![]() |
2 Attachment(s)
:arrow:on the run...
|
Re:
Quote:
|
Intelegeti-ne si pe noi , ca nu-i chiar usor ..
Hai ca fac si eu Nova :D ma intaratat tovarashu madskilz :D |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
am schimbat si eu cate ceva..o antena,o janta,un maner scos,un vinyl :lol: ...
|
tare gajica... poate vrea sa se intinda si pe bancheta in spate.. ii fac loc daca vrea.. mersi mult pt. \"lucrare\" :) din pacate am o pretena prea geloasa si sigur o sa ma intrebe cine-i aia... :D
|
muahahha , respect soricel , esti de nota 10 , termin acum cu lacetti`u si ma apuc de bijuteria ta
|
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
uite ce-a iesit |
arata spectacol.. si eu care vruiam sa o vand.. cred ca tocmai m-am mai razgandit pt. un an de zile :D si vad ca voi insistati cu femei perverse la mine pe masina.. chiar o sa-mi iau cateva zilele astea :lol: sa nu credeti ca da tare.. doar in joaca imi rupe cate un deget.. asa de distractie :P daca vede ce zic de ea sigur face o criza mica :blahblah: tre` sa invatz si eu sa le modific.. dar nu prea am nervi... :censored:
|
Ma bucur sincer ca-ti place , si btw , s-a rezolvat si cu .... problemutza... ;) everything`s ok now
|
Re:
Quote:
|
haideti fratiilor.. ati ramas complexati de cat de bine arata Nova mea si acu` nu mai puneti nici unu masinutele aici ? n-am vrut sa va necajesc :P daca ei sunt maestrii asta e... :wink:
|
1 Attachment(s)
hai ca imi pun eu masina.. vedeti ce puteti face si pe la ea :roll:
|
ma kickass... no vinzi ?!
|
1 Attachment(s)
uite si \"viziunea\" mea...
p.s. inca nu :roll: |
nu se ocupa nimeni de masina mea? :roll:
|
mai bine decat tu , mi-e greu sa cred
|
mersi mult pt lucrare :D cel mai mult imi place ca ai scris acol` tuning by caius :D sa motivez de ce, si pe mine tot asa ma cheama :D si o picat la fix.. :roll: da` imi da careva si banii so fac asa? idei mi-ati dat.. :wink:
|
1 Attachment(s)
mai bine decat tu , mi-e greu sa cred
nu inteleg ce vreiu sa spui... :roll: ,eu ziceam sa imi faceti si mie masina. o mai pun odata :wink: |
2 Attachment(s)
Mai am si yo o rugaminte.. (ca tiganu.. dai un dejet, iti iau tot).. dar numa daca vreti si daca va rog.. :D o mica parere peste butoiasu asta.. ca daca iasa frumos, scot dacia la licitatie.. :D ma ajuta careva putin?? :P
|
Re:
Quote:
|
soricel:ar fi pacat sa dai dacia....chiar daca.....e dacie...deci in concluzie pozele cu audi sunt prea mici,unghi nasol shi intunecate pe deasupra... :twisted:
kickass:sant0s se referea la faptul k noi nu o putem 'tunari' mai bine k tine.......in concluzie...tu faci misto de noi???nu am gasot un spoiler fatza sa se potriveasca din puncd de vedere al unghiului...macar unul :evil: |
2 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol:
cui nui convine prima varianta .. adik la toti .... trebuie sa le convina a doua ... :lol: :lol: :lol: |
dc crezi ca fac misto? chiar as vrea sa vad cum vedeti voi masina mea...
|
:D eu oricum va multzumesc, pt. parerile sincere si pt. incercarii dar stati linistiti ca nu scapati de butoiasu asta.. am sa revin cu poze sanatoase din toate punctele de vedere :D
Apropo, dacia nu o vand.. tin prea mult la ea.. m-am despartit de 2 prietene pt masina asta asa ca nu renuntz asa usor la ea :wink: |
2 Attachment(s)
Ce puteti face din patrolu meu??
|
2 Attachment(s)
am facut si eu niste variante :)
|
masina de tunat
1 Attachment(s)
:lol: vreau si eu sa va rog sa-mi tunati masina ... stiu ca-i rabla , da are valoare sentimentala ... cine ma ajuta ? va rog mult de tot . :lol:
|
3 Attachment(s)
Quote:
pt Zander :) |
race-man...ce sa mai tunezi man..e impecabila...damm..super...nu cred k se mai poate tuna..daor nu vrei sa umpli doamna aia cu plastice..cum zicea cineva.....
|
race-man.. e perfecta masinuta! nu te prosti sa pui pe ea tot felu de prosti :roll:
|
2 Attachment(s)
mno deci multumiri lui blowwind pt creatzii :) nice da totusi as mai vrea daca se poate si \"parerea\" altora :P
Si acum alta rugaminte , io recent mi'am cam terminat masjina la partea exterior dar ar mai incapea ... sjtiu ca spoileru de m ii foarte \"popular\" pe la noi da cand mi l'am pus ink n'o fost ... deci modificari spoiler sau orice va trece prin cap :) mersi anticipat! |
1 Attachment(s)
Zander uite si varianta cu 2 mari :)..ma rog nu prea sunt ele mari dar ehh :D ...si dupa cum ti`am promis o sa vina si evacuarea pe mijloc :D soon
|
10x boss! :D
Las ca, cand ne vom vedea poate vreodata dau o bere 8) |
2 Attachment(s)
:lemon:
|
2 Attachment(s)
Dc aveti vreo idee pt masina mea...Chiar va rog.... :wink:
|
...daca este cineva care are timp si cunostintze de ce nu face un tutorial despre cum sa-ti modifici masina in corel ? este foarte interesant ca inainte de a modifica masina propriuzisa sa poti sa-ti faci acasa o imagine cu ea sa vezi intr-adevar daca se potriveste sau nu modificarea.
Un tutorial cred ca vi apreciat de mai multa lume decat niste poze cu masini tunate. |
Deja exista asa ceva
|
inseamna ca nu am cautat eu cum trebuie .... SORRY !
bafta all |
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning