![]() |
Re: Top speed-uri cu masina proprie
50X3,4 prin oras de la dacia spre corina, si 90x2,66 turda-gilau este o portiune unde e panta :boogy:
si in talon e 207km/h :twisted: |
Cu ambreaju patinand asai :D ?
|
Quote:
|
170 pe doja in ms : vento 1.8
180 la petelea acolo catre reghin : renault 19 1.4 210 dupa teaca catre bistrita : audi A8 3.3 tdi |
150 - sprinter 416 (limitat)
170 - peugeot 205(downhill copaceni-turda):) 220 - skoda fabia (A3) 195 - dacia logan (autobahn deuchland) 220 - vw passat 4 motion :) |
140km- vw golf 1 benzina 1.1 '78 (E60)
165km- seat ibiza benzina 1.4 (jud. Arad catre Arad nu stiu exact ce E este) 170km- opel vectra 1.6 (E60) 190km- pegeout 407 (E60) 200km- dodge ram (catre Reghin) PS: seat-u mai mergeaa da aveam un pasager speriat la bord:twisted: |
multi mergem tare cu masinile proprii dar asigurati-va ca aveti anvelope care suporta vitezele astea ... conteaza enorm de mult
|
da da aici mare dreptate ai radule! ;)
|
pai stiti cum e ... VIATA ARE PRIORITATE si + ca poti omora pe cineva din cauza asta
|
Eu unul sincer prefer sa imi echipez masina cu cauciucuri de calitate (michelin, kleber, continental etc.) si sa ma incadrez in recomandarile producatorului.
Nu umblu cu cauciucuri gen Trayal sau alte puscaturi din Super Market. E vorba de performantele masini tale si in primul rand viata ta in joc |
180 km/h cu Cielo 1.5 pe gaz din 2006 pe Pitesti.
|
2 Attachment(s)
130km/h - cu renoul meu,numa atat poate pe distanta mica fara turbina:-P
165-170km/h - VW Passat "96 1.9 dti(masina unui prieten),intre oras la noi in Miercurea Nirajului 140 km/h - Mercedes 310(duba din "91)atasez si poza cu duba:-) |
Da ce motor ai pe mertz? semi sprinter?
|
Cam asa ceva,dupa ce am auzit,motorul e pe 5 cilindrii.Dar nu mai lucrez pe duba aia,din cauza accidentului.Niste prosti au omorato in doar cateva luni:sad:pacat de masina aia,era buna.
|
Stiu cum sunt dubitele alea am avut si eu nu una... :))
daca era pe 5 cilindrii si 91 atuncia era semisprinter motoru. |
155Kmh -158Kmh cu pasatul din 86 cu motor 1,6D spre reghin
|
160 km/h - Opel Kadett,prima mea masina
|
Era sa uit:-P...140 km/h cu furia neagra(dacia mea)
|
a am uitat sa scriu ca nu am numa 4 trepte :(
daca puteam sa bag a 5a merea si mai mult :D |
140 la petelea acolo catre reghin cu golfu dar masina era inca "noua" pt mine... si nam vrut sa scot toata puterea inca in din prima luna:))
|
daca'i abs-u , ce ai tu pe golf , iti garantez ca un 190 mere :) ^^ (fara modificari) , si pe drumu de petelea... bineinteles
|
bine stiu... ca mai merea linistitt... dar :oops:prima data cand am mers mai mult cu 120 :oops: si imi era si de ajuns pt prima data!
next time cand o sa mai am benzina... ma duc si cu 190 pt itne :twisted: |
salutare.sunt si eu nou pe aici.
170km/h logan 2007 1.5 dci 70 cai dupa Teaca 180km/h passat din "91 1.6 td(intercooler) 80 cai Tigmandru 190km/h golf 2001 1.9 tdi 101 cai catre sovata |
in jur la 135 dupa petrom prin corunca ... masina mai putea, dar totusi eram in zona d 50 ( mai demult o fost 70), si imi era frica de politia rutiera :-"
|
am uitat s scriu cu fiat brava 2001 1.2, 80 cai
|
@dilimano:
Quote:
(de park nu tot contraventie e , ca ai fi mers cu 135 , ca ai fi mers cu 180-200) @Rhor Quote:
|
bodgi... cand o sa fie mai uunscat...
si cand o sa am benzina.. ca is acuma empty |
[QUOTE=bogdy2p;3084905]@dilimano:
iti era frica sa nu te prinda cumva cu mai mult de 135 , nu ? :)) (de park nu tot contraventie e , ca ai fi mers cu 135 , ca ai fi mers cu 180-200) at cand s face mai cald am s incerc 180 :-?? |
Apropo..m-am trezit si eu sa intreb poate aflu:suspiciou...care era ala care in decembrie intro zii de vineri:!:( ala care era, stie 100%) nu mai stiu cand seara la 23:00-23:20 so luat dupa mine (BMW Negru) de la fortuna din intersectie pana in corunca...cu speranta ca ma depaseste:poke:...(mentionez ca avea xenon si era cum am vazut ceva gen Astra ca avea faruri tari...) si in corunca unde e Tonystormul s-a intors ??? :) ca nu mo` ajuns :shock: si pe cand m-am intors sa vad cine era nu l-am mai vazut:evil:
Ori si cum si el si eu aveam in fata la real peste 140...si tinand cont ca la bussines de multe ori sta politia...urcam cu viteza...la petrom..aveam amandoi undeva la 190..ca se tine-a bine dupa mine... +/- 15 km acuma mai taiati ca nu am fost chiar atent la bord ca nu aveam timp... [QUOTE=dilimano 1.2;3086733] Quote:
Ai dreaptate :D si eu de multe ori asa gandesc...ce deja daca ma duc cu 60..de ce nu 80..si deja daca 80 de ce nu 120....si is prin zona de 50-70 km...normal ca tin cont de trafic liber si siguranta altuia....(ma refer la sate in afara orasului cum ar fii Cristesti,si asa spre ludus...altele...) |
vw polo gti - 245
vw touareg v8 - 265 jaguar xj8 - 270 mitsubishi pajero - 210 fiat 500 - 205 |
Quote:
nu de alta intreb dar numele forumului e "Top speed-uri cu masina proprie" |
Quote:
|
si eu mam dus cu un 645 aproape 300 pe autostrada
|
Quote:
toauregul l am vandut...in rest inca le detin...ma rog plus inca cateva dar la astea am acces de la tata:)) |
mereti ma inca atatea aberatii k pe aici mai rar...fara nici o suparare dar stau si citesc si f putine masini de pe forumu asta prind chiar asa viteza cat a-ti precizat voi...si daca prind nu pe drumuri dealea de 2-3km kt ziceti voi...
in legatura cu viteza maxima prinsa de masinile mele si cele pe care le-am mai condus cred k nu conteaza asa mult...si...cred k cei care considera k ajunge si 120-130 km/h e treaba lor...mai bine pt toata lumea. strazile pe care circulam nu sunt facute sa mergem cu viteza aia decat in foarte putine locuri...fiecare pe riscu lui si viata lui...dar sa va ganditi k daca cineva pateste ceva din cauza voastra voi suportati consecintele k soferi ceea ce cred k e cel mai grav. in concluzie...DRIVE SAFE @dbz16 f tari mashinutzele ce sa zic :D @ spilner...cred k stiu despre cine vorbesti...daca vbim despre aceeasi persoana fi sigur k te face oricand la linii si alte treburi...dar nu la viteza maxima hai si u la intalniri sa te cunoastem si noi :) |
Quote:
Da cate odata te m-ai mananca talpa:oops:... Eu zic ca trebe sa itzi cunosti limitele tale ale mashini ale drumului... Mltzi cred ca daca au permis is shi pilotzii... da nu ii asha oi fi tu sofer bun sau "pilot" cum vrei sa itzi zici, dar sa nu uitzi ca esti pe drum public nu pe pista... asa ca ... DRIVE SMART&FAST:D Dar totushi in incheiere: viteza ii frumoasa ne place multora dar trebuie sa fim constientzi de ce poate face shi unde este limita... ...ca un ninjalau am vorbit akm...da na...astai realitatea zic eu:-P |
pai da aici la noi in uniunea europeana tre sa iei in calcul ca poate dupa curba viitoare trece turma de oi sau vaci sau tigni cu carutele pe atutostrada si asa mai departe
|
Quote:
o sa mai vin si eu am fost si eu pe acolo da prefer sa imi astept niste prieteni si deja daca ma duc sa mergem toti 3 (mai am doi prieteni care au masini la fel) as veni ca vreau sa imi iau revansa :tetter: are acolo o masinutza cand am fost ma facut de rusine cu bmw-ul meu cu tot am crezut ca ii dau foc :) Eu as face unu prin oras cu el..dintro parte a orasului pana in partea aia-lalta.. :D :icon_kiss |
Quote:
totusi nu mai sunt asa multi ca stiu acu 7-8 ani ca mai tin minte cand eram copil...pe centrura se plimbau vaci si io...si cu un berbec de cioban in frunte... (sorry da asta nu mai tine la thredu-l asta :P ) stiu stiu :rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning