am io o lista de \"suspecte\"
oricum,ms aleks :lol: |
cu multa placere my dear sherlock :wink:
|
mare grija cu devilish lips ;)
|
Re:
Quote:
ii apar partea :D |
Re:
Quote:
.. ....(pana akum nu am de ce plange in prvinta ubitului meu :D ...da mai e timp)... |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
misoginii de noi :D |
Re:
Quote:
oricum o sa te convingi de asta cu timpul :wink: |
.....eu am vorbit la general .... am si spus k in cazul meu e fericire avand in vedere subiectul....nu am sarit la gatul nimanui :twisted: :twisted: ......
|
......kam asa sunteti voi barbatii :? http://www.resursadefun.ro/gi5_attraction.htm....
|
hahahaahahahahahahaha... funny... nu mai pot de ras
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si ce t face sa crezi k e asa?! |
...pentru k inainte era asa si akum am evoluat cu totii..... :twisted: :twisted:
|
....nu am dreptate....http://www.resursadefun.ro/gi11_Barbatul_Balcanic.htm
|
....si akum numai asa va multumiti(poate)...http://www.resursadefun.ro/gi12_Cum_...t_barbatul.htm
|
d3vilish_lips: daca mai ai ceva de adaugat la un mesaj scris anterior, te rog sa-l editezi! Nu mai posta 2, 3, 4, ..., 10 mesaje, unu' dupa altu'!
|
...da am postat unu fara attachment fara sa vreau si a trebuit sa fac doua....o sa incerc sa ma coformez :cry:
|
acu' sincer eu kiar n-am nevoie sa ma astepte prietena mea asa...
prefer sa fie cu pijama cu ursuleti si cu papuci pufosi si roz, ma innebunesc dupa fetele copilaroase :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
and wet :)) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|