![]() |
Re: Bacalaureat 2007
conteaza
scz.. a inteles gresit un coleg de al meu sry |
inca ceva
in legatura cu subiectele rez la romana kre au fost puse 2 pag mai sus poate sa le puna cineva in pdf? sau sa intre mai multe pagini pe o pagina... k intra 4 pagini d-alea mici de tot pe un a a4 ..si mai intra inca 4..dar nu stiu cum sa fac io asta poate stie cnv din word sau adobe va rog eu puneti rpd daca stie cnv.. |
are cineva subiectele d la partea a III-a de la variantele 30-45?
|
|
ma referam la rezolvari , k tre sa-mi fac nijte copiutze sji n-am gasit pe nicaieri eseurile acelea
|
sunt cu 2-3 pagini mai in spate..e un atasament Romana.rar
|
Quote:
|
salut.... bafta tuturor... vad numai oameni destepti p`aici.. la oral numai note mari. eu anul tercut am dat si la oral nu m-am desc f. bine 8 rom 9 englez. cat despre scris am dat mate romana info si .. logica :P si serios.. afost penal la logica.. nu am invatat nimic..am citit putin inainte sa dau ex. si am laut 8.2 :P cat despre copiat.. s-a putu copia... inca o data bafta multa.
|
stie cineva daca se merita sa ma duc sa caut sa cumpar carticica din aia mica cu comentarii ?
|
depinde kt de mik e cartea... teoretic n-ai voie in sala decat cu buletinu pixu sji legitimatzia,copiutzele sunt mai usor de folosit...
|
e micutza..
|
atunci merge... insa 90% depinde d asistent dak te lasa sa copiezi..
|
mai bine cu un 7 cinstit decat pe furat si dat afara din sala=))) imposibil la prima parte sa nu scrii ceva si la a2a sa o faci perfect! la eseu juma de pagina tot scrii ... ar fi pacat sa te dea afara din ex pt o tampenie:) parerea mea ! mie sincer sa fiu imi este lene sa ma inspir fac ce stiu am lasat pixul si am pelcat ... mai ales ca pe cei din jur nu-i cunosc ca sa stiu daca am ce copia de la ei =)))
|
n-are rost sa vii cu tot felul de copiutze de acasa...mai bine te bazezi pe tine si foarte putin pe cei din jur...multa bafta maine
|
cautai tot centrul craiovei si nu mai gasii carticica din aia
"s-au dat" acum ma apuc de invatat :) |
una peste alta...... BAFTA maine
|
bafta fratilor... sa nu pice ideologii de ***, sau poezie... amin
|
sper sa avem noroc maine si sa se extraga un subiect favorabil pentru toti
|
orice dar proza sa fie ..sa avem ce povesti acolo :))
|
s-avem bafta :D
|
bafta multa maine. dar dc se da asa acum? noi am dat lunea.. ;-??
|
sunt bolnavi cu capul !!!
bafta azi copii ! |
Copii au cam pus-o azi... Ia priviti aici ce subiect le-a picat:
http://www.realitatea.net/media/docu...3096871_00.pdf |
chiar ca au cam pus-o ... nici ieu nu stiu sa le rezolv :))
|
geeeeez... catzaua mamii lor:cry::cry: cum ma din atatea var cu nuvele psihologice si istorice, romane realiste, obiectie, drama, comedie, simb, romantism, modernism trasara zdrentele tocmai traditionalismu ? :cry::evil::yikes:
eu am scris 2 pagini si ceva, despre curentu asta si poezia in sine, insa am aberat pe acolo serios rau de tot. numa plansete vazui prin curtea scolii :anger: nu ma astept la cine stie ce :( |
mda..a fost ft greu..firar mama lor..
|
mne facura praf
scrisai aproape 2 pagini la partea 3 dintre care un sfert abureala sper sa-mi dea ceva |
Fratzilor am stiu :lol: , nu am apucat sa termin eseul, mai trebuia sa scriu jumatate de pagina, daca iau nota pe ce am scris iau 10 :twisted:
|
bafta multa celor ce le arde curu in perioada asta
|
mi-or da ceva la partea 3a tinand cont ca nu depasii 2 pagini ?
|
probabil k da.... da nu te ajtepta la prea mult,depinde sji ce ai scris acolo,oricum mai putzin de jumate din punctaju alocat
|
hahha ce ne-au tras-o ...ce mana "norocoasa" are ala care a tras biletu =))) mama lor .2 sub erau si asta ne-a cazut=)) varza! bine ca primele 2 parti le-am facut misto...dar la partea a 3a am scris 2 pagini ( 1 pagina numai de citatul ala si de curent in sine ..balarii si a2a pagina despre poezie ce imi aduceam aminte din cls a11a ) =)))) prea tare! ne-ua lasat sa schimbam ciorne sa vb dar degeaba ca nimeni nu stia nik =))) unii care au luat cartea la chilot au facut in mama lor :)))
|
la noi a fost bine..... ne-a lasat sa intram cu cartile sji la 9 cand s-a anuntat varianta tozi rupeau foile...
|
tristete mare... hai cu 5u! :lol:
|
haha pe astia cu 10 in oral i-a cam potolit =)))) ( ma refer la cei pe care au luat pe ochi frumosi...aia pe merit RESPECT )
|
mda..acum imi adusai aminte ca mai era si un citat acolo..la partea 3 :D
daca mai aberam pe ala depaseam 2 pagini..probabil |
... ce bafta proasta ...
cum sa pice ma nene traditionalismu fttzi ion pillatzi mtii ... :( eh , oricum ,de un 7-6-5 acolo tot iese dar totusi .. bafta la baetzi in continuare |
singura explicatie pt varianta asta, care imi vine in minte acum, e coincidenta cu sarbatoarea de azi. mult prea suspect....
lasand mai mult sau mai putin gluma la o parte, sunt total dezamagit. nu neaparat din cauza ca nu facui mare lucru ci mai degraba ca am invatat in ultimul timp de mi-au iesit ochii (cu accent pe cele importante) si pt ce ? ca sa ne pice o traditionalismu` care avea probabilitate de 2% trist :( |
la fel si eu..partea 1 si 2 , am scris perfect..
partea 3 - 2 pagini...despre poezie..macar sami dea 10 p.... |
Jale fratilor..nu ma asteptam la o asemenea palma din partea aluia care a tras varianta. sper sa i se usuce mana....oricum imi doresc o nota cat mai mare, ca m-am chinuit destul cu romana.....Va salut si bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning