Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   4T 3D Car Battle -DISCUTII- (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/52815-4t-3d-car-battle-discutii.html)

GRIGO 05-02-08 10:20

Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-

Quote:

Originally Posted by Cipriany (Post 1335481)
Iarasi eu cu intrebari, mai am un pic si termin prima masina si vreau sa va intreb daca se poate pune pe o imagine gata randata sigla masini, deci nu pe toate imaginile doar pe una asa de aspect intr-un colt sau deasupra ?

sigur ca poti sa pui .... daca te uiti la pozele cu alfa mea o sa vezi in colt sigla de la alfa (pe cateva din ele)
deci poti sa pui ....

@Sleepy - nu e amenda sau oprire in trafic :-P .... a fost mai rau ..... :???: "haccident" .... erau niste poze pe site .....
in dimineata asta m-am programat .... joi am examenu ... .deci mai am o mica pauza :(

Sleepy_85 05-02-08 14:21

dap, e naspa faza cu accidentu si cielo-ul meu a trecut acu o luna printr-o busitura urata, cu un cazan de dacie, numai ca era vina la desteapta de la volanul cazanului ca nu s-a asigurat.Oricum bafta la examen, si sa ai spor in continuare la proiect ;)

GRIGO 05-02-08 21:00

GATA!!!!
nu mai tine ... e ultima lucrare care o fac pe pc`u asta ... pur si simplu nu mai suport ...
cand vreau sa fac si eu un detaliu bun nu pot ....
nu mai tine ori fac lucrari ori nu mai fac nimic
si la alfa am vrut sa fac interior dar nu am putut .... si am fost "decazut" din cauza interiorului nedetaliat (nu invinuiesc pe nimeni sa nu se inteleaga gresit)
mi-sa pus pata ....
am vazut cateva lucrari ale unora care au inceput dupa mine sa faca 3d si deja m-au depasit lejer..... fac lucrarea asta si gata .... pana nu schimb pc`u nu mai fac nimic pt ca din cauza ca nu pot sa detaliez sunt "decazut"
si in loc sa "cresc" eu raman pe loc cu evolutia ...

@Sleepy - banuiesc ca cielo a plecat pe roti ..... la mine a nu prea a mai plecat pe roti .... masina care o conduceam eu e dauna totala , deci e praf si accidentul s-a produs din vina mea ... norocul meu ca exista casco, si ca am scapat intreg :D ..... :D

Sleepy_85 05-02-08 22:19

Te inteleg la faza cu pc-ul, tot asa m-am chinuit si eu cu fostu pc,era frustrant, Alfa era proiectu de tranzitie la mine, a fost inceputa pe Pc-ul vechi dar am terminat-o pe cel nou, si s-a vazut diferenta, acu daca incarc masina pe PC-ul vechi nici nu cred ca mai misca :).Pe asta nou am 2GB de RAM(in curand 3 :D)un Core2Duo de 2.66 Ghz, o placa Nvidia 8600GT si sursa Chieftec.Da a meritat tot banu.
Cielo a plecat pe roti intr-adevar dar stiu cum e sa iti faci praf masina, acu 2 ani mi-am facut eu varza Nova, tot din cauza mea,dar din pacate nici Casco nu m-a salvat, era prea distrusa si.....ruginita,deh era Dacie,mie mi-a taiat unu fata ca n-am dat prioritate, si mi-a facut praf toata puntea fata, plus motoru, deci irecuperabil, si asta se intampla in ziua in care trebuia sa vin in CT,mi-a stricat toata vacanta faza aia. Dar stii cum se zice, bine macar ca e doar tabla indoita si atat, ca sanatatea e mai importanta. Noi sa fim sanatosi ca restu se face.

frost_dani 06-02-08 15:01

bv voua ma....eu cu un amd sempron 2600+, 256 ram( trebuia sa mai am o placutza de 512 dar nu mai vrea sa o recunoasca placa de baza :( ), video ati radeon 9200 ma chinui sa trag la 2 masini....una e aproape gata exterior +interio ..si randat pe vray..si arata destul de bn..sa vedem ce o iesi la cealalta:))

GRIGO 07-02-08 23:56

nu stiu cati din voi stiti dar scriu eu aici ca sa va pun pe toti la curent ...
se vor face portofolii pt tuning days .... undeva langa lucrarea voastra se va pune portofoliul .... selectati cateva poze cu cele mai bune lucrari ale voastre si scrieti cateva cuvinte despre voi ... postati aici

frost_dani 08-02-08 00:07

grigo..dar sectiunea de privat o doar cei din usergroup...daca si ceilalti useri vor sa isi puna portofoliile?

Gratzian 08-02-08 05:36

buna observatie
toti participantii la concursuri trebuie sa poata expune portofoliile

GRIGO 08-02-08 16:05

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 1342914)
grigo..dar sectiunea de privat o doar cei din usergroup...daca si ceilalti useri vor sa isi puna portofoliile?

mda ai dreptate ......
cum sa facem .....
facem un topic nou aici la sectiune 3d ca sa poata sa puna toti ...?

Sleepy_85 09-02-08 00:26

Mi se pare interesanta ideea cu portofoliile, si cred ca e si un timp bun acum, mai ales ca majoritatea au adunat un nr de lucrari, si au ce arata, cat despre topicul de portofolii e ok, dar nu stiu ce sa zic la faza cu upload-ul, adik cum punem pe site, facem un rar cu poze si textul despre noi sau uploadam pozele cu textul direct pe site?
De e-mail nu poate fi vb ca are lim de 10mb:(

D_DooM 09-02-08 00:58

si daca nu avem lucrari ... defapt am ticou ala .. da' nu merita aratat :D

Gratzian 09-02-08 01:56

cel mai bine puteti o arhiva, ne e cel mai usor
ii rog si pe cei care au pus altfel sa puna arhiva, multumesc

GRIGO 12-02-08 20:19

baetii cum stai cu masinile .....?
merge treaba ?
:D

kantzorf 12-02-08 20:31

Eu stau relativ bine, desi mi-am cam pierdut motivatia, ceea ce e nasol de tot :)).
PS: Ce se mai aude de diplomele de la editia precedenta? si de catalog...

Gratzian 12-02-08 23:20

n-au ajuns?
le-am trimis recomandat de data asta, ca inca nu am renegociat cu curierul...

Gratzian 12-02-08 23:21

Quote:

Originally Posted by GRIGO (Post 1352781)
baetii cum stai cu masinile .....?
merge treaba ?
:D

pls, sa faci si tu topic cu concursul in sectiunea evenimentului, te rog
ti-a venit memoria?

GRIGO 12-02-08 23:47

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 1353269)
pls, sa faci si tu topic cu concursul in sectiunea evenimentului, te rog
ti-a venit memoria?

topicul e facut de mult :D chiar dinaitea 2d`ului :D https://forum.4tuning.ro/513-4tuningdays-2008-15-16-martie-romexpo/66493-virtual-4tuningdays-2008-3d.html

memoria inca nu a ajuns

Sleepy_85 13-02-08 00:51

salutare lume, mai traim si noi vad, au inceput sa se miste lucrurile si la mine dupa sesiune, vad ca am scapat cu viata si de data asta da era cat p-aci sa ma parlesc la un exam azi,:P.E bine ca este si un regulament batut in cuie acuma, si e bine ca termenul limita nu mai e de ziua mea:lol:, ca ma cam punea in incurcatura.
Din pacate nici la mine nu au ajuns ink premiile dar ce sa-i faci daca stau tocmai in capatu celalalt al romaniei, nu am pretenitii sa-mi ajunga repede.Ma "descurc" ink cu memoria mea.
Masina la mine a cam stagnat ca nu am mai avut timp de ea, dar reincep treaba de acuma.Spor si celorlalti;)

D_DooM 13-02-08 09:59

oho baietii ... vati apucat deja io azi sau maien am apuc d ea ... da' miam pierdut interesu deja ... spor la lucru tuturor totusi :)

ruver 13-02-08 13:44

yo mai am 2 examene sambata... apoi sunt liber sa lucrez... pana atunci nu prea o sa pot...
ce pot sa va zic trageti tare ;)

ruver 14-02-08 16:54

duar ce am primit aviz-ul... a ajuns coletul... ma duc sa il ridic la voi a ajuns ?

Cipriany 14-02-08 17:52

eu nu am primit nimic, si acuma astept

GRIGO 14-02-08 19:09

3 Attachment(s)
iupii am primit ramii :D
super tare catalogul si diploma :D
multumesc foarte mult Gratian :D

ps am "instalat" ramii ... ia si un print screen
deja treaba sta altfel :D

kantzorf 14-02-08 19:16

Nici aici inca nu a ajuns... daca la voi a ajuns deja ma gandesc ca maine-poimaine ajunge si la restul :).

GRIGO 14-02-08 22:51

:( moa BIG PROBLEMS ....... dupa ce am bagat ramii a luato rasna calc .... se reseta de nebun .... am scos placa de 256 am lasat`o doar pe aia de 1gb .....
acum nus ce are ca anumite directoare pur si simplu nu pot sa le mai deschid ..... unu din ele fiind chiar directorul unde aveam instalat maxu :(
ati mai intalnit careva problema asta ?

in rest ramii "e buni" se misca mult mai bine :D

D_DooM 14-02-08 23:14

pai d c frecventa sunt ramii si c frecventa it isuporta tie placa d baza .. si cati rami max iti suporta placa d baza ?? scrie in cartea tehnica daca o mai ai .. daca nu "gugaleste" info despre placa ta d baza ;)

am lasat decat placa de 1 Gb si totul e ok nu mai face probleme cu restartu
problema e ca nu pot sa accesez anumite directoare .... probabil ca a dat strechea in hard ..... :???::???::???:

Sleepy_85 15-02-08 00:56

hmm, cand ai pus RAM-u ai scos din priza pc-ul? ca asa ceva nu se face cu pc-ul bagat in priza, ii dai peste cap BIOS-ul,si sa te uiti la setup-ul in BIOS sa vezi pe acolo poate ai ceva, o limitare de memorie sa cv, oricum nu e de la hard.sa ai grija sa nu-ti prajesti RAM-ul, ca alea se ard cel mai usor daca nu esti atent cu ele.

ruver 15-02-08 03:10

am ridicat si eu coletul... :) a ajuns putin cam violat... din cate am inteles se verifica... sa nu fie cumva cine stie ce in el...
rami... nu cred ca o sa ii pot folosi deoarece sunt DDR2... iar eu am DDR... :ashamed: asta este incerc sa ii schimb...

Gratzian 15-02-08 07:45

nasol
mai bine nu trimitem nimic, ca in loc sa va ajute, va da bataie de cap...
of

glumeam...
imi pare rau

Cipriany 15-02-08 08:04

Of sper sa-mi ajunga si mie coletul.
Grigo schimba placutele de rami inte ele (pe sloturi ma refer) am avut o problema asemanatoare si am facut asa si apoi mi-a mers; acuma cum zice d_doom daca vrecventa difere sa-ar putea sa-ti faca figuri

Cipriany 15-02-08 16:50

Am primit coletul; Mersi Gratzian pt. premiu:D

ruver 15-02-08 17:33

nici o problema mergi nult pt premi iar cu rami nu-i problema se schimba ;)

GRIGO 15-02-08 19:42

1 Attachment(s)
am lasat doar placuta de 1gb ... leam intors leam rasucit leam schimbat si tot face figuri ...
clar ramii sunt de vina .... insa treaba cudirectoarele blocate nu am rezolvat`o ... tot nu pot intra
uitati cand dau click ce imi apare
este folderul unde e inst. max`u

Pion33r 15-02-08 19:54

baga hdd intrun alt pc sa vezi undei buba ;)

Cipriany 15-02-08 20:56

Grigo ce ti-as recomanda sa faci este sa dezinstalezi maxul si sa-l reinstalezi cu placuta de 1 gb si cea pe care o mai aveai pe calc, poate asa nu o sa mai ai eroarea respectiva.

D_DooM 15-02-08 21:41

io it isugerez altceva ... baga ambele avezi daca ambele placute sunt d aceasi frecventa (scfrie p ele ... 333 ... 400) .... bagale in pc (scso din priza ... etc) ... si apoi reseteaza biosu cat e q placutele .. sa recunoasca biosul ... paote o sa mearga asa ;)

ruver 15-02-08 21:54

nu stiu ce sa zic eu nu am probleme cu placutele ca sunt de frecventa diferita... am 3 placute de 3 frecvente diferite (266,333,400) in cazu asta imi merg toate 3 la cea mai mica frecventa... si conflicte intre ele nu am avut deloc pana acu sau sa imi dea vreo eroare din cauza asta... nu conteaza cum le pun ca tot le vene... asta e in cazul meu... acum la grigo nu sti ce sa spun din cate stiam ai pc-u destul de vechi... ramu cum e DDR sau DDR2... ?

D_DooM 15-02-08 22:50

oricum daca e diferenta dintre DDR1 si DDR2 ... nu isi ar avea scopul ... k in primul rand sloturile sunt diferite :)

GRIGO 15-02-08 23:43

Quote:

Originally Posted by Cipriany (Post 1360134)
Grigo ce ti-as recomanda sa faci este sa dezinstalezi maxul si sa-l reinstalezi cu placuta de 1 gb si cea pe care o mai aveai pe calc, poate asa nu o sa mai ai eroarea respectiva.

exact asta am facut .... :D
maxu nu am apucat sa il mai instalez.....
nu mai imi bat capu sa resetez biosu sau alte chestii .... il las asa decat cu placuta de 1 gb .... cu inca inca 256 de rami nu se face primavara :D
daca pana acum am stat cu 256 ... rezist si acum cu un gb .. :D ...
oricum calculatoru e praf .... :???:
om trai si`om vedea :D

acum nu stiu ce sa fac ... daca tot am dezinstalat maxu , ma gandesc sa instalex max 2008 .... sau sa raman inca la max 7 pt ca nu cere atatea resurse ca max asta nou .....
cred ca deocamdata raman la 7

D_DooM 15-02-08 23:51

k venii vorba d max2008 ... cere multe resurese fata d 7 ... k acu am 7 si 9 ... 9 pt materiale ... da' am probleme q renderele la el ... 80 ore pt un 1600 la detalii low

All times are GMT +2. The time now is 04:33.

- Copyright 2026 4Tuning