Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Piatra-Neamt - Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Cocktail tuning va prezinta (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc/54179-cocktail-tuning-prezinta.html)

johnson 16-02-09 10:02

Re: Cocktail tuning va prezinta

Saptamana asta o scot de la vopsit oricum, dar pt a fi si gata de salon, mai e cale lunga si la cat sunt eu de pretentios, ar trebui sa bag prea multi bani ca sa fie o prezenta onorabila. Plus ca exteriorul l-am lasat clasic, asa cum sta bine la o masina veche

Ali_ump 16-02-09 10:14

Uite-te la Ford-ul celor de la Audio Class ...e ceva in genul in care iti place tie:)

johnson 16-02-09 10:31

L-am vazut live si e o masina care arata bine de la sine, daca are si vopseaua ok si e in stare buna, 80% e facut deja

johnson 16-02-09 14:09

De astazi devine oficiala mutarea Cocktail Tuning intr-un spatiu nou, mai mare si mai bine situat, zic eu, in incinta SSA. In acest fel, o serie de activitati pe care nu le puteam desfasura din lispa de loc, vor deveni diponibile si o sa aflati la momentul potrivit la ce ma refer. In noul spatiu vor avea loc minim 3 masini la lucru in acelasi timp, loc de asteptare pt clienti, dar si un loc f primitor pt toti prietenii. Sa fie cu noroc.
In momentul asta caut pret bun pt o usa mai ciudata (in timp ce scriu am primit deja prima oferta) si o sursa de vopsea cauciucata pt pardoseala(ca la Metro). Daca aveti idee de surse bune, nu ezitati sa ma anuntati

mariusD 18-02-09 18:02

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2071790)
De astazi devine oficiala mutarea Cocktail Tuning intr-un spatiu nou, mai mare si mai bine situat, zic eu, in incinta SSA. In acest fel, o serie de activitati pe care nu le puteam desfasura din lispa de loc, vor deveni diponibile si o sa aflati la momentul potrivit la ce ma refer. In noul spatiu vor avea loc minim 3 masini la lucru in acelasi timp, loc de asteptare pt clienti, dar si un loc f primitor pt toti prietenii. Sa fie cu noroc.
In momentul asta caut pret bun pt o usa mai ciudata (in timp ce scriu am primit deja prima oferta) si o sursa de vopsea cauciucata pt pardoseala(ca la Metro). Daca aveti idee de surse bune, nu ezitati sa ma anuntati

gata te muti... ssa nu e cea de pe varianta parca?

AnDrEiCa 18-02-09 18:33

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 2078959)
gata te muti... ssa nu e cea de pe varianta parca?

ba da:D

johnson 24-02-09 11:47

Toata lumea stie unde este, asta e si unul din lucrurile care ma incanta cu noul sediu. Deocamdata astept sa se mai incalzeasca afara ca sa pot incepe amenajarea, nefiind utilizat momentan, e frig si nu merge de dat cu var, vopsit etc... abia astept sa incep, asta e clar

VaLeX 24-02-09 12:11

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2095756)
Toata lumea stie unde este, asta e si unul din lucrurile care ma incanta cu noul sediu. Deocamdata astept sa se mai incalzeasca afara ca sa pot incepe amenajarea, nefiind utilizat momentan, e frig si nu merge de dat cu var, vopsit etc... abia astept sa incep, asta e clar

tre' sa dai de baut pt "casa noua" :)

succes in dezvoltarea afacerii si cat mai multi clienti satisfacuti si multumiti cu munca depusa de voi.

johnson 24-02-09 13:40

Multumesc mult pt urari, clienti multumiti este ce am urmarit si eu inca de la inceput, care a fost acum 3 ani, e o idee sa corelez si cheful aniversar odata cu mutarea

johnson 25-02-09 14:53

MEGA SUPRA EXTRA OFERTA!
A sosit vremea sa scap si de ultimul set de jante de pe stoc, vine primavara, modele noi etc, asa ca sariti pe ele baieti: Alutec 17'', 5x112, 7j, pt anvelope de 205-225/55/17, se potrivesc la vw-audi, majoritatea modelelor, daca nu sunteti siguri, spuneti ce model aveti si verific eu.
La un set cumparat cu 550 ron/buc, a 5-a(rezerva) e cadou

johnson 25-02-09 14:54

1 Attachment(s)
Si o poza

johnson 04-03-09 12:15

3 Attachment(s)
Un altfel de proiect in lucru, poze before cu noul sediu

razvy_2002 04-03-09 17:29

multa bafta...la cat ai de munca:)

johnson 05-03-09 19:04

2 Attachment(s)
O faza intermediara, la cum se misca treburile , la sfarsitul saptamanii viitoare ne mutam. In afara de ce se vede, mai este o incapere, dedicata altei activitati, din domeniul racing, detalii la momentul potrivit

AnDrEiCa 05-03-09 19:06

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2122182)
O faza intermediara, la cum se misca treburile , la sfarsitul saptamanii viitoare ne mutam. In afara de ce se vede, mai este o incapere, dedicata altei activitati, din domeniul racing, detalii la momentul potrivit

spor la lucru si sa ai cati mai multi clienti:D

buddy_lexx 05-03-09 19:20

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2122182)

ti`a fost de folos acel numar de telefon pt vopsea??observ ca prinde forma shop`ul...bvo

johnson 06-03-09 08:13

Nu prea mi-a fost, ca am descoperit ca unul din colaboratorii mei aduce si asa ceva, maine vine si vopseaua, implicit aplicarea ei

marian_sro 06-03-09 14:24

in magazinul tau comercializezi ulei motor?
ar fi o firma care aduce mobil 1 original usa.eu nu castig nimic la afacerea asta,dar ar fi super sa aduca cineva in piatra.piata ai avea sigur,inclusiv din alte localitati.
astept pm daca e interesant.

johnson 06-03-09 15:58

Pt motociclete la care fac schimburi de ulei, nu prezinta inteles, nefiind considerat de top, sa zic asa. La masini, inca nu fac, dar o sa iau in calcul si activitatea asta la noul sediu. oricum te aswtept pe la mine, pt o discutie

johnson 08-03-09 09:20

Si daca azi sarbatorim una dintre cauzele generatoare ale tuningului:
SA NE TRAIASCA TOATE FEMEILE!

johnson 13-03-09 08:07

1 Attachment(s)
Inca o poza intermediara, am pus tot ce inseamna tamplarie, usa principala, alarma. urmeaza vopsitul pardoselii si instalatia electrica si ma mut. weeekendul viitor ma prinde dincolo

johnson 16-03-09 09:22

1 Attachment(s)
Pt cei care trec prin zona si inca nu au identificat locatia, am pus un banner edificator

Jok3r K10 16-03-09 12:19

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2151924)
Pt cei care trec prin zona si inca nu au identificat locatia, am pus un banner edificator

Da pe unde e ?

johnson 16-03-09 13:35

In incinta Scolii de Soferi amatori, cunoscuta si ca SSA, acolo s-au dat examene pt carnet ani de zile, fata in fata cu Service Orient Ciubotaru si putin lateral, dar tot vis-a-vis de showroomul Peugeot. Strada Arcului nr 8 figureaza cladirea, dar eu am vedere la varianta

razvy_2002 18-03-09 10:51

pret pt un kit xenon pt golf 4...
ms

johnson 18-03-09 11:05

Pt tine, ca si client vechi ai un pret atat de special, incat nu pot sa-l pun aici. Treci cand ai timp pe la mine, dar as prefera sa facem montajul in sediul nou, ca am inceput sa mut deja din ce nu am nevoie zilele astea si e cam deranj. .
Ce pot spune, intr-o proportie destul de mare, ca sambata fac deschiderea, cu sobor de preoti, hostese, un piscot, un shot de bere etc.
Cei care nu merg la Suceava si vor sa ma onoreze cu prezenta sunt asteptati, la o ora ce o veti afla ulterior

johnson 20-03-09 11:17

Am dus primul transport in noua locatie, mai sunt cateva drumuri de facut si gata, de azi ma gasiti dincolo. Deschiderea ramane pe sambata la ora 15, chiar daca mai sunt de retusat unele amanunte. Astazi nu mai am timp sa va tin la curent, asa ca toti prietenii, clientii, colaboratorii, concurenta sunt bine veniti

mariusD 20-03-09 17:51

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2166818)
Am dus primul transport in noua locatie, mai sunt cateva drumuri de facut si gata, de azi ma gasiti dincolo. Deschiderea ramane pe sambata la ora 15, chiar daca mai sunt de retusat unele amanunte. Astazi nu mai am timp sa va tin la curent, asa ca toti prietenii, clientii, colaboratorii, concurenta sunt bine veniti

maine e deschiderea? voi veni si eu

buddy_lexx 22-03-09 15:46

a fost foarte fain la deschidere, lume multa super d gasca in concluzie super reusit evenimentul!:D noi cei din KATANA ne`am simitit f bine si iti multumim johnson pt primire si multa sanatate,fericire,spor la munca si bineinteles la BANI!:D
totusi am ramas cu un gust amar datorita faptului ca din comunitatea 4 tuning si restul cluburilor n`am vazut pe nimeni prezent.. pacat.. pt ca merita ca fiecare dintre noi sa`si rapeasca macar 30 minute din timp ca sa fie alaturi de Johnson intr`un moment imp din viata lui!

johnson 25-03-09 07:42

Multumesc Buddy si iti multumesc pt participare, pacat ca nu ati stat pana la capat, in schimb. Am raspuns mai greu, pt ca nici pana acum nu au venit sa-mi instaleze netul, am vrut eu sa merg pe calea normala si nici timp nu am avut sa merg pana la ei sa fac scandal.Important e ca ne-am mutat complet si ne simtim excelent, cu mare chef de treaba, va astept si pe ceilalti care nu au putut sa ajunga la deschidere

johnson 03-04-09 11:37

10 Attachment(s)
Pe scurt, ultimile stiri de la Cocktail Tuning si poze cu noua locatie, masini la treaba si amplasarea. Nou, jante Oz racing, Msw si Borbet stoc sau la comanda, montaj si echilibrare gratuita

ThunderRa 03-04-09 14:45

Tocmai mi-am achizitionat de la Cocktail Tuning 4 jante Borbet LV4 pe 16 inch pentru Megane-ul meu. Eu zic ca sunt super ok... Urmeaza infolierea saptamana viitoare si voi reveni cu fotografii.

[IMG]http://farm4.static.***********/3036/3394115263_f4cdf9a135.jpg[/IMG]
[IMG]http://farm4.static.***********/3577/3394925398_2e827017e2.jpg[/IMG]
[IMG]http://farm4.static.***********/3560/3394924770_c9034eea14.jpg[/IMG]
[IMG]http://farm4.static.***********/3588/3394923478_5964c1e41a.jpg[/IMG]
[IMG]http://farm4.static.***********/3637/3394924062_a23ecd7756.jpg[/IMG]
[IMG]http://farm4.static.***********/3603/3394922814_dfb00f0053.jpg[/IMG]
Sper sa va placa...

Recomand tuturor Cocktail Tuning pentru calitatea serviciilor pe care le ofera!

johnson 03-04-09 14:56

Multumesc f mult, sa fie cat mai multe replayuri de genul acesta

ThunderRa 03-04-09 18:42

Pai... la a mea mai am de facut o infoliere, modificari la suspensii, probabil un tun de bas, modificari la evacuare si altele... Avand in vedere ca sunt extrem de multumit de serviciile voastre, cred ca dupa fiecare modificare pe care o voi face, voi posta din nou :)

buddy_lexx 03-04-09 22:59

arata mijto megane`u :P spor la modificat!

ThunderRa 04-04-09 09:11

Merci. Pana acum am modificat instalatia audio (inlocuirea boxelor originale cu Pioneer), am trecut la un filtru mai permisiv (un K&N panel replacement), am "umblat" la softul masinii si mi-am instalat diverse gadget-uri pentru iPhone 3G si MacBook (conectare la sistemul audio al masinii, suporti, alimentari, etc). Masina e full asa ca nu am prea multe de adaugat/modificat... :)

buddy_lexx 04-04-09 22:23

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2210649)
Merci. Pana acum am modificat instalatia audio (inlocuirea boxelor originale cu Pioneer), am trecut la un filtru mai permisiv (un K&N panel replacement), am "umblat" la softul masinii si mi-am instalat diverse gadget-uri pentru iPhone 3G si MacBook (conectare la sistemul audio al masinii, suporti, alimentari, etc). Masina e full asa ca nu am prea multe de adaugat/modificat... :)

pai in cazul asta te asteptam vinerea dupa 19:00 in parcare la stadion sa vbim mai multe :P .. sory Johnsone pt off topic!:D

ThunderRa 05-04-09 07:04

Am să încerc să vin cu toate că nu cred că aveți nevoie pe acolo de "bunici" ca mine. Merci de invitație.

VaLeX 05-04-09 10:35

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2212148)
Am să încerc să vin cu toate că nu cred că aveți nevoie pe acolo de "bunici" ca mine. Merci de invitație.

nu avem nevoie de bunici , daca asa te consideri la 31 de ani :) , ci de oameni cu experienta si maturitate , pentru ca a cam scazut media de varsta pe la intalniri , te asteptam , nu e nici o problema :D

ThunderRa 05-04-09 10:40

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2212442)
nu avem nevoie de bunici , daca asa te consideri la 31 de ani :) , ci de oameni cu experienta si maturitate , pentru ca a cam scazut media de varsta pe la intalniri , te asteptam , nu e nici o problema :D

Erau ghilimele pe acolo... :) Ne vedem saptamana viitoare.

All times are GMT +2. The time now is 11:16.

- Copyright 2026 4Tuning