![]() |
Re: Masinile din Alba Iulia
5 Attachment(s)
Un Extraordinar Porsche 911 Targa superb poze facute cu telefonul astazi 19.10.08
|
pfuuu, nota 10 !
|
a vazut cineva skyline.ul din alba? duminica noaptea ?
|
eu l-am vazut SKyline`ul cand mergeam La Sibiu Duminica dupamasa pe la 5 ... eram pe la Miercurea Sibiului o trecut pe langa mine .... pff :| mortal sigur vinea de la 4tuning Festival ca am vazut o poza cu el pe akolo ca altu nu cred ca mai este in ROMANIA
|
ala cred ca e singurul in toata europa daca e vorba de ultimul model
|
Nu cred ziceau aia de la top gear ca Englezi siau comandat o gramada....sau se poate mno sa fie singurul din europa :) ca numa ce a aparut
|
in europa nu se lanseaza numai n 2009 ;) cea mai rapdia masina 3.2 sec 100km/h stok 2.8 parca si 420 cp nu stiu exact exact dar ii cam pe aici pe undeva as. masina ii prim tm acuma sau bucuresti.
ti-am vazut masina pe la lic 1 :D de cand ai vandut-o ? bmw -u crx |
iti spun eu ca sunt exemplare in europa
|
se poate, daca ai bani ai mama si tata;) dar in rom e singurul ;)
|
Da...si cu siguranta suntem singurul oras din Romania in care sunt 3 nissanuri gt-r noi noute :)
Pentru cei care nu le-au vazut : sunt la benzinaria Florea Oil, maine le fac poze :) |
oo da :> si eu le-am vazut dar nu am avut timp pt poze :> urmeaza sa le fac si eu
Bafta bogdane :D |
ei baieti ce va spuneam de gt r ? v.ati convins ca sunt ma multe in europa?bafta
|
Quote:
unu o plecat;) |
VORBA PUTINA... POZE VA ROG
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
gtr-ull !! :) bucurati-va :D
|
mijto mijto ....
Bravo |
in interior nu am putut sa fac.. trebuia sa reglez aparatu si ma grabeam...
in rest sunt Ok :>:> |
numa astea 2 mai erau azi?nu am ajuns sa le fac si eu poze...
|
cika una e alu TAMAS :|
|
Quote:
|
DIN CATE STIU , UNA E COMANDATA DE TAMAS CUM A SPUS SI COLEGU MAI SUS SI CEALALTA ESTE A UNUI TIP CU INFLUENTA IN LUMEA FRANCIZELOR...
|
ce repede circula vestiile ;))
|
[QUOTE=flocea_ro_ab;1819476]in europa nu se lanseaza numai n 2009 ;) cea mai rapdia masina 3.2 sec 100km/h stok 2.8 parca si 420 cp nu stiu exact exact dar ii cam pe aici pe undeva as. masina ii prim tm acuma sau bucuresti.
Masina se poate comanda din Japonia, sunt cel putin 3 in Dublin (adica in europa), este unu alb in bucuresti, si daca vrei mai pot continua... nu ti-ai prea facut temele tinere... |
si adica cum? astea toate 3 sunt vandute in Alba? ca le-am vazut in 2 seri la Florea Oil parcate ca la expozitie...ia dumiriti-ma si pe mine...
Respecte... |
io zic ca la ce pasionati de masini sunt in Alba.. oa sa avem in curand si un Veyron, cel putin si un circuit de F1 ca sa se dea baietii astia cu asemenea rachete...
|
[QUOTE=Quattro27;1833732]
Quote:
|
Poate fi Comandat Din Japonia acuma doar , pt ca am vazut episodul de la top gear si masina a fost lansata acm 1 - 2 luni deci de acm poate fi comandata Din Japonia :) este si pe 4tuning documentar despre SKyline
|
masina se poate comanda oriunde in lumea asta din clipa ce a fost lansata ... depinde de bugetul fiecaruia dak isi permite sa si-o aduca din s.u.a. dubai , china , japonia. ... haide sa vb cu poze nu cu vbbbb
|
astea de mai sus is US spec aduse la vanzare
|
usor mah cu speculatiile si cu am auzit k nush ce...una ii cumparata deja de florea si celelalte is a lu un bijnitzar care le-o adus toate 3.vrea 115 000 pe ele desi pe mobile ii 98 000 cea mai scumpa si ii din bucuresti si are 480 de cai nu 420;) asa se lanseaza zvonurile:))
|
ok!! cum spui tu , masinile sunt ale cui or vrea...o zi buna!
|
Quote:
|
ieri o scos=o pe una dintre ele la o tura prin oras.... o trecut pe langa mine blana mi s-o facut pielea de gaina :-ss crek ca avea vre-o 160 :|
|
este si video cu Una din ele :) am vazut la tv si e expusa cika in Mall din surse se zice ca masina normal apare oficial in Martie 2009 :| apai eu nusht ce sa mai zic aia de la top gear ziceau ca in Toamna
|
nimik nou ?
|
prepare 2.0T on dacia 1310
|
suna bine , de pe ce e motorul ?
|
inca nu stiu exact acum fac clacule... etc f7n ar fii o optiune
|
8 Attachment(s)
ceva poze cu noul AB 69 CRX :) sper sa apara pe strazi in curand:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning