![]() |
Re: Decodat CD player Ford
Ceau am schimbat bateria acum 2 zile si mi s-a resetat casetofonul am un RDS 5000 E-ON
SN :XXXXXXX puteti va rog sa ma ajutati si pe mine raman dator Multumesc |
Quote:
Decizia de a se refuza coduri vine in urma multor cereri din partea unor useri fantoma, eu inteleg ca printre cei cu 1 post se afla si useri de buna credinta insa oricine isi "insuseste" o unitate, isi poate face cont si gata si codul, asta e lumea in care traim. Putem cauta o solutie ..... scan (poza) dupa talon, poza masinii si a unitatii, daca acestea se confirma atunci poate se va oferi si codul, insa altfel, nu este normal. |
am un casetofon ford 6000 cd cu seria XXXXXXX. ma poate ajuta cineva cu codul?
mod edit: citeste ce scrie anterior |
Salut...am un radioCD 6000CD rds E-O-N pe un ford focus an 2000! Am apasat pe tastele 1-6 si mi-a aparut seria xxxxxxxxxx...DACA este seria corecta pt aflarea codului va rog un raspuns sau codul de deblocare?!!! MULTUMESC
CITESTE POSTURILE ANTERIOARE |
buna am un ford focus din 2001 daca codul original a fost schimbat se mai poate face ceva? nu stiu nici un cod de deblocare pt cd si radio
|
Va rog frumos,ajutatima sa decodez cd original!Am inlocuit bateria si nu am cartile tehnice cu codul.Seria Mxxxxxx,model 6000 made in portugal fabricatie 2000.Va multumesc anticipat!
CITESTE POSTURILE ANTERIOARE |
am cumparat din germania un ford fiesta TDCI si la CD player imi cere key- code am apasat tastele (1-6) si mi-a aparut (SJH DSP XXX-XX XXX) ma poate ajuta cineva cu un key? va rog frumos...
|
Buna ziua, am si eu un Ford Ka din 2003, seria este: MXXXXXX
Model:6000CD Tuner. LHD 6000 RDS e.o.n Part. No.:97KP-18C815-CA Va rog sa ma ajutati si pe mine daca puteti. Stefan |
Ziua buna.Aceeasi pb.cu bateria scoasa,radioCD 6000CD M137309. Rog frumos codul de acces,masina e un Ford Fiesta 2001.Desi abia m-am inregistrat pe forum,promit sa-i ajut la randu-mi pe altii in aria cosmetica auto/detailing auto. Multumesc cu anticipatie.
|
Buna ziua , am si eu o problema , am inlocuit bateria , si acum radio-cd-ul imi cere codul , pe care din pacate nu il am . modelul masinii este ford focus , fabricatie 2006 , iar seria radio-cd-ului este M XXXXXX . Va multumesc anticipat si va doresc Sarbatori fericite !
|
Quote:
|
SALUT... UNDE POT ATASA POZELE ? IMI POTI DA O ADRESA DE MAIL..??
MULTUMESC! |
Re: decodat CD player ford
Buna seara,va rog daca ma puteti ajuta cu o decodare pentru un cd cu nr serie MXXXXXX!am verificat istoricul dar nu am gasit pentru aceasta serie nimic!!
va multumesc anticipat!!! |
Pozele doveditoare se pot pune aici sau trimite intr-un mesaj privat, este la latitudinea fiecarui user. Fara ele, doar un post aruncat pe topic .... va fi restrictionat!
Pentru a pune poze am facut un mic "tutorial" - alege optiunea "GO ADVANCED", apoi in partea de jos (sub zona unde poti scrie) este un "buton" - MANAGE ATTACHMENTS, il selectezi apoi ti se va activa o fereastra unde se pot baga fisiere (in cazul tau - poze) .... folosesti BROWSE (completezi cate randuri ai nevoie din cele 10 standard, un "rand" = un fisier (poza)), dupa ce termini acest pas dai UPLOAD si inchizi fereastra, ulterior dupa ce termini ce ai de scris selectezi SUBMIT REPLY si pozele se vor insera automat in noul tau post. EDIT Quote:
|
Ajutati-ma si pe mine sa decodez un radio ford 2005 cu seria M076388,part no 94FP-18K876EA.
|
personal,recomand ca acest thread sa fie 'Closed'........
|
care ma poate ajuta si pe mine cu un cod la un casetofon serie e M229100. MULTUMESC
|
Quote:
MOD EDIT: in urma solicitarii venite din partea mea referitor la dovedirea legalitatii unitatilor si nerespectarea ei, acest topic se inchide, orice alt thread deschis in acest scop va fi sters direct !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning