![]() |
Re: Supercing GT turbo
Quote:
|
Jante TORRA de logan,si un eleron hidios !
Cum poti mah sa strici masina cu eleronu ala,r u crazy ? |
nici mie nu-mi place eleronul ala (sau mai bine zis cocoasa) dar e o chestiune de gust.
in plus o sa pierzi mai mult timp la liniute ( pana acum dadeai jos doar capota acum o sa dai jos si eleronul :lol: ) |
e o treaba de aerodinamica aici... ;) o sa vedeti voi 1 sec mai putin pana la 100 kmh :)
|
mama ce urata e masina ta ... spal-o indreapt-o .... fa-i ceva ... vopseste-o :)
|
Quote:
oricum e ea urata da` proasta nu e |
multumesc pentru sustinere... :)
masina va fi vopsita la timpul ei si va fi si intarita implicit... puteam sa ma duc la un tinichigiu de dacii de la coltu strazii si sa o fac sa para frumoasa dar nu e asta scopul.... principalul lucru este sa fie intarita caroseria, schimbate pragurile si montat rollbarul. nu cred ca sunt multi care sa stie ce sa faca la o astfel de masina... |
Te sustin Ady si eu si buburuza mea:D
|
masina e spectacol oricum!!!!!inca o masina frumoasa in plus.dar pana ii ajungem pe mexicani mai este mult.ceau all.
|
ultima achizitie... urmeaza si bucsile de la bara stabilizatoare tot din acelasi material.
https://i257.photobucket.com/albums/h...1062008002.jpg https://i257.photobucket.com/albums/h...y/11062008.jpg intre timp masina a primit un radiator de ulei separat, bord cu kilometraj si vitezometru functionale, furtune de ulei cu plasa metalica pe exterior, radiator de apa de reno 5 diesel mult mai mare decat cel original - totul ieri noapte pe la 2-3 :) |
Adi fa-le usor ca sa iasa bine :) . sa stii ca inelele de centrare nu sunt bune....la urmatoarea intalnire ti le inapoiez.
Ps: m-am documentat si jantele de clio wiliams difera de ale mele. Bafta. Vezi ca maine e vtm la Paltinis.....dar sigur te duci la linii. |
nu ma duc la linii ca sunt libere si nu ma atrage deloc sa imi omor masina chiar degeaba pana si pe acolo. maine merg sa ii fac motoru lu ianny... adica sa il terminam.. sa il punem pe masina. :)
tu te duci la paltinis? e tot vtm dinala liber pentru toti? sau doar pentru piloti? |
Ma duc ca nu am mai scapat de daurette si m-a "convins" sa merg si eu. E tot liber dar se fac clase separate pt amatori si pt piloti. El abia si-a facut cutia la mitzuba si vrea sa o testeze.....daca nu imi place.....poate stau copilot :) si nu ma mai dau. Sa imi spui daca iti place volanul.....colantul e de la mine. Ca un sfat.....nu mai vopsi masina si las-o asa ca sunt destui prosti pe drumuri. Mie mi-a lovit-o ieri una in parcare....usa dreapta spate e muci :(. Daca ma intorc devreme...trec pe acolo.
|
2 Attachment(s)
artshow...ce mai :D
|
arata bine masina cu jantele astea albe :D
|
frumoase tare jantele, doar un pic trebuie reconditionate si vopsite, bineinteles tot alb. un set de capacele asemanatoare cu ale tale unde pot gasi si eu ? am un set de jante de aliaj speedline 15' 7J, dar fara acele capacele se vad urat pe masina. multumesc.
|
zici de capacele alea mici centrale? cam greu de gasit sincer.
jantele sunt la indreptat in momentul acesta. apoi urmeaza operatia de reconditionare si vopsire tot in alb... bineinteles :) |
la cat te ajunge setu cu tot cu reindreptat si vopsit ? nu de alta dar torra identice cu speedline corsa,modelul de pe logan de cupa sunt doar 99 euro/bucata ! deci la 400 euro setu de jante de cursa NOI e superpret si te scuteste de munca suplimentara !
|
indreptatul a fost 100 roni, reconditionarea urmeaza sa aflu...
oricum... imi plac mai mult astea decat alea torra... si in plus.. grigorescu foloseste tot speedline corse la logane.... |
Aha inseamna ca am crezut eu ca sunt torra ce vinde grigorescu ! DEci poftim,Speedline Corsa la 99 euro bucata ! MOCA ! Le am in lista lui de preturi !
Oricum nici modelu asta de speedline nu e grozav ca aspect ! Pbbil d'aia is si asa ieftine ! |
cand l-am intrebat eu pe grigorescu mi-a zis 140 euro fara TVA.... de-aia m-am speriat initial.
oricum... acum faptul este consumat si nici nu imi permit alte jante. |
din seria... ce se mai poate strica la motor... din nou.... carcasa de cutie fisurata 10 cm si pistonul 1 face ca dracii... ulei pe bara spate... acum ori e fisurat pistonul, ori turbina a luat-o pe ulei rau de tot ori s-a ovalizat arborele rau :)
|
o masina foarte periculoasa :)
sa vad ce faci cu cabrio ala :P |
daca mai intereseaza pe cineva...
carcasa s-a spart in alta parte acum de la un rulment spart arborele a trecut de cota 2 la pistonul 1 chiulasa, turbina si pistoanele sunt ok (sunt pe cabrio acum :D ) masina are acum motor de 1,2 aspirat... fuge de rupe... NOT!!! |
si din gtt ce mai faci daca treci totul pe cabrio?alte proiecte sau doar catar de lucru?
|
nu e catar... e cotetz de lucru :P
|
GTT-ul alb va redeveni GTT la un moment-dat :)
|
da-l incoa ca shasa nam masina :)) :D
|
Re: Supercinq GT turbo
salut ! cum si unde ai facut stopurile albe ???
|
conteaza? vrei si tu?
|
ai facut practica pe ea!:) Dar o sa vina si vremea ei.Cu 2 proiecte e mai greu mai ales daca esti tanar.
|
:) .. e greu sa cresti doi copii, mai ales simultan. toate la timpul lor...
|
in curand masina o sa treaca de etapa 1,4 turbo....
i-am luat un mic cadou pe care sper sa il termin pana la primavara. |
primavara... ma dezamagesti...
|
primavara este dead serious deadline :)
|
ok.
azi am cumparat si ultimul element care imi trebuia pentru a putea monta motorul pe masina... asta este suportul motor de pe R5 GTX motor 1,7 care imi trebuia pentru a sustine motorul pe tamponul original de la motorul de 1,4 pentru ca motorul de 1,8 se prinde in tampoane sus langa contraaripi. https://i257.photobucket.com/albums/h...p/PICT4601.jpg cand am vrut sa il montez am observat ca nu se poate monta din cauza suportului de alternator si pompa de servodirectie... am aflat apoi ce imi trebuie exact... un suport de alternator de 1,7 fara pompa de servodirectie... iata ce am gasit: https://i257.photobucket.com/albums/h...1112008001.jpg acum trebuie sa imi gasesc si cureaua de accesorii adecvata pentru noua configuratie :) maine sper sa asamblez si cutia ca sa ma apuc de montat pe bersou. :) astept pana atunci galeria de evacuare pentru turbo si electronica din UK. :) incet dar sigur... ca un Cadillac. |
si mi-am cumparat o pereche de oglinzi dragutze :)
https://i257.photobucket.com/albums/h...p/PICT4600.jpg nu sunt alea cica de M... ca alea pe care le vezi pe toate masinile din trafic... sunt si astea pe drum din UK. |
iti mai trebuie ampu si boxele alea?
|
azi am primit in fineeeee cea mai frumoasa bara de reno 5 pe care am vazut-o pana acum :)
si e a meaaaaaaaaa :evil: https://i257.photobucket.com/albums/h...y/DSC00531.jpg acu am si eu bara calumea :) |
va fi un r5 smecherrrrrrrrrrrrr
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning