![]() |
re: Pentru pasionaţii de biciclete
450 ron imi ajung pentru furca cu suspensie si frana disc fata? stiu ca cer prea multe :)
|
cu 450 RON iti iei o bicicleta SH cu tot ce vrei pe ea... :)))
|
de unde ..da-mi un site pls...ideea e ca vreau si ceva cat de cat bun..nu dhs sau first bike
|
Site cu SH-uri nu stiu... Si nici eu nu am cumparat pana acum. Antrenorul meu spunea ca se gasesc biciclete bune de la "baieti" destul de ieftine.. pana in 500 RON. Iar tatal meu si-a cumparat o bicicleta destul de buna...la 200 RON, tot de la baieti.. deci, se gasesc.
LE: desigur, am exclus deja rich bike, dhf, first bike... :P Nu stiu sa-ti zic acum, dar o sa ma interesez si o sa te anunt daca gasesc ceva. |
treaba e ca bike-ul e underconstruction...vreau partea fata o furca, roata si frana disc
|
In targ la vitan duminica iti gasesti cam tot ce vrei... si da cu 450 ron iti iei o bicicleta buna
|
eu is in bacau ...aici nu sunt magazine cu bike-uri..decat in bazar la rusi da nu prea as vrea sa ajung sa iau de acolo...am cautat pe ,,goagal'' si am gasit doar siteuri scumpe...vreun forum ceva cu preturi normale stiti?
|
Quote:
|
Exista magazine pentru asa ceva, in Romania.
In ultimi 10 ani in Ro s-a dezvoltat foarte mult aceasta ramura a hobby-ului sa zic asa, de atunci au aparut magazine specializate in asa ceva. Preturile sunt destul de consistente, deorece toate produsele sunt aduse din import, si sunt de calitate superioara a tot ce se vindea/vinde actual, fabricat in Ro. |
am si io de vanzare un rich albastru jante dudble arata impecabil merge perfect pret 280lei il dau cu tot ce e in poza 0762371635
|
Quote:
|
nush cum so postez
asta incerc sa fac |
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu pot sa scot foaia..am desfacut piulita ...ce sa fac ca vreau sa vopsesc bicla cat mai repede :((
|
Eu am vopsit-o cu foile pe ea. Exista un extractor cu care scoti foile, pedalele.
|
Quote:
bagi axul intr-o teava...in asa fel incat teava sa se sprijine pe foi (cat mai spre centru cu atat mai bine).. si cu un dorn si un ciocan.. le scoti usor bafta |
a incercat cineva sa mi le scoata si le-a strambat .:evil: ..daca tot s-a facut rau...are cineva brat doar cu foaia mijlocie? :)
Nota moderator: mai multa atentie la scris!!! |
cum sa va explic..bratele chiar nu vor sa iasa...si foaia e acuma oleaca stramba :(( ..presa de aia cam cat ajunge?
|
N-are rost sa incerci cu presa daia,tot ti se va stramba foaia si nu o sa iasa.
Ai desfacut celalalt bratz?Normal ar trebuii sa iasa, daca il desfaci.incearca sa ciocanesti usor la baza foii. |
nu iese...m-am chinuit cu tata , am incercat toate metodele si nu iese , indrept foaia cat pot si vopsesc cu ele :|
|
3 Attachment(s)
in sfarsit am dat de un thread cu bikeri:D!
In poze se vede cursiera mea (i-am dat maxim 55 km/h) Si mai am un bmx Under construction:D! de curand cursiera a primit al4les set de caucioace michelin(75 de ron un cauciuc:x) |
Dragutza cursiera;).
Eu cu MTB-u meu am dat mai mult:))si nu am slicuri:D. |
Frate mi-a fost frica, in primul rand pentru ca in politehnica limita de viteza ptr masini e de 20 km/h si am prins o zii cand iesea lumea de la facultate:D!
P.S.:Aproape m-a luat radarul:lol::lol::lol:! |
eu am prins 59 ...cu a mea :P
|
data viitoare pozez ca sa se vada:lol:
poate prind mai mult |
Quote:
foile oricum sunt putin strambe. acum depinde cat de rau le-ai indoit u... presa aia e cam 30-35 de lei pe la DHS o gasesti.. si se insurubeaza pe filetul din interiorul bratului... daca ai filetul ok.. bine.. daca nu.. nu are rost sa dai banii pe presa... ce ax ai pe ea? mai repede il tai cu flexu.. ca banuiesc ca e uzat si el si oricum il schimbi.. ce zici? alynex ... presa nu se atinge de foi.. intra in locul piulitei de 14 pe care o scoti.. ca sa zic asa.. e o teava cu filet pe exterior(se prinde in bratul pedalei) si filet interior cu surub.. care impinge axul.... Green_e30 .. 64.8 viteza maxima.. mai aveam un pinion dar deja mi-era frica.. la drum plat... cu un giant din 2000 si m-a luat si radarul odata.. m-au clacsonat si au tipat sa merg mai incet.. aveam 55-60 atunci |
well done la faza cu radaru:lol::lol: o sa incerc sa iau mai mult sa vad ce fac astia:D!
|
5 Attachment(s)
pot sa ma laud si eu cu o viteza de 84 km/h pe posada in coborare:peace:
iar pe palt cu 55 km/h cu aceasta scula |
frumos:D ce cauciucuri ai?:D
|
pe spate un michelin iar pe fata un schvable amandoua cu chevlar
de ce? |
io am pe amandoua michelin si mi se sparg repede:(!
mai e si 75 de ron unu da oricum au si calitate ca mi se sparg doar cand am viteza mica :lol:! |
eu le am de 2 ani si nu am facut decat 2 pene cu toate ca am vreo 100 kg :oops: dar merg numa pe drumuri bune cu ea gen dn1
nu stiu ce sa zic pune 2 seturi de cauciucuri:rolleyes2 sa fi mai sigur |
oricum io si asa merg tot pe drumurile nesfarsite de gropi cu 10-11 la ora
|
wei... are careva vreo bicla deaia mica pe acasa... de copii... si vrea sa o dea? roti de 10-12... ? a.. si sa fie din buc.. nu ma intereseaza decat rotile de la ea:D
|
sal,am un bmx apollo mx20.3.....As face schimb cu un dirt sau cu un bmx focus + dif .........revin cu poze
Nota moderator: 1. Ai 33 de ani cred ca la varsta asta ar trebui sa stii sa scrii in limba romana, fara messengerisme. 2. vezi ca este o sectiune speciala pe acest forum, pe care poti sa vinzi bicicleta. |
1 Attachment(s)
LUMEEEEEE LUUUMEEEEEE....
m-am saturat de 2 roti.... de 4 roti... asa ca... trec pe 3:D.. revin cu poze cand o sa fie terminata... aici era pusa doar provizoriu.. fara suduri fara nimic:) |
Doar nu o sa mergi cu asa ceva nu?
|
am vazut una ceva in genu da joasa rau de tot neagra cu suspensii foarte moi si pe fata si pe spate(independent pe roata)!
Omu si-o facuse in aproximativ 2 ani jumate:D! Da ia iesit belea avea furca de bmx pe fata si pe spate cred ca avea roti de carucior de la bolnavi:lol::lol:! |
https://www.youtube.com/watch?v=xjNzcjFgV6s vrei sa faci asa? :D...asa si in loc de ala galben iti pui un scaun sparco =))
|
Quote:
sparco? tati... e criza... de unde dracu 200E sa pun un scaun pe tricicleta.. daca era.. imi punea pe masina:)) nicidecum pe tricicleta.... Alynex.... dc sa nu merg...? nu e una pt copii mici.. e facuta pt mine.. 180cm inaltime.. crede-ma ca un copil nu poate sa mearga pe asa ceva.. nu ajunge la pedale... + ca.. atunci cand am zis prietenilor.. toata lumea a zis ca sunt nebun.. si ca nu am ce face cu timpul.. ca o sa arat ridicol.. dar cand o vad acum.. aproape de finalizare... toti exclama aceeasi fraza "SUPERRRR... Vreau si eu:X:X"...:P bafta... am plecat la treaba |
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning