Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

Skillzu 12-07-05 15:33

2 Attachment(s)
:arrow:on the run...

soricel 12-07-05 15:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Eu zic sa ne luati si la injuraturi daca tot nu va facem masinile ....
Ntz ntz ntz ntz , ce nesimtire pe capul nostru , hai baieti , capu`n pamant .. da... suntem niste nesimtiti : /

hai mai nu fi rau si tu acuma... am fost noi destul :D intelege si tu ca stateam cu sufletu la gura sa vezi cu ti-ar arata masina in alte \"haine\".. oricum sunteti artisti.. si to` respectu` pt. voi .. mai ales pt madskilz.. mersi nene, esti un domn! respectele mele pt. tot si pt. toti!

EvLSant0S 12-07-05 15:55

Intelegeti-ne si pe noi , ca nu-i chiar usor ..
Hai ca fac si eu Nova :D ma intaratat tovarashu madskilz :D

soricel 12-07-05 16:18

Re:

Quote:

Intelegeti-ne si pe noi , ca nu-i chiar usor ..
Hai ca fac si eu Nova :D ma intaratat tovarashu madskilz :D

Eu pot sa zic ca te inteleg perfect pt. ca am incercat si eu si am obs. cum e.. chiar iti da putina bataie de cap mai ales daca nu stii cum e cazu meu, tocmai d`aia am to` respectu pt. voi!! :wink: iupiiiiii :D vreau sa vad si varianta ta.. :P

c i k y 12-07-05 17:10

1 Attachment(s)
am schimbat si eu cate ceva..o antena,o janta,un maner scos,un vinyl :lol: ...

soricel 12-07-05 18:29

tare gajica... poate vrea sa se intinda si pe bancheta in spate.. ii fac loc daca vrea.. mersi mult pt. \"lucrare\" :) din pacate am o pretena prea geloasa si sigur o sa ma intrebe cine-i aia... :D

EvLSant0S 12-07-05 18:42

muahahha , respect soricel , esti de nota 10 , termin acum cu lacetti`u si ma apuc de bijuteria ta

soricel 12-07-05 22:58

Re:

Quote:

muahahha , respect soricel , esti de nota 10 , termin acum cu lacetti`u si ma apuc de bijuteria ta

Respectu-i reciproc.. si in legatura cu pretena.. chiar n-am glumit, am vrut una frumoasa, o am, dar si bataia de cap e mai mare.. vreau sa vad ce face imaginatia ta.. din masina mea :D to` respectu` artistilor :wink:

EvLSant0S 12-07-05 23:39

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"soricel\"
Quote:

Respectu-i reciproc.. si in legatura cu pretena.. chiar n-am glumit, am vrut una frumoasa, o am, dar si bataia de cap e mai mare.. vreau sa vad ce face imaginatia ta.. din masina mea :D to` respectu` artistilor :wink:

Gata , sper sa-ti placa, nu m-am dat prea mult la ea .. n-am stare .. : /
uite ce-a iesit

soricel 12-07-05 23:57

arata spectacol.. si eu care vruiam sa o vand.. cred ca tocmai m-am mai razgandit pt. un an de zile :D si vad ca voi insistati cu femei perverse la mine pe masina.. chiar o sa-mi iau cateva zilele astea :lol: sa nu credeti ca da tare.. doar in joaca imi rupe cate un deget.. asa de distractie :P daca vede ce zic de ea sigur face o criza mica :blahblah: tre` sa invatz si eu sa le modific.. dar nu prea am nervi... :censored:

EvLSant0S 13-07-05 00:04

Ma bucur sincer ca-ti place , si btw , s-a rezolvat si cu .... problemutza... ;) everything`s ok now

soricel 13-07-05 00:16

Re:

Quote:

Ma bucur sincer ca-ti place , si btw , s-a rezolvat si cu .... problemutza... ;) everything`s ok now

Okay.. vezi.. cum lucrii umpic la masina mea cum sa rezolvat problema.. cred ca o sa o folosesc pe post de lampa lu` aladin.. :D Va multumesc la toti inca odata pt efortu depus si to` respectu`

soricel 14-07-05 09:05

haideti fratiilor.. ati ramas complexati de cat de bine arata Nova mea si acu` nu mai puneti nici unu masinutele aici ? n-am vrut sa va necajesc :P daca ei sunt maestrii asta e... :wink:

kickass 15-07-05 12:42

1 Attachment(s)
hai ca imi pun eu masina.. vedeti ce puteti face si pe la ea :roll:

soricel 15-07-05 12:43

ma kickass... no vinzi ?!

kickass 15-07-05 15:13

1 Attachment(s)
uite si \"viziunea\" mea...

p.s. inca nu :roll:

kickass 15-07-05 23:09

nu se ocupa nimeni de masina mea? :roll:

EvLSant0S 16-07-05 00:51

mai bine decat tu , mi-e greu sa cred

soricel 16-07-05 05:58

mersi mult pt lucrare :D cel mai mult imi place ca ai scris acol` tuning by caius :D sa motivez de ce, si pe mine tot asa ma cheama :D si o picat la fix.. :roll: da` imi da careva si banii so fac asa? idei mi-ati dat.. :wink:

kickass 16-07-05 12:18

1 Attachment(s)
mai bine decat tu , mi-e greu sa cred

nu inteleg ce vreiu sa spui... :roll: ,eu ziceam sa imi faceti si mie masina. o mai pun odata :wink:

soricel 16-07-05 16:37

2 Attachment(s)
Mai am si yo o rugaminte.. (ca tiganu.. dai un dejet, iti iau tot).. dar numa daca vreti si daca va rog.. :D o mica parere peste butoiasu asta.. ca daca iasa frumos, scot dacia la licitatie.. :D ma ajuta careva putin?? :P

c i k y 16-07-05 16:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricel\"
Mai am si yo o rugaminte.. (ca tiganu.. dai un dejet, iti iau tot).. dar numa daca vreti si daca va rog.. :D o mica parere peste butoiasu asta.. ca daca iasa frumos, scot dacia la licitatie.. :D ma ajuta careva putin?? :P

ma soricel io ti-as fi facut-o ca imi esti drag si pari un baiat de treaba dar sunt pozele cam mici :( in plus mi-e k daca iese frumos iti vinzi dacia si mi-ar pare rau...e prea frumoasa :roll:

Skillzu 16-07-05 23:00

soricel:ar fi pacat sa dai dacia....chiar daca.....e dacie...deci in concluzie pozele cu audi sunt prea mici,unghi nasol shi intunecate pe deasupra... :twisted:

kickass:sant0s se referea la faptul k noi nu o putem 'tunari' mai bine k tine.......in concluzie...tu faci misto de noi???nu am gasot un spoiler fatza sa se potriveasca din puncd de vedere al unghiului...macar unul :evil:

soricelu 17-07-05 00:31

2 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol:
cui nui convine prima varianta .. adik la toti .... trebuie sa le convina a doua ... :lol: :lol: :lol:

kickass 17-07-05 12:44

dc crezi ca fac misto? chiar as vrea sa vad cum vedeti voi masina mea...

soricel 17-07-05 14:27

:D eu oricum va multzumesc, pt. parerile sincere si pt. incercarii dar stati linistiti ca nu scapati de butoiasu asta.. am sa revin cu poze sanatoase din toate punctele de vedere :D
Apropo, dacia nu o vand.. tin prea mult la ea.. m-am despartit de 2 prietene pt masina asta asa ca nu renuntz asa usor la ea :wink:

IV3RSON 21-07-05 11:44

2 Attachment(s)
Ce puteti face din patrolu meu??

DVDValy 22-07-05 11:13

2 Attachment(s)
am facut si eu niste variante :)

race_man 24-07-05 14:47

masina de tunat

1 Attachment(s)
:lol: vreau si eu sa va rog sa-mi tunati masina ... stiu ca-i rabla , da are valoare sentimentala ... cine ma ajuta ? va rog mult de tot . :lol:

blowwind 24-07-05 15:18

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
mno io acuma va cer ajutoru :wink:
deci asta e masjina mea si vreau sa vad cat mai realist of course cum ar arata cu tobe pe fiecare parte, asta ii ideea de baza apei ca la ce distanta sau daca is ovale sau rotunde nu conta ... sa fie frumos ca vreau sa'mi pun pe ambele parti si nush cum sa fac ... so pls help :wink:

PS poza ii mai vehce da presupun ca nu conteaza ...

pt Zander :)

Skillzu 24-07-05 18:08

race-man...ce sa mai tunezi man..e impecabila...damm..super...nu cred k se mai poate tuna..daor nu vrei sa umpli doamna aia cu plastice..cum zicea cineva.....

kickass 24-07-05 18:24

race-man.. e perfecta masinuta! nu te prosti sa pui pe ea tot felu de prosti :roll:

ZanDer 24-07-05 19:47

2 Attachment(s)
mno deci multumiri lui blowwind pt creatzii :) nice da totusi as mai vrea daca se poate si \"parerea\" altora :P
Si acum alta rugaminte , io recent mi'am cam terminat masjina la partea exterior dar ar mai incapea ... sjtiu ca spoileru de m ii foarte \"popular\" pe la noi da cand mi l'am pus ink n'o fost ... deci modificari spoiler sau orice va trece prin cap :) mersi anticipat!

blowwind 24-07-05 20:37

1 Attachment(s)
Zander uite si varianta cu 2 mari :)..ma rog nu prea sunt ele mari dar ehh :D ...si dupa cum ti`am promis o sa vina si evacuarea pe mijloc :D soon

ZanDer 24-07-05 22:31

10x boss! :D
Las ca, cand ne vom vedea poate vreodata dau o bere 8)

kickass 26-07-05 03:19

2 Attachment(s)
:lemon:

ERY 26-07-05 08:56

2 Attachment(s)
Dc aveti vreo idee pt masina mea...Chiar va rog.... :wink:

05-SCS 26-07-05 09:17

...daca este cineva care are timp si cunostintze de ce nu face un tutorial despre cum sa-ti modifici masina in corel ? este foarte interesant ca inainte de a modifica masina propriuzisa sa poti sa-ti faci acasa o imagine cu ea sa vezi intr-adevar daca se potriveste sau nu modificarea.

Un tutorial cred ca vi apreciat de mai multa lume decat niste poze cu masini tunate.

ERY 26-07-05 09:43

Deja exista asa ceva

05-SCS 26-07-05 09:47

inseamna ca nu am cautat eu cum trebuie .... SORRY !

bafta all

All times are GMT +2. The time now is 18:49.

- Copyright 2026 4Tuning