![]() |
Re: Accidente
Quote:
Si cu volvo si chrysler poti merge side ways???:twisted: Si da,sunt forjate si forjate ca rezista si rezista si rezista ....asta daca poti sa detii controlul!:twisted::evil_laug |
Quote:
|
Quote:
Legea asta cu taxa mica pentru masini vechi incepe sa ma streseze, s-au umplut strazile de zmei cu 316 mergand ca si in nfs. |
Quote:
Eu urasc mai mult, pe cei cu Goalfe 3 cu stopuri de GT care fac slalom prin trafic, ca si cum ar fi cu Mini Cooper S :D:D:D:D oricum, un 316i este luat la o "liniuta" si de un Logan de 1,6 :p...spre orgoliul fiecarui posesor Quote:
|
Re: conduita soferilor (ne)profesionisti in trafic
apropo de conduita soferilor in trafic, azi pe babes, langa molul ala ce se construieste,mai sus de new croco, vin eu, aveam prioritate, vine una bucata bascula imensa, ala, vede, forteaza, eu nu ma las, merg, ajung in fata lui, el tureaza , accelereaza brusc si se opreste la jumate de metru de mine, i dau claxon, el avea stop btw, dupa ce i dau claxon, se da jos, si vine catre mine sa ma scoata din masina,in mijlocul intersectie!!!!!! plin de lume in jur, eu vad, accelerez, da cu pumnu in geam cat poate..noroc ca nu s-a spart..nici nu stiu, sa rad sau sa plang..parca traim toti intr-un film cu prosti...
|
spray paralizant. si pe urma sunat politia
|
i-ai luat numarul de inmatriculare? Poti face plangere la angajatorul lui ;)
|
eu m`am dus in feleac la observator sa ma dau cu masina duminica vin 2 ca avem 10 secunde sa disparem.
zic, da-i drum public, care-i problema... apoi cand vad ca se dau jos aman2, eram cu alina, dau sa pelc, vin dupa mine, am zis ca ma duc spre turda si scap de ei, da de unde, o sunat la politie ca cica i-am amenintat cu pistolu si nustiu ce si o venit 3 masini de politie cu girofarurile dupa mine, mi-o desfacut masina in valcele in mijlocul drumului o venit cu pistoalele scoase la noi de zici ca eram infractori. i-am zis la politati ca pot sa-mi desfaca masina dar daca nu gasesc nimic si se rupe ceva plastic imi cumpara nou. mergem la sectie la declaratii, ia politaiu o foaie de hartie velina, alba imaculat si incepe si scrie. eu, nume, prenume, adresa ( si ma intreaba, tu chiar pe strada aia stai? ), NUMAR DE TELEFON, apoi alina, apoi aia 2. suna telefonul, mno ma, ai gasit pistolul, nu aveau nimic, am controlat tot...se pare ca cine-o sunat o vorbit aiurea, ce fac sefu? poi dale advertisment si sa plece... asta dupa ce-am stat 2 ore in sectia feleac de politie, dupa ce mi-o desfacut masina. asa ca ce te miri daca vine unu in centru si-ti da un pumn in geam? |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=Bei3n2vog3Y
https://www.youtube.com/watch?v=9UKlm...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=n8ha5...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=qoEfp...eature=related si mai cautati pe youtube imagini cu traficul din Romania unde protagonistii sunt ROMANI... LA MULTI ANI ROMANIA !!! TE IUBIM !!! |
Am vazut is eu bataie in trafic in Cluj de vreo 2-3 ori...si odata era sa iau si eu ...
Din pacate, aceste intamplari vor fi tot mai dese pe la noi, multe masini, graba, orgoliu, superioritatea, prostia, toate la un loc nu pot face bine. |
Am fost pe la ora 16 pana la Valea Draganului, si pe drum, sunt cateva portiuni cu linie dreapta, unde se mai fac depasiri. Eu eram pe directia spre Oradea, liber in fata mea, iar directia spre cluj era foarte aglomerata. La un momentdat, pe o linie dreapta, erau 3 tiruri, si un ML negru in depasire, m-a vazut ca ii vin din fata, nu a facut nimic, i-am dat cateva flashuri si incep franarea, el nimic, depasea ca un prost, nu conta ca vine masina din fata. In ultima instanta, cand eram foarte aproape de ultimul tir care il depasea tembelul, eu intru cu rotile din dreapta pe nisipul de langa drum, sa nu intre frontal in mine, si scot mana pe geam si ii dau o bine-meritata m.ue. A terminat depasirea, si si-a vazut de drum.....un adevarat kamikaze.
|
crezi ca`i singurul?
pana la oradea vezi 20 din astia |
Quote:
|
ieri am vazut ca, daca conduci regulamentar te trezesti cu blitzuri, claxoane si injuraturile de rigoare. Intre postu de control de la Lona si Floresti am fost depasit de 2 masini pe partea dreapta, desi puteau foarte frumos sa depaseasca si pe stanga (regulamentar). Depasiri urmate de claxoane si probabil injuraturi. Prin Floresti, iara blitzuri ... Eu mergeam cu 60 Km/h.
Care stie cat costa un detector radar decent ? |
Eram azi pe Titulescu pe la ora 16, si vad pe sensul opus blocat traficul. Era un Opel Astra albastru de firma, oprit in fata unui tir. Din tir se dau jos 2 burtosi nervosi, si unul din ei isi scoate pantoful si da cu el in geamul de la usa soferului din Opel. Soferul se vedea pe el ca era increzut si tot ii injura pe tiristi, si chiar daca avea liber in fata, el statea sa blocheze tirul. Am trecut mai departe, nu am vazut cum s-a terminat episodul....
|
Quote:
aici as fi putin de alta parere. sa nu crezi ca nemtii respecta regulile de civilizati ce sunt! crede-ma ei le respecta ca iau niste amenzi de le suna apa in cap si la ei se chiar dau amenzile daca il cunosti pe politist si daca tata e mare mahar in judet. si politistilor nu le e frica sa te puna la pamant atunci cand te opui sau indraznesti tu sa ii ei pe ei la intrebari. daca ai nelamuriri faci contestatie la ceea ce au facut ei. in tara noastra scumpa insa domneste "rudenia" daca intelegeti ce vreau sa zic. aici e problema. politia nu face treaba |
Nu sunt de acord. Vezi, anul trecut sau cand au introdus regula de a nu intra in intersectie unde sunt linii galbene. Soferii nu au respectat regula nici daca era cate-un politist in fiecare intersectie. Pana la urma politistii s-au saturat si au renuntat a sta in intersectii si a fluiera toata ziua.
Pentru romani nu exista reguli, conduc cum vor ei. (scuze pentru cei care nu apartin acestrui grup) Daca ii vine sa depaseasca o coloana de tiruri - pe contrasen, linie continua - asa face, chiar daca vin masini din sensul opus. Daca parcheaza, parcheaza unde-i loc destul pentru o masina, chiar daca e pe trotuar. In Germania (dar si in alte tari) oamenii respecta regulile, dar nu pentru ca amenda e mare, si pentru ca sunt educati. De ex. ei pastreaza banda si in timp de noapte cand in afara lor nu sunt alte masini pe drum, si nici politist nu este ca sa-i dea amenda. |
Quote:
Eu tin mijlocul drumului cand NU incurc pe nimeni. Era sa iau destule carute si cai si vaci si biciGlisti si pietoni, ca sa nu mai vorbesc de caini, gaini, capuri de pod facute prost si nesemnalizate, ... sa mai zic ? |
|
da bine i'a facut la nesimtita ... desi trebuie sa recunosc eu fac destul de des chestia asta fara sa ma pun in situatia tiristului care poate e incarcat si poate ii este greu la deal ... si daca ar fii sa ne punem mintea cu toti soferii atunci te'ai bate non-stop in trafic parerea mea
|
|
aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
1 Attachment(s)
intamplare :) urc pe strada marginasa si la un moment dat se ramifica drumul o parte pe care
urci si cobori de sus si in in stanga pe care vi in jos doar(se vede pe harta ce am desenat-o),bun totul normal pe partea de urcare,adica drumul ramificat pe care se paote urca si cobora,pe partea de urcare sunt parcate masini si eu dau semnal sa ies de pe banda si sa le depasesc,mentionez sunt pe urcare,bun chiar inainte de semnul cu prioritate pt cei care urca si drum ingustat se face in stanga sens unic iar in sus urcare cu prioritate si coborare,normal pana aici,eu ajung aproape de sensul unic in stanga si cum eram pe banda de coborare,vine alta masina de sus,trage tare si pune frana in fata mea, eu eram pe banda lui de coborare,dar urcam,cand,am depasit masinile,el era departe,da cand mo vazut o accelerat,am oprint in panta si am asteptat,o crezut ca dau cu spatele io la vreme,cand o vazut ca nu so tras umpic sa m alase sa trec,intrebare cine avea prioritate? eu care urcam pe banda de coborare,avand pe sensul meu de urcare masini parcate,asigurandu-ma ca nu vine de sus sau el care cobora? si trebuia ca eu sa dau cu spatele pana jos sa poata trece el ? (nu era normal si legal sa incetineasca putin sa trec de masini si sa isi vada de drum ? plus ca urcam ... ) astept un raspuns ... sagetile verzi de sus ii el si de jos eu si punctul verde locul unde so oprit in fata mea , si pe partea mea de urcare parcate masini |
Quote:
Legal nu. Depasirea nu e obligatorie. Dar putea sa aiba bunu simti sa te lase sa termini depasirea. Stiu zona si e destul de naspa mai ales ca sunt masini parcate si drumul e ingust si fix la intrarea de pe calea manastur e atata de ingust incat nu poate sa treaca decat o singura masina. |
dar nu cel care urca are prioritate,daca banda lui ii blocata din anumite motive?
deci conform legii eu trebuia sa dau cu spatele pana jos sa poata trece el ? |
Quote:
Pt anumite motive se pune indicator. Dar pana una alta tu ai depasit, nu?(masinile oprite pe banda ta) Conform legii asta trebuia sa faci:). Cel putine eu asa stiu. Daca stie cineva ceva mai exact ar putea sa intervina. |
da am depasit masinile parcate pe banda mea :)
io vreau sa aflu cine o gresit , ca el daca avea bun simt sa ma lase sa urc, ca mai aveam 10m si treceam de el ,nu trebuie sa accelereze,ca vedea ca vin si apoi sa-mi puna frana in fata (da asta ii alta poveste) :) |
https://www.youtube.com/watch?v=j75oyEyPkpo&NR=1 nu stiu povestea dar cred ca si eu l-as calca.la nervi nu prea gandesti...
|
ff tare :P
|
pfffffff, aia da razbunare!
|
Quote:
|
nu ca faza ii urmatoarea,noi ne-am intalnit mai jos putin de semnul ala cu prioritate pt cei care urca si ingustare de drum(defapt chiar in fata semnului)de unde incepea aplicarea lui,drumul ii cu linie continua din cate am vazut,iar pe partea mea erau parcate masini si eu le-am depasit,pt ca nu venea nimeni din fata,respectiv el era departe,oricum,faza enervanta o fost ca el vedea ca vin si o accelerat ca sa puna frana in fata mea,ca sa ce?
|
urcam acum seara pe varianta zorilor-manastur si langa benzinaria aia pritax eram pe banda a 2a depaseam un tir... ce s-a gandit tiru ? hai sa ma bag pe a 2a banda.. nici nu sa uitat nimic mo scos pe contrasens venea masina de sus.. frana brusca si eu si cel de pe cotrasens.. ma duc.. il depasesc dupa statia de autobuz.. si de acolo pana la sensu giratoriu de pe calea turzii tot in frane l-am dus si cu un prieten p geam spundandu`i cat de mult i multumim ptr opera lui de arta
|
Quote:
Ca sa te f*ta..de fatalau ce era..dak avea bun simti trebuia sa te lase..chestia cu proritate acolo se aplica doar unde e inghustat drumul, din surse sigure;-)acolo nu e vb de prioritate la urcare |
deci legal,n-o gresit cu nimic el,ca n-o avut obraz,ii alta poveste,mersi ;)
|
Quote:
apropo,am avut din nou drum pe acolo si am vazut ca la intrare pe strada este semn cu prioritate pt cei care urca,deci .... nu avea dreptul sa faca ce o facut , acuma ma rog sa-l intalnesc in trafic :))) |
Salutare am avut azi dimineatza un accident minor... Mergeam frumos pe strada aceea pe care este fabrica Terapia... eu mergeam pe banda 1 si pe banda a 2-a era o alta masina... cand ajung paralel cu cealalta masina el brusc trage de volan si intra in mine fara nici un motiv... Bun... ne-am oprit amandoi si il intreb de ce a facut asta? El imi zice ca nu m-a vazut si ca eu l-am lovit pe el, cum dracu sa iti zica cineva in fata asa ceva? Am ramas pur si simplu fara cuvinte... nici n-am stat de vorba cu el, i-am scris numele,nr-ul masinii si nr-ul de telefon al lui si el s-a urcat in masina si a plecat. mie mi-a lovit aripa din fata,usa din fata pana la usa din spate... Eu maine dimineatza ma duc la prima ora in gheorgheni la constatari sa vad ce trebe s fac... Ce ma sfatuiti sa fac? Nu prea stiu cum se procedeaza... si daca el zice ca eu am intrat in el ceea ce e nu e adevarat ce se intampla?
|
Povestesti frumos militianului despre cum s-a intamplat si te rogi ca omu sa nu aiba pile...
|
Du-te acum la constatari. De ce astepti pana maine? sau asa te-ai inteles cu el?
Daca el a intrat de pe 2 pe 1 in tine e clara treaba. Ori cum, du-te cat mai repede la politie la constatari sa nu apuce tipu sa isi caute martori, pile si alte nebunii. edit: acum vad ca postul era de ieri. Sa ne spui ce ai rezolvat. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning