![]() |
Re: Chat
#235 si in continuare..... GATA...eu una am incheiat discutia ;) Distractie placuta :!: |
bine ma sasha...daca tu zici.
de parca asta nu e forum pentru acest gen de discutii...in fine ! |
fara cearta k nu vreau sa ziceti k am revenit si incep cu sanctiunile.da? va rog mult,toti suntem pasionati de acelasi lucru,masinile deci ar trebui sa ne intelegem.ms
|
apai..eu sunt cea mai cuminte .. :-" :-)
|
Esti pe draq ce avusasi cu baiatu?
|
hmmmm laurin c mai faci don'soara?
|
multumesc bine.ma lasa si sasha sa intru pe forum :lol::oops:.tu?am auzit de noua achizitie.felicitari;)sa ti traiasca
|
si sa-i creasca :lol:
|
ms mult si cu prima ocazie te dau o tura,dak vrei binenteles.
|
problema nu e de vrut..ci de putut..si acum sunt intr-un very very..big shit..vand toate masinile ce le am, daca stii pe cineva interesat de o platforma basculabila 2.5T an 2005 si ITP/RCA la 2.300Euroi..la mine o gasesti:)
|
florine florine ai poztat odata q mn si io ma refeream la lauryn,imi stricasi combinatia,normal k te dau si p u cand poti;)
|
off de mine era vorba sa ma plimbe ce te grabesti tu:))))
|
Extraordinar!
Cum te las 15 min pe forum gata faci furori pe aici :lol::lol::lol: |
la cine te refereai k face furori p aici???:oops:n vdm la intalnire pe 24 detalii pe poze si discutii intalniri.
|
|
vreun site de masini second-hand din franta stiti ?
gen mobile.de in germania. |
|
Ce parere aveti de o intalnire pe 10 ianuarie 2009??? asa de inceput de an ?:?
vreau pareri si implicatii, cine m-ar putea ajuta ca sa organizam totul cum trebuie? |
Quote:
|
Quote:
|
Ceva pareri despre un Peugeot 406 Coupe Pininfarina, 3.0L V6 ?
|
taxe mari, dotari din plin, preturi achizitie bune :)
|
Quote:
|
nu vreau nici una, nici alta, exista destule masini in tara asta :twisted:
oricum, la taxe mari ma refeream in primul rand la RCA si impozit, de care vad ca nu se plange nimeni, toti se dez"axeaza" pe taxa de mediu, care are un good point totusi, din iulie nu mai pot intra/iesi din oras decat dupa 30+ min de stres si nervi..:evil: |
La multi ani tuturor!!!! fie ca 2009 sa fie mai bun ca ultimii 10 ani la un loc :D si sa ne auzim sanatosi si toate cele prin ianuarie la vreo intalnire ceva ;)
|
kos ceva poze cu bmw`ul tau?
|
La Mulţi Ani "copii"! Să fiţi cuminţi şi să nu-mi daţi de lucru prea mult!00:00:lol:
|
La multi ani!
|
ba ce plictiseala nu mai zice nimeni nimic?
|
lasa ca zic eu :))
de intalnirea aia se mai aude ceva? |
Am si eu o nelamurire.....de exemplu cumpar o masina din Botosani,care are numerele expirate....cum fac s-o aduc la Tg-Jiu?Doar cu platforma?
|
exact... nu ai voie sa circuli cu masina care are numerele expirate:)
|
Poate am eu doar 18ani da stiu chestia asta:))....ma gandeam ca poate ar exista o varianta mai ieftina....mult mai ieftina.
|
hmmm.. nu cred...
|
So tomorrow is a big day :) Daca nici acum nu vine lumea ma las de sport si imi iau bicicleta...
|
da din aia cu eleron cat mai mare...sa vada lumea ca ai cu ce;)
|
:)) spinnere la ea...crome wheels 21" :))
|
lumea a promis. sa vedem cati din ei sunt seriosi ;)
Te rog frumos citește regulamentul forumului!Nu este acceptat stilul ăsta de scriere! Mulțumesc! |
Quote:
|
paule pot sa vad si eu ceva poze cu masina ta? cat e de lovita...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning