Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Poze cu masinile din Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5088-poze-masinile-oradea.html)

HoricutzWSR 19-05-06 13:20

Re: Poze cu masinile din Oradea....

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea
ala? :)):)):)):))

ala da :))

fiindca acu recent asfaltasera ashtia bulevardu si pe`atunci era doar sapat acolo pe o portiune si sa fiu al dreq de nu p`akol sa bagat bolovanu :))

SoundIdentity 19-05-06 21:39

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning
Laci,pune pls ceva poze cu mertzu cobra ala cu "KID TUNING" :) l`am vazut intr`o zi la min pe strada cand era sparta fix in mijloc si a trecut pe`acol si a ras cu spoileru spate pe jos de mama focului am crezut ca acolo il lasa :)

SINCER NU VREAU SA FIU RAU dar acelui mercedes nu ii sta bine spoilere,,,este o masina frumoasa daca e mentinuta in forma originala intretinut bibelou....sper sa nu se supere proprietaru dar aceea masina nu in asa fel se tuningheaza......o suspensie joasa latita in aripi culoare perversa si ceva bari care se muleaza finut si ceva unicat nu ca la masinile sport!!!

daflyer_oradea 20-05-06 10:45

sincer, se poate supara, dar arata ca pasta....

RaZvY_ 20-05-06 11:33

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
SINCER NU VREAU SA FIU RAU dar acelui mercedes nu ii sta bine spoilere,,,este o masina frumoasa daca e mentinuta in forma originala intretinut bibelou....sper sa nu se supere proprietaru dar aceea masina nu in asa fel se tuningheaza......o suspensie joasa latita in aripi culoare perversa si ceva bari care se muleaza finut si ceva unicat nu ca la masinile sport!!!

Sandu
A trecut dufli pe la tine?

SoundIdentity 20-05-06 21:04

Quote:

Originally Posted by RaZvY_
Sandu
A trecut dufli pe la tine?

mii de multumiri!!!!!!!!1 e super misto angel eyes urile !!!!!!!!!!!!nu sunt fumurii ci negru mat interiru si mai bine ca eu sunt mat si pe capota si pe tavan!!!!!!!!!1mersi mult!!cred ca tre sa te uiti si ptr spate ceva fumurii si discrete!!!!!!astept niste oferte!!!!!!!!!!

Ciky 21-05-06 01:55

is super beton farurile,abia ashtept sa le vad puse pe mashina!

RaZvY_ 21-05-06 11:24

2 Attachment(s)
Quote:

mii de multumiri!!!!!!!!1 e super misto angel eyes urile !!!!!!!!!!!!nu sunt fumurii ci negru mat interiru si mai bine ca eu sunt mat si pe capota si pe tavan!!!!!!!!!1mersi mult!!cred ca tre sa te uiti si ptr spate ceva fumurii si discrete!!!!!!astept niste oferte!!!!!!!!!!

Ma bucur ca ti-au placut. Iti dau niste linkuri la ceva stopuri, sa imi spui daca iti plac careva :)

http://www.fk-automotive.com/shop/im...es/FKRL315.jpg
http://www.fk-automotive.com/images/...te/FKRL319.jpg
Sunt leduri sau astea mai fumurii...

HoricutzWSR 21-05-06 13:33

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea
sincer, se poate supara, dar arata ca pasta....

chiar ar trebui sa se supere sa nu mai contribuie la "inmultirea" unor astfel de mutanti...oricum slabe sanse sa intre pe forum.4t...oare ce`ar zice aia de la KID de ar vedea :))?

oricum am vazut ca spoileru pus de Laci a rezistat bine la pietre si la asfaltu ala :) GO GO Horguem tuning!!

civic_ex 22-05-06 10:15

Quote:

Originally Posted by slim
stiti ce asi vrea sa vad eu odata. Macar in Romania nu ca in Oradea. Un Ford Mustang GT 500 modelu asta care o aparut acuma. ( 500 CP, motor de 5.4, V8, Supercharger ) :X:X:X carutza viselor mele. Si numa 600.000$ costa :))))) ( poate ii offtopic dar nua .. altundeva chiar nu aveam unde scrie :D )

Cam prost informat baiatu.
Modelul acesta costa PANA in 60mii $
(Si inca nu a aparut Shelby GT 500...mai asteapta pana prin Iulie-August)

Fixius 24-05-06 18:19

stopurile alea sunt de vectra??? pe mine m-ar iteresa niste stopori de vectra din 95 cu led :D ms si bine inteles pretul :D

Ciky 24-05-06 19:38

sunt de polo!

horguemtuning 28-05-06 21:11

Quote:

Laci,pune pls ceva poze cu mertzu cobra ala cu "KID TUNING" :) l`am vazut intr`o zi la min pe strada cand era sparta fix in mijloc si a trecut pe`acol si a ras cu spoileru spate pe jos de mama focului am crezut ca acolo il lasa :)

Mai cat de groasa e facut acela cu tancu il spargi numa !

Ciky 28-05-06 21:44

asha se lucreaza!
apropo,a ieshit bine megane-ul lu' piticu',laci bacsi!

HoricutzWSR 30-05-06 14:33

Quote:

Originally Posted by Ciky
asha se lucreaza!
apropo,a ieshit bine megane-ul lu' piticu',laci bacsi!

...daca e vorba de megane`u 2005 gri cu croame,chiar ca a iesit cool :P...west side powa`

Xender 30-05-06 19:21

Chiar k e frumos Megane'u ala..
L-am tot vazut zilele astea si imi place cum arata!

Ciky 30-05-06 21:26

Quote:

Originally Posted by Xender
Chiar k e frumos Megane'u ala..
L-am tot vazut zilele astea si imi place cum arata!

ii vecin cu mine baetzashu'!

AleXXL 30-05-06 22:09

care megan ? :rolleyes2
nu`mi vine acu in minte ...
cine are poze sa puna plz :D ;)

SoundIdentity 31-05-06 13:09

meganu 2 sau care??????????deja ma faceti curios???????este un megan a lui rik unu megan 2 fain da ala e demult deja tuningat.mai este unu nou cumva???

Ciky 31-05-06 18:03

Quote:

meganu 2 sau care??????????deja ma faceti curios???????este un megan a lui rik unu megan 2 fain da ala e demult deja tuningat.mai este unu nou cumva???

da kopasz,un megane 2 argintiu,cu nishte fustitze frumoase!

LDPM 31-05-06 20:49

http://www.horguemtuning.ro/subpage/...HKxe99_jpg.jpg

asta ??

AleXXL 31-05-06 21:04

Quote:

...daca e vorba de megane`u 2005 gri cu croame,chiar ca a iesit cool :P...west side powa`

nu cred sa fie ala ...
eu m`am referit la asta de care a zis horicutz ...:-)
pe asta din poza nu vad croame ... :rolleyes2
pe asta il shtiu shi eu ... am crz ca e vb despre altceva ...:D

LDPM 31-05-06 21:57

oricum asta e Laguna .. ;)

AleXXL 31-05-06 22:13

Quote:

Originally Posted by LDPM
oricum asta e Laguna .. ;)

:lol: :lol: :lol: :lol:
nici nu am obs de somn :???: :-)
;)
deci...avetzi careva poze cu megane`u ala 2 ? :rolleyes2

BH-15-RIC 31-05-06 22:16

Quote:

SANDU mama vezi ca ma supar .....;) astea amindoua is LAGUNA nu MEGANE :lol: :lol: :lol:

LDPM 31-05-06 22:53

si a zis si Megane II :lol: :lol: LOL

Xender 01-06-06 10:47

asta ??

Nu cred ca despre asta era vorba. Asta e Laguna, e frumos si asta numai ca era vorba de un Megane II, cu croame. Tot gri e si ala.

civic_ex 13-06-06 00:09

de un timp, baiatu parcheaza tot in fata la lotus. daca il intalnesc odata, ii spun sa intre pe forum, sa se prezinte. poate poate se baga intr-unul din cluburile existente la noi.

SoundIdentity 13-06-06 10:20

Quote:

Originally Posted by civic_ex
de un timp, baiatu parcheaza tot in fata la lotus. daca il intalnesc odata, ii spun sa intre pe forum, sa se prezinte. poate poate se baga intr-unul din cluburile existente la noi.

io il cunosc pe tip...si cica vrea sa o vanda ca ii vine ceva pericol...;)

civic_ex 14-06-06 00:11

faina masina intradevar, desi baiatu o sa ceara banu grosu pe masinutza aia.

Ciky 14-06-06 17:21

poate de ,poate nu!;)

civic_ex 15-06-06 00:41

vezi ciky, daca mai asteptai 2 luni, te faceai cu megane tuningat, nu logan. eh, las ca mandra e si a ta, mai ales dupa ce o dichisesti.

Ciky 15-06-06 19:57

Quote:

Originally Posted by civic_ex
vezi ciky, daca mai asteptai 2 luni, te faceai cu megane tuningat, nu logan. eh, las ca mandra e si a ta, mai ales dupa ce o dichisesti.

nu-mi tre!;)

DaBotta 20-06-06 14:22

ba ca tot ati vorbit de mercedesu ala cobra , amu cum or zis si altii chiar ara ca foamea. Toate is pur si simplu aruncate acolo asa numa sa fie. tot timpu cand il vad ma bufneste rasu ;))

DaBotta 20-06-06 14:24

Am observat in primele pagini ca Flaviutza era disperata sa afle a cui ii CROSSFIRE`u , stiu eu a cui ii si am fost cu el , pot sa zic ca merge bestial :) adic ma rog omu abia o ciupit acceleratia si deja ma lipeam in scaun , are un sunet la motor de rupe loc + iar AUDIO are linie infinity din fabrica. Alexxxl un singur CROSSFIRE este care circula pe strazi !

Ciky 21-06-06 21:00

Quote:

Originally Posted by DaBotta
Am observat in primele pagini ca Flaviutza era disperata sa afle a cui ii CROSSFIRE`u , stiu eu a cui ii si am fost cu el , pot sa zic ca merge bestial :) adic ma rog omu abia o ciupit acceleratia si deja ma lipeam in scaun , are un sunet la motor de rupe loc + iar AUDIO are linie infinity din fabrica. Alexxxl un singur CROSSFIRE este care circula pe strazi !

mai documenteaza-te pentru ca mai este unu' negru!;)

DaBotta 22-06-06 01:14

Ciudat ca io nu l-am vazut never :) daca tu zici asa o fi cum zici tu , dar stiu ca asta argintiu a fost primul de pe aici si am si fost cu el si merge super

Andre3y 23-06-06 10:44

Nu are nimeni din intamplare poze cu fostu opel calibra lui Erwin..dak are sa le puna...

daflyer_oradea 24-06-06 12:57

care dintre ele?

Andre3y 25-06-06 09:55

Pai pe mine m-ar interesa amandoua si calibra cabrio si calibra coupe.Mai mult Coupe

Andre3y 25-06-06 09:58

1 Attachment(s)
:shock: Calibra Rosie :shock:

All times are GMT +2. The time now is 05:27.

- Copyright 2026 4Tuning