![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
2 Attachment(s)
Uite ce am facut la Kadett-ul mov.........nu e finisat am pus si noi ce am am gasit prin garaj......oricum rezultatul e:O:O:O:O:O!!!!!!
|
Si "blow job/off-ul" unde-l pui ? :lol:
|
Quote:
|
cumpar 2 jante de tabla pe 15 , 5 x 110 ...daca are cineva.
multumesc. |
4 Attachment(s)
am de vanzare buzele astea pentru jante rh pe 17 , latimea 8j , polisate. pret 150 de euro.
|
DACA NU E CU SUPARARE AM PREFERAT SA LE SLEFUIESC PE ASTEA CA ORICUM NU SE VAD DA EU STIU CA S ACOLO
|
4 Attachment(s)
ASTEA
|
da , buna lucrarea...dar si aia dureaza 5 minute....
|
Ce dureaza 5 minute????
Acolo a fost munca de titan cu tot polishat-ul ala ......... |
eu vorbeam de protectia de la serpi ...ca dureaza 5 minute sa o curete de vopseaua neagra...
cap de fonta! sari tu repede!!! mai bine imi faci rost de niste jante pe 15 , 2 bucati 5x110....sa pun si eu slick-uri la valcea... |
cate kg are masina ?
|
nu am cantarit masina cu noul motor...banuiesc ca 980 ...
astazi au ajuns buzele din germania , ma duc sa le iau de la posta si revin cu poze... sper sa fie ce trebuie |
1 Attachment(s)
o idee...nu stiu ce sa fac...sa-mi fac farurile asa???:rolleyes2
|
Quote:
|
cu farurile clare si semnalizarile albe parerrea mea e k ii statea cel mai bine!
|
:twisted:farurile alea clare...erau prost facute...daca erau ok , nu aveam nimic cu ele...
semnalele am sa le fac la loc albe...dar farurile galbene se poarta f mult in afata... la passat oricum imi pun...:rolleyes2 |
sti cum intrebi u? imi pun sau nu imi pun? k eu tot imi pun!8)
|
2 Attachment(s)
:)) eh , nu e chiar asa...tin cont si de pareri...in cazul in care imi ramane folie de la passat pun si pa kadett sa vad cum se vede...daca nu ramane nu o sa-mi comand special ptr el...
au ajuns buzele , le-am luat ...merita 300 de euro sunt primele buze polishate care le vad in viata mea care arata impecabil...au si lac de protectie...ce sa zic...nemtii sunt nemti bai nene :)) mai greu cu livratu...da oricum....au ajuns si cauciucurile...diseara le am , sper ca pana la sfaristul saptamanii sa am timp si sa le montez...astept si buzele de pe fata de la polishat...jantele de la vopsit...si o sa revin cu poze... am un pic de emotii cu cauciucurile pe spate ca sunt 225/35/17...pe latime de 10 j...sper sa arate OK. |
Eu cred ca o sa arate ok......acum roaga-te sa nu atinga in aripi......sau ai susupensie lemn? :)
|
am lemn...dar am si aripile umflate...sa vedem...si eu sunt curios ,vineri aflu sigur...
|
Moammaa ce ligheane ... sa le stapanesti sanatos . Daca atinge ..exista o varianta dragutza sa le faci loc.
|
daca atinge o sa sara aripile in aer...ca si asa sunt umflate de lea luat dracu...
problema e cu cauciucurile de pe spate care au balon de 2 degete...:( |
4 Attachment(s)
POZE CU GUMELE CU BALON INEXISTENT. :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
SI AM SI O TOBA SPORT DE VANZARE DIN INOX LA 75 DE EURO. :D |
Eu unu zic asa.....farurile galbene si cu semnale albe vopsite in aceeasi culoare ca si farurile!!!!!!
PAREREA MEA..... |
adica tot galbene .!?!
|
Ce toba finala ai acum ?
|
7 Attachment(s)
Quote:
acum si poze cu jantele cu buzele puse asa la misto.... am mari emotii ca sunt prea late pe spate si nu o sa intre.....:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
cum arata .... m-ai ucis ...
|
SUPERB!:shock:sper sa intre pe spate
Numai bine;) |
Dany ce sa zic eu de faruri din moment ce eu le-am facut galbene in photoshop....parerea mea o stii...sunt ceva aparte si cad super bine pe masina!!!
Nush daca e cineva de aici care nu poate sa zica ca nu arata super drogata masina asta cu farurile asa...parca i se citeste furia in ele:D!!! Parerea mea sa le faci asa ca o sa fie furios rau kadettu cu ele !! Numai bine, Doamne ajuta si ne vedem la Valcea pe 25!!! |
dany, unde gasesti folie galbena ?:)
s-ar putea sa nu dea ft bine, ptr ca geamul e striat pe interior, s-ar putea sa arate ciudat. |
1 Attachment(s)
da`i inainte dany cu farurile! sunt foarte tari galbene, se vede ca apreciezi cult styling`ul si stii cu ce se mananca :) tot respectu pt tine si pt ceea ce faci!
|
astazi revin cu poze cu jantele montate eu ma uit la masina si rad ca prostu...
ma jur ....ma uit la ea ...si rad ca prostu...:lol::lol::lol: cum imi place mie sa zic : E GERMANIA!!! :)) folia am comandato de pe ebay - 100 ron. multi critica si emblemele de Porsche de pe jante si de pe volan. masina este PTR CUNOSCATORI. |
9 Attachment(s)
Quote:
MULTUMESC LA FEL. SI ACUM...POZELE...O SA FAC MAI MULTE POZE ...ASTEA NU SUNT ASA...PROFI... |
si.... atinge? :shock:
|
NU.....DAR E TOTUL LA LIMITA...TREBUIE ALTE DISTANTIERE PE FATA...MAI BAGATE CAM 0,7 MM
|
Hai ma ca e p|zda. Important e sa iti placa tie ca pt tine ai facut-o....nu stiu cat de germania austria sau elvetia e.....dar nici eu nu sunt adeptu` altor steme pe masina.
Ps: a mea nici macar steme de opel nu are :)) decat una singura cu gsi Ps: din punctul meu de vedere e kadettul numero uno in spatiul Carpato-Danubiano-Pontic |
Foarte tare Dany, sa le stapanesti sanatos ... ai gust ! ;)
|
deci fara cuvinte cel mai frumos opel din tara
|
dat draq kadettu
farurile galbene merg..dar nu pe orice culoare... parerea mea...o masina neagra, sau una rosie cu capota neagra...pe astea dau cel mai bine... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning