![]() |
Re: Help Thread
Da foarte simplu,daca ai program si calbu diagnoza pentru Renault,altfel nu se poate.
|
Intrebare:
se plateste impozit pe o masina neinscrisa ? |
Quote:
fostul proprietar imi spune ca plateste si acuma ipozit pe ea, cum pot sa fac sa nu mai platesc,pt. ca nu mai am ce sa fac din ea. |
Quote:
sau cum se procedeaza ca nu stiu :sad: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
care ai un cablu de date in plus pt sony erricson ? :D
|
am eu cablu de date pt S.E. dar nu in plus...in caz ca vrei sa scoti ceva din telefon ti-l imprumut
Quote:
Inafara de diagnoza and shit :D ? |
Scoate-i becul din bord si gata :))
P.s. Am gasit cutie. |
Ma poate intruma cineva spre locul de unde pot lua o teava tzapana cu diametrul de 4,5cm si lunga de vreo 75...80cm (dar fara sa-mi ceara pe tzeava 1 bilion)prin zona noastra pt inlocuirea tobei intermediare ?
sau aveti careva ratacita prin garaj o bucata d-asta? :):rolleyes2 |
Quote:
|
mmm nu cred ca e o idee buna...totusi trebuie o bucata de tzeava solida...daca pun ciurucuri risc sa se gaureasca de la presiunea si caldura gazelor arse
|
O evacuare veche.
|
Ajutorrr , o imprimanta repede va rog :( sa-mi scot si eu fituicile la mate pentru maine ... va rogggg! (100 pag)
|
Cine ma ajuta cu o informatie:
Cum le zicea la desenele alea animate cu un baiat si cu un catel alb. Baiatul avea un motz in cap si parca erau in franceza. Dau o bere. |
Oblio?
:rolleyes2 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Dennis cumva ?
|
Nu man, nu erau asa de complicate, tipul avea un mot carliontat in frunte si avea un catel. Atat imi aduc aminte
|
1 Attachment(s)
Snoopy ?
|
Nope, cred ca l-am gasit. Tintin ii zicea
|
Bine ca nu a fost Arsene Lupin.
:lol: |
Ajutooooor...cine stie un magazin in Hd de unde pot sa-mi achizitionez si eu un slip ca plec la mare si cel pe care il stapanesc acum e c-am uzat ?? :P:rolleyes2
...dar sa fie cat de cat de firma....puma, adidas, nike, kapa, etc...:tenisclap |
ady's (langa carefour) , este un magazin cu confectii sau nush ce langa casian acolo , daca nu , pana la teatru is destule magazine .... sau mai este STAR... acolo spre poarta combinatului , peste drum de fotolii
|
Quote:
P.S: ...te-am vazut Balaure cum te uitai dupa femei din masina ..acum vreo 40 min eram la intersectia din micro 5 la fostul contim :lol: |
cati KM sunt pana la ROTUNDA?
|
Quote:
|
Quote:
Vezi ca au site. |
http://www.iturism.ro/distante_intre_orase.php
exista sute de adrese de genul celei de mai sus unde se afla usor distanta dintre oricare 2 puncte, fie interne fie internationale. drive safe |
Am nevoie de un antivirus, ce recomandati?
|
nod 32 sau avg depinde de pc
|
Panda 2009 Internet Security e free pt 3 luni si e peste Nod, AVG si altele. Sau Norton Antivirus daca ai avion de PC;)
|
antivirus Avast si spyware Search & Destroy....impreuna merg super bine..il am de 1 an si nu am probleme cu el.....
|
NoD32 e cel mai bun. Dau eu gata pocnit daca vrei ;)
|
Quote:
Quote:
|
Avira, am pe toate calculatoarele si sunt mai mult decat multumit. E free, isi face update singur si nu te seaca cu pop-up-uri si alarme degeaba. In plus consuma resurse foarte putine..
|
1 invitatie @filelist cine vrea ?
|
Imi zice si mie cineva care stie cam cat costa sa iti pui folie de carbon pe capota?...sunt curios daca e mai rentabil decat sa vopsesti...tnx!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning