![]() |
Re: Cielo lowrider - B43AHA
Quote:
Gīndeste-te ca eu nu mai locuiesc īn tara de 20 de ani iar īn ceea ce priveste terminologiile astea la masini precum Lowrider, Hot-Rod, Top-Chop, Highed, Lowed, Rimmed, Stretsched-Limo etc pt. mine astea īnseamna cu totul alt ceva decīt la ceea ce l-e folositi voi īn tara īn mod "īmprumutat" si asta ma deruteaza cum n-ai idee. :sad: |
Re: Cielo lowrider - B43AHA
Da, este o remarca absurda. Daca tot traiesti de 20 in alta si ai varsta de 46 de ani, te rog sa-ti faci un thread al tau in care sa ne exprimi experientele si proiectele in domeniul automobilistic ale tale.
Aceasta este o masina de Romania(nu de USA,etc) si nu o putem compara cu un Ford GT, sau cu nimic altceva decat un cielo(comparal cu alte cielo stoc si vezi cat a fost lucrata masina asta). IN FINE! Prea putin ma intereseaza astfel de replici. |
Re: Cielo lowrider - B 43 AHA
De vanzare.
|
masina este foarte joasa fata de un cielo normal...eu am suspensiile stoc din 1995 originale koreea...jante pe 14 si caucicuri 185/55/r14 si cu toate astea masina lui serban este mult mai joasa ca a mea mai rigida,mult mai stabila pe curbe....rezistenta la franare....am avut ocazia sa o revad acum cateva zile...dar nu era si serban cu ea...de aceea nu mi-am permis sa ii fac cateva poze....oricum masina este super intretinuta....interiorul este mortal...de exterior nu mai vorbesc....eu zic k isi merita banii
|
Quote:
Eu sper sa o ia cineva care sa continuie ce am facut eu sau macar sa aiba grija de ea. Pretul este 3600E neg. |
frumoasa rau masina, merita !
Puntea spate am inteles ca e de vectra A, ai avut ceva probleme la montare? |
@gigicakent - da este de vectra A, probleme au fost la desfacerea suruburilor si a conductelor si bineinteles la cablul de frana de mana care nu se potriveste.
Masina maine pleaca spre noul proprietar,sa o stapaneasca sanatos ! Au ramas rotile de pe ea de vanzare pt ca nu mai avea bani si de acestea cu toate ca si le dorea.Se pot vedea in acest link: https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...5-50-15-a.html |
pacat ca ai dat-o ....nu ti-e greu sa o vezi pe mainile altcuiva?:(...eu unu nu cred ca o vindeam
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Buna seara domnilor, eu sunt noul proprietar al masinii lui Serban si va astept cu pareri si opinii despre ideile mele de viitor la urmatorul link:
https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...ml#post2923745 |
Prin urmare, topicul acesta se inchide.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning