![]() |
Re: caut logan!!!! =))
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Poate ai sa intelegi ca aicea nu e vorba de varsta ... ci de pasiune ... acel cielo a mancat bani cam cat fac masinile tale adunate la un loc .... asa ca lasa fitele astea de "RACER" ca de-ai ca tine am vazut palcuri ... palcuri. |
Quote:
|
Frate...te dai cu o Nova?....merge binisor.....nu are mai mult de 100 de cai.Ce zici?....sau nu sunt apt pt tine?...nu am aer conditionat si nici butoane frumoase in interior....si nici macar geamuri electrice......si e dacie......dar presupun ca la un topic de provocari nu ne batem in aere conditionate si nici in geamuri electrice.........ce zici..te bagi...peste 1 sapt am sa fiu in Bucuresti....mai exact de pe 10.....poate ne intalnim....
|
Quote:
|
Quote:
Oricum vezi k sunt destule masini pe site de peste 200-250cp cu care va puteti da cu cielo;) |
astia nau inteles nimc p threadu asta....asa e stilu romanului vrea sa se certe........deci pt toti looseri care au inteles gresit am sa repet.....NU MA INTERESEAZA CARCASA MASINII.....si cielo si super nova sunt masini imbatranite......tin sa va amintesc ca am in posesie un leon 1.6 16v PRIMU MODEL care se fabrica din 98.....deci si modelu meu de masina e vechi , ma refer la faptu ca masina mea are 30.000 km e din 2006 si nam chef sa ii rup planetarele sa coxez uleiu si sa o uzez, vreau so dau la 50.000 km cu 10.000 e.....nam de gand sa ma mai dau cu nimeni, poate doar ocazional, dak baietii au chef sami demonstreze ca au cielo respectiv super nova cu alte motoare mult mai puternice si mult mai potente , sincer nu ma intereseaza....io no sa modific niciodata o masina in stilu asta......mai bine imi iau modelu sport....si modific doar optic.......asa ca bafta "la baietii" si bafta la liniute cu masini scumpe(a mea a fost 14.000 noua asa ca stati chill)ca doar pt alea vati preparat voi atat.......bafta si INCHIDETI SI VOI TOPICU ASTA
P.S. ca sa va "simteti" si voi astia romanasii de 3 lei bine....io am facut loganasu de 105 cai si 4000 de valve cu alfa care are 120 de cai.......cu leonu nam incercat....am in carte 11.4 pt 100km\h si puternica si uimitoare nava spatiala autohtona are vro 10.2 deci nare rost.... |
Quote:
Chiar...nu stiu de ce am intrebat.........masina ta e prea slaba........nu ar avea rost..doar sa rada prietenii tai de tine. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
imi place ca.....toate masinile tale din semnatura....puterile cumulate ...ajung undeva la putin peste 250 de cai....in 3 masini....e foarte tare.......Te-as ruga sa nu repeti faza sa imi sari in cap si mie....era doar o parere.
|
Quote:
|
Inchide-ti fratilor threadu...moderatorii au plecat in concediu?:lol:
Calimero cate Kg are cielo ala acum?dupa aia 250cp care zici k ii are,cate kg are masina? Vezi k sunt destule masini cu care poate sa se dea.si parerea mea nu o mai ridica atata in slavi ca are 250cp si degeaba sunt masini de 300cp k nu are ce sa-i faca..nu`i asa..in fine.mai bine inchideti threadu k oricum numai prostii s-au vorbit aici |
Quote:
|
Alfa nu mai e de mult...
|
Quote:
|
Quote:
|
ha ha ce gluma buna compactu ala are 1400 kg il face si un Logan 16 valve
edit 1295kg chiar am gresit eu :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ma dau cu orice masina de aceiasi putere..in afara de diesel ca are turbina.... |
Quote:
p.s. tie frica de un oltcit?=)) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning