![]() |
A inceput sa ninga pe www.4tuning.ro ati vazut ?!
Ar fi bine sa inceapa si pe la noi sa ninga ca sa fie atm mai de iarna :D |
1 Attachment(s)
testing testing... :lol:
|
<< Craciun Fericit Tuturor >>
|
am ajuns acasa dupa 2 zile de betie la Pascani si la Pipirig :cry: :( :arrow: vreau inapoiiiiiii
|
1 Attachment(s)
yeap
|
Ultimu mesaj tampit aiurea si inutil al meu pe 2004.
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: |
aiurea e sa nu ai somn :D si la 6 19 sa stai sa vb cu cineva drag rau de tot :D
|
yap..he`s right..il aprob :wink:
|
:caffine: :drunk: :pelvic_th :dance: :woowoo: [Incalzirea Pt Diseara....2 Cani Cu Vin SI O Bere Tuborg!!!]
:caffine: :drunk: :pelvic_th :dance: :woowoo: |
Berea dupa vin e un chin !
|
Re:
Quote:
|
Pai vezi ca erau pe undeva pe forum, daca nu ma insel, doua filme ale lui iasi_drifter cu Dacia.
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Daca e vorba de ala cu dacia lui... |
1 Attachment(s)
Si mai e un film...
|
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D au mai ramas 2 ani de zile si iau si eu carnetul :D
|
Nu mi se pare ca mesajul tau e inutil, tampit sau aiurea.
Offtopic :lol: (glumeam) |
:) :) :) :) nush cum poti sa fii offtopic pe aici insa daca tu zici :P :P
|
Eee, am glumit si eu, dar m-am gandit ca nu e inutil, aiurea si nici tampit
un LA MULTI ANI ! dar oricum, topicul asta e facut pentru offtopic. Cam aiurea ce am zis, dar e bine ca pot sa zic orice aici. |
Ma doare capu` :drunk:
|
M-am trezit azi la ora 15:00 :lol: :drunk: :drunk:
|
:dance: :drunk: :pelvic_th :drunk: :pelvic_th :dance: Rupt De RealitateDupa O Noapte Plina De ManeleShi Multa Bautura!Acu Incerc Sa`mi RevinPCica Dar Slabe Sanse Sa Mai Fiu Intreg Astazi ! :dance: :drunk: :pelvic_th :drunk: :pelvic_th :dance:
|
2004 sa incheiat foarte bine....si 2005 a inceput la fel de tare :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Party all year long!!!!! :peace: |
eu unul pe 1.01 m-am sculat la 17 si ceva ca a sunat telefonul. ma culcasem la 10 deci puteam sa mai dorm cel putin pana pe la 18 :)
|
Axinte Andreea Hartopeanu Ionica Diaconu Ecaterina Ungureanu Florina Anita Dana Ciobanu Simona Romila Catalin Corduneanu Razvan Tzugulea Madalin Bejan Andreea Gheorghiu Radu Roman Lucian Hutzanu Bogdan Dascalu Nicoleta Chirila Simona daq jtitz cum pot da de oamenii ajtia ... oricare dintre ei ... daq atz auzit de ei ... ajtept mesaj !
|
La multi ani tuturor!
Primul meu mesaj aiurea, timpit si inutil pe 2005! :D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: :twisted: :roll: :wink: :cry: :oops: :P :x :lol: 8) :? :shock: :o :( :) :D Mai am 1 an si 8 luni pana imi iau carnetu!Fu.,.c.k! |
Am carnet de 4 ani si o luna :P
|
Si 6 incidente in nici 6 luni :oops: Mesaj aiurea!
|
Hai sa fim aiurea...mesaj aiurea ! :P
|
A NEW YEAR, SAME OLD SHIT
PEACE :peace: |
9 Attachment(s)
Iar nu aveam unde sa pun hosting pt alt site... :lol:
|
8 Attachment(s)
:arrow:
|
9 Attachment(s)
|
7 Attachment(s)
|
Umbla pe la mine prin cartier unul cu o honda acelasi model PAV la numar, stiu ca fost si pe la prisma, presupun ca il stii, Hondare, nu?
|
WWWWWWAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Long live the BUD |
Dap, dar a vandut masina acum... Daca ai vazut-o de curand, e noul proprietar. Pot spune ca este o cazatura masina aia, a schimbat motorul, noroc ca am avut sa i-l vand... :twisted: :twisted: :twisted:
|
Proprietarul care a avuto e tovaras cu mine.Masina aia e mai mult decat o cazatura.E o masina RUPTA, a schimbat motorul de 3 ori + k e pe fundatie + k ,,tuningul'' de pe ea e facut in fata porti si a fost o incercare nereusita.Masina a fost si lovita in fata destul de rau si refacuta + k sa mers doar talpa, inainte sa skimbe motorul cu cel al lui Hondaru, proprietarul ii facea rodajul in 7.000 de ture.E praf masina :D :D
|
Da, am vazut-o acum vreo 3 zile. Credeam ca poate mai mult.
|
week end placut :wink:
|
:) :) si tzie :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
- Copyright 2026 4Tuning