Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo GLE - TL 33 CTL (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/49036-cielo-gle-tl-33-ctl.html)

webcathos 08-04-14 19:46

Re: Cielo GLE - TL 33 CTL

11 Attachment(s)
Se lucreaza...am reusit azi sa pozitionam noile praguri si s-au pregatit usile pentru vopsit!Multa munca...si rugina,rugina si iar rugina!!!

nextul 09-04-14 00:23

Frumos lucrat. Cat te ajunge cu totul "operatiunea" ? Si unde se efectueaza? As fi interesat si eu in viitorul apropiat ceva de genul.

webcathos 09-04-14 09:39

Lucrarea este facuta de un prieten,pe care il ajut si eu, deci nu iti pot spune exact pretul final de pe acum.Din ce am calculat in mare asa ajunge cam 3000 ron!Tinichigerie,vopsit,antifonat,insonorizat..ret apitat plafon si fete de usi+alte mici chitibusuri care sunt mofturi de ale mele!!! :)
Oricum e de munca mult,dar lucrurile facute cu mana ta....

Snapy_xxl 09-04-14 11:28

Cam tot pe acolo m-a ajuns si pe mine. Spor la munca! ;)

webcathos 14-04-14 20:26

6 Attachment(s)
Munca,munca si iar munca! :)

PetricaCBD 14-04-14 20:42

O sa iasa bine...imi place...spor la treaba

Geo_ZGA 15-04-14 10:06

Bravo, spor la treaba :)

webcathos 15-04-14 17:31

14 Attachment(s)
Multumesc Petrica si Geo!Azi nu am mai fost la troaca dar s-a lucrat intens acasa.. :) Se ia o sotie insarcinata cu pofta de treaba,material,adeziv, o rola un pistol cu aer cald si multa rabdare si iata ce iese....Stalpii vor fi refacuti ca nu mi-a placut cum au iesit in locul unde vine culisa de la centura!!!

IulySilviu 16-04-14 09:51

Frumos , ce tip de material ai folosit si ce solutie ai ales pentru a-l lipi ?

webcathos 16-04-14 10:08

Am folosit solutie de la Bison si piele sintetica...care spre uimirea mea se muleaza foarte bine daca ai si un pistol cu aer cald!

webcathos 16-04-14 20:35

8 Attachment(s)
S-a cam terminat cu tinichigeria...de maine trecem la partea mai interesanta!!!

webcathos 18-04-14 05:40

7 Attachment(s)
Am refacut si fetele de usi.... :) Azi urmeaza prima runda de vopsea!

webcathos 18-04-14 21:21

16 Attachment(s)
azi a fost data partea neagra de vopsea si stalpii cu portocaliu!Din pacte cand a dat lacul au aparut niste particule de praf in el...sper sa iasa la polish!!!

IulySilviu 21-04-14 08:18

Multumesc pentru raspuns , au iesit super si usile . Un site sau de unde ai achizitionat pielea ?
In legatura cu vopsitu , o bagi si la cuptor ?

webcathos 21-04-14 18:16

Materialul l-am luat de la un magazin din oras de la la mine,dar se gaseste si pe net.masina nu va fi vopsita in cuptor...

webcathos 23-04-14 17:15

13 Attachment(s)
Aproape de final.. :)

Dennis_TL 23-04-14 17:31

SUPER !!! CEL MAI FRUMOS CIELO DE LA NOI SI NU NUMAI !BV

Auras 26 26-04-14 20:32

Salut , iese bine masina , succes pe mai departe cu ea

webcathos 02-05-14 20:09

11 Attachment(s)
Se munceste din greu... :)

webcathos 03-05-14 19:09

18 Attachment(s)
S-a muncit si azi.Am terminat de insonorizat,s-a montat fonominul in interior..am montat bara fata,s-au montat semnalizarile de astra g,insonorizat usile cu aluband...plus alte maruntisuri!!!Incepe usor usor sa prinda viata... :)

Costi_vln 03-05-14 23:27

Buna treaba cu insonorizatul,aluband+fonomin.La fel am facut eu si merita.
Totusi,parca merita sa dai si un antifon exterior podelei.
In rest bravo,iese ceva frumos.

webcathos 04-05-14 06:59

A fost antifonata si podeaua Costi inainte de a fi vopsita.E antifonata podeaua,oalele de la roti si pe fata si pe spate si aripile pe interiorul lor fata/spate.S-a muncit cam 3 zile la antifonat peste tot dupa ce in prealabil s-a degresat si grunduit!
Multumesc pentru apreciere!!

Geo_ZGA 04-05-14 12:04

Bravo dom'le, ai reusit sa-i mai dai cativa ani buni de viata :)
Mi se pare mie, sau e mai stearsa nuanta de portocaliu decat aia veche?
p.s: n-am apucat sa ajung la posta sa-ti pun suportul ala, incerc saptamana care vine.

nextul 04-05-14 12:24

Sunt curios pareri dupa antiufonat cu aluband al usilor! Diferenta. Si in legatura cu antifonatul podelei si pasajelor de la roti, ce vopsea cauciucata ai folosit? si procedeul, daca il poti detalia. Multumesc. Felicitari pt proiect

webcathos 04-05-14 14:29

Da Geo,e un portocaliu mai deschis decat cel vechi si are perla galbena in el....isi schimba nuanta in functie de lumina,la fel si negrul are perla mov in el si isi schimba nuanta...Am folosit pe exterior insonorizant de la novol 2kg,s-au dat 3 straturi....iar in interior vopsea cauciucata de la policolor la cutie de 4,5 kg tot 3 straturi pe podea,pe perete de foc si interiorul aripilor are 5 straturi.Tot insonorizantul a fost dat cu pistol de antifonat,si a iesit perfect uniform...zici ca e mocheta!:-) $per sa nu mai apra rugina repede avand in vedere ca tot ce a fost ruginit s-a taiat si inlocuit bucata de tabla...Astept in continuare pareri sau critici!

nextul 04-05-14 15:45

Cred ca o sa ai un adevarat habitaclu antifonant :D . P.S aluband de unde l-ai achizitionat? aprox pret si cat a intrat? Daca nu e interzis sa zici aici. multumesc pt detalii!

webcathos 04-05-14 18:56

Nu e interzis.. :-) Gasesti aluband in dedeman si cred ca in toate magazinele de profil..e cam 60 ron o rola de 10m si 10cm latime.Au intrat 2 role in toate usile ,interiorul aripilor spate si sub portiunea unde vin boxele!Am tinut mult sa dau personal cu antifon ca sa fiu impacat ca iese ce trebuie si in plus ce e facut cu mana ta... :-) .AU intrat pe burta masinii cam 2 kg de antifon Novol de la policolor care costa 55 ron iar cel cauciucat 4,5 kg care costa 35 ron.Sper sa te ajute informatiile..

PetricaCBD 04-05-14 21:35

buna treaba...imi place ce ai facut...m-as fii apucat si eu...dar din lipsa de spatiu,timp si bani am renuntat + ma gandeam ca ar fii timpul sa o schimb....din pacate....oricum imi place ce ai facut...spor in continuare

Geo_ZGA 04-05-14 22:03

Cum ti s-a parut vopseaua de la Policolor? Ca si eu tot de la ei as vrea sa-mi iau vopseaua, antifonul si tot ce imi mai trebuie... dar doar pt exterior.

webcathos 05-05-14 06:15

De la policolor am folosit doar antifonul Geo...nu am luat vopseaua portocalie si cea neagra de la ei!Vopseaua este MIPA.Impresii deocamdata nu iti pot spune ca nu stiu cum va rezista in timp...asa la prima vedere pare ok!
Petrica si eu am vrut sa o schimb insa nu mi-au iesit treburile cum trebuie si am renuntat la ideea de a mai o schimba..am preferat decat sa cumpar cine stie ce bomba la banii pe care ii aveam(nu o suma foarte mare)mai bine mai bag(iar)un ban in asta si stiu ca am facut-o si nu mai am treaba cu ea ceva timp de acum inkolo!

PetricaCBD 06-05-14 09:18

Ai dreptate..decat sa bagi banii in alta,mai bine ai facut-o pe asta...ma gandeam si eu ca e tarziu sa renunt la Cielo totusi..am investit o gramada si acum sa ma opresc..mergem in continuare..spor la treaba si sa ne vedem cu bine la nationala

webcathos 07-05-14 06:18

10 Attachment(s)
Am echpat jumatatea din fata a masinii...a mai ramas spatele de la mijloc pana in portbagaj... :)

webcathos 19-05-14 19:03

6 Attachment(s)
Finally...

webcathos 20-05-14 11:07

6 Attachment(s)
Poze de azi...

All times are GMT +2. The time now is 20:23.

- Copyright 2026 4Tuning