![]() |
Re: tapiterie auto
2 Attachment(s)
Quote:
|
Salut. Ma intereseaza preturile pentru retapitarea a 2 plafoane interioare cu material textil negru. Masinile sunt Vw Bora si Honda Accord 2006. Multumesc
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Superoferta !Plafon si stalpi pt. orice model auto cu piele intoarsa Alcantara -350 euro !
|
un pret ptr o cotiera de bmw e36 ... multumesc si un nr de telefon odata cu pretul te rog ...
|
Quote:
|
imi poti spune cat ma costa tapiteria pt o amarata de dacia 1310?
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
sal pt a baga burete intrun scaun sau ce se baga in el pt un golf 3:D
|
Quote:
|
pt un e34 berlina -insertie piele+material(textil-sau ceva mai bun)40%/60% scaune si bancheta spate..+ tetiere..ast pm ms
|
Atentie!!!!! Inselaciune!!!!!!
Va Ia Banii Si Va Veti Scoate Tapiteriile La Anu Si La Multi Ani De La El. Sunt Caz Concret. Am 11 Luni Pentru O Lucrare De 2 Zile........ Am Ramas Fara Bani, Care Reprezentau 75 La Suta Din Lucrare, Pe Care Ia Cerut Ca Avans ( Chipurile Sa Cumpere Materiale)... Iar Din Tapiteriile Duse La El Lipsesc Elemente Pe Care Le-a Pierdut, Iar Cele Recuperate Sunt Nefacute, Chiar Intr-o Stare Mai Proasta Decit Atunci Cind Le-am Dus Lasindu-le Sa Putrezeasca Efectiv Intr-un Colt. Am Insistat De Nenumarate Ori Sa-mi Termine Lucrarea ( Pe Carea Nu A Inceput-o Niciodata) Dar Nu Am Facut Decit Sa Pierd Timp Venind Pina La El Si Dindu-mi Alta Data .... La Care La Fel... Am Mers Degeaba. Am Incercat Sa Termin Pe Cale Amiabila Si Sa Imi Returneze Banii Si Lucrarea..... Dar Ce Sa Vezi : Ca N-are Bani, Ca Are Probleme, ( Exercitiile Cred Ca Le Rezolvase), Ca Sa Vin Alta Data , Adica M-a Plimbat Aproape Un An . DECI MARE ATENTIE. |
cititi tot postul inainte sa-i dati bani ciorii
|
Quote:
|
MAI PINOCHIO ... AI UITAT SA SPECIFICI CA NU MI-AI DAT NICI MACAR UN LEU SI VREI SA-TI FAC MASINA FARA SA PLATESTI MANOPERA !!! UN INTERIOR COMPLET (SCAUNE FATA,BANCHETE SPATE,TETIERE SI FETE DE USI -TAPITAT CU PIELE INTOARSA NATURALA SI STOFA AUTO VW. )COSTA 600 EURO !!! NU 300 EURO !!! ASA CUM VREI TU SA-TI FAC INTERIORUL !!! AI DE ASTEPTAT NU 11 LUNI ,CI 11 ANI (MAI ALES CA MAI JIGNIT FOARTE URAT )!!! CAND O SA PLATESTI CEEA CE VREI SA TI SE FACA LA MASINA TA O SA TE SERVESC ONORABIL LA FEL CUM SERVESC PE ORICINE APELEAZA LA SERVICIILE MELE ! ROG RESPECTUOS MODERATORI CITE-ULUI "4TUNING" SA NU MAI PERMITA ACESTUI PERSONAJ SA JIGNEASCA IN ACEST MOD .
|
salut,
imbracat bord in piele pt ford fiesta 2007 cat costa (aproximativ)? merci! |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Atentie!!!!! Inselaciune!!!!!! MARE!!!!!!! PACALEALA
Va Ia Banii Si Va Veti Scoate Tapiteriile La Anu Si La Multi Ani De La El. Sunt Caz Concret. Am Ramas Fara Bani, Pe Care Ia Cerut Chipurile Sa Cumpere Materiale... Am Insistat De Nenumarate Ori Sa-mi Termine Lucrarea ( Pe Care Nu A Inceput-o Niciodata) Dar Nu Am Facut Decit Sa Pierd Timp SI BANI NUMAI DE CATE ORI AM FOST LA EL ( BA CA E LA MONTAJ, BA CA E BOLNAV, CA NU A GASIT MATERIAL, CA E LA CONSTANTA, LA TEL IMI SPUNEA CA E GATA SI CAND MA DUCEAM ORI NU ERA ACOLO ORI IMI SPUNEA CA PESTE O SAPTAMANA VINE MATERIALUL).. Am Incercat Sa Termin Pe Cale Amiabila Si Sa Imi Returneze Banii ..... Dar Ce Sa Vezi : Ca N-are Bani, Ca Are Probleme, , Ca Sa Vin Alta Data , Adica M-a Plimbat CU PRESUL.IN FINAL ...... AM FOST LA EX-TA AUTO SI MI-A FACUT LUCRAREA PE LOC SI MULT MAI IEFTIN DECI MARE ATENTIE!!!!! EVITATI ACEST ESCROC PENTRU CA ESTE UN MINCINOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
MAI BAIATULE SPECIFICA ,CA VREI SA-TI FAC MASINA FARA SA PLATESTI NICI UN BAN SI DUPA ACEEA MAI VORBIM. NU AI DAT NICI UN AVANS! ESTE O MINCIUNA.
|
salut
sa imbraci volanul unui logan in piele cat costa? |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Salut
La cat ajunge un Ford Fiesta (scaune fata si bancheta spate) cu piele neagra simpla? Multumesc anticipat |
Quote:
|
Salut,ma intereseaza daca tapitezi si cu alt material decat piele? daca da cat ma costa pentru o corsa c scaune fata si banchete spate
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc.
Si vezi ca Alcantara nu e piele intoarsa. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da dar nu "Piepe Intoarsa"
Ok scuze de deranj |
As dori sa refac un interior pentru un coupe gen ford mustang, adica scaune, bancheta, stalpi, bord, fete usi si plafon, schimbator, burduf schimbator si unele mici piese care acum nu imi vin in cap imbracte in piele o culoare sau 2 culori, inca nu stiu, cu modelul meu,as vrea sa imi spui un pret estimativ cu pielea ta si unul cu pielea mea si o durata de executie, toate sunt demontate, merci
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
Acest personaj care scrie rau despre mine este un mincinos ,pus de altcineva sa scrie aceste minciuni !!! NU MI-AI DAT NICI MACAR UN LEU PT. USILE TALE !!! Am sa-ti trimit linkul emisiuni "PROMOTOR "( in cateva zile ) sa vezi masinile facute de atelierul meu.
|
Acest topic se adreseaza membrilor "4TUNING" si celor care vor sa beneficieze de serviciile noastre . Daca ai fost nemultumit de termenul executiei usilor tale, cred ca trebuia sa scrii acum 1-2 ani atunci cand ti-am facut usile . Imi cer scuze pt. mesajul pe care t-i l-am trimis ,nu stiam despre cine este vorba... Discount 10 % pt. toti membrii "4TUNING" !!!
|
14 Attachment(s)
Quote:
|
m-ar interesa scaunele din fata la un audi a4 b5 avant tapiterie piele grii
|
m-ar interesa un volan de renault megane 2.2 piele cream.. ea are si niste gaurele
|
sal vreau sa retapitez si eu o sa dea atv cum te pot contacta , unde se poate face , si cam cat m-ar costa?
|
7-8 sute euro pentru un vectra c ?!?! atat am dat eu in germania
|
Quote:
|
pentru un suv nissan cat m-ar costa tapiteria
|
Quote: