![]() |
Re: lucrari Pro Street tuning
nu am zis ca fac multe copii..dar din moment ce masina nu va fii unicata..inseamna ca au de gand sa mai revanda kitul nu?si pana la urma nu e normal sa se intample asa....daca nu faci profit..la ce muncesti din greu..doar de dragul de a face ceva?
|
Quote:
vreau sa va intreb cati sunt in tara care modifica masini cu modele noi cu concepturi noi???si cine a fost a renunta (ex. kid tuning)in romania inca doar acuma incepe sa se miste piata in domeniu tuning. |
Ce va fi oare peste 10-20 de ani in domeniul tuningului:lol:Nici nu imi pot imagina:shock:;)...
|
Quote:
|
Mi se pare o tziganime sa faci bodykit'uri ale Logan'ului astuia pe banda rulanta ... Pastreaza'l unicat , si il poti folosi la show'uri ;) ...Si vizavi de cat de munca si cu plata , domeniul tuning'ului e una dintre cele mai riscante afaceri ....Si eu sunt doar la inceput , dar incet incet se misca lumea , asa ca nu te plinge ..capu' sus frate si mult succes in continuare
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
iar despre acest logan,eu cred k ti-ai facut o gramada de clienti cu el si multa reclama pana acum (in 3 expozitii in care ai participat cu el) si cred ca o sa mai vina multi clienti dupa ce il vad live (sunt 100% sigur ca cineva care vrea sa-si modifice masina si vede acest logan va venii la tine). numai daca stam sa ne gandim ca in 3 expozitii a luat 5 cupe ar fi un motiv de gandit. |
cum a mai avansat lucrarea??...o foto ceva?:D
|
azi am hotarat !!!din pacate a doaua oara trebuie sa renunt la 4 tuning days .desi sunt convins ca pierd foarte mult din cauza asta ... dar nu vreau sa compromit in nici un fel proiectul vreau sa-l fac odata si bine.
|
Quote:
|
Quote:
|
graba strica treaba....totusi baietii cred ca o sa se descurce indiferent daca merg sau nu
oricum macar sa priviti mergeti nu? |
Quote:
|
wow prima oara cand vad acest thread si in nici un caz ultima oara.
faceti foarte bine ceea ce faceti iar cu kitul de logan o sa aveti un succes urias, dupa promovarea lui bineinteles. pfff daca mias permite as veni si eu la voi pt un kit la masinuta mea. oricum ft tare fratilor si la cat mai multe proiecte deastea. BAFTA |
Tentatia e mare mai ales cand vezi pe cineva creind a MASTER'PIECE .... si asta nu e nimic pe linga ....Get ready for the Future :)))
|
37 Attachment(s)
pana revin cu poze proaspete cu loganul voi posta o alta mandrie a noastra.Un chevrolet camarocare l-am modificat de aprox un an,un proiect la care am primit mana libera.in primele poze in spatele golfului 3 se vede masina cum i-si asteapta randul sa punem mana pe ea,dupa care postez si poze in lucru.
eu zic ca merita de vazut!! voi posta in contnuoare poze cu masini facute mai demult(bineiteles pe langa lucrarile actuale) |
cat de mult imi place masina asta...am vazut-o si pe alt topic....felicitari pentru ea..aveti pentru ce sa fiti mandri
|
pacat ca nu are un proprietar pe masura !
|
Quote:
|
13 Attachment(s)
cateva poze cu opelul astra din oradea finalizat.masina va participa la 4 tuning days.
pt cei care vreau sa vada masina in lucru, gasesc poze pe paginile anterioare |
cameleon in 2 culori?......foarte bine arata si kitul si paint-ul
|
Quote:
|
Quote:
Frumos body-kitul, frumos paintul la ea.., cameleon rullz:D |
dap ft simpatica masina,
cat luati pt un ext insemnand praguri, spoilere? pt o masinuta mica in 2 usi? dati si voi un pm cu niste preturi aprox. |
daca aveti si timp bineinteles.
numa bine |
robert pana la urma merge loganul la 4tdays???
|
cred k ar trebui sa vina... mie imi place foarte mult loganul...si ar fi pacat k o masina asa de bine lucrata sa nu fie prezenta la asemenea eveniment !
|
eu am inteles ca o sa participe doar cu exteriorul deocamdata.... oricum deocamdata e cel mai frumos logan din tara .....cea mai smechera autohtona
|
participa sigur. chiar azi am vb cu roby la tel si mi-a zis ca va fi prezent.
|
bafta multa in continuare cu proiectele
|
a iesit super tera opel-ul , da-tzi bataie cu logan-ul.
spor la treaba...;)) |
am vazut si eu in sfarsit loganul live... si opelul......le-am vazut la 4tdays... lucrati f f frumos si curat.....interiorul la logan arata f bine (bine mi l-am imaginat finisat)
|
pt cine nu stie si meganu de langa logan era facut tot de Roby.
Loganu a plecat cu 2 cupe; Meganu doar cu o singura cupa (era la prima expozitie); dar mai are timp. |
2 Attachment(s)
Quote:
Niste poze " proaspete " |
cam cat costa asa ceva.......si cam cat dureaza?:D
|
stiam ca meganul e facut de ei...am uitat sa il precizez.....
|
cred ca e cea mai tare dacia logan din romania.....felicitari
|
Quote:
Masina a castigat BEST PAINT la 4tuningDays 2008 si TOP CAR OF THE SHOW, Category: PRO, la Budapesta, Hungexpo, 22-24 martie 2008 |
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning