Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Editare Foto (https://forum.4tuning.ro/534-editare-foto.html)
-   -   Evl*Skillz (https://forum.4tuning.ro/534-editare-foto/50770-evl-skillz.html)

EvLSant0S 16-04-08 02:35

Re: Fotografiile noastre - Evl*Skillz

Quote:

Originally Posted by andrey2003 (Post 1486574)
.. sincer nu e chiar asa tare.. in spate se vede urat rau.. :(

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 1486580)
E taiata cam urat la spate.. si pluteste un pic

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1486871)
cumva pe capota se reflecta o..cladire? cam ciudat...

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1486549)
Ai ghicit:-)

fabi .. :) poate data viitoare ma asculti si pe mine ..
ti-am zis de spate..

continuati sa criticati :) mai mult decat bine nu ne faceti :D vb serios ,cand mai vedeti greseala,ridicati mana :D ca sa corectam

EvLSant0S 16-04-08 02:37

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1486401)
pun pariu ca sigur urmeaza ceva tare :P

eu cred ca stiu la ce te refereai .. si sper sa ai dreptate..

urmeaza sa facem o sedinta foto cu alex .. :)
s vedem ce iese..

alexGTI 16-04-08 08:11

bine ca sti tu tot :)

[email protected] 19-04-08 20:44

mare talent la poze ;)

EvLSant0S 24-04-08 15:54

4 Attachment(s)
blsht:X:X:X:X

EvLSant0S 25-04-08 00:47

2 Attachment(s)
+2 o p si o p :)

vladdaman 26-04-08 02:34

nu sari!!!!lumea are nevoie de tine frate...si btw did u get her number...? i'd like to do something to what's benieth ur tag!

lascarica 29-04-08 22:30

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1500747)
blsht:X:X:X:X

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1209044368 > subiect foarte utilizat,nicodata epuizat:). Frumos ! .....
.....INSA eu cred ca ar fi bine sa faci CLAR diferenta in munca de fotograf auto,dintre poza de PREZENTARE si cea de EVENIMENT (marturii cursa,inedit, etc)....De exemplu...in prima categorie,poti intra cu prelucrare cat vrei...bine ,unora le dispace profund (si mie) dar asta nu inseamna ca nu-i ok. DAR....in pozele de la cursa,daca le expui ca poze-marturie si NU intr-un album avand ca subiect respectiva masina,ar fi bine sa eviti editarea in halul in care ai facut-o aici > https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1208797832 de exemplu:( .Daca vrei sa faci panning,fa-l...dar nu 70% din pc..:( - nu te respecti pe tine si pasiunea ta in felul asta. Ori te pasioneaza fotografia,ori te pasioneaza utilizarea programelor de windows/mac/lynux. Daca fotografia este cea ce te pasioneaza ,nu ai voie sa nu ai scule (nu stiu daca ai sau nu...eu zic pt ca am auzit scuza asta destul de des)...un pasionat,vinde pc-ul ,sacrifica alte gadget-uri ce tin de comfortul personal si cumpara-ti scule foto;)
...e numai o parere...;)
Succes !

EvLSant0S 01-05-08 15:33

Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 1506887)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1209044368 > subiect foarte utilizat,nicodata epuizat:). Frumos ! .....
.....INSA eu cred ca ar fi bine sa faci CLAR diferenta in munca de fotograf auto,dintre poza de PREZENTARE si cea de EVENIMENT (marturii cursa,inedit, etc)....De exemplu...in prima categorie,poti intra cu prelucrare cat vrei...bine ,unora le dispace profund (si mie) dar asta nu inseamna ca nu-i ok. DAR....in pozele de la cursa,daca le expui ca poze-marturie si NU intr-un album avand ca subiect respectiva masina,ar fi bine sa eviti editarea in halul in care ai facut-o aici > https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1208797832 de exemplu:( .Daca vrei sa faci panning,fa-l...dar nu 70% din pc..:( - nu te respecti pe tine si pasiunea ta in felul asta. Ori te pasioneaza fotografia,ori te pasioneaza utilizarea programelor de windows/mac/lynux. Daca fotografia este cea ce te pasioneaza ,nu ai voie sa nu ai scule (nu stiu daca ai sau nu...eu zic pt ca am auzit scuza asta destul de des)...un pasionat,vinde pc-ul ,sacrifica alte gadget-uri ce tin de comfortul personal si cumpara-ti scule foto;)
...e numai o parere...;)
Succes !

Nu stiu inca daca merita investitia :) Ca sunt totusi niste bani, buni,care nu stii daca tzi scoti sau nu .. :)
momentan o sa ne descurcam cu un nikon d50 :) + photoshop . .
alt aspect .. pe cat de mult ma incanta faptul ca fiecare fotografie intra intr-o categorie, de marturie,de cursa,de etc.. pe atat de mult nu-mi place..
ia aparatu in mana.. si cand iti place ceva... incadreaza si apasa pe buton .. fara sa stii/te gandesti la toate detaliile .. la o adica inutile ..
point&shoot :)
toata nebunia asta a plecat ca fiind o simpla distractie si pentru ceva timp de acum incolo atat o sa ramana , o distractie ... so go out there and have fun :) daca o faci din placere.. o sa iasa frumos .. daca o faci doar ca s-o faci .. o sa iasa .. altceva
daca o sa construim frumos pe ea sau nu .. ramane de vazut :)
multumim pentru sfaturi :)
cheers m8

Crimz-vT 04-05-08 15:00

1 Attachment(s)
new one ( back to prowler ) ..
by Evl*skillz , of course !

andrey2003 04-05-08 15:34

Interesanta, dar are numarul invers si culorile masinii difera de culorile peisajului.. parca si contrastul e mai mare la masina.. :-?

Trickz 04-05-08 15:37

plus ca ala micu' nu zambeste:)
interesanta ideea dar nujh..in imaginatia mea s'ar reflecta mai mult iarba in teava de esapament daca nu si pe lateralul masinii...

Crimz-vT 04-05-08 16:19

vom posta un update ;)

Crimz-vT 04-05-08 17:12

1 Attachment(s)
update-ul ..

Insanerzw 04-05-08 17:32

Bravo santose e foarte frumos ceea ce faci... se vede ca o faci din placere .:shock::D

lascarica 05-05-08 04:07

Quote:

Originally Posted by SodAbubble (Post 1514178)
update-ul ..

O compozitie ce ...daca ar fi fost facuta de un fotograf,era interesanta...altfel este doar un alt potential panou publicitar..:(...parca era vb ca aici se pun poze proprii...partea cu casa a CUI este ?!...oricum...de fapt prea putin important...la cate fundaluri .."imprumutate" am vazut p-aici...:(
Cred ca ar trebui disociata CLAR sectiunea de creatie in programe de PC de sectiunea FOTOGRAFIE !!!...Este ABERANT ce vad pe multe din topicurile astea:(..
PS: poate luati si a treia pereche de roti ramase in fata masinii...daca tot va place sa va jucati pe calculator,imaginandu-va ca faceti poze...;)

EvLSant0S 06-05-08 18:12

Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 1515174)
O compozitie ce ...daca ar fi fost facuta de un fotograf,era interesanta...altfel este doar un alt potential panou publicitar..:(...parca era vb ca aici se pun poze proprii...partea cu casa a CUI este ?!...oricum...de fapt prea putin important...la cate fundaluri .."imprumutate" am vazut p-aici...:(
Cred ca ar trebui disociata CLAR sectiunea de creatie in programe de PC de sectiunea FOTOGRAFIE !!!...Este ABERANT ce vad pe multe din topicurile astea:(..
PS: poate luati si a treia pereche de roti ramase in fata masinii...daca tot va place sa va jucati pe calculator,imaginandu-va ca faceti poze...;)

ne urasti rau de tot eh ? :D

lascarica 06-05-08 19:24

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1518136)
ne urasti rau de tot eh ? :D

Ai inteles f gresit atitudinea mea daca tu crezi asta...daca as fi urat pe cineva,stergeam direct fara explicatii ,ceea ce mi s-ar fi parut in neregula,nu faceam demersuri pentru crearea unei sectiuni dedicate si nici nu va explicam parerea mea. Daca am facut asta ,inseamna ca ma bazez pe puterea voastra de a intelege anumite aspecte si pe faptul ca veti incerca NU sa va schimbati "stilul",ci sa aveti o perceptie corecta asupra fenomenului:).
Seara buna,

GolfuletzS 06-05-08 20:44

Re: Evl*Skillz

se aude ceva tare :D din ce am inteles eu . .acu sa vdm :D

EvLSant0S 06-05-08 20:47

Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 1518303)
Ai inteles f gresit atitudinea mea daca tu crezi asta...daca as fi urat pe cineva,stergeam direct fara explicatii ,ceea ce mi s-ar fi parut in neregula,nu faceam demersuri pentru crearea unei sectiuni dedicate si nici nu va explicam parerea mea. Daca am facut asta ,inseamna ca ma bazez pe puterea voastra de a intelege anumite aspecte si pe faptul ca veti incerca NU sa va schimbati "stilul",ci sa aveti o perceptie corecta asupra fenomenului:).
Seara buna,

Glumeam man :D am inteles perfect ce vrei sa spui :)
si ai dreptate.. insa trebuie sa intelegi,ca nu avem ani tai :) nu e tocmai usor sa investim cate 3000 de euro in aparatura.. :) si atunci ne folosim si noi de .. mokApHotoShop :X

lascarica 07-05-08 02:11

Anii ii am din pacate:(..si mi-am batut joc de vreme in fel si chip...,insa bani nu,sunt sarac lipit(in mod special raportat la varsta mea), nu mi-e rusine sa recunosc realitatea,si in egoismul meu,am dat putinii bani ce i-am avut si cand i-am avut,drept hrana pentru pasiunile ce ma controleaza...:( ...
In concluzie...NU faceti ca mine in cazul in care sunteti inca relativ saraci, dar nici nu trebuie sa va fie imaginea asupra unui fenomen ,tulburata de lipsa materialului....fotografia ca arta sau ca unealta,este doar fotografie...una din artele vizuale,insa nu trebuie amestecata cu celelalte,fiecare cu cheita ei,unele mai legate de latura tehnica a creatiei si altele mai aproape de latura ce tine de simtiri,ce lasa intr-o masura mai mare muza sa lucreze avandu-ne pe noi ca simple instrumente ajutatoare in exprimarea sublimului in modul oarecum primitiv in care il pot percepe fiintele umane....:)
Succes !

EvLSant0S 07-05-08 18:14

4 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:: arrow::arrow:

GolfuletzS 07-05-08 18:16

era si timpu :D
folosesti denoise ?

alexGTI 07-05-08 18:36

santos ... ai vreo poza cu leonul ala cu leduri mai detaliata ? ca sutn curios ce fel de leduri sunt.

mersi.

EvLSant0S 07-05-08 20:00

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 1520380)
era si timpu :D
folosesti denoise ?

dap..

alex,ii fac diseara poze la leon .. la leduri

EvLSant0S 08-05-08 05:09

8 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:: arrow:

Cosmin* 08-05-08 09:44

santos aveai dreptate cu faza aia de la status...:D super tari pozele,masinile...asa mai vii de acasa...

ra2 08-05-08 10:43

nino nino actele la control cursantilor:lol:

imi place matza aia :X

leonard 08-05-08 11:51

super shmekere ...si strada si masinile si pozele:)

alexGTI 08-05-08 13:14

la padure :)
daca stiam veneam si eu :D

MARI_NSL 08-05-08 15:20

frumos frumos /// bv :D

lascarica 09-05-08 00:54

p2,p10,p9,p7,A venit vara poza, le-am sters si te rog daca vrei sa mai existe locul ala si pe viitor sa nu le mai pui decat pe forumul privat ...si poate nici acolo,la cat de usor se da acceptul in cluburi:(!...nu numai ca s-ar uita cine stie cine,insa sunt si copii care nu stiu sa se abtina a povesti...diverse nuvele bazate pe ceea ce vad aici in poze!

PS: Apreciez ca te-ai chinuit sa le faci cu expunere lunga si poate cu bracketing,doua au iesit chiar foarte interesant;), insa din pacate nu cred ca-i bine sa le pui aici,asa:(

PS2: stiu ca le strici mare parte din farmec,insa ai putea incerca,daca tot suntem pe sectiunea de editare foto,sa aranjezi un pic de tot decorul,doar cat sa nu fie atat de evidenta locatia pentru oricine a trecut de trei ori p-acolo...si eu cred ca sunt putini bucuresteni care sa nu fi fost de 3 ori p-acolo...eu in copilarie am fost de vreo 80...:lol:...

EvLSant0S 09-05-08 02:45

Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 1523296)
p2,p10,p9,p7,A venit vara poza, le-am sters si te rog daca vrei sa mai existe locul ala si pe viitor sa nu le mai pui decat pe forumul privat ...si poate nici acolo,la cat de usor se da acceptul in cluburi:(!...nu numai ca s-ar uita cine stie cine,insa sunt si copii care nu stiu sa se abtina a povesti...diverse nuvele bazate pe ceea ce vad aici in poze!

PS: Apreciez ca te-ai chinuit sa le faci cu expunere lunga si poate cu bracketing,doua au iesit chiar foarte interesant;), insa din pacate nu cred ca-i bine sa le pui aici,asa:(

PS2: stiu ca le strici mare parte din farmec,insa ai putea incerca,daca tot suntem pe sectiunea de editare foto,sa aranjezi un pic de tot decorul,doar cat sa nu fie atat de evidenta locatia pentru oricine a trecut de trei ori p-acolo...si eu cred ca sunt putini bucuresteni care sa nu fi fost de 3 ori p-acolo...eu in copilarie am fost de vreo 80...:lol:...

man ? dar pozele sunt editate...
n-a fost nimeni acolo ....
ce naiba ..

Strainger 11-05-08 00:08

marfa super pozele!

EvLSant0S 11-05-08 17:10

1 Attachment(s)
nadir si vaca :))
s3 + cow = sex

Strainger 11-05-08 22:01

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1527151)
Multumim ! :-)
Inca doua:arrow:

Tablou la mine in camera, in marine mare nu le ai ce a mai mare, ? marime ca vreau unu din ele tablou cat un perete! astept raspuns Ms!

EaGle 11-05-08 22:58

Nu am :(
Oricum, 1632x1224 e destul de mare :)...daca o faci tablou sa ne faci si noua o poza :lol:
PS:Multumesc de apreciere ;)

EvLSant0S 13-05-08 02:30

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1528299)
Nu am :(
Oricum, 1632x1224 e destul de mare :)...daca o faci tablou sa ne faci si noua o poza :lol:
PS:Multumesc de apreciere ;)

da ,chiar te rog si eu , sa faci o poza la tablou
:D
ne apucam ma de vandut tablouri ? :lol:

EvLSant0S 13-05-08 04:53

1 Attachment(s)
hopaaaaaaa :D
scz ca am fost si la poze ..
m-am incurcat ..
cred ca aici ii e locu , ca e editata :D bine :D

TOBA^ 13-05-08 18:12

cine nu a trecut pe la EVL*skillz inseamna ca nu are deloc poze...
copii astia chiar isi fac super bine meseria asta ...pacat ca nu este apreciata de toti cei din brasa...

All times are GMT +2. The time now is 19:49.

- Copyright 2026 4Tuning