![]() |
Bones (dacă nu l-ai văzut), cu Snoop Dogg.
|
danke shoshon ..
il pun la dwnld }{ |
Old boy daca nu s-a mai zis si noul King Kong
|
NissanSkylineGTRStory asa il gasiti pe net filmul...
eu am ramas impresionat de acest film... ce frumoase si ce poti face cu un Skyline :wink: |
Ca film : recomand True Romance - luv, action, comedy...toate imbinate ;)
|
ice age 2 new era :lol:
alien 4 resurection :twisted: |
a aparut ice age 2???
eu nu l-am gasit...sil s-ar putea sa fi vazut prima parte si sa zici ca e a doua :wink: ca pe net se mai skimba denumirile :wink: |
E prima parte,la a 2a ii zice \"Ice Age 2: The Meltdown\" si nu s-a lansat inca
|
greseala mea ..eu pe I il vazusem foarte putin si am crezut ca acesta este al doilea ...sorry mistakeeee ...
|
De vreo 3 zile .. tot downloadez ... toate cele 9 SEASONS ...
din Seinfeld la o super calitate ... acum am 5 sezoane , din 9 .. si sunt deja 12 giga :D doritori ? deci , super calitate ... de abia am vazut 10 episoade :D , super tari ! |
pauza de seinfeld , am vazut Day After Tommorow , end of the world kinda` stuff, super tare ! la modul ca .... SUPER TARE ..
totodata super vechi filmul :) de pe vremea cand inca n-aveam net daca nu ma insel , sau aveam dial-up , tot timpul am vrut filmul asta .... never had it, till today .. :) cand am dat peste el intamplator , deci ,foarte tare filmul ... btw .. mai stiti filme de genu ? cu apocalipsa .. end of the world ... dezastre naturale .. bla bla yatta yatta yatta ... etc ? sau documentare .. btw , am mai vazut , Texas Chainsaw Massacre ... daca vreti sa va kk pe voi ... ;) 8) |
Re:
Quote:
Adam & the evil. PS: sāmbătă, cānd intru de servici, īţi dau o listă de filme mişto; am cāţiva zeci de GB de filme pe server :lol: |
4 Attachment(s)
3 dim.
no sleep The Texas Chainsaw Massacre postere ... prea tari |
Re:
Quote:
ca am mai avut niste episoade dar aveau o calitate :cry: P.S. sa nu fiu offtopic am vazut de curand Boogeyman (2005) si wedding crashers care mi s-au parut super mai ales al doilea :wink: |
diseara las pc`u deschis pe dc.czone.ro daca vrei ..
[RO][B][Astral]EvLSant0s ;) sunt doar 24 de giga .. ;) |
asta seara am vaz \"Two for the money\" merita credeti-ma! :wink:
|
Danny the Boy !!!!!!!!!!!!!
|
Jarhead.. cred k ati auzit d el..
dk va plictisiti,merge d vizionat :) |
MUNCHEN !!!!! marfa de calitate
super nou |
stie cineva vreo adresa de net de unde se pot downloada filme gratis si fara cont?
sau macar exista asa ceva? ca am cautat de mi-au sarit capacele si nu am gasit asta numai ca nu imi mere bine DC-ul |
din cate stiu eu nu exista asa ceva ...
|
ma asteptam
mi-au mai zis persoane DC de-abia imi merge pot sa-i fac ceva sa mearga mei repede? |
esti OT ...incearca sa sufli mai cu putere ...
sau ataseaza manivela la cablu ... :wink: |
nuuup nu merge nici asa
alte sugestii? :lol: :lol: :lol: |
cu torrent bmwfan :wink: rapid (depinde de banda) si gratis :wink:
|
ce e torrent asta?
si de unde il iau? :oops: |
1 Attachment(s)
cauta si ia prima data bitcomet ..pe urma este alta treaba ..
asta e prea marfa ...mult prea marfa ...melodia este :roll: |
1 Attachment(s)
inca un video care imi place mai mult gesticularea lu tatae
|
Love Don`t Cost A Thing ...
mistocutz foc |
..Underworl 1 si 2...super filme!!
|
Dracula Ascension si Dracula Legacy
Cel din urma este filmat integral in Romania!Mentionez ca in ambele filme sunt prezenti actori romani dar nu personaje principale ci secundare...credeti-ma ca merita sa fie vizualizate filmele...santos si tie ti le recomand! :wink: |
as dori sa stiu si eu filmele care exista cu tuning,masini,curse pe strazi,motociclete.... ! incep eu lista voi tre so continuati ca vreau sa vad si eu ceva misto si nu mai stiu ce : fast&furious,gone in 60',bikerboys,torque,2fast2real for hollywood,suburbia,... si numi mai vine nik in cap! insirati si voi filme de genu asta
|
2fast2real for hollywood?!?
Asta cand a aparut? :? |
Re:
Quote:
|
andrei din toata lista facuta de tine un film nam gasit in reteaua din tulcea! :)))) serios vorbesc... ! 2fast2real e de ceva vreme ,,, sunt vreo 3 documentare si urmeaza si al 4lea ...! cine mai stie si alte filme sa zica aici ca poate gasesc ceva si la mine in retea! :)
|
2Fast2Real e misto, l-am vazut aseara prima data :)
Pentru cei care nu stiu: prin iulie, posibil 23, o sa aiba loc premiera in Romania la <<The Fast and the Furious: Tokyo Drift>> deci mergeti de pe'acuma si luati un bilet :D |
caut si eu videoclip N&D-Cand vine seara :) ...dk il gaseste cineva!
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
10x Zer0_Cool! .... :dance: :dance: :dance: :joy: :joy: cat l-am cautat!!
|
You`re welcome. :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning