![]() |
Re: Br 40 Yul
poa sa se duca racheta am si eu o dacie pe langa logan si stiu ce poate si cum merge chiar imi place dar voi cum apare unu cu logan gata .. comentarii de parca nu ati da dacia voastra + ceva diferenta pe un logan sau nu v-ar place unu
in fine cam dam in off dar voi acceptati critici/sfaturi numa de la detinatorii de dacie .. in fine bafta |
aaaaaa....sincer nu prea ai ce sa critici la masina lu iulica si tot sincer eo unu nu mi-as lua logan nici mort pentru ca nu imi place de nici o culoare....
hai cu bafta |
si vulpea care nu ajungea la struguri zicea ca-s acri !!
|
@b-61-kys intra pe barbie.com si veziti de maimutariile tale..vezi k a adus la vitan stutz la toba cu luminite;)....nu e treaba ta ce facem noi cumva mori tu,ne dam pe viata ta? si oricum discutia a inceput cu o legala...;)...asa ca nu mai lua foc degeaba
|
@ B-61-KYS: vezi daca te pui cu brailenii :lol: :lol: :lol:
|
iote mah... pana acum era un topic frumos...nici o cearta... acuma sa dus dracu tot pt k sunt un drac teribilist.
ma rog...unii de aici nu ma cunosc personal... hai sa punem punct certei si sa ne vedem fiecare de jucariile noastre! |
Quote:
Seara buna! |
Prietene Io Nu Sufar De Mine Daca Esti Baiat Destept Cauta-mi Maisnile La Daewoo Si La Hyundai Sa Vezi Ca Ma Pricep Si Eu La Tuning Cat De Cat Chiar Daca Nu Am Cine Stie Ce Posibilitati...asa Ca Mai Usor Cu Comentariile Nu Ti-am Zis Decat Sa Nu Mai Comentezi Aiurea Ca Daca Vreau Sa Ma Dau Ma Dau Cu Cne Vreau Eu Nu E O Problema....asta...si Cu Asta Am Incheiat...daca Vrei Sa Discuti Ceva Cu Mine In Privat T Astept Cu Mare Drag (fara Nici O Gluma)
|
Iulica Prietene ....sa Nu Fii Suparat Ca Acel Mic Muc=kys A Zis Ce A Zis Ca Nu Are Rost E Prea Tare Masina Ta In Rest Stim Cu Toti Cei Ala Logan Deci Sa Fim Noi Sanatosi Si Asta Este Acest Thread Va Fii La Fel De Curat Ca Pana Acum
Iti Doresc Multa Bafta Si Imi Place Setul Borgo |
Baieti..vad ca v-ati ambalat cam rau p-aici..:rolleyes2
Eu am inteles perfect la ce s-a referit B 61 Kys..nu a spus-o cu rautate,ci probabil din propria experienta si ca sfat;) Si eu in prima zi dupa ce am luat permisul faceam intrecere cu colegii din clasa pe Calarasi in plin trafic si alte multe ghidusii..acum,dupa ce am acumulat ceva experienta(10 ani de permis) si destui Km ca sa vad multe lucruri mi-am schimbat punctul de vedere..nu e vorba ca am imbatranit si nu mai am tupeu,insa vad lucrurile mai matur si vad mult mai real pericolele la care suntem expusi daca facem exces de viteza,mai ales pe drumuri publice,cu alti participanti la trafic,care poate nici nu au timp sa ne vada sau sa ne inteleaga intentiile.. Nu ma astept sa ma aprobati acum,insa cu timpul veti realiza si voi lucrurile astea.. Cred ca asta vroia sa spuna KYS..doar sa aveti grija de voi,nu sa va condamne ca mai dati si voi o liniutza,ca astea imi plac si mie,insa trebuie sa recunoastem ca este riscant.. |
off...in sf cineva care a inteles ce am vrut sa zic.
1. Nu m-am legat de masina cuiva , de tuningul cuiva ci am dat doar un sfat . 2. Luci ce sa zic ..nimik :) 3. mad mario stii ce se zice despre unii care se baga in seama fara sa ii intrebe cineva? 4. Daca vorbesc ceva , vb cu proprietarul masinii care e postata aici care se pare ca intr-un final a inteles ce am vrut sa zic. restul, poate aveti treaba si va retin. |
Quote:
eu nu alerg ca nebunu prin orash sau fac liniutze de la semafor... ce m-a deranjat a fost k tu, KYS, ne-ai vb asa de sus, si ne-ai luat prea tare cu "teribilisti" "mai tinerilor, ati intrat in fibrilatii". nu deranja prea mult dak o spuneai mai frumos... GATA! acum ne-am inteles... numa bn, nu vreau sa mai vb despre asta... |
Ce vrajestii iulica omu, ramane cum am stabilit maine la ora 11, la mine la liceu facem o urcare in costa pe macadam, o sa fim prezentii doar old school, sa vezi ce frumos o sa fie ca data trecuta :D ... sper sa nu ne mai impiedicam de vreun tir ....
Teribilistii de noi :)))) |
ce ce ??ce se intampla maine???pot venii si eo??
|
Quote:
|
ba da mi-am dat seama da de si eo nebun...:lol::lol:
|
lasa k nu mai e mult si pun si eu mot de 1.4 cu cutie 8x33:D si cautam un loc liber...cum ar fi...io stiu.... LUNA, k sa ne dam sa nu "ne impiedicam de vreun TIR".
|
sirius sa speram ca te ajung din urma... STI este jumatate terminata :lol:
|
Ce iti mai place sa pleci cu galagie primul de la semafor :lol: :lol:
|
multi cai putere se dezvolta sub capota nu poate sa ii tina in frau :lol:
|
hai mai....ma dai de gol acum...:D:D
chestiile astea tin un pic si de show, :Dsi de starea in care ma aflu...:evil: STI...spor la treaba! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da si tu un claxon, un flash cand ma vezi... k sa iau si io masina ta la ochi...k altfel umblu cu capu-n nori!!
"In fine, ce Bling-Bling era masina in razele soarelui " depinde cand o vezi...k dak a fost azi...zici k am iesit cu ea dp camp!:D:D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
urmatoarele poze o sa le fac cand termin motorul.pana atunci sper sa mai fac rost de ceva bunatati... |
Quote:
|
vad k pe forum sunt cativa baieti "buni".:twisted:
http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...00-151373.html |
Quote:
|
Nu, nr nu este al meu. nu vezi k e si dobitoc ala care a scris, cik "dacia 1310 2000, masina poate fi vizualizata in buzau," si are nr de br.
oricum...s-a rezolvat, s-a sters anuntul! :D |
Am observat ca nu mai este anuntul. Cred ca ai fost tare surprins cand ti-ai vazut masina la vanzare...Asta inseamna ca masina ta este invidiata ;)
|
eu cred ca vand STI-ul ca am gasit o baba din 73 impecabila :lol:
|
Quote:
baga si tu niste poze, dak o "agati"!:D aa, vii la br, nu? |
nu prea cred.. STI reintra in trafic prin iulie acum este refacuta de la 0 ;) fac un rodaj pe acolo ca am o cunostinta :lol:
|
Quote:
p.s. sa il ia ***** pe "il fenomeno" k tare ma enerveaza, k nu pot sa scriu!:D:D |
bravo flacau ceva care merita respect in oras din partea tuturor
singura dacie care a reprezentat orasul nostru |
sirius zi si mie cat a costat materialele pentru tapiterie ca eu caut in bucuresti dar nu gasesc.... sau gasesc dar numai piele naturala la un pret enorm
|
Quote:
|
bv ca te-ai bagat la liniute!!!!
mie imi pare rau ca nu mi-am facut masina ca ma dadeam si io ..... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning