Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Un barbat de vis;) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/56303-barbat-vis.html)

vlad_9791 10-01-09 00:45

Re: Un barbat de vis;)

eu zic ca barbatul de vis pentru voi este acela ale carui defecte nu va deranjeaza prea tare, un om perfect nu stiu sa se fi nascut (barbat sau femeie).
ar trebui ca femeile fie sa accepte barbatul langa care sunt (cu bune si cu rele), fie sa caute altul .... dar niciodata sa nu le faca pe amandoua in acelasi timp

bodyspeed 10-01-09 09:52

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1968708)
Pai ca sa il poti visa in continuare :D
Barbatul de vis dupa cum ii spune si titlul este destinat perioadelor in care dormi.
La fel si femeia de vis.
Face cineva si un topic cu "femeia/barbatul altuia/alteia"????
:D
Cred ca ar fi mai fun, asta e prea de dat in diabet asa....

Bluey , aşa vor dormi mai mult ca să petreacă mai mult timp cu barbatul viselor lor :D.

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 1969424)
Deja vorbim de "barbatul de vis" cum am vorbi de Mos Craciun...
Wow.... am aflat cine e barbatul de vis!
Wow... am aflat cine e Mos Craciun!

.......................pacat ca nu exista (nici unul din ei)

Adevărul e că puţini/e realizează că nu există om perfect – femeie perfectă, bărbat perfect.Mai degrabă exista om unic. Femeie unică, bărbat unic .
Sunt bărbaţi/femei cu defecte şi calităţi, cu puncte tari şi puncte slabe.

Femeile care nu se abat de la acest bărbat de vis niciodată , ori nu îşi doresc o relaţie cu adevarat. De multe ori afirmă că “nu am gasit bărbatul perfect”; mai sunt cazuri când nu au capacitatea de a face diferenţa între ceea ce trebuie să întample şi ceea ce este posibil să întâmple.
Altele au asteptări mari de la viaţă, în general îşi doresc multe să se întâmple.
Altele adoră să viseze, să îşi păstreze o lume doar a lor din care se hrănesc tot timpul.

Pentu femei dar şi pentru bărbat.. bărbatul/femeia ideal/ă (nu perfect/ă) va exista mereu. Avem un ideal în viaţă dar nu este o întruchipare a perfecţiuni desăvârşite.

bluey 10-01-09 11:43

Quote:

Originally Posted by vlad_9791 (Post 1969460)
eu zic ca barbatul de vis pentru voi este acela ale carui defecte nu va deranjeaza prea tare, un om perfect nu stiu sa se fi nascut (barbat sau femeie).
ar trebui ca femeile fie sa accepte barbatul langa care sunt (cu bune si cu rele), fie sa caute altul .... dar niciodata sa nu le faca pe amandoua in acelasi timp

Daca o femeie ar face asta : sa caute pe altul numai DUPA ce a terminat cu primul ar da dovada de prostie.
E valabil si la barbati.
Ce rost are sa pierzi atata timp ?
Eventual se pot face si probe sa vada daca se conformeaza cererilor ei/lui.
:D
Simplu nu?

Sindrom 13-01-09 12:53

Barbatul de vis, are ochelari, e frumos rau de tot, are un vw Bus(ruginit cum zic unii) aaa, aaaa si mai nou ii place la nebunie sa bea vin rosu sec.

Sasha 28-01-09 11:26

Cu ajutorul Ancai... am mai gasit unul :lol::lol::lol:
:arrow:
http://nonicoclolasos.files.wordpres...o_shopping.jpg

bodyspeed 28-01-09 11:29

:lol::lol:..dacă când e treaz nu închide gura ..când doarme cred că sforaie :lol::lol:

r0xanicutza 28-01-09 11:39

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2017232)

stiu un tip care seama cu cel din poza... numai ca e putin cam prostanac :oops:
si are niste ideii... si niste principii... de-ti vine s-o iei la fuga :))

Sasha 28-01-09 11:42

ehh , acum na fiecare cu ce-l ajuta D-zeu..unii cu frumusetea..altii cu mai putina minte :lol::lol::lol:

Anka Blonda 31-01-09 21:19

asa da, bun ala :))
si asta micu ce bun s`a facut
http://images.starpulse.com/Photos/P...-music-s07.jpg

bluey 31-01-09 21:24

Ancai ii place ciocolata :D

bodyspeed 01-02-09 10:40

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 2026749)
Ancai ii place ciocolata :D

Bluey mai bine zis blackchocolate 75% , că e şi whitechocolate :lol::lol:

T-E-N 01-02-09 10:41

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 2026735)
asa da, bun ala :))
si asta micu ce bun s`a facut

am un coleg care seamana... :)

MihaiS 02-02-09 09:39

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2017232)
:arrow:
http://nonicoclolasos.files.wordpres...o_shopping.jpg

dupa parerea mea asta are trasaturi de gay... "barbatul ideal"/"femeia ideala" consider ca sunt extreme iar noi nu traim in extreme. barbatul ideal ar fi cel care ar reusi sa nu induca starea de rutina intr-o relatie, sa detina putin roamntism, ceva mai multa cultura in cap.......

Sasha 02-02-09 09:46

problema este..ca aici e vorba despre Barbatul de vis nu ideal... ;)

Mustang 02-02-09 11:29

Barbatul de vis este exact ca femeia perfecta... stiti ce se zice despre femeia perfecta si despre Mos Craciun, da? :lol:

MihaiS 02-02-09 14:50

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2030057)
problema este..ca aici e vorba despre Barbatul de vis nu ideal... ;)

tu nu visesi la un barbat care sa te surpinda in fiecare zi cu ceva nou chiar daca au trecut 3-4 ani de cand l-ai cunoscut? cam cati dintre "prietenii" tai au reusit sa te surpinda de fiecare data?

Sasha 02-02-09 16:40

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 2030841)
tu nu visesi la un barbat care sa te surpinda in fiecare zi cu ceva nou chiar daca au trecut 3-4 ani de cand l-ai cunoscut? cam cati dintre "prietenii" tai au reusit sa te surpinda de fiecare data?

pai...din moment ce am "suportat" un "prieten" langa mine 5 ani... eu zic ca a reusit cat de cat...

cruizer11 16-07-10 21:03

Hmm concluzia mea e ca...eu sunt ceea ce cautati fetelor:D

Mustang 17-07-10 00:40

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 3523549)

Si topicul e mort de ceva timp.

sageata 24-07-10 16:23

ok! sa-l inviem...

se stie ca pentru o femeie nu va fi intotdeauna perfect barbatul, tot timpul vrea mai mult. daca nu se poate mai mult.... NEEEEXT!!!
atunci noi barbatii trebuie sa luam masuri. ne sculam dimineata din pat taraind dupa noi o besina groasa, mergem la baie si mai ragaim/ besim de vreo cateva ori. dupa aia, ne ducem la consoarta ii ardem o palma la fund sa se scoale sa faca cafeaua. seara, cand vine barbatul acasa, de preferinta baut un pic, daca i se pare ceva suspect la fata femeii (90% gaseste motiv) incepe iuresul. astfel, femeia va fi batuta cu bestialitate pana va uita de barbatul de vis.:lol::lol::lol:

vacaroz 24-07-10 16:38

1 Attachment(s)
se potriveste ?:)

nea_gogu_de_la_gaze 24-07-10 16:45

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3539843)
ok! sa-l inviem...

se stie ca pentru o femeie nu va fi intotdeauna perfect barbatul, tot timpul vrea mai mult. daca nu se poate mai mult.... NEEEEXT!!!
atunci noi barbatii trebuie sa luam masuri. ne sculam dimineata din pat taraind dupa noi o besina groasa, mergem la baie si mai ragaim/ besim de vreo cateva ori. dupa aia, ne ducem la consoarta ii ardem o palma la fund sa se scoale sa faca cafeaua. seara, cand vine barbatul acasa, de preferinta baut un pic, daca i se pare ceva suspect la fata femeii (90% gaseste motiv) incepe iuresul. astfel, femeia va fi batuta cu bestialitate pana va uita de barbatul de vis.:lol::lol::lol:

=)) buna asta =)) uiti de "scarpinatu' "de dimineta,statul pe fotoliu cu carafa de bere langa ragaind a mici si bere,butonand telecomanda si avand o pata de mustar pe maieul care nu s-a mai schimbat de cateva saptamani bune.Esenta de barbat bine...

mitza mtb 24-07-10 17:56

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 3523549)

Bon4 sont Sor3la s1 5un7 1n73r35474 :love::lips:

Uit3 0 puoz4 cu min3 :X : http://3.bp.blogspot.com/_TUn_aUL9k1...taa_femeie.jpg

cruizer11 24-07-10 21:03

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 3539970)
Bon4 sont Sor3la s1 5un7 1n73r35474 :love::lips:

Uit3 0 puoz4 cu min3 :X : http://3.bp.blogspot.com/_TUn_aUL9k1...taa_femeie.jpg

Mamaaa ce "sexy"e asta garantat o sa o visez la noapte:lol:

Crisskro 26-07-10 09:08

Barbatul perfect nu exista, la fel cum nu exista femeia perfecta.
Exista pe de alta parte, barbatul perfect pentru ea, si femeia perfecta pentru el; fiecare persoana are nevoie de anumite lucruri sa fie multumita.

Sasha 26-07-10 23:02

in continuare vad ca nu s-a inteles neam ideea topicului..d00h:roll:

Crisskro 27-07-10 07:35

Era un fel de concluzie :)

Sasha 27-07-10 08:21

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1197831)
Barbatul ideal..... cred ca l`am gasit....cu micile lui defecte..... e perfect pt mine.... :D

si daca tot am ajuns pe acest topic o intrebare care e poate off topic.... dar poate ma lamureste cineva cu o chestie....cand barbatul se enerveaza , crizeaza ,injura :blahblah: pt cateva poze puse ba pe hi5 ba pe un alt site pt voturi (concurs :blahblah) e intreg la cap???

bwhahahahhahaha... ce varsta, ce vise :lol:

si ca sa fiu asa mai spre ideea topicului.. visele/visurile ti se schimba de la an la an, sau poate chiar mai des.. depinde ce faci in anul acela :lol:

Crisskro 27-07-10 08:29

Tare quote-ul =))
Mda, chestia cu visele care se schimba de la an la an e foarte adevarata. Dar la fel de adevarat este ca unele relatii functioneaza tocmai din cauza asta; dintr-un motiv sau altul, cresc impreuna si rezulta o relatie de lunga durata. Sau, nu impart aceleasi vise si se despart.

pheerya 01-08-10 00:41

ce e aia "barbat de vis"?
nu exista asa ceva... toti avem defecte, depinde cum ni le suportam intre noi...
poate la inceput o sa fie un "vis"... pana ii descoperi toate chichitele enervante... problema se pune daca poti si se merita sa treci peste ele... si sa-ti dai seama daca este barbatul... potrivit!

sageata 01-08-10 01:04

nu o sa existe barbat de vis asa cum nu o sa existe nici femeia de vis. terminati-o naibii cu basmele astea! barbatul o sa fie intotdeauna un betiv ordinar, scandalagiu, afemeiat, in concluzie toti barbatii sunt facuti de aceeasi mama. culmea e ca nici femeile nu sunt cheie de biserica. deci topicul asta ar trebui inchis. fetelor, nu mai visati cu ochii deschisi!

morpheusmaster 01-08-10 02:36

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3556003)
nu o sa existe barbat de vis asa cum nu o sa existe nici femeia de vis. terminati-o naibii cu basmele astea! barbatul o sa fie intotdeauna un betiv ordinar, scandalagiu, afemeiat, in concluzie toti barbatii sunt facuti de aceeasi mama. culmea e ca nici femeile nu sunt cheie de biserica. deci topicul asta ar trebui inchis. fetelor, nu mai visati cu ochii deschisi!

Te cam inseli. In privinta femeilor =)))))))))))

No acu serios...fiecare padure are uscaturile ei...e valabila si in cazul barbatilor si in cazul femeilor...oricum, este un topic absolut inutil, pueril...bun de forumul de la "bravo" sau "topgirl"..."popcorn" sau alte publicatii de astea bune pana la pubertate...

sageata 01-08-10 02:44

deci ai ajuns la concluzia mea...

morpheusmaster 01-08-10 02:45

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3556066)
deci ai ajuns la concluzia mea...

suntem gand in gand de multe ori :)

apache 01-08-10 12:02

barbatul perfect arata gay,se comporta gay,vorbeste numai despre lucruri feminine deci gay dar totusi intretine relatii sexuale cu femei deci nu-i gay

Mario_Dub 02-08-10 19:42

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 3555986)
ce e aia "barbat de vis"?
nu exista asa ceva... toti avem defecte, depinde cum ni le suportam intre noi...
poate la inceput o sa fie un "vis"... pana ii descoperi toate chichitele enervante... problema se pune daca poti si se merita sa treci peste ele... si sa-ti dai seama daca este barbatul... potrivit!

exista barbatul de vis asa cum exista si femeia de vis, este acea persoana pe care ne-o imaginam cand suntem mici si pe care o descoperim peste n ani, tu cand ti-ai dat seama daca este barbatul potrivit?

nea_gogu_de_la_gaze 02-08-10 20:17

Quote:

Originally Posted by apache (Post 3556457)
barbatul perfect arata gay,se comporta gay,vorbeste numai despre lucruri feminine deci gay dar totusi intretine relatii sexuale cu femei deci nu-i gay

Vorbesti de Bote?:D

pheerya 02-08-10 20:53

Quote:

Originally Posted by Mario_Dub (Post 3559727)
exista barbatul de vis asa cum exista si femeia de vis, este acea persoana pe care ne-o imaginam cand suntem mici si pe care o descoperim peste n ani, tu cand ti-ai dat seama daca este barbatul potrivit?

tarziu....

bluey 02-08-10 21:09

I se spune "de vis" cu un motiv.:D

Un fel de "femeia perfecta"

All times are GMT +2. The time now is 18:02.

- Copyright 2026 4Tuning