![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Quote:
toata lumea-l stie de ALIN si u vi si ne zici de ALEX.... ma rog, nu mai putin conteza......mai departe nu mai comentez |
Quote:
EU DE AZI INAINTE NU O SA MAI ZIC PREZENT LA INTALNIRILE VOASTRE DE VINEREA.......RAMANETI VOI CU ELE, CA ORICUM IDEEILE MELE NU-S BUNE.... BAFATA..... |
...............................
............................... ............................... linistea dinaintea furtunii :D :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bwahahahahahaha :evil::twisted: |
Salut la toata lumea :)
Plictiseala aci in TM !:)) am stat 2 ore sa lipesc radiatoru cu poxipol si poxilina :)) =))) Maine seara plec care ne auzim la un suc ??? la o barfa... poate vreo idee noua...ceva...ca vad ca va certati intr-una :))) ! Si acuma nush daca e adevarat sau nu...sau daca e un Zvon...da am auzit ceva.... dee: Bad Boy`s Crew ( BBC) ceva club..sau nush prin sev ... in fine plictiseala...plictiseala...si iar plictiseala... :)) hai Salut la toata lumea... ! :) |
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Moda anului 2010 : fiecare isi face club auto :shock: |
Ce are DoDo.. :P daca sunt uniti :) si nu fac probleme ;) ...se tzin de treaba ;) eu zic ca nu ar fi rau..... vreau sa vad si eu chiar sunt curios... si daca sunt baieti calumea... creca ma bag si eu ...acu nush plmea...sa vdm :X :) ... ca sincer de NSL... eu nu am atatia bani sa bag in masina... si ai zis ca e fiecare pt el.... asa poate ma mai ajuta si pe mine careva...il mai ajut si eu... si plmea ;) vdm :X :P HAI BFT ALL :)
|
Quote:
nu are nimic ... daca o sa fie baieti buni chiar o sa fie ceva interesant ... iar in legatura cu NSL ... am zis'o si o sa o zic in continuare : astea's regulile clubului .. oricum .. poti face o masina interesanta si cu bani putini ;) dar ... fiecare cu gandurile lui :D |
Quote:
trebuie neaparat sa mutam baraca deoarece s-au pus pe noi(cred k stiti cine)...am fost sanctionat baieteste si avertizat k o sa fim luati k galustele din oala dak nu ne potolim...nu ne mai putem intalnii nici in port deoarece treaba e nasoala rau (sunt o gramada de plangeri impotriva noastra).....vineri mergem toti la un suc baieteste si stam potoliti si discutam si gasim alte locuri pentru posibile intalniri deoarece asa nu se mai poate si sunt satul de amenzi si puncte de penalizare....:oops::cry::cry::oops::???::sad: tigane ai grija k tu esti programat la rar knd te prinde militia si o sa iti faca un cont in banca in care sa depui banii de pe amenda....tranquilo..mergi regulamentar(macar o perioada) eu mi-am facut datoria de prieten si am avertizat pe toata lumea ...acum sa va vad care une bani sa imi platesc si eu amenda :shock::???::lol::lol::lol::rolleyes2:twisted: |
aaaa si era sa uit asta e pt dodo:
STREET RACER 4 EVER & EVER (SAU CEL PUTIN PANA RAMAN FARA BANI DE AMENZI) |
Quote:
bla'bla'bla :rolleyes2 :lol::lol::lol::lol::lol: |
baieti de acum incolo locurile de intalnire si restu le vom vorbii pe privat aici doar dezbatem subiecte. salutare si aveti grija cum conduceti pe drumurile publice!
|
Quote:
|
Quote:
|
a iesit ceva super tare asta seara....sper sa se repete la nesfarsit...
|
Quote:
|
am fost la intalnire am si dat salut cu tine:D:D.
|
Quote:
iar ne minti :lol::lol::lol::lol: |
Hai va salut :)) ce facetzi ??? :P
|
accept provocari pana la 100 BHP.......
|
ba aici te gasisi si u sa accepti:lol:
|
Quote:
ce'are ? :)) lasa omu' sa'si faca palmares...:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:lol::lol::lol: |
Caut pe cineva sa se dea cu mine.... MH-03-KEP ... astept oferte.. ;))
|
Asta e nebun cu kep`u :|
L`am vazut eu si prin orash , app da foarte bine cu folia aia pe geamuri :) Nice video : https://www.youtube.com/watch?v=-JyDhCTO5uI |
nu stiu cat de bine este sa faceti provocarile aici ...
mai ales sa dati si numerele de inmatriculare ... mai tarziu o sa scrieti si ora exacta si locatie cand sa va dati ... voi stiti ... |
vezi dodo ca am avut dreptate sa nu se vorbeasca despre asta?
|
ma asteptam sa se gandeasca ca totusi...e un forum public !
|
dodo nu are de ce sa imi fie teama sa imi dau nr de inmatriculare ...oricum sar vede in poza ...asa ca ce o sa se intample ....noi sa fim sanatosi
|
Quote:
asta e conceptia care vreau sa o schimb...intelegeti...daca e sa se'ntample ceva....nu o sa ti se intample doar tie ... o sa fie la toata lumea .. EX : ce s'a intamplat in vara la S :) ... intelegi ? provocarile se pot lansa fata'n'fata si acolo se vede totul .... nu e nevoie pe forum .. aici discutam altceva ... si ca tot a venit vorba , ce se mai aude prin Severin ... am auzit ca prin port sunt cam multe reclamatii si nu prea mai merge lumea ... ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am REcitit postul asta de vreo 3 ori , si tot nu pot sa-mi dau daca e un post postat din ... prostie ... sau ... din ce altceva ? pana una alta .... daca tot esti , pardon ... sunteti .. ca am vazut ca vorbesti in numele mai multor oameni , atat de satul de sfaturile .. parerea mea ca .. de bine , eu va urez succes in tot ceea ce face'ti .. iar pe aceasta sectiune "DROBETA TURNU SEVERIN" o sa mai postez decat cand o sa am de anuntat ceva important sau cand cineva ma va intreba ceva ... desi prefer sa o faca prin PM ... mult succes tuturor cluburilor din Dr.Tr.Severin si tuturor celor pe cont propriu in proiectele lor de viitor ... numai bine tuturor ! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:47. |
- Copyright 2026 4Tuning