![]() |
Re: Masini de gagici
Quote:
|
Quote:
ce toata ziua masina....:-P |
Quote:
|
BUna la toti...masini de gajici ...sincer as prefera ceva micutz si care sa consume putin ;)
Momentan am un Renault Laguna 1 ...1.8 cmc 16v, 120cp :) |
Quote:
|
masina de femeie: subaru impreza asta nou
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
O masina de gagica ...
|
Quote:
|
Probabil ca in viziunea ta masina de gagica e H3 sau Escalade .
|
daca dai cateva pagini in urma vezi ce optiuni am ales;)
whatever.... (sry de off) |
Scuze ... Speedster si S3 masini de femei ? Clar nu ai mers cu speedster sau esti putin sado ... Cat despre S3 ... ca dimensiuni da ... dar de ce sa irosesti performatele ... Nu sunt misgin si nici nu consider ca femeile nu pot fi SI buen soferite. Doar ca nu prea am vazut asa multe in wrc , f1 ... si sa nu-mi spui de Alina Bunica. ;)
|
Quote:
|
Pai si daca nu sunt pe gustul tau inseamna ca altul nu poate spune despre niste masini ca in viziunea lui sunt (sau nu) de gagica ? Am crezut ca aici ne exprimam parerile. Sau tu reprezinti un for care poate judeca aceste pareri ?! Cat despre speedster ... probabil esti foarte mica de inaltime. Altfel... tare as vrea s ate vad cum uric si cobori cand esti in fusta. Cat despre ... "mai tari decat speedster" ... cred ca te referi la modelul aspirat. Sa nu-mi spui ca ai condus modelul turbo .
|
nu nu sunt eu un for care sa judec pareri,dar ma inteapa mult cand vad cu ne desconsidera barbatii:| la capitolul "condus"
|
nene lucian cam comunist asa de fel....femeile numa cu fuste si baietii cu pantaloni....ai vazut si femei in pantaloni ma intreb oare....La revedere
|
Scuzami-o Sindrom dar daca si S3 si Speedster au ajuns masini de femei ... Se pare ca nu exista atentie distributiva. Nu am spus ca nu exista femei care conduc bine ! A mea conduce f bine !! Ideea e ca majoritatea barbatilor conduc bine si majoritatea femeilor ... sa raspunda sincer femeile. Cat despre remarca ta cu pantalonii ... eu prefer femeile in fusta si poti spune ca sunt cat de comunist vrei !!!
Sasha ... deci e adevarat ca nu te-ai dat cu speedster turbo , nu ? |
Quote:
|
Alta masina de femeie ;) ... doar are cutie secventiala , nu ? :lol:
|
Perechea mea conduce neasteptat de bine dupa 7 luni de carnet. A zgariat o singura data masina, evident frecand-o de a mea:) E moarta dupa Toyota Yaris, deci banuiesc ca asta poate fi o masina de fete. Ma rog, mai spune ca i-ar sta foarte sexy intr-un Aston Martin DB9....dar nu ma risc:)
|
Quote:
nu ma ce ai ca e prea puternica=))))))) |
Quote:
|
soramea are clio 3 de 75 de cai, cred ca asta e o masina pt fete, fosta mea prietena avea audi a4 de 150 de cai, si asta cred ca poate fi masina de fete.....
|
parerea mea e urmatoarea:La o fata ii sta bine in orice masina...degeaba e directoare de Banca si ea vine la lucru cu un cooper S.....sau alte comparatii hiperbolice.....Asa cum baietii prefera un anumit tip de masina ..asa sunt si femeile...Am vazut femeie conducand Hyundai Terracan si Toyota Rawa 2 si alte jeepane ......Oricum cum le vedem noi mai bine e cu totul altceva....Mie imi place cum ii sta la o fata intr-un Peugeot 406 cc rosu si cu interior de piele alba......:D
|
406 CC? :) ar fi ceva nou ala....
|
mie-mi place cel mai mult sa vad o femeie intr-un 208 cc negru fara fara piele ;)
|
mie-mi plac soferitele de pe ratb
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de ce lauryn, nu le-ai vazut ce suple-s toate soferitele de la regia autonoma de tarat bucuresteni?
|
Aston Martin DB9 Cabrio.
Cea mai tare masina de gagici posibila. |
este...cand o conduce un barbat
cred ca mai degraba un micra cabrio...ca mi-a sarit in ochi azi in timp ce inaintam cu viteza melcului absolut prin pasaj |
Masini pentru gagici...BMW M3...aia e baza, mai ales daca e mai bun decat tu 8) nu magari de CC, aia fie care blonda proasa poate sa circule...:rolleyes2
Eventual un EVO sau WRX in asa fel incat stie sa si conduca la limita...uh ce asi da sa vad mai multe fete ca ea... Un video cu fata: http://www.drifter.hu/video/videoPla...p?video_id=469 http://www.carsandgirls.hu/download/..._Nero_M3_9.jpg |
FOAAARTE TARI tipele.... daca intr-adevar erau ele la volan in imagini... Super!
|
cri mi na laaaaaaa,imi fac tricou cu ea.cat de relaxata poate fi la volan
|
Fata era la campionatul de drift in ungaria, in 2006 a inceput sa participe, iar anul asta a primit o "noua" masina, un ursulet cu motor de M3 E36 si multe altele...
Pentru o fata e extrem de bun, inca nu are incrdere in masina, dar face evolutia traptat... Cred ca nu trebue spus ca are cu ce...fara numar...dar macar face ceva si nu stal la mall. Pagina ei: http://nerom3.hu/ PS. Daca nu intra video-ul insista, 2x - 3x reload. |
de la a nu sta la mall,pana la ce face ea,e totusi un drum lung...zic eu..dar nah,iertati-ma,vin de pe strazi,unde parcarea laterala este inca de domeniul science-fictionului...si nu numai la femei...
sa fiu sincera,as fi curioasa cit la 100 din baietii de pe forumul acesta sunt in stare de ceea ce face ea...nevermind... sa mai fiu si on...momentan in capul meu 2 variante.prima e o buburuza turbata,si alta ar fi EVO...imi sta bine,believe me.:-) |
eu unul nu as putea face ca ea, in momentul asta, cu siguranta.
cat despre variante: a 2-a nu-ti trebuie, ca nu mori acasa nici cu scuterul tu, darmite cu un evo :) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
- Copyright 2026 4Tuning