![]() |
Re: E46 - 318i
Quote:
ms. de unde le-ai luat ? cat au fost ? |
Au venit cu tot cu bara
Xenonul,de la un coleg de pe forum.. |
cataline!!cum te impaci cu xenonu din proiectoare?nu palpaie cand ai pusa si faza scurta?multa bafta
|
salut Fulvius!
Nu palpaie, se comporta "exemplar" :) |
4 Attachment(s)
Ieri mi-am gasit caucicurile taiate :( si am fost nevoit sa revin mai devreme (decat imi pusesem in gand) la jantele de vara.
O cheltuiala in plus...asta e am achizitionat 2 pirelli pe fata si 2 Bridgestone Potenza pe spate (aproape noi) |
Lasa Cata ca oricum a venit primavaraaa!:X
|
da patrulei dar nu stii ce aiurea e sa pierzi niste cauciucuri degeaba din cauza la niste idioti! si caucioacele nu sunt ele asa ieftine! ..problema mare e cand pierzi doar o bucata si stai sa cauti prin tot orasu ..ceva identic!
anyway: nice car! poate ne bagam la neste pozne azi-maine! |
Quote:
o schimba muuuuuult de tot crede-ma nu ai idee ce satisfactie vei avea cand o vei vedea asa joasa :X..eu cel putin cand mi le-am montat 10 minute m-am plimbat pe langa masina de nebun :)))) cum dau de tine azi...sa iesim la niste poze :D |
Am deja arcuri sport ....
Vreau o suspensie reglabila...dar sa mai treaca "praful" asta :) Hai ca te sun! |
asteptam sa-i pui folie !!!singurul lucru care ii mai lipseste!!si in rest e cu siguranta unul din cele mai frumoase e 46 de pe forum!!bafta CATALINE
|
arata beton asa.. folii si esti in acte :)
|
Folie Cata ! ( toata lumea te bate la cap, hai sa ne punem sapt. viitoare :D )
|
Quote:
Merci Fulvius! Merci BMnWA Valentin'o, o sa urmeze si folia..poate chiar saptamana asta. |
Small Update!
Am vopsit etrierii rosii..ceva ce imi doream sa fac de ceva vreme E ceva de munca,in jur de 7-8 ore.Am ales solutia mai simpla,i-am curatat si i-am vopsit pe masina O sa pun poze putin mai tarziu |
Foarte bine:)Eu cred ca voi continua in weekend:Dca nu prea as vrea sa o mai misc dupaia:D
|
7-8 ore sa vopsesti etrierii ? mie mi-a luat max 45 de minute
|
Ai dat cu spray`u?noi am dat 3 straturi:Dam asteptat sa se usuce...etc
|
4 Attachment(s)
Acesta este rezultatul muncii mele :D
Prezoane rosii nu prea s-au mai vazut pe aici..:))...nu? |
sincer nu imi plac prezoanele rosii insa etrierii sunt misto ! mi-as face si eu :)
|
hmmm cam nasol nu prea da bine cu prezoanele alea rosii ,insa etrierii sunt misto ,mai bine le faceai negre prezoanele
|
e misto.. arata bine :)
|
Prezoanele rosii sunt de efect in mers, dau bine rau. Bravo Cata, nice job ! :D
|
69WRX.....dureaza foarte mult sa ii pregatesti de vopsit.Erau prafuiti,murdari si putin ruginiti.30minute a durat pregatirea fiecarui etrier, le-am dat cate 3 straturi si dura ceva pana se usca fiecare strat..etc.Am avut un singur cric,asa ca a trebuit sa ii fac pe rand
Ma bucur ca va plac etrierii.....iar prezoanele rosii arata bine rau atat in mers cat si pe loc. Cand o sa ma plictisesc...o sa le fac negre,nu e mare lucru,lucrez cu o pensula de desen :) si merge repede treaba |
Gata!am neglijat-o destul :)..saptamana viitoare o sa ii schimb
1.bucsi bascula 2.bielete antiruliu 3.suspensie reglabila (de la colegul nostru djhojd) Ce ziceti...merita 400€ un interior piele/textil (scaune sport)???? Mie mi se pare un pret exagerat,mai ales pe praful asta.. |
e super bine! eu am pe cineva in tgv si fara 700 euro nu discuta !
|
am inteles ca in bucuresti vindea cineva cu 200... 400 se vindea inainte sa scada preturile la TOT> :D
|
Si nu`l pui si pe el in legatura cu baiatu care`l da cu 200euro:P
Eu zic sa mai cauti:Dsau vezi poate mai lasa ceva mai jos de 400..Bafta si numai bine! |
mi-a zis si mie un baiat carui i am vandut eu un e46 sedane..ca vroia sa le ia si nu avea bani...daca vrei chiar il sun sa mi dea nr.
|
mi-a zis si mie un baiat carui i am vandut eu un e46 sedane..ca vroia sa le ia si nu avea bani...daca vrei chiar il sun sa mi dea nr.
PS: era vorba doar de scaunele din fata... probabil doar asta te ineterseaza. |
uite si aici unele ok la pret... doar ca trebuie tapitate...
mai negociezi si poate le scoti la 600 ron https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...46/page-3.html |
Merci Gelu,dar caut tot interiorul.M-am gandit...nu merita 400euro interiorul ala.Mai caut
|
Quote:
Apoi cum a gasit Catalin la 400 euro..eu zic ca e pomana curata! |
Quote:
|
normal ! dar ce a aratat omul, era un interior la 600 ron netapitat ! era de catifea sau ce drq material e ala.
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi-as dori sa gasesc un interior de piele cu scaune sport (eventual si electrice),dar renunt pe moment la idee,mi-am comandat suspensie reglabila si €...inca nu pica din cer :)
|
atata de varza poate sa fie pielea iarna de nu mai vrei sa vezi piele cat traiesti dupa ce stai jumate de ora pana te incalzesti. Macar incalzire sa aiba ca altfel e scary movie :)
|
nu prea am vaz masini cu piele fara incalzire
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning