![]() |
Re: Poze cu masinile din Oradea....
Quote:
fiindca acu recent asfaltasera ashtia bulevardu si pe`atunci era doar sapat acolo pe o portiune si sa fiu al dreq de nu p`akol sa bagat bolovanu :)) |
Quote:
|
sincer, se poate supara, dar arata ca pasta....
|
Quote:
A trecut dufli pe la tine? |
Quote:
|
is super beton farurile,abia ashtept sa le vad puse pe mashina!
|
2 Attachment(s)
Quote:
http://www.fk-automotive.com/shop/im...es/FKRL315.jpg http://www.fk-automotive.com/images/...te/FKRL319.jpg Sunt leduri sau astea mai fumurii... |
Quote:
oricum am vazut ca spoileru pus de Laci a rezistat bine la pietre si la asfaltu ala :) GO GO Horguem tuning!! |
Quote:
Cam prost informat baiatu. Modelul acesta costa PANA in 60mii $ (Si inca nu a aparut Shelby GT 500...mai asteapta pana prin Iulie-August) |
stopurile alea sunt de vectra??? pe mine m-ar iteresa niste stopori de vectra din 95 cu led :D ms si bine inteles pretul :D
|
sunt de polo!
|
Quote:
|
asha se lucreaza!
apropo,a ieshit bine megane-ul lu' piticu',laci bacsi! |
Quote:
...daca e vorba de megane`u 2005 gri cu croame,chiar ca a iesit cool :P...west side powa` |
Chiar k e frumos Megane'u ala..
L-am tot vazut zilele astea si imi place cum arata! |
Quote:
|
care megan ? :rolleyes2
nu`mi vine acu in minte ... cine are poze sa puna plz :D ;) |
meganu 2 sau care??????????deja ma faceti curios???????este un megan a lui rik unu megan 2 fain da ala e demult deja tuningat.mai este unu nou cumva???
|
Quote:
|
|
Quote:
eu m`am referit la asta de care a zis horicutz ...:-) pe asta din poza nu vad croame ... :rolleyes2 pe asta il shtiu shi eu ... am crz ca e vb despre altceva ...:D |
oricum asta e Laguna .. ;)
|
Quote:
nici nu am obs de somn :???: :-) ;) deci...avetzi careva poze cu megane`u ala 2 ? :rolleyes2 |
Quote:
|
si a zis si Megane II :lol: :lol: LOL
|
asta ??
Nu cred ca despre asta era vorba. Asta e Laguna, e frumos si asta numai ca era vorba de un Megane II, cu croame. Tot gri e si ala. |
de un timp, baiatu parcheaza tot in fata la lotus. daca il intalnesc odata, ii spun sa intre pe forum, sa se prezinte. poate poate se baga intr-unul din cluburile existente la noi.
|
Quote:
|
faina masina intradevar, desi baiatu o sa ceara banu grosu pe masinutza aia.
|
poate de ,poate nu!;)
|
vezi ciky, daca mai asteptai 2 luni, te faceai cu megane tuningat, nu logan. eh, las ca mandra e si a ta, mai ales dupa ce o dichisesti.
|
Quote:
|
ba ca tot ati vorbit de mercedesu ala cobra , amu cum or zis si altii chiar ara ca foamea. Toate is pur si simplu aruncate acolo asa numa sa fie. tot timpu cand il vad ma bufneste rasu ;))
|
Am observat in primele pagini ca Flaviutza era disperata sa afle a cui ii CROSSFIRE`u , stiu eu a cui ii si am fost cu el , pot sa zic ca merge bestial :) adic ma rog omu abia o ciupit acceleratia si deja ma lipeam in scaun , are un sunet la motor de rupe loc + iar AUDIO are linie infinity din fabrica. Alexxxl un singur CROSSFIRE este care circula pe strazi !
|
Quote:
|
Ciudat ca io nu l-am vazut never :) daca tu zici asa o fi cum zici tu , dar stiu ca asta argintiu a fost primul de pe aici si am si fost cu el si merge super
|
Nu are nimeni din intamplare poze cu fostu opel calibra lui Erwin..dak are sa le puna...
|
care dintre ele?
|
Pai pe mine m-ar interesa amandoua si calibra cabrio si calibra coupe.Mai mult Coupe
|
1 Attachment(s)
:shock: Calibra Rosie :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning