Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti.html)

Al3xxx 23-07-07 11:44

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

baiatul cu loganul e tot din tg ocna am sa vb cu el sa ii zic de intalnire de la voi

® Al3cS ® 23-07-07 14:25

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

marfa pozele facute la logan >:)

dexter_20 24-07-07 01:08

Quote:

Originally Posted by BC 37 ALB (Post 1009884)
frumos Loganu ...... dex iti face concurenta ;))

daca tu mai gasesti un logan care a fost mai busit ca al meu...esti tare. deci acel logan nu are cum sa imi faca concurenta. al meu e peste el. si in plus...eu am strobo...:D :D :D

BC 37 ALB 24-07-07 09:42

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 1010780)
daca tu mai gasesti un logan care a fost mai busit ca al meu...esti tare. deci acel logan nu are cum sa imi faca concurenta. al meu e peste el. si in plus...eu am strobo...:D :D :D

La capitolul asta ai dreptate ;)

Ratzza 24-07-07 13:28

Mai dex da n-ai si u o poza cu mashinuta ta cand era bolnavioara ?:)

BC 37 ALB 24-07-07 13:30

na.i vrea sa o vezi crede.ma !!!!!

dexter_20 24-07-07 14:28

poze cu msina cand era in coma...nu am. am doar 2 filme si alea le tin doar pt mine ca sunt prea horror. belive me.
Al3xxx: chair te rog sa faci asta ca vreau sa am si eu un "fratior"

BC 37 ALB 25-07-07 18:45

O sa aiba dex "fratior" ;))
Rugati.va pt asta ;)) ...........

Ratzza 25-07-07 20:44

Ce sa aiba Lucian?...nu am fost pe faza...:P

Ratzza 26-07-07 01:26

10 Attachment(s)
Niste poze ale unor amici care au plecat la mare intr-o mica excursie...si mi-au dat vederi :))

Ratzza 26-07-07 01:41

3 Attachment(s)
Credeati k a-ti scapat?:twisted: :twisted: :twisted: nici gand....va plac pozele?:twisted: :twisted: :twisted:

TheFasterMan 26-07-07 09:58

ce sa zic...la rex acolo ai ce vedea....era mai misto daca erai tu pe langa masini...nu prieteni de ai tai....si acum daca te duci la rex imposibil sa nu vezi 1-2 masini super tari!:D

Andrey_FL 27-07-07 14:20

Quote:

Originally Posted by Ratzza (Post 1014654)
Credeati k a-ti scapat?:twisted: :twisted: :twisted: nici gand....va plac pozele?:twisted: :twisted: :twisted:

:)))))))))))))))0 ce prieteni de ai tai mah???unde iai cunoscut in poze?????:)))))))))))

TheFasterMan 27-07-07 14:22

eh...conteaza ca a pus niste poze cu masinute misto:)

Andrey_FL 27-07-07 15:07

dar e off-topic,,,,,,"mashinile userilor+mashini stilate tunate aranjate...de prin onesti"

BC 37 ALB 30-07-07 11:33

Quote:

Originally Posted by bc_01_ftu (Post 1017146)
dar e off-topic,,,,,,"mashinile userilor+mashini stilate tunate aranjate...de prin onesti"

Ma nu aveti ce sa ii cereti bn macar ca a facut si el ceva ... mai bun sau mai rau ... si yo am facut greseala asta .... dar vad ca alti nu invata din greselile altora .... poate deacum incolo nu o sa se mai intample asa ceva .. nu Rata ???

Ratzza 30-07-07 12:02

Ma recunosc k am gresit....ma spanzur pt asta acuma...ce tot va luati de mine k nush ce k nush cum....incetati de acuma...

aleks 31-07-07 16:08

va rog sa depasiti subiectul, orice post pe tema asta va fi sters fara discutie
multumesc :)

Ratzza 31-07-07 16:18

Ok aleks.... nu se mai intampla....sper..:(

Victorio 04-08-07 08:57

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TheFasterMan (Post 958393)
am eu mai multe poze cu RS6 a lu nenea G:D

salut.......pozele astea sa va ramana ca amintire oameni buni pentru ca audi rs6-le a fost furat pe 14 iule din fata Dl Gaureanu:((:(((...........credeti-ma ca eu jtiu mai bine masina asta dekt voi......:(((............ji cel de dj a fost facut praf in drum spre filipesti......aja ca onestiu nu poate sa se mai mandreasca cu doua rs-uri.....dekt cu un s.....:(

hai ca pun si eu doua 3 poze pe aici...k doar aja se num topicul;)
================
incearca sa folosesti "s" , eventual "sh" in loc de "j" , e obositor cand citesti-aleks

Andrey_FL 04-08-07 09:14

vitorio..prezintate si u aici https://forum.4tuning.ro/438-onesti/22686-cafeneaua-onestenilor/page-48.html ca aici e un fel de cafenea

Victorio 04-08-07 09:20

Quote:

Originally Posted by bc_01_ftu (Post 1029622)
vitorio..prezintate si u aici https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=22686&page=48 ca aici e un fel de cafenea

poi m-am uitat acolo daaa.......toata lumea vb sa se intalneasca cu masinile nuj pe unde si eu ink nu am carnet aja ca mai ajtept oleak pana iau carnetu si cu siguranta mai voi alatura.....cafenelei......pana atunci DRIVE SAFE.....
==========================
incearca sa folosesti "s" , eventual "sh" in loc de "j" , e obositor cand citesti-aleks

Andrey_FL 04-08-07 09:26

Quote:

Originally Posted by Victorio (Post 1029625)
poi m-am uitat acolo daaa.......toata lumea vb sa se intalneasca cu masinile nuj pe unde si eu ink nu am carnet aja ca mai ajtept oleak pana iau carnetu si cu siguranta mai voi alatura.....cafenelei......pana atunci DRIVE SAFE.....

prezintate acolo te rog si vb acolo...ca suntem deja off-topic aicii..prezintare..nu cont ca nai carnet

BC 37 ALB 09-08-07 02:20

6 Attachment(s)
Una bucata Alfa Romeo care era parcat peste strada de primaria noua ;)) si am vz k da ture q ea prin orash ........

cristi_407 09-08-07 09:56

Fata e urata cu draci...nici spatele nu e prea departe...

TheFasterMan 09-08-07 10:42

urata...urata...urata

Bmw_Rulllzzz 09-08-07 11:41

chiar ca e cam uratzica dar poate live arata mai bine :D

Andrey_FL 09-08-07 11:43

ce am vazut prin oras in ultimul timp si era frumos era acel Alfa GT negru....nu are nimeni poze cu el?
e cam uratzicel alfa de mai sus

Ratzza 09-08-07 14:48

Quote:

Originally Posted by BC 37 ALB (Post 1037505)
Una bucata Alfa Romeo care era parcat peste strada de primaria noua ;)) si am vz k da ture q ea prin orash ........

nush ce gusturi aveti voi dar mie imi place mashinutza....good joob Alb

BC 37 ALB 12-08-07 12:44

Mai e un Wolskvagen Polo albastru parcat in fata la primaria veche ..... si nu mai plecaca si masina aia deacolo pt ca a strans bani in italia ca sa o aduca si aici nu are bani sa ii puna benzina asa ca o lasa acolo sa o vada lumea .......

aleks 12-08-07 18:05

Quote:

Originally Posted by BC 37 ALB (Post 1037505)

prea pimp pt gusturile mele...

Ratzza 13-08-07 12:24

Quote:

Originally Posted by BC 37 ALB (Post 1042418)
Mai e un Wolskvagen Polo albastru parcat in fata la primaria veche ..... si nu mai plecaca si masina aia deacolo pt ca a strans bani in italia ca sa o aduca si aici nu are bani sa ii puna benzina asa ca o lasa acolo sa o vada lumea .......

Alb dak poti sa ii faci niste poze....chiar te rog...is curios!:P

Andrey_FL 13-08-07 12:26

acel polo nu are ce cauta aici"Mashinili userilor din Onesti+ mashini stilate aranjate tunate de prin ONESTI"

Ratzza 13-08-07 12:28

Atunci imi da prin mess....dar DE PRIN ONESTI!

Andrey_FL 13-08-07 12:29

care cunosc mashina stiu la ce ma refer...

BC 37 ALB 13-08-07 15:16

da nu vezi k nu am postat.o numa am zis d ea k e frumusik ;)

Andrey_FL 14-08-07 10:50

5 Attachment(s)
Ceva ce lipsea de aici.....

Bmw_Rulllzzz 14-08-07 11:01

ooo daaa, daaaa.....calibra lu' radu.

Andrey_FL 14-08-07 11:02

rulllzzz....nu stii de ce o vinde??

dexter_20 14-08-07 13:01

4 Attachment(s)
am auzit ca cineva si-a luat sony xplod....asa o fi oare? si...ceva de la mine pt voi

All times are GMT +2. The time now is 18:57.

- Copyright 2026 4Tuning