![]() |
Re: Kitch tuning Baia Mare
dacia asta coupe cabrio mi se pare geniala! :D pe bune ;))))
|
Am citit la kitch tuning, cel de la diverse, ca omul a facut masina pentru a merge prin padure sau ceva offroad oricum. :lol:
#Edit: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=4996 https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=4998 https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=5007 Am gasit posturile.. :lol: |
1 Attachment(s)
ceva din targul auto ,sper sa nu ramana in oras,cel putin cu bara aia:lol::lol::lol:
|
Hai ma ca n-arata asa rau :lol:
|
Linia laterala a barei fata continua linia aripii , doar ca au stricat totul cu formele alea stupide din mijloc ~X(
|
1 Attachment(s)
plus ca in realitate arata mult mai rau,aici a iesit bine ....
am vazut azi alt specimen vento japan |
specimen "piatz` tuning", ca, nah, e criza :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
cateva..... si finala de la golf nu o inteleg
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta am mai vazut-o azi...............................chiar era dragut golful inainte de a o stampila
|
golf m3!!!!!!!!!
|
Mie`mi miroase a Photoshop.
|
Nu prea arata a fi photoshop. "M"-ul e lucios, pe cand "golf" e negru mat :P
|
Quote:
|
http://i40.tinypic.com/27z9coz.jpg
Spoilerul este facut din tabla si vopsit cu spreiu :lol: Posibil sa isi ia zborul masina |
ce ciuda are foose pe masa de calcat
|
Asta nu prea se numeste kitch ! ci doar o masina prost impopotonata
|
1 Attachment(s)
vazuta in Borsa
W power scz calitatea |
1 Attachment(s)
la real
|
Au revenit in tara.. "stainii" :lol::lol:
|
mhhereti mah...vi ciuda k nu aveti:))=)))
nu inteleg ce tot aveti cu astia!merg acolo,fura cinstit,vin cu impresii,ei chiar uita anumite cuvinte,saluta cu "ola" si cand ii serviti cu capsuni li se inverzeste fata:))ca doar s-o saturat de capsuni pe aklo...trebuie respectati!noooot:))) |
ma da su..ci sunteti.
ce aveti cu cei care vin de dincolo? nu toti sunt la fel poate cel cu mertzanu si l-a comandat de afara si o sa dea jos eleronul ala de caca dar voi aveti obloane la ochi ca si caii taranilor nu vedeti decat intr-o parte scuze dak am suparat pe cineva nu este cu intentie doar k toti care ies din tara sunt capsunari si multe altele oricum nu ma astept sa intelegeti toti la ce ma refer asa ca... |
vad ca stai in paris..deci esti plecat...si crede'ma,am multi prieteni,plecati pt munca,ca e greu aici,si aklo isi strang banuti,si tot aici revin...jos palaria...decat sa fure...
dar aici se vehiculeaza ideea de capsunari,inseamnand fraierii plecati aklo cu coada intre picioare,mananca kebap la 2 saptamani,ca nu isi permit,dorm pe saltele pe jos,si apar aici cu masini metalizate si in buzunarul de la camasa se vad sutele de euro...parlitii care au uitat limba si nume:) si cand se intorc,isi pun camasa armani pe umeras,si isi iau inapoi salopeta:)) nu spun fabule,cunosc exemple:) respect pt romanii cinstiti si neprefacuti;) |
Sunt exemple si exemple cu romani plecati peste hotare , din auzite familie de romani care stau in cort si mananca toata ziua conserve dar au in tara CHIU SHEPTE :shock:
|
Quote:
eu nu mi-am tras nimic de la gura sau din placerile personale de cand am plecat si mai ales am incercat sa imi satisfac pasiunea pt masini ajungand sa am 6 masinute in acelasi timp cu acte in regula si toate alea si nu e usor sa intretii 6 masini cu asigurari si tot oricum asta e pasiunea mea si asta am sa fac si de acuma inainte nu am sa imi cumpar un slk k e masina de agatat femei ci am sa imi cumpar pe banii aia un skyline si un 300zx k sunt masini pe care le visez eu nu altii sper k nu am jignit pe nimeni si k m-am facut inteles dak nu imi cer scuze si am sa incerc sa argumentez mai bine alta data:-) |
Quote:
|
sunt destui care vin in tara cu masini inchiriate si se dau in petec pe acasa vreo 3 saptamani si apoi merg inapoi si baga capul in pamant ,pt ca poporul roman are mentalitate de sclav de cand e el, pe vremuri platea tribut la oricine ca sa nu vina peste noi,acum cerem banii de la fmi,toti suntem de accord ca avem probleme dar nimeni nu face nimik,toti vor sa munceasca afara decat sa stea in tara,sa vina ei sa lucreze la noi.
|
pa aia cu masini inchiriate cred k ii poti recunoaste de la o posta si da sunt multi si din aceia si pt a face bani la noi iti trebuie bani
crede-ma ca as venii acasa de tot ca sa imi fac eu ceva si asta este si telul meu dar dak vrei sa incepi o afacere ori te mananca aia mai mari si pilosi ori te omoara impozitele in rest ar fi bine. cat despre discutia asta cred k ar trebuii incetata sau cel putin mutata altundeva k suntem oftopic sanatate numai bine |
1 Attachment(s)
tare rachetutza :P
|
OARE DE CE E ASA DE URATA!?
|
1 Attachment(s)
tot la real :)
|
asta da:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
sa avem grija daca ne int cu asta daca ii bad boy:lol: |
degeaba ai sters numarul,ca sunt sigur ca daca il vom vedea...il vom recunoaste,si ne vom da din calea lui:shock::shock::D:D:D
|
:)) stiu...dar am zis sa nu fiu rau...:P
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning