![]() |
Re: Masina Mea......
2 Attachment(s)
DE VANZARE!!! Spolier pentru Dacia, din fibra de sticla!!!
|
10 Attachment(s)
HI HI HI :lol: am mai adaugat cate ceva la muzica... (am avut amplif PEIYING PY2F01R, 2 woofere EUROTEC EU-5181, 2 tweetere nu stiu de care, a era sa uit si un cd player portabil WATSON)
CD PLAYER BLAUPUNKT SAN DIEGO MP27 CIT DE CABLURI COUGAR C.ASS 2000 CONDENZATOR PEIYING PYCAP15 o sa mai pun cate un difuzor pe 3 cai in usi, si dupa asta o sa pun filtre la WOOFERE :twisted: |
nu miar strica nici mie muzica ce o ai in masina, cat ai investit? continutul costa mai mult ca cutia nu? :)
|
Quote:
DECI CE AM ACUM(NU SCRIU PRETURI, DAR IN TOTAL 1000-1100 RON): PEIYING PY2F01R 2 EUROTEC EU-5181 2 TWEETER CD PLAYER BLAUPUNKT SAN DIEGO MP27 CIT DE CABLURI COUGAR C.ASS 2000 CONDENZATOR PEIYING PYCAP15 + MUFE LA CD PLAYER SI CABLU DE LA AMPLIF LA EUROTECURI, CA NU ERA... o sa mai pun cate un difuzor pe 3 cai in usi (BLAUPUNKT GTX-663)... in total costa cam 350 ron |
:twisted: o sa ajung la 1500 ron :twisted:
MUZICA E VIATA MEA NU POT TRAI FARA EA |
Daca tot ai bagat playerul blaupunkt de ce nu ai continuat sa tii la calitate ? de ce ai luat eurotec-uri ? oricum sper sa sune cum vrei. dupa bac poate poate fac si eu upgrade la sistem ca implineste 1 an :d
|
Quote:
|
Eu saptamana ce vine ma apuc de transplant si un UPgrate 8) io ajuns bum bum la skodita sa vedem cum rezista balena si is curios sa aud cum izoleaza interioru de piele :lol:
|
Quote:
|
hai ca suntem curiosi :)
|
Skoditza nu o sa mai aiba muzikutza doar ce era din fabrica (cred) acuma voi baga muzica in alta masina sa vedem cum fac cu wooferu care il am acuma daca o vand o sa bag ceva mai bun:) daca nu incerc sa fac un UPgrade .:)
|
AJUTOR!!! Nu stiu ce sa aleg.Pls datimi o mana de ajutor
Te rog pune pozele nu siteul pt ca se pare ca e prea lung linkul. Vali-tgm |
Re: Masinea mea - logan GLO
ok aia stiu sa ii dau si la loganu meu........1.4
partea nasoala e la top speed........cine ma cunoaste stie.......195km/h autobahn germania |
4 Attachment(s)
Daca nu se supara nimeni o sa pn si eu cateva poze cu masinuta mea.E un megane coupe micut cu motor de 1,6 16V aprox 120 CP,suspensie sport,toba Powerful,jante,filtru K&N si cam atat deocamdata.
|
pune niste poze cu filtru te rog :)
|
Salut.Nu pots acuma sa pun poza cu filtrul pt ca e un filtru intern.E exact ca si cel normal,intra in acelasi loc,numai ca e garantat 1 milion de km si da un sunet mai frumos motorului.
|
cat ai dat pe el? ce firma ?
|
Filtrul e K&N si am dat pe el 180 ron
|
bun .. nu`i rau :)
|
4 Attachment(s)
hai sus cu pozeeeeeee!!!! cristi sa ma ierte pt copyright, dar imi place poza.
|
Eheheh las ca pt asta te taxeaza :)) da totusi meseriase pozele :P careo avut ideea de a face poze chiar acolo :)?om destept mai ii
|
Ioji tu ? n-ai avut bani de spalatorie in ziua aia ?
|
vali, masina mea era dupa drum de miercurea ciuc...nespalata. l-am fi luat si pe grasu langa noi...dar el e ocupat:lol:
|
Nu stiu daca am avut sau nu da stiu ca nu eram acolo atuncia da si de eram nu se mai vedea nici o masina pe langa PIJ-u :) dapai de duceam si MS 044051-le 8) ar fii fost belea.
|
3 Attachment(s)
new update pentru ca a venit vara kamikaze si-a tras un cabrio de fitze :))) supranumit alexutza :P motor 1600 benzinar full option!!!
|
Frumos s stapaneti sanatos numa sa nu faci insolatie :P si fara evenimente .Am inca un PIJ dar nul prezint numa cand voi avea Nr de mures adika am da sunt rosii inc :)
|
Da ce ma nu ai o pensula acasa ? Le faci negre si gata:D. sau fa pozele si dupaia modifici in paint viitorul numar :D. Daca e cienva nerabdator :p.
|
3 Attachment(s)
pun si eu cateva cu ursu' meu
si un burn cu explozie de cauciuc:D sper ca nu se supara RIKI ca apare si masina lui in poza;) |
misto bmw sa-l stapanesti sanatos :)
|
am o masina noua fiat barcheta 150cp decapotabil ,suspensi sport ,filtru sport,bixenon,evacuare sport remus(doar toba finala restu teava)mai urmeaza un pic de musicsi cam atit ca nu mai am idei
|
Nu vrei muzica pe GALBENJITU ? oricum laportbaagaju ala mare nu ai nevoie :)
|
1 Attachment(s)
masina mea adica a lu tata mb c 220 cdi
|
9 Attachment(s)
Uite mashinutza mea :) Golf 3 GTI EDITION 2.0 116 călutzi
EDIT : pfii ca nu ma descurc cu inseratu pozelor :oops: |
MANAGE ATTACHMENTS acolo trebe sa incarci pozele
|
Si cred ca stiu golf 3-ul nu e cumva una rosie cu dungi negre ?
|
Quote:
|
Frumos sa il stapanesti sanatos si fara evenimente !
|
Quote:
|
:) scarpinate da ai grija cum :lol:
|
:sad:mi-a scos unu' un actibild de pe masina, actibildu' a luat si vopseaua:sad:...
:sad:alaltaieri mi-a spart careva stergatoru' si ala rosu de pe stergtor (nu imi vine in minte cum ii zice) pe care scrie "TUNING AGE":sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning