![]() |
Re: Nitto Drag ---> Echipa " Romanii"
haideti mai baieti sa facem ceva cu echipa aia ...... mai astept din acest moment 24 de ore sa mai vad si eu un chalenge ceva daca nu creez alta echipa ... cine e cu mine sa ridice mana :)
|
la mine nu vrea sa se conecteze ,da o eroare stie cineva de ce?
|
nu are dece sa nu se conecteze daca ai urmat bine pasii care erau scrisi la download... mai incearca .. mai poti face inca o data download-ul k nu e mare
P.S. - din acest moment eu ies din echipa si formez alta.... " tornado_ro " cine vrea sa intre sa dea join .. oricum gasesc eu oameni.. salut ! |
Intru si eu alex, am sa dau join diseara!!!
|
Daca vreti un sfat.... incepeti o echipa, pe Nitto Legends.... e mult mai belea jocu.... foarte bine realizat, si cheateri mai putini. Parerea mea e ca daca faceti cva.... faceti pe Legends.... e prea tare.
|
io nu prea inteleg cum sa fac bani acolo k am un cont mam jucat putin dar luam cate 20-30$ si nu prea merge asa:) .... vedem .. oricum ms de sfat
te astept danezule :) |
io joc pe legends
"sebaa " este nick-ul meu sa imi dea add cine vrea... si daca facetzi echipa , ma bag si eu multa bafta.. nu urmaresc topicul asta ...pm aici /pe nitto |
acuma downloadez si eu Legends...sper sa merite...:)
|
e dragut jocul....dar cum fac bani ?? :(
|
sebaaa si peter aici este topic doar pentru cei din echipa " romanii " si nu cred k joaca legends.... asa k va rog numai postati aici doar daca vreti sa intrati in echipa sau daca sunteti deja in echipa.. multumesc! ..
|
am dat si eu un apply 2 join :D
|
acum downloadez si eu jocul,imi explica si mie cineva ce am de facut?:))
|
Quote:
|
hmm mi am dat seama cum joc...am infecta aia de acura cu care de abia ma pot juca...cum fac bani?intru in tournament si ma calific tot de pe ultimul loc...mi am vandut centura de siguranta de pe masina sa am bani,mi am luat un filtru de aer mare ca altceva nu imi permiteam...deci cum sa fac bani???
|
hmm eu am legends'u cel de kre vb raz...
|
bogdan vezi k am zis si mai sus k aici nu se joaca legends... vezi k mai este un topic despre acest joc ... aici se vorbeste doar despre echipa " ROMANII " chiar nu se intelege ce zic k am mai zis o data acest lucru .. si nici nu se joaca legends....
|
mda vreau ceva BMW tuning full
da da ce ziceti de ceva tuning pe mazda |
ce va jucati mai baieti legends ? cum e , ceva pareri imi dati si mie ?
|
salutare
si eu joc legends .. am o acura de 392 bhp si cu NOS scot 10.8 banii ii faceti la turnament bafta |
Ma ajuta si pe mine cineva cu niste rapoarte la cutia de viteze pt o integra?E turbo ,aprox 180 cai.Eu la 91 mph scot 15,7 ,altii la 91 mph scot 13 .Va rog mult
|
despre ce joc e vb ca nu m-am prins? si sa nu radeti de mn sau sa ma luati la misto:|
|
nu rade nimeni:) jocul e www.nittolegends.com curse cu masini intre alti jucatori,faci concursuri sa castigi bani sa faci masina mai puternica
p.s. guys am o integra de 300 si ceva hp numele e emoks:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:11. |
- Copyright 2026 4Tuning