Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club NUBIRA (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/41299-club-nubira.html)

Rares_bv 22-09-09 13:15

Re: Club NUBIRA

da geamurile spate le schimb. de indreptat ma apuc in doua saptamani dupa ce termin si spatele o sa o vopsesc integral .Jantele sunt oz Hydra pe 17
Fetele de usi sunt din fibra si am lucrat pe fetele vechi mai am putin de lucru la ele ca trea sa fac incinta in usa dupa care trec la fata inelele care leam folosit sun inele de plastic de golf 4 , de dat forma este super usor o sa fac un tutorial cu poze si explicatii cand le fac pe cele de pe fata ,albul este fulerul de sub vopsea asta pt ca nu am avut grija deloc de masina pana acum vreo 2 luni cand mam apucat sa fac schimbarile .
La motor am vorbit cu niste mecanici de raliu si mau sfatuit sa schimb motorul si sa pun unul de opel cred ca cel de calibra turbo si daca o sa am timp as vrea sa folosesc si tractiunea integrala de la calibra dar asta deja este mult prea complicat .
Grila aveam de gand sa o modific cum ai zis tu mersi de sfat imi place idea cu semnalizarile chiar nu imi placeau astea, ma bucur ca iti place spoilerul fata sper sa iti placa si cel de spate cand este gata o sa fac poze cum lam facut si poate cine stie o sa inceapa lumea sa isi faca singura spoilere ca mie mi sa parut super simplu greu este cu finisajele.

Geo_ZGA 22-09-09 14:53

De facut se mai face cate un spoiler... la finisat e problema. Si cum detaliile conteaza, daca nu finisezi cum trebuie, nu iese deloc bine, indiferent cat de frumoasa ar fi forma.
Let-ul de care vorbesti tu, 2.0 16v turbo, e scump de cumparat si destul de greu de folosit dupa aceea... putere cam mare doar pt tractiune fata. Plus ca nu ar mai fi tocmai de folosinta zilnica prin oras. Parerea mea e ca ar fi mai simplu sa pui sfi-ul, 2.0 16v aspirat, 150cp... daca ai mecanici buni, il modifica si ii urci puterea mai sus.
Cu fetele de usi chiar ar fi o idee buna sa faci un tutorial.
Fullerul ala de pe oglinzi totusi "da bine", daca pot spune asa... mi se pare ca ar arata frumos vopsita cum ti-am zis.
p.s: fa-ti un topic in sectiunea "masina mea Daewoo" si prezint-o acolo.

Rares_bv 23-09-09 09:35

ai dreptate cu finisatul este dificil acolo pierzi daca totul ,eu am facut spoilerul in 2 ore si am finisat la el sa iasa vreo 3-4 zile cu motorul ramane de vazut sa termin cu restu si sa mai strang bani , o sa ma gandesc la combinatia de culori nu e rea toti au imitatie de carbon acum

pt consum redus am o solutie care o sa reduca drastic consumul dar trebuie testata si dupa o sa fie si pt alti dar nu free

mike-fullspeed 25-09-09 21:36

frumoasa Nubira ai! sa ai grija de ea!

floricel 27-09-09 11:47

RaresBV imi place la nebunie cum ti-ai pregatit masina...arata mortal.
Eu am o leganza 2.0 si as vrea sa stiu daca putem lua legatura in privire cu un body kit.
Am si o gramada de piese de schimb(caseta directie, discuri frana etc) si poate ies mai ieftin asa :))

floricel 27-09-09 11:57

RaresBv.....ai suspensie sport sau mi se pare?Mi-as face si eu asa dar nu stiu daca as reusi de unul singur.Tu ai facut-o singur?Ca stiu ca la asa ceva prinde bine o mana in plus.Stiu de cand mi-am schimbat telescoapele.Am avut nevoie de ajutoare.Ai service?
PS: care e solutia pentru consum?Ca e criza :))

Rares_bv 27-09-09 22:03

floricel nu am suspensie sport dar am modificat arcurile cat despre bodykit merge facut ceva fain pt leganza lasa ca o sa pun niste poze e mai complicatt dar iese ceva bestial , pt a mea acum lucrez la spoiler spate am modificat grila cum zicea Geo_ZGA si arata mortal am scos si semnul abea astept sa termin spatele o sa urc poze si o sa fac si tutorialul cu fetele de usi, solutia pt consum este in teste o sa tina cam o luna de zile si dupa o sa dicutam , tot ce am facut am facut singur la masina si nu am service dar am rabdare :D

gazza07 02-10-09 20:57

2 Attachment(s)
sal iubitorilor de nubira.sunt nou pe aici si ma bucur de faptul ca am citit lucruri intersante.
eu-s la a 2-a nubirutza din pacate...cu prima am avut un accident urat tau anul asta,mi s-a rupt fuzeta si am zburat de pe sosea.
asta a fost prima mea iubire...in materie de auto :D
Attachment 1110354

Attachment 1110355
PS aste[tam fotografiile finale rares

Dumitru Cristian 04-10-09 10:59

UU. Cum naiba s-a rupt fuzeta?!?! Sau nu a fost ceva strans/pus bine? Bine ca nu a fost mai grav..

gazza07 04-10-09 11:54

2 Attachment(s)
da,dreapta spate.bine...am mai avut ceva pb cu ea,mi se slabeau rulmentii des.am zis ca nu am luat originaly la inceput si apoi am pus unii frantuzesti(SRN-uri parca?)si nu am mai avut pb..pana pe 07.01.2009 :(

Rares_bv 04-10-09 20:40

da nashpa accident acum am vazut cum arata inainte masina mea

gazza07 04-10-09 21:34

4 Attachment(s)
cam da..nashpa....dat tinand cont ca nu am avut centura a scapat toata lumea.o mica tasare de vertebre am :(
akm am o noua iubire:)

Rares_bv 04-10-09 22:52

ma bucur ca nu a patit nimeni nimic grav si imi place si noua masina , ai facut recarosare la cea veche sau ai luat alata :P ca as vrea dupa ce termin cu totul de modificat sa fac o recarosare ca la asta am cam busito si e mult de reparat am modificat si grila fata si arata mortal tre sa pun poze cu ea am mai modificat si un far sa vad daca iese ceva o sa pun si cu el poze lam facut praf pe interior si am montat lupa cu bixenon avea doar o ureche de prindere buna si am zis sa incerc sper sa si bata bine asta numa maine o sa vad cand pun becul :D

gazza07 04-10-09 23:17

este alta.....am incercat initial sa aduc una de afara si sa recarosez(imi spusese cineva ca nu ar mai fi nev de prima inmatriculare in cazul asta)dar am renuntat si am luat-o pe asta.astept fotografiile cu a ta...oricum arata super

Rares_bv 04-10-09 23:42

cu ala ce ai tu poza la avatar am vorbit eu de faruri cu lupa e din Puerto Rico da nu a vrut sa le vanda :D

gazza07 05-10-09 16:39

nici de unde are nu a spus?...gasisem pe un site american niste faruri frumoase.erau mai inchise la culoare,un fel de masc...nu mai retin alte detalii
Bafta

gazza07 05-10-09 16:41

1 Attachment(s)
app....o parere.crezi ca i-ar sta bine sa ii pun imitatie din aceea de carbon pe plafon sau da spre...tiganie?
am incercat eu in paint ceva

Rares_bv 05-10-09 17:53

farurile se gasesc in anglia acolo au toate nubira
sa sti ca si eu mam gandit la folia de carbon dar inca nu stiu
cred ca cel mai bine e sa pui dinai pe une e plastic negru intre usi si la oglinzi si la geamu spate dar in rest sincer nu stiu o sa incerc eu sa vad daca iese ceva
pe nubira aia stricata o mai ai?
daca o mai ai dai scaunele ca pe mine ma apucat nebunia intro zi si am pus niste recaro de GTI si am stricat tot si as vrea sa pun la loc cele originale

gazza07 05-10-09 18:04

nu am mai oprit decat motor,cutie si interior(bord,plasticuri) de la cealalta.scaunul meu l-am rupt in accident iar pe cel din dreapta l-am inlocuit la actuala.nu mai am decat spatele-bancheta

Stefy88 06-10-09 13:19

oameni buni am si eu o problema cu nubira mea (nubira II),pierde ulei pe la capacul de la chiuloasa,am schimbat garnitura cu una noua dar aceiasi problema.eu cred ca se prelinge pe la suruburile de strangere al capacului.voi ati avut probleme de genul asata?
astept un raspuns.multumesc
cum as putea sa rezolva problema,masina are 3 ani si aprox 60 mii km

gazza07 06-10-09 19:32

dupa ce ai schimbat garnitura...ai mai fost la mecanic sa o ma stranga dupa cateva sute de km parcursi.ori suruburile de prindere daca sunt bn stranse sau au fost bine stranse(stiam ca se strange in X)......daca nu reusesti cred ca o sa ajungi la aplicarea de silicon

Rares_bv 06-10-09 20:27

da si mie mia curs pe la un surub de la capac si lam strans si am rezolvat problema

Stefy88 06-10-09 20:28

din cate stiu eu nu mai trebuie verificata dupa un nr de km,este vorba de capacul de la chiuloasa (garnitura capacului adica)si acela nu trebuie strans in x asta din cate imi amintesc eu,am fost cu ea la un service autorizat daewoo si nu mi-a zis nimeni ca ar trebui sa o mai verific la eu stiu 1 mie de km si am impresia ca s-ar prelinge pe la suruburile de prindere,cred ca si acele suruburi au o garnitura si nu ar mai fi buna,singura solutie este s-o dau jos s-o curat,s-o degresez si sa-i pun niste garnituri mai bune la acele suruburi si sa vad ce rezultate da asa si ii voi lasa capacul de plastic(protectia aia) nemontata sa vad mai bine ce se intampla.
am verificat suruburile,sunt stranse!

gazza07 06-10-09 21:50

normal la o garnitura noua iti dau si garniturile aferente cu "tablita"aia.cele vechi trebuiau automat schmbate odata cu garnitura

Stefy88 06-10-09 21:53

ce "tablita"?te referi la garnitura si saiba surubului?

gazza07 06-10-09 22:03

hmmm....nu stiu sa explic.peste garnitura vine un metal,ceva din aluminiu peste care vine surubul si strange

Stefy88 06-10-09 22:06

da este o saiba....ai avut si tu probleme cu asa ceva?
daca da cum ai rezolvato,ai cumparat si garniturile alea pt suruburi?

gazza07 06-10-09 22:10

probleme.....a trebuit sa o schimb.am luat alta(nu retin producatorul) la care avea toate garniturile si urechile din cauciuc acelea de pe lateral dreapta....ecum ce urechile de care spun am pb...mi se prelinge putin ulei.
akm nu stiu daca la nubira 2 este acelasi sistem

Rares_bv 06-10-09 22:16

are cineva de vanzare doua faruri de nubira 1 ca ale mele au urechile rupte si abea mai stau

Stefy88 06-10-09 22:17

chiar nu stiu ce sa-i fac....o sa intreb si eu la magazine de specialitate de acele garnituri pt suruburi sau dac nu sunt ii improvizez eu ceva (gaschet).nu stiu daca este acelasi sistem dar cred ca e asemanator macar,problema este ca la nubira 2 cred ca este o problema de fabricatie caci am inteles ca sunt foarte multe nubi 2 cu problema asta.
"am luat alta" ce garnitura sau capacul cu totul?

Stefy88 06-10-09 22:18

cauta la desmembrari

gazza07 06-10-09 23:29

alta garnitura stefy
..si rares....parca erau niste anunturi tot pe forum,poate gasesti.te ajutam cu cea mai mare placere....dar nu au scapat :(

Stefy88 07-10-09 12:12

pai si tie ti-au dat si acele garnituri la suruburi?

gazza07 07-10-09 16:30

da stefy....setul cuprindea garnitura in sine,urechile acelea din cauciuc de pe lateral impreuna cu garniturile suruburilor

botoshel 16-10-09 07:44

5 Attachment(s)
:rolleyes2Sal la toti nubiristii hop si io cu "troaca" mea :D

Bolt 16-10-09 12:22

ti-am vazut masina de vreo 2 ori prin bucuresti :D odata pe la perla si odata pe la victoriei dar conducea o fata..sau poate mi-sa parut oricum scapa de eleronu ala si da jos chestia aia refelctorizanta de la stopuri mia bine tragei niste jante frumoase...etc

botoshel 16-10-09 12:31

Quote:

Originally Posted by Bolt (Post 2723668)
ti-am vazut masina de vreo 2 ori prin bucuresti :D odata pe la perla si odata pe la victoriei dar conducea o fata..sau poate mi-sa parut oricum scapa de eleronu ala si da jos chestia aia refelctorizanta de la stopuri mia bine tragei niste jante frumoase...etc

:))))) ERA NEVASTAMEA LA VOLAN de eleron scap cat de curand dar de jante pe la anu'

gazza07 16-10-09 15:50

dap.....de acord cu eleronul si chestiile reflectorizante.
pentru ca este alba....ar da bine cu plafonul negru si niste jante ;)
bafta si fara evenimente in trafic

Stefy88 18-10-09 18:43

da neaparat chestiile alea reflectorizante dupa faruri(par...urate rau)...eleronul lasa de dorit,mai bine fara nu e o masine atat de agresiva si nu ii sta bine cu acel eleron.
s-o stapanesti iubit si fara probleme si incidente

Rares_bv 26-10-09 17:02

are cineva idee ce imi trebuie sa imi pun discuri pe spate ca am vazut ca sunt si nubira cu discuri pe spate ca mam saturat de oalele alea care sunt degeaba numi prind deloc acum am totul nou si degeaba am tot reglat la le si nimic prind dar slab frana de mana nu prinde mai deloc nu imi blocheaza rotile nicicum

All times are GMT +2. The time now is 17:55.

- Copyright 2026 4Tuning