Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   caut logan!!!! =)) (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/56624-caut-logan.html)

b01uxd 28-06-08 12:54

Re: caut logan!!!! =))

Quote:

Originally Posted by L3on (Post 1617695)
Varzaaaa.....

iti multumesc pt parere

Calimero2003 30-06-08 01:25

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1615718)
Cumetre fara suparare,pai pentru ce mai pui problema de acel Cielo din moment ce zici ca are 250hp?Ca sa ce .. ?? Imperecheaza-l cu o masina de 300hp,nu cu una 3 ori mai slaba ca a lui;)

OK ... propietarul se da cu orice masina de 300 hp din mers pe orice .....adu-mi masina si lasa-ne in curul gol.

Calimero2003 30-06-08 01:31

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1616966)
acu offtopic.....dak are 250 de cai un cielo brusc se transforma in altceva? tot cielo e....carcasa de cielo interior de cielo.....deci te simti can cielo.....si motoru de 250 de cai numi spune mie ca e tot de cielo......io aici chiar nu vad rostu masinii si mai ales rostu cursei p care u o doresti......numai intrebarea e stupida.....nu sti rezultatu sau de ce vrei sa ma dau cu cielo ala? stiu ca sunt o gramada ciudatenii p strada care la baza sunt niste masini banale si care ma fac........sincer nu ma intereseaza.......bafta.....lai incercat cu leonu tau? dak da care a fost rezultatu

Priete-ne .... propietarul acelui cielo ar avea in semnatura numai masini la care tu nici nu visezi (asta daca le-ar trece) ..... el a facut masina asta de funn .... cu sa-ti zic eu .... ca sa se pise pe persoane basinoase .... sunt convins ca intelegi ... ca doar tu nu te dai cu masini vechi .... doar ai depasit varsta asta ..... "acuma esti pe moarte" ... sau?
Poate ai sa intelegi ca aicea nu e vorba de varsta ... ci de pasiune ... acel cielo a mancat bani cam cat fac masinile tale adunate la un loc .... asa ca lasa fitele astea de "RACER" ca de-ai ca tine am vazut palcuri ... palcuri.

b01uxd 30-06-08 01:39

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1620456)
Priete-ne .... propietarul acelui cielo ar avea in semnatura numai masini la care tu nici nu visezi (asta daca le-ar trece) ..... el a facut masina asta de funn .... cu sa-ti zic eu .... ca sa se pise pe persoane basinoase .... sunt convins ca intelegi ... ca doar tu nu te dai cu masini vechi .... doar ai depasit varsta asta ..... "acuma esti pe moarte" ... sau?
Poate ai sa intelegi ca aicea nu e vorba de varsta ... ci de pasiune ... acel cielo a mancat bani cam cat fac masinile tale adunate la un loc .... asa ca lasa fitele astea de "RACER" ca de-ai ca tine am vazut palcuri ... palcuri.

nu mai "prietene", n-ai inteles, nici nu ma asteptam.......am depasit varsta sa ma dau cu o masina stock, mai ales o masina de 105 cp.......dak u ai impresia ca merita sa rupi o masina in 2 doar ca sa demonstrezi nimic nimanui e problema ta.......o sa ma dau cand o sa am cu ce ,momentan incerc sa tin masina asta cat mai mult....dak aveam masina pregatita de asa ceva poate merita.........si asa tre sa schimb discurile de frana si masina abia are 30.000km....crezi ca a meritat? ulei ars ambreiaj futut si altele pt ce..........ca sati demonstrez tie ceva? pt mine prosteala asta cu liniutele a fost doar o etapa p care am depasito mai repede ca altii.........p.s.(priete-NE?!?!?!?!?!!??!?!), si vezi mai usurel cu jignirile ca nu ne cunoastem si nici nam de gand sa o facem

mikafly 01-07-08 13:08

Frate...te dai cu o Nova?....merge binisor.....nu are mai mult de 100 de cai.Ce zici?....sau nu sunt apt pt tine?...nu am aer conditionat si nici butoane frumoase in interior....si nici macar geamuri electrice......si e dacie......dar presupun ca la un topic de provocari nu ne batem in aere conditionate si nici in geamuri electrice.........ce zici..te bagi...peste 1 sapt am sa fiu in Bucuresti....mai exact de pe 10.....poate ne intalnim....

b01uxd 01-07-08 17:49

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1623004)
Frate...te dai cu o Nova?....merge binisor.....nu are mai mult de 100 de cai.Ce zici?....sau nu sunt apt pt tine?...nu am aer conditionat si nici butoane frumoase in interior....si nici macar geamuri electrice......si e dacie......dar presupun ca la un topic de provocari nu ne batem in aere conditionate si nici in geamuri electrice.........ce zici..te bagi...peste 1 sapt am sa fiu in Bucuresti....mai exact de pe 10.....poate ne intalnim....

pt ce ne dam? ce rost are?

kidu2006 01-07-08 18:17

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1620448)
OK ... propietarul se da cu orice masina de 300 hp din mers pe orice .....adu-mi masina si lasa-ne in curul gol.

Pai asa da-te cu masini de 300cp,nu cu a lui de 105..chiar n-am vazut rostu la faza asta:rolleyes2
Oricum vezi k sunt destule masini pe site de peste 200-250cp cu care va puteti da cu cielo;)

b01uxd 01-07-08 18:48

astia nau inteles nimc p threadu asta....asa e stilu romanului vrea sa se certe........deci pt toti looseri care au inteles gresit am sa repet.....NU MA INTERESEAZA CARCASA MASINII.....si cielo si super nova sunt masini imbatranite......tin sa va amintesc ca am in posesie un leon 1.6 16v PRIMU MODEL care se fabrica din 98.....deci si modelu meu de masina e vechi , ma refer la faptu ca masina mea are 30.000 km e din 2006 si nam chef sa ii rup planetarele sa coxez uleiu si sa o uzez, vreau so dau la 50.000 km cu 10.000 e.....nam de gand sa ma mai dau cu nimeni, poate doar ocazional, dak baietii au chef sami demonstreze ca au cielo respectiv super nova cu alte motoare mult mai puternice si mult mai potente , sincer nu ma intereseaza....io no sa modific niciodata o masina in stilu asta......mai bine imi iau modelu sport....si modific doar optic.......asa ca bafta "la baietii" si bafta la liniute cu masini scumpe(a mea a fost 14.000 noua asa ca stati chill)ca doar pt alea vati preparat voi atat.......bafta si INCHIDETI SI VOI TOPICU ASTA
P.S. ca sa va "simteti" si voi astia romanasii de 3 lei bine....io am facut loganasu de 105 cai si 4000 de valve cu alfa care are 120 de cai.......cu leonu nam incercat....am in carte 11.4 pt 100km\h si puternica si uimitoare nava spatiala autohtona are vro 10.2 deci nare rost....

mikafly 02-07-08 15:58

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1623493)
pt ce ne dam? ce rost are?

Chiar...nu stiu de ce am intrebat.........masina ta e prea slaba........nu ar avea rost..doar sa rada prietenii tai de tine.

b01uxd 02-07-08 19:11

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1625324)
Chiar...nu stiu de ce am intrebat.........masina ta e prea slaba........nu ar avea rost..doar sa rada prietenii tai de tine.

stiam io co sa intelegi....bafta cu bordelu:wave:

Calimero2003 03-07-08 00:41

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1623540)
Pai asa da-te cu masini de 300cp,nu cu a lui de 105..chiar n-am vazut rostu la faza asta:rolleyes2
Oricum vezi k sunt destule masini pe site de peste 200-250cp cu care va puteti da cu cielo;)

Eu chiar nu cred ca sunt masini cu putere de 300 hp cu ,care sa se poata da.Crede-ma ca stiu ce zic.

Calimero2003 03-07-08 00:45

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1623595)
astia nau inteles nimc p threadu asta....asa e stilu romanului vrea sa se certe........deci pt toti looseri care au inteles gresit am sa repet.....NU MA INTERESEAZA CARCASA MASINII.....si cielo si super nova sunt masini imbatranite......tin sa va amintesc ca am in posesie un leon 1.6 16v PRIMU MODEL care se fabrica din 98.....deci si modelu meu de masina e vechi , ma refer la faptu ca masina mea are 30.000 km e din 2006 si nam chef sa ii rup planetarele sa coxez uleiu si sa o uzez, vreau so dau la 50.000 km cu 10.000 e.....nam de gand sa ma mai dau cu nimeni, poate doar ocazional, dak baietii au chef sami demonstreze ca au cielo respectiv super nova cu alte motoare mult mai puternice si mult mai potente , sincer nu ma intereseaza....io no sa modific niciodata o masina in stilu asta......mai bine imi iau modelu sport....si modific doar optic.......asa ca bafta "la baietii" si bafta la liniute cu masini scumpe(a mea a fost 14.000 noua asa ca stati chill)ca doar pt alea vati preparat voi atat.......bafta si INCHIDETI SI VOI TOPICU ASTA
P.S. ca sa va "simteti" si voi astia romanasii de 3 lei bine....io am facut loganasu de 105 cai si 4000 de valve cu alfa care are 120 de cai.......cu leonu nam incercat....am in carte 11.4 pt 100km\h si puternica si uimitoare nava spatiala autohtona are vro 10.2 deci nare rost....

Bai baiatule tu ma uimesti pe zi ce trece .... nu stiu de unde sa incep si unde sa termin..... chiar nu pot sa-ti atribui nici un apelativ.... dar pot sa spun ca ,daca prostia si inganfarea ar durea .... tu ai fi in coma,

b01uxd 03-07-08 01:31

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1626287)
Bai baiatule tu ma uimesti pe zi ce trece .... nu stiu de unde sa incep si unde sa termin..... chiar nu pot sa-ti atribui nici un apelativ.... dar pot sa spun ca ,daca prostia si inganfarea ar durea .... tu ai fi in coma,

ingamfare pt ca nu vreau sami stric masina? io nu ma ocup cu nimic nu lucrez nicaieri.......nam bani de bagat aiurea in masina....la urma urmei e doar un fie......si dak ai chef sa jignesti iti dau idu de mess, ca ai umplut threadu asta de procarii, tot ceai zis a fost ot.....

mikafly 03-07-08 11:00

imi place ca.....toate masinile tale din semnatura....puterile cumulate ...ajung undeva la putin peste 250 de cai....in 3 masini....e foarte tare.......Te-as ruga sa nu repeti faza sa imi sari in cap si mie....era doar o parere.

b01uxd 03-07-08 11:14

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1626743)
imi place ca.....toate masinile tale din semnatura....puterile cumulate ...ajung undeva la putin peste 250 de cai....in 3 masini....e foarte tare.......Te-as ruga sa nu repeti faza sa imi sari in cap si mie....era doar o parere.

ok sunt de acord dar sti si tu, cai inseamna consum.....nu cred ca poti sa cresti in cai fara sa cresti si in consum....

kidu2006 09-07-08 11:47

Inchide-ti fratilor threadu...moderatorii au plecat in concediu?:lol:
Calimero cate Kg are cielo ala acum?dupa aia 250cp care zici k ii are,cate kg are masina?
Vezi k sunt destule masini cu care poate sa se dea.si parerea mea nu o mai ridica atata in slavi ca are 250cp si degeaba sunt masini de 300cp k nu are ce sa-i faca..nu`i asa..in fine.mai bine inchideti threadu k oricum numai prostii s-au vorbit aici

GaMa 25-08-08 22:18

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1626771)
ok sunt de acord dar sti si tu, cai inseamna consum.....nu cred ca poti sa cresti in cai fara sa cresti si in consum....

Frate am si eu un bmw compact de 116 caluti vreau sa ma incerc cu alfa aia de 120 de cai dk vrei bine inteles astept raspuns....ms

ZerO_CooL 25-08-08 23:14

Alfa nu mai e de mult...

b01uxd 26-08-08 09:55

Quote:

Originally Posted by GaMa (Post 1714942)
Frate am si eu un bmw compact de 116 caluti vreau sa ma incerc cu alfa aia de 120 de cai dk vrei bine inteles astept raspuns....ms

fratioarele mele, io nu poate ca sati onoreze tie provocare ca nu mai are masina mancatias! poate cu alta ocaziune ca sa ne dam

kidu2006 26-08-08 16:13

Quote:

Originally Posted by GaMa (Post 1714942)

Da-te cu mine,viziteaza-mi pagina de provocari;)

alecsutu1 26-08-08 17:07

ha ha ce gluma buna compactu ala are 1400 kg il face si un Logan 16 valve
edit 1295kg chiar am gresit eu :D

b01uxd 26-08-08 17:39

Quote:

Originally Posted by alecsutu1 (Post 1716360)

la ce compact te referi mancati-as

kidu2006 26-08-08 19:25

Quote:

Tu unde bati pana la urma?:lol:Daca omu vrea sa se dea:lol:

GaMa 26-08-08 21:30

Quote:

dk tu spui ca cutia cu 4 roti al face asa sa fie eu stiu alceva....

GaMa 26-08-08 21:34

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1716423)
la ce compact te referi mancati-as

la ala de la avatarul meu la ala se refera....but omul:lol:

b01uxd 26-08-08 21:37

Quote:

Originally Posted by GaMa (Post 1716915)
la ala de la avatarul meu la ala se refera....but omul:lol:

a...116 cai , pai p tine t face oricine d p forumu asta=)) app dak vrei sa te dai cu un oltcit...nu de alta da ca sa ai si sanse(minime) pup si pa :*

GaMa 26-08-08 21:39

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1716279)
Da-te cu mine,viziteaza-mi pagina de provocari;)

Ti-am trimis un pm in legatura cu ce ai scris!!!

GaMa 26-08-08 21:42

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1716926)
a...116 cai , pai p tine t face oricine d p forumu asta=)) app dak vrei sa te dai cu un oltcit...nu de alta da ca sa ai si sanse(minime) pup si pa :*

Bine pa...
Ma dau cu orice masina de aceiasi putere..in afara de diesel ca are turbina....

b01uxd 27-08-08 13:16

Quote:

Originally Posted by GaMa (Post 1716934)
Bine pa...
Ma dau cu orice masina de aceiasi putere..in afara de diesel ca are turbina....

u ai intrat p threadu meu, c sati fac dak tiai ceruto, invata sa te comportin in societate prietene.
p.s. tie frica de un oltcit?=))

Stuey 27-08-08 20:53

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1717887)
u ai intrat p threadu meu, c sati fac dak tiai ceruto, invata sa te comportin in societate prietene.

Scuze ca te intreb (dar nu am avut rabdare sa citesc toate paginile...pe la a 13-a m-am oprit si am dat "last page")..Pana la urma ai facut loganul de 1.6 16v?sau care a fost clasamentul final ? :D

GaMa 27-08-08 21:01

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1717887)

Man nare rost sa ma cert cu nestiutori ....numai bine..!!!!

All times are GMT +2. The time now is 23:09.

- Copyright 2026 4Tuning