![]() |
Sau aflam programu politie ,si cand se schimba turele plecam :D
Quote:
|
Re: Poze, filme si discutii de la intalniri
Quote:
Ceva legal nu se poate face atata timp cat este domnul Carciumaru primar (sau poate cine stie :)) ) Locuri inafara orasului sunt o gramada (unde politia romana este mai docila ) , dar la aceste inatalniri sigur apar cei care sunt "drifteri , raceri "de profesie si o sa doreasca sa "se dea" si astfel se duce dracului intalnirea pentru ca apar "Taxiurile" :)) (ne mai intrebam ce au cu noi , pai normal ca au daca nu stam cuminti ) ! |
pai la ce te mai intalanesti daca nu faci si putin show...si acu..daca nu se dadeau ce`i doi... ramaneam cu laudele fiecaruia "uite frate cum face toba mea...frateee yo am chip...bua am filtru sport am 5cp in plus" etc...
|
Locatii pentru intalniri in afara orasului sunt destule. Pentru curse si restul sunt si mai multe. Si acum imi aduc aminte de Cornesti :x... Totusi, o sa incerc luna asta sa il intreb pe domnul primar, sa vedem ce se poate face. Ramane sa vorbesc si cu baietii din clubul de motociclisti, si poate reusim sa o punem de-o legala!
Pana una alta, si eu astept primavara aia odata... |
Quote:
Politia nu poate sa intervina atata timp cat suntem intr-un loc privat DAR pot sa opreasca "participantii" la plecare ! Am observat ca a fost oprit tipul cu bmw-ul care a facut cerculete ...sunt curios pt ce motiv - din cate imi aduc aminte legea spune ca : organul nu poate sa te mai opreasca si dupa sa iti caute un motiv , trebuie sa fi oprit pentru un motiv bine intemeiat ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Totusi, in primavara - luna Martie o punem de-o intalnire? |
pai prin martie sau poate chiar inceputul lui aprilie ar fi cel mai bine.acum e prea frig sa stam langa masini oricum.stabilim o data toti si pana atunci stam cu ochii in patru si dupa o locatie mai buna.
Quote:
|
Uite, eu in vara asta m-am dat pe la Cornesti cu niste prieteni, si dupa vreo 3 ore de liniute, a aparut un echipat de la politia rutiera din Tg-Jiu, insa nu m-au prins! Deci dupa 3 ore... Probabil telefonase cineva la politie ca se fac curse acolo.
In Martie ar fii perfect sa facem o mega-intalnire, dar sa participam toti forumistii, nu unii acasa la TV si altii cu masinile si motocicletele acolo! ;) Sasha, se aude acolo in spate? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
buna sasha deci cum ramane cu luna martie?ne bagam la sfarsitul lunii sau dupa paste sa stim k avem caldurica si sa fie bine ce ziceti,tinand cont de conditiile meteo o lasam pe dupa paste?
|
Quote:
|
Nu e frig deloc, aseara am fost cateva masini ;) ,dar cine isi da interesu iese ,cine nu sta acasa la caldurica .
|
aici ai dreptate dar pt a face ceva frumos trebuie sa fie mai cald eu deocamdata nu am cu ce venii...din pacate.app gtxr hai sa te fac cu jante pe fordul tau lezne intra pe bazar tg-jiu si vb sau da-mi pm dk t intereseaza.
|
Cred ca le stiu,parca mi lea arata fratele tau ,nu mai bag nici un ban in ea decoamdata ,e la vanzare ,daca nu rezolv nimic vorbim.
|
Quote:
|
c mai faci donsoara?p unde mai esti k d cand nu te-am mai vazut....
|
la Bucuresti din august :D , toate bune :)
|
cine se baga la o plimbare in gascha sa zic asa pe TRANS-ALPINA,propuneti o data si haideti sa ne plimbam intr-o zi,cu prietene neveste ,orice.
|
este o idee nemaipomenita ... si cand ai vrea sa mergem ... ?
|
poi undeva pe saptamana viitoare in seara asta vb cu alti amici si stabilim ziua ,locul intalnirii si ora plecariii,va asteptam in numar cat mai mare
|
Duminica 2 octombrie sunteti cu totii invitati sa participati la iesirea de toamna ,de data aceasta va fi o plimbare de o zi (plecare dimineata-intoarcere dupa masa)pe TRANS-ALPINA.Plecarea se va face la ora 9 dimineata din fata parcului de la coloana infinitului.va asteptam cu drag. As vrea sa va rog ca cei care vin dar intarzie din motive neprevazute sa sune pentru a fi asteptat sau informat in ce punct al traseului se afla coloana ,la urmatorul numar de telefon:0765647258
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:14. |
- Copyright 2026 4Tuning