![]() |
Re: SKODA vRS
Quote:
|
am facut cateva loguri aseara si presiunea cu care merg este de 1.de ce zici u ca este cu o masina in urma la gti rsul asta stok?poate cu o zecime de secunda dar iti zic eu ca e neimportanta si aia.in fine fiecare zice ce vrea si crede ce vrea.siteul asta zici ca e facut special pt mancatorie dar sa vedem de 1 mai cine face softuri mai bune pt tfsi si ca exista doar o firma de tuning adevarata RBN
|
Quote:
|
Quote:
asta gasim in tara...gogosi, pate de la sibiu, salam sasesc, pasta de dinti, unirea, poiana, marmote si samd!in fine...fiecare cu piticii lui! |
Quote:
si de 5500 rpm...cineva spunea ca masina ta dupa 5500 rupe si trage constant pana la capat...eh bine dupa ce am vazut live prestatia masini lasa-ma sa spun ca e o aberatie....masina ta nu numai ca nu trage de la 5500 rpm in sus...ea nu trage nici de la 2000 rpm, unde mai pui ca pe la 5500 rpm are o mare problema...si nu e nici de la cauciucuri si nici de la sofer...balba turometrului poate insemna mult....dar in fine...ce pot stii eu de softuri?!sunt doar un doctor...de oameni nu de masini !;) ceea ce pot sa va spun cu siguranta...si nu numai eu, este ca momentan pe un tfsi de 200 cp cod bwa nu exista bniciun soft mai puternic si ma ok vis-a-vis de putere si curba de cuplu!puteti verifica la master tuner, la autotest..si de ce nu la metrotehnica!marturie stau nu numai fisele de dyno ci si prestatia masinii pe strada! cu stima si mult respect, cu sensul ca nu am suparat pe nimeni, este doar umila mea parere, va salut si la mai multi bari in turbo...reali ce e drept! |
Quote:
daca nu esti tu...scuze pt confuzie !:P |
Quote:
|
yoda tu ce soft ai ? :)
ca eu stiu care e cel mai tare din ro :P |
Quote:
|
Quote:
ciao! |
pai eu zic ca tcm tuning ...
|
Quote:
|
ce sa zic tu esti un smecher ... asta e.
poate nu stia sa conduca cel cu 260 de cp ... la asta te-ai gandit ? |
Quote:
bafta la gogosi...dar sa nu fie arse! ;) |
Quote:
|
Quote:
in ceea ce priveste softuri de TCM mai bine vedeti-va de treaba. s-a incercat rosoftarea unui TT TFSI in iasi de acest "SRL" si masina ar fi trebuit de mearga "beeeeton frate" dupa spusele omului, si cu 0.7 in turbo dupa spusele calculatorului, adica mergea NU. |
poro ?
chestia cu tcm era o simpla parere. o tura ? ... oricand |
Quote:
cu stima si poate ne vedem si prin Iasi! ;) ier ref la tcm ...:lol::lol::lol: no comments! |
Quote:
|
yoda aberezi la greu.deci tot ce spui e o aberatie. ca sa numai o lungesc cu tine aici cu cel mai tare tfsi al tau pe 400m,cu faptul cami dai 2 tiruri pe 400 de metri,cu faptul ca am stat cu un tdi baza de 140cp asta cu esp pus si cu startul dat de el eu iti zic doar atat.batel pe SPEEDER DACA POTI si pe urma ai tot dreptul la replica pana atunci mai vorbim si ramane relativ tot ce ai zis u si nedovedibil.faptul ca masina mea nu trage la 5500 sau are o balba acolo iar o mare greseala a ta care este total neadevarata si falsa.am suit in masina azi cateva persoane si niciunul nu vedea ceea ce doar u zici ca ai vazut ca masina are o problema acolo.asta e o mare aberatie a ta si nam zis exact ma stiu eu sigur sau mia zis rabanne ca gti alb e facut de el am zis ca cred si crede si el asta pt ca a facut o masina si crede ca despre aia e vb.atata tot.in rest numai bine si succes in continuare
|
am o intrebare pt cine se pricepe sau poate a patzit problema asta.asta sera am facut niste plecari mai violente si cred ca am gresit cand sa o dau pe a doua sau ceva de genul.am oprit si numi mai intra in viteze.am plecat de pe lok cu 4 si am mers vreo 5 minute.am incercat sa bag din nou in viteze intra in toate normal inafara de 1 care intra mai greu.am stat e lok si am bagat 1 repetat si sia revenit.cineva mia zis ca sau intins ceva sufe pe acolo si isi revine.avetzi vreo idee ceva?
|
Quote:
|
Quote:
|
eu chiar nu inteleg de ce te certi u cu m ine sau ce incerci sa dovedesti.nu teai dat cu mine sa sti dacami dai 2 tiruri cum spui.vin cu masina la bucuresti si daca e adevarat faptul care il spui u ca la 5500 are o balba sau numai trage acolo si mai spun asta 3 persoane neutre iti dau pe lok 20 de mi de euro.si 2 la mina nu stiu de ce compari masina mea cu a ta pe cand eu am doar soft iar u ai mult mai multe ca mine.plus ca ai si soft RACE cum spui.iti zic mai mult ca sigur ca nu sti nimik din faptul cum merge masina mea absolut nimik.pt ca atunci cand team plimbat nam mers delok violent am mers normal asta poate ai observat si u.repet mai vb dupa ce il faci pe speeder daca il faci chiar daca nare upgradeurile tale
|
am o filmare doar cu treptele 1 si 2 0-100.conduce o fata si pe a 3a na mai nimerito.e pt prima oara cand face o plecare dasta.mam pus si eu in dreapta sa vad cum nu trage masina de la 5000.se vede clar sin a 2 a ca se duce clar.deci nu vad unde e balba vazuta de uni.sau asta cu 5500 care nu trage e o obsesie a unora sau nu stiu ce sa inteleg??????!!!uitativa clar la a 2a cum se duce pe 5500!!!daca se balbaie sau altceva.scuze pt filmare dar asta o mai am pe tel si scuze pt condusul fetei care na mai nimewrit si viteza a 3a ca era destul de speriata
|
scuze nam pus filmarea o pun aici si daca poate cineva sa cronometreze si timpul 0-100 asta e cu plecare de pe lok nu ca o filmare de mai sus a altcuiva care era din mers de la 20-30 la ora. https://www.youtube.com/watch?v=wD6951uEyw0 da pe mine nu asta ma intereseaza ci faptul cu balba de la 5500 pt care pierd oricat ca nu este delok adevarat
|
Softul meu e facut la Cluj ( Kisslorand ) nu la Bucuresti ( RbN ) . In acea perioada cei doi lucrau sub aceasi firma , de aici poate confuzia , dar omul a prelucrat timp de 2 ore langa mine mapele softului meu .
Naka ... daca nu simti nici o balbaiala la 5500 rpm inseamna ca nu e , yoda iti trage un semnal pentru ca multe din tfsi-urile facute nu sunt echilibrate la turatii inalte si au curbe violente de crestere si scadere de putere ... se simt si daca esti cel mai nesimtit sofer . Daca nu le simti probabil ca nu le ai . Nu stiu daca sunt eu barometru pentru tfsi , ce stiu e ca masina mea merge bine si nu ma voi opri numai la soft . |
parerea mea este ca masina ta trage foarte bine. bafta la cat mai multe modificari.
|
Quote:
|
a cronometrat cineva filmarea?nam pus nici o filmare cu mine la volan pt ca nam o camera buna deocamdata doar tefeonul si de cate ori incerc sa filmeze cineva cu mine in masina ori ma trezesc cu el pe scaunele din spate ori sta cu mainile peste mine si ma deranjeaza.na fost vb ca ma atentionat sau mia tras un semnal despre anumite tfsi care au probleme sus a fost vb chiar despre masina mea. o sa mai incerc sa fac o filmare exact de la 5000 in sus sa dovedesc inca odata cu toate ca nam cui ceva ce nu este adevarat.si va rog cronometrati filmarea cu toate ca e condusa de catre o fata si e cu plecare de pe lok nu din mers.........
|
sper saptamana asta sa ajung si eu al un dyno tester si sa aduc si un prieten cu tfsi cod bwa in maxim 2 luni care este acum cu masina in spania ci chiar a scos pe dyno de acolo peste 260 cp si are turbina si restul internelor stok pt ca cineva a pus la bataie pt treaba asta 1000 de euro.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu nu vreau sa dovedesc ca masina mea e din cale afara sau cu un soft nemaivazut.am zis doar camerge bine pt o masina cu soft si trage cel putin la fel pe toata plaje de turatii si ca nu are nici o problema la 5500 sau mai sus.uitativa clar la treapta 1 2 a din filmare ca nu exista aceea balba.in rest nu stiu ce sa zic tind sa cred ca cineva are ceva cu o anumita persoana sau u stiu ce sa mai zic.daca toata lumea ar posta msina aici si ar avea soft sau ceva la fiecare ar fi ceva de comentat.dar sa se comenteze ce trebuie nu ceea ce este total neadevarat
|
rog un moderator sa stearga acest topik de *** si de tot rasul de minciuni aberatii invidii si prosti.eu am vrut sa prezint masina da vad ca in romania nu se poate.probabil cand or sa vada si ei cum este pe afara or sasi mai schimbe ideile in cap.pana atunci multa bafta si LA REVEDERE!!!!!
|
Quote:
eu nu am nici o problema cu omul, daca te uiti in urma poti vedea ca am zis ca sunt impresionat de cum merge masina. daca vrea sa arate oamenilor ca masina nu are problema dupa acea turatie, sa faca un film pe o treapta in care ai timp sa observi acest lucru, pe 3 sau 4. 1 si doi nu se pot analiza. |
okis 3 sau 4 ai zis nu?
o sa fie in seara asta.ultimul lucru care am sal postez aici asta are sa fie |
Quote:
Lumea tuningului e distructiva in romania si nu contructiva ... in loc de schimb de informatii fiecare se sprijina pe umarul celuilalt sa ajunga un pik mai sus . |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning