![]() |
Re: E36 - McMate's new coupe
pai ce sa se auda :D asteptam vara sa vina si pana atunci speram sa avem multe imbunatitiri pe masini k sa fim la inaltime acolo :D
|
cat ai dat pe stopuri?
scuze daca ai mai scris da n-am vazut.. |
am dat 960 ron dar dak vrei da-mi pm k acum pot sa aduc mai jos de atat
|
mersi
eram curios doar, momentan am alte prioritati :) |
baga si u poze cu a pisik ta
|
presupun ca leai bagat si pe ele pe casco ca daca ti la crapat vreun vecin pe unu sau dus amandoua...
parerea mea e ca toate modoficarile care i le faci sa le bagi pe casco ca la ce vecini ai..:D |
e unu singur care e nebun cu acte si dupa ce a facut praf parbrizu la a mea la 2 sapt dupa, intr-o dimineata pe la 6.30 m-am trezit in zgomote de borcane si a facut inca 5 masina praf si cand zic praf zic capota, parbriz , plafon adk treaba si eu cu o zi inainte o adusesem cu parbrizu nou acasa insa pe mine ma iertat in dim aia.Ma rog l-au luat la 9 dar acum am vazut k e iar acasa :)
|
eu zic sa l iei tu la picioare :D
|
treci cu masina peste el... sau sperie-l de cateva ori sa vezi cum isi cumpara cos de gunoi:)
|
ma nene dar niste poze din fata nu ne pui si noua?
|
super belea stopurile sunt cele mai bune, de cat restu de tigani
bv felicitari ;) |
Quote:
|
Quote:
|
asa e :D ce e corect e corect :)
|
Quote:
|
da taticu ti-am zis de mult k asta imi doream , acum asta am si incercam sa facem de top :) nu va fi ea M3 dar ne multumim si cu caii aia dak nu mai multi, din fasaiala :D
|
5 Attachment(s)
hai sa bag si eu niste poze preliminarii, continuarea la salon :D
|
Quote:
Bafta multa si sa ne vedem cu bine :D |
baaaaaaaaaa....vrei sa ma bagi in boala?!?!?!
stii ca imi place cel mai mult dintre toate e36 de la noi, asta...dar acu....plm...speachless..ce o sa iasa..d-abea astept iti mai zic inca o data...nu imi doresc sa o vinzi. dar daca o sa o vinzi SUNA_MAAAA!!!! |
:D faci colectie de masini TEA :D , e30 , e36 , e39 care mai de care .
|
daca mi-ar da mc mate matza sigur ar incepe sa sune a colectie pt ca e39-le imi place mult de tot, am zis ca nu il vand..iar ursu..de cand l-am luat i-am zis lu nfs-ul..ca masina nu mai pleaca de la mine:D
|
imi place ce vad ,frumos !
|
Quote:
|
Eu stiu de mult masina asta si de fiecare data cand o vad..parca nu e ca un e36 normal..
Tu o faci acum mai frumoasa..deci e simpla si absolut de efect... Te felicit si sper sa nu ai nici un incident cu ea.. BANDOURILE LE FACI IN CULOAREA MASINI???? FOARTE BINE FACI..bafta. |
ms mult si eu sper sa nu am nici un incident, pana acum ma ferit cineva de acolo de sus, sper sa faca treaba si in continuare
|
1 Attachment(s)
misto...sper sa-o vopseasca bine adrian...:)
ps. ce fatza are scarba de boby fara par...mai are de un dus...sau un vant mai puternic...:)) |
domne cati spioni :)) lucrati la servicii ? :)))))
|
Quote:
|
Frate...tine-o tot asa....k arata criminal......de abia astept sa o vad la salon.....si...ai grija de ea......
si vezi cu "corasonu" ala cu cai multi....cum ii faci un transplant...;).... BRAVO! |
Quote:
|
A iesit frumos bad boy-ul...bafta in continuare ;)
|
:X:X:X:X....frumosss.....ai gusturi....bafta in continuare
|
nu-mi vine sa cred ... cat de frumoasa a iesit, am innebunit pur si simplu ... :|:|. Abea astept sa o vad la salon... o sa plang langa ea asa o sa ma recunosti :D
|
Quote:
nu nu nu , lucrez la porsche , dar garaju ala unde e masina ta e al meu. si intamplator am trecut pe acolo. auzi ?!,,, da de unde vine nick-u asta al tau ??? MEC MATZE??? ce draq inseamna?? |
un bmw cu gust :D ce noroc pe mn ka o vad vineri :D
|
Zimi tati si mie numarul de telefon al meseriasului sau adresa unde e garajul asta k de cand caut pe cineva sa-mi faca si mie un bad boy look mi sa luat ... K la tot felul de "tinichigii" nici nu ma gandesc sa ma duc ... in schimb tie se vede ca e meseriash omu ..
|
Bai baiatule pune poze cu masina terminata, nu mai tine lumea in suspans :D
|
Cred ca prima poza cu masina terminata va fi la salon :)
|
hai ma nene ce faci nu ai baterii pt 2 poze?
|
stati mah si voi calmi....nu mai aveti rabdare o zi....a zis omu k e surpriza...k rupe gura la salon....knd intrati acolo sa va duceti direct la masina lui prima data sa o vedeti;):-D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning