![]() |
tuningboy daca vrei iti pun o pila :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
kiding sa nu se supere spiri :) |
acum cine e off ma? :pistoles: ia zi.... te iei de mine cas off da tu? :D si pile numi trebuie ca ma descurc si singurel :bunch: (asta pt dragutza) :P
si nu ma mai pupa atata .... ca ma ud tot .. |
am pus`o am dat de gigolo
|
Să ne ţii şi pe noi la curent cu evoluţia cuceririi tale, TuningBoy, şi ai grijă să nu te îndrăgosteşti prea rău, că despărţirea e grea şi dureroasă :lol:
|
thnx for the flowers :hug:
Si in legatura cu dragostea...nu-i de noi mai copii...mai avem timp o viata intreaga,,,nu vi-o irositi suferind dupa o fata ( ca am obs ca sunteti baieti sufletisti)...viata e pt a o trai din plin :dance: va rog sa ma contraziceti dak gresesc cu ceva :) |
gabi nu te baga te rog frumos! aici e treaba mea! :chainsaw: ( JOKE) ... cu placere draga.... am o gradina intreaga numai pt tine :lips: :lips: :lips:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
corect...dar niciodata nu stii cand te loveste in punctu sensibil...si atunci nu mai ai ce face... |
deci...spiry...nush de ce dar cred ca in alta viata ai fost barbat
|
Re:
Quote:
|
...mustang kam are dreptate copii...dak nu te implici si pui la suflet knd iti zice \"the end\" o sa ti se para k asteptai momentu de o vesnicie si nu o sa fie vreo tragedie :twisted: ...da si dak ai pus te kam duci cu pluta pe campii :roll:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
va rog frumos ... sa fie lectie .. invatata si bagata la capshor .. fara offtopic ! FOLOSITZI PM`ul (adica private mesa....) ok ? plz .. or else ... :D |
Re:
Quote:
the 2 of you should get a room ! :) or not .. so .. spiry ... ai dreptate, imi place cum gandesti ... dar .. cand te loveste ..te loveste .. n-ai ce sa-i mai faci , nu poti decat ... sa .. incerci sa profiti din plin de acele cateva clipe frumoase ,dupa care sa te pregatesti bine bine ptr o aterizare fortzata ... dupa care sa pui punct si s-o iei de la capat .... incercand sa nu mai faci aceleasi greseli pe care le-ai facut prima oara si bla bla bla bla nu mai face nimeni offtopic ? nu de alta ,dar ... i`m startin` to like it ... glumesc, va rog, sper ca atzi inteles, in special ptr cei 2 indragostiti la care adaugam golftuning .. care atunci cand .. incepe o discutie cu spiry , n`o termina .. in .. 2 pagini .. deci .. use YM ,PM , ETC :) cheers |
Re:
Quote:
frateeee :)))))))) iar sunt off dar nu ma puteam abtine! ce draq ai vrut sa spui cu:\" eu sunt ultimul care mam prezentat! :) Si totodata .. as vrea sa-ti marturisesc ca ... sunt virgin , n-am sarutat in viata mea o fata, si nici macar n-am atins una , insa as fii incantat daca m-ai ajutat, asa cumt te-am ajutat si eu cu ... posturile [/quote] omfg .... tuning boy ... asa marturisire ? \" fa-ma sa inteleg te rog neaparat |
SANTOSE sa stii ca te-ai stricat rau de tot la fazele astea.... alea(ce e ingrosat) nu leam scris eu(probabil tu ai facut ***uri)... stiu ce am scris si poti so intrebi pe pe spiri cand mia raspuns la post,daca ii apareau textele alea ingrosate! :chainsaw: :2gun:
|
Da ,eu le-am scris .. in speranta ca ve-ti invata sa folositi si pm`ul , si ym`ul ptr discutiile astea 1vs1 ... :)
hai .. le mai las putin dupa care le sterg, oricum , ai fost genial la faza asta .. Quote:
|
buey.... s-a dus dreq dragostea mea....
fwt-o in gheaba d dragoste, nu mai pun sentimente pt nici o fata... :evil: |
Re:
Quote:
si stai calm,cand va veni \"ea\"....vei putea....tu acum sa zici \"merci\" ca nu te atasezi de pocnitori \"made in BMW\" ;) |
holy shit , aleks , AGAIN ?! this is TOO MUCH !
nu pot sa cred, vai .. urat. . ai grija de tine ,vinde naibii bmw`u ala ca atragi numai .... :) kiddin` .. pacat.. pacat pacat.. bate-o :) |
Re:
Quote:
bwey aleks... ce discutam noi bajetii mai demult pe forum ??? ca n-are rost (INCA) sa punem la suflet ce zic unele fomei... o sa o gasesti pe tipa ideala ... stai tu linistit...till then...fuck'em all ;) |
de ce ? poti sa ai o relatie , stabila, fara sa pui PREA mult suflet, eu sunt \"implicat\" momentan sentimental :) cu una ,insa, daca mi-ar zice maine , nu mai suntem impreuna, pa , i-as zice, yey super ,pa , bafta-n viata, daca as afla ca m-a inselat, i-as zice din nou , a fost marfa? pa , de ce ? atatia nervi ? etc ? ptr ce ? ptr 3 clipe fericite ? aceleasi 3 clipe fericite le obtzii fara pic de .. love , si nervi , si gelozie si etc, in pat ;)
. |
bravo santose.... frumos asa :D imi place cum gandesti ......
yo din nou zic ca renunt la mirela da nu pot bagami`as * nu pot.. si nsu c sa mai fac |
Cipi...zi-mi ca pe tipa dupa care suspini tu nu o cheama M***u Mirela Andreea !!! (sau andreea mirela...tot draq ala e)
|
haha, spiry, ajuta-l sa treaca peste mirela ...
stii tu cum :P din momentul ala ... golfuletz poate spune ca are o amica pe cinste :P |
mirela si andreea sunt 2 persoana diferite :twisted:
:D kissssssssssssssss spiri :D |
aoleu cipi ma speriasem :P
Kisses :*:*:* and hello again boys...sry pt offtopic da' nu v'am mai \"vazut\" de mult timp :P |
pei dc mei te speriasesi ? :D ce am zis :roll: :)
|
hai hai .... :) discutati pe ym :) plz
|
oky :D deci sa revenim... la problema :D
nu pot sa... ma indepartez de ea :( pentru ca nici nu vreau.... da ea e mai .... tot timpu fara kef.... si ea mi`a zis... ca mai bine... sa nu mai fiu asa...da nu prea pot..... ce sa fac... ?! |
OMFG!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nush dc dar m-a bufnit rasu' cititnd anumite posturi...tare topciu asta...
@spiry.....imi place cum gandesti... @tuningboy.....ce lamurire mai vrei de la santos? :lol: :lol: :lol: :lol: |
:evil_laug :drunk: :inyourfac :pelvic_th :rockon: :wave: :woowoo: :ciggy:
acum am inteles k spiri miri pelea mea e fata ... cam greu am pierdut oricum ideea .. whatever :) |
nu ai intele :D
spiri - amica... :D mirela- o fosta gagica si sper viitoare sau pelea mea:D andreea - ofata de care imi placea D: inteles ?:d |
Alexe Anna: auzi
Alexe Anna: !!!!!! Alexe Anna: ia fii atent Alexe Anna: tu ai pretena? Alexe Anna: akum serios Alexe Anna: vbesc creierash™: nu Alexe Anna: uite Alexe Anna: daca vrei Alexe Anna: iti dau nr de tel al unei tipe..dar PENTRU NIMIC IN LUME,NU ZICI K IL AI DE LA MINE!!!!!!!!!!!!!!!!vrei? creierash™: ce tipa mey creierash™: ? creierash™: pai nu-i zic creierash™: dar vreau sa stiu cu cine totusi... Alexe Anna: fosta pretena a lu al meu Alexe Anna: o keama Alexe Anna: andreea Alexe Anna: e a 11-a Alexe Anna: face tot ce vrei.. creierash™: in ce zona sta Alexe Anna: ;(( creierash™: ? Alexe Anna: Alexe Anna: tot akolo Alexe Anna: daca vrei.. Alexe Anna: sau.. Alexe Anna: makr Alexe Anna: fa misto de ea Alexe Anna: tragetio cu ea si gata |
da ma
declar oficial SUNT INDRAGOSTIT :))))))))))))))))))))))))) |
merge un gang bang .. il luam si pe FORD :) .. el e cu d`astea ..
daca ai nevoie de o mana de ajutor sa shtii k sunt intotdeauna dispus sa te sustin atat fizic cat si psihic :) go go go go .... bah ce pretene ai .. ce`mi doresc si eu |
heh....mda...pai..ma descurc :lol:
|
pfoai ,vreau si eu asa amice, sa-mi zica, tragetio cu ea si gata, fa misto de ea, alea alea :D gademit .. :D
macar e buna ma ? ti-a aratat-o ? sau ... |
Re:
Quote:
si acum a inceput iar sa ma caute... nush c dreq sunt asa idiot si ma implic asa tare in relatii... cat despre bmw, lasa-l acolo, k d knd il am s-au triplat numarul raporturilor... neprincipiale :lol: :lol: . ti-am spus, sunt atat de multe, inkt am sa dau si la prieteni... moca :twisted: (pacat k sunt atatea, dar nu aia p kre o vreau eu... :( ) |
cica e dragutza,proasta in draci.
hm...ce ciudat,ce scurta e descrierea femeii perfecte :)))))))))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
- Copyright 2026 4Tuning