![]() |
Re: Dacia mea AG-88-RAK.
Quote:
|
Quote:
eu am crezut ca stikaru ala cu drt iti mai da 50 de ponei:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
numai bine |
Quote:
|
Quote:
|
mama mama si iar mama ce cazan de cazan
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si pune mana si date la concursuri cu ea ca nu e frumos sa o tii de expozitie:) |
Quote:
|
Faina masina asta... :| A aparut si pe sectiunea "Kitch Tuning" :joy:
|
Poze cu Daciile din DRT sunt si aici pe forum si pe forumul DRT.
Numai bine. |
ati putea va rog frumos sa nu va jigniti si sa nu va injurati?
nu de alta, dar e pacat sa luati warn-uri pt o prostie. rak-ule, iti spun din nou, si o fac public de data asta: nu jigni oamenii, scrie corect romaneste si nu mai fa postari succesive. o sa te superi pe mine ca iti dau warn-uri pe urma... p.s.: rugamintile sunt valabile pentru toti colegii co-forumisti, e democratie, toata lumea primeste la fel :) |
Din pacate masina este DE VANZARE.Ciene e interesat poate sa vina sa o vada.100 mil .:cry: E din 2003,alarma,inchidere centralizata,CD(trac) ,4 boxe, volan sport,bari tuning,chilometraj sport,triple tuning......toata mecanica fata e noua...cam atat.Se vad pozele cine e interesat URGENT
|
Acu' am vazut si eu masina asta... mi se pare mie sau pe bord, la distanta de 10cm, scrie o data "tuning" si o data "tunning"?
|
Quote:
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1204146822
Io vad in stanga GMN TUNING si pe chilo(LOL)metraj TUNNING |
Quote:
L O L Sunt facute din hartie ornamentele de ceas sau ma insel eu? |
Quote:
|
Masina Este De Vanzare
|
anunt urgent masina ag 88 rak de vanzare...
|
ai mai pus asta si acum cateva ore...
te rog nu fa posturi inutile. daca postezi pentru vanzare, cum vad eu, aplicam regulile de la bazar: un up la 2 zile. |
Doamnee, asa urate sunt toate Daciile din Pitesti? :P
|
ag....rak te rog frumos fara offtopic da???
|
Arata bine masina mai ales din fata dar e prea imboita
|
eu zic ca ar arata mai bine daca ar vopsi sita de la bara fata neagra
|
3 Attachment(s)
cateva poze ....:lol: o sa revin cu mai multe poze
|
daca tot ai facut lampile spate negru jos de ce nu le-ai faut si pe lateral ca arata naspa rau asa... in rest verzi cu esapamentul ce faci sa iasa bine
|
si fa o data plasa aia neagra ca sta naspa asa , ma refer la bara fata
|
indiferent de solutia pe care o sa o alegi pentru masina ta, trebuie sa tii cont de un lucru esential: rezultatul trebuie sa fie un tot unitar, nu o adunatura de elemente diferite de modelul de serie. pentru asta ar trebui sa ai aceeasi linie la spoilere si praguri, acelasi tip de vopsire(nu e ok un spoiler negru si unul vopsit in culoarea masinii si cu plasa argintie) si trebuie sa aiba o linie coerente(din ce vad in poze, in mare spoilerele sunt la fel de joase, dar intre ele este un gol maare, dat de lipsa pragurilor, lucru pe care ar trebui sa-l remediezi cat se poate de repede)
un alt lucru important este ordinea modificarilor ( deacord, nu scrie nicaieri cum trebuie facute, legea nu prevede:) dar incercam sa ne folosim "bunul simt", sau altfel spus "simtul artistic") de aceea e bine sa pui mai intai jante de aluminiu, si pe urma sa ii pui spoilere modificate, eleroane, etc, mai ales ca tu chiar ai facut o modificare radicala a imaginii masinii, dar ea inca umbla cu rotile stock, pe 13, cu jante de tabla si capace de targ, ori asta e un alt punct unde imaginea masinii sufera puternic. un ultim sfat pe care il amintesc este sa incerci ca orice modificare faci sa aiba o oarecare legatura cu latura practica, sau mai pe romaneste spus, sa nu pui de exemplu guri de aerisire pe capota cand tu ai motor de 1.3 cu filtru stock, sau praguri cu gauri in ele pentru ventilatie, cand tu ai tamburi pe spate, si lista poate continua, intelegi insa unde bat... tu iti stii prioritatile, gusturile, si disponibilitatea financiara pentru toate modificarile, dar e bine sa tii cont totusi de cele cateva lucruri amintite de mine si de alti colegi de forum ca sa nu poti fi acuzat din nou ca masina ta e kitsch. spor la lucru, ca mai e destul :) |
Ai dreptate.Dar eu vreu ceva praguri mai late si mai simple.Nu gasesc pe piata cam ce vreau eu.Si mai merg cu ia asa pana o sa gasesc o solutie sau pana o sa imi faca cineva dalea de vreau eu.Bara pe spate o sa o vopsesc curand.Plasa daca o fac neagra trebuie facuta toata nu doar aia de la jumate.Si o fac dupa ca o sa vopsesc barile pt ca am sparto putin pe aia de pe fata .Am dat intr-un caine:cry: si e cam sparta putin.Trebuie reparata si o sa o vopsesc iar odata cu aia de pe spate.Masina are motor 1,4 injectie.La esapament trebuie sa ii scot evacuare si pe partea dreapta dar nu prea am avut timp.Cu jantele nu stiu ce sa zic........mai bine ii pun de DACIE decat dalea late sau mai mari.Am nijte jante pe 15" si late pe 195 sau 205 nu stiu exact dar nu le pot pune pt ca imi ating in arcuri ,iar daca o sa le fac flanse o sa imi atinga in aripi.......si nu imi place sa ii trag de aripi.Nici nu ma gandesc sa ii pun jantele alea.Poate sa ii schimb puntea pe spate si toata mecanica pe fata ca sa pun jantele alea.E prea mult de schimbat.Nu ma incurc.In rest ....sper sa va placa.O sa mai revin cu ceva poze cand o sa ii vopsesc bara si plasa la bara fata;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
am revenit din nou pe 4 tuning cu cateva pozee...dar vine si ceva mai noi:D:-):lol::-P
|
eu cred ca tu iti bati joc de saraca masina!
|
ai revenit dar cu ce??ca nu se vede nimic schimbat la masina.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:51. |
- Copyright 2026 4Tuning