![]() |
Re: Service-uri bune si rele din cluj, unde sa mergeti,care sa le evitati...
Quote:
|
Multe stii tu... pacat ca tii numai pt tine.
Intre timp am gasit regulator, la pret mai bun ca pe ebay :oops: |
Quote:
|
Quote:
|
Asa o fi, dar nu stiu cum si nici n-am scule :)
Dar, la pretul care e un regulator nou, nu stiu sincer daca are rost sa te complici cu reglaje facute in curte. Daca tot vrei, poti cumpara unul reglabil direct. |
No mai vin cu o intrebare: urmeaza sa schimb garnitura de chiulasa si/sau rectific chiulasa la Automeister (Bif Com) in Suceag probabil. Ceva pareri vis-a-vis de baieti? Sa-mi fac griji sau sa ma duc cu incredere? Sau alte recomandari care sa faca o treaba de calitate?
|
Am de sudat o toba in argon imi puteti recomanda un service ieftin in cj?
|
Quote:
|
exista ambele
Sturimex Numele companiei:Sturimex Service S.R.L. Persoana de contact:Sturz Florin Adresa:Str Taberei, Nr. 14 Localitate:Cluj-napoca Judet:Cluj Telefon:0264/425768 Telefon mobil:0723/341441 Stelco STELCO ROMANIA - FILIALA CLUJ ATELIER MECANIC : Str. Campina Nr. 62, Cluj Napoca Telefon #1 : 0740 099 401 Telefon #2: 0744 564 877 |
Quote:
Merci frumos. Ce bine e ca exista comunitatea asta care te mai poate ajuta din cand in cand. |
un service unde regleaza directia calumea ?
|
Profile , Sannicoara vis-a-vis de LukOil
|
Quote:
|
Si ti-ai facut cont doar sa scrii asta? :) Da si niste detalii daca vrei sa te ia cineva in serios...
|
Quote:
In postul anterior mi-am exprimat doar sperantza sa nu fie "pomul laudat...". daca a deranjat pe cineva , scuze nu asta era intentia.... |
Da, lucrez acolo si mi s-a aprins si semnalizarea, how bout that :)
Pur si simplu mi s-a parut ca vrei cumva pe ocolite sa zici ca stii ceva nasol despre ei. Pe mine nu m-a deranjat deloc ce ai scris, atata doar ca nu mi s-a parut deloc productiv, adica ai lansat o idee si... cam atat. Cu alte cuvinte, ar fi fain sa respectam titlul threadului si sa dam argumente. Nu asa cum am facut eu in postul asta offtopic :D |
Quote:
|
:rolleyes2
|
un atelier unde se sableaza ? exista in cluj ? multumesc
|
MDA! am avut ghinionul sa trec prin Cluj cu,,bobitza"mea Volkswagen Pollo 2002....si a clacat saracutza....calvarul meu a inceput in momentul in care am ajuns la VSV INVEST GRUP....unde in viata mea nu am sa mai calc si cat voi traii eu le voi spune tuturor sa fuga cat vad cu ochii(masina) de acea firma...domnilor! profitand de faptul ca sunt femeie m-au jecmanit in cel mai mare stil hotesc! am schimbat o piesa...naiba sa o ia....ca nu ma pricep....nici nu am ajuns bine in varful feleacului ca....a ,,crapat'...ca sa ajung la service din nou...acelasi!...sa mi se spuna ca trebuie sa o platesc din nou! ok....zic...bun.....ma pune naiba sa imi schimb si doua cauciucuri... ei...de aici ... a intrat ,,Vamosu"(ca asa ii spuneau angajatii de acolo)si a inceput domnul acesta sa ma invarta sa ma suceasca...retineti! nu ma pricep!....si imi vara pe gat doua anvelope ...cele de care eu aveam nevoie...nu erau....si imi spune el...va dau echivalentza acelor anvelope....zic..ok! va pricepeti! eu nu! am plecat... la Campia Turzii...am incasat o amenda,numere anulate,talon retinut! de ce? anvelopele nu erau cele din talon!....ok....a trecut....in ziua de azi...mi-am schimbat autoturismul....dar....ii doresc acelui domn,,Vamosu"sa aiba parte de toate necazurile din lume care pot exista! eu am pierdut un post important de munca din cauza acelor probleme aparute!si din cauza cui? a mea? nu cred....dupa cum ati vazut ...am recunoscut...nu ma pricep! ....a profitat de nestiintza mea! asa sa ii ajute Dumnezeu! cat despre...service?.....domnilor...din nestiintza mea....e execrabil...mizerabil...am plecat cu masina patata de urmele mecanicilor pe capota! am incercat sa o spal....phoaaaa! mai bine nu o spalam....ce e de facut? ....nu am nevoie de despagubiri....dar....domnilor....EVITATI ACEST SERVICE! FUGITI MANCAND PAMANTUL DE ACOLO!
|
Salutari,
Eu sunt din Deva dar mai nou lucrez in Cluj.As vrea sa imi fac si eu o geometrie de roti ca numai ce am schimbat bieletele de directie,dar nu prea stiu in Cluj unde sa ma duc ca sa iasa ok. Stiu doar de AutoFYG,ala de langa Real.E ok? Unde ma sfatuiti sa merg? Merci |
AutoDoc pe strada Paris.
|
Quote:
|
Sau protectia consumatorului ar mai fi o varianta.
|
La vsv de pe strada frunzisului din cluj sunt preturile cele mai mari la fel va zic si eu fugiti de acest service e cel mai nasol mecanicii cei mai slabi sunt de-a dreptul jalnici eu unul am am fost nevoit sa merg la ei deoarece mi-au produs doar stricaciuni ! evitati vsv cluj
|
nici eu nu-i recomand , aia daca pot trag de pe tine si hainele , pai n-am gasit o groapa sa pot face schimbul de ulei si naiba ma pune sa ma duc acolo , nici nu stiu cum am ajuns la ei , si ma duc la un mecanic si il intreb daca imi poate face schimbul,daca tot is acolo zice,sigur se rezolva,hai pe groapa cu masina,se baga sub ea,numa aud din groapa " pffff " (ma gandeam ce dracu o vazut asta sub masina :)) ) , zice aveti scut , asta trebe dat jos , ca altfel nu pot face schimbul , zic bine , am inteles si stiu ca trebe dat jos , ca nu-i prima data cand il fac , dar cat ma costa manopera ? numa aud pai cu desfacutul scutului in jur de 100 ron :)) creca' si ca fapt divers langa stadion il schimba gratis in pretul uleiului ...
ps : userul nu are legatura cu firma :P |
nici Autofyg nu recomand, unui prieten i-a indoit un prag ( masina fiind f joasa ) au incercat sa ii bage fortat cricul sub masina, si au indoit pragul destul de frumos + vreo 2 zgarieturi pe masina.
|
Autofyg 1 (ala mic): ma duc sa-mi dea jos injectoarele, trebuia sa ma duc cu ele in mana la curatat peste drum. Toti stateau si fumau. Intreb pe un mecanic daca imi poate da jos injectoarele, e treaba de 5 minute...zice ca el nu se baga la asa ceva, ca e prea complicat, sa intreb si pe restu (restu care tocmai se faceau ca tre sa plece) :D
Autofyg2 (langa real): aici mi le-au dat jos, dar impingandu-mi masina, un meserias cu ghiul a impins de stalpul median si l-a zgariat bine de tot. |
nu ca ar fi vreo noutate la AutoFyg abordarea clientelei feminine:
http://www.citynews.ro/cluj/din-oras...cliente-12542/ asta fiind de prin vara lui 2008. |
Da, imi aduc aminte faza...mari oameni, mari caractere... :barf:
|
si, nu mai recomanda nimeni nici un mecanic ceva de laudat? Lista de "EVITATI!" e completa dar recomandarile bune...
Va recomand cu incredere mecanicul meu, tipul a lucrat la BMW ceva ani buni si acum are un atelier intre podul din manastur si sensul giratoriu de la cora unde a fost benzinaria si este ceva platforma de fier vechi. Lucreaza bine si foarte curat. Il recomand fara ezitari, puteti merge cu incredere, se ocupa de mai orice masina. |
Recomand servicele de pe Calea Baciului 1-3. Am avut probleme cu cutive de viteze si mi-au facut-o rapid si destul de ieftin. Fac si diagnoze la Vw, Skoda, Audi, Seat. Repara injectoare de Logan, Renault, Ford Diesel. Au si un mic magazin intern cu preturi bune la consumabile si nu numai. Am atasat un pliant de la ei. Au fost foarte amabili , au camera de asteptare mi-au dat cadou un bradulet mirositor care era la promotie cand am fost. Am fost foarte multimit
http://i50.tinypic.com/4j5e11.jpg |
iti faci singur reclama :D
macar o sa ai de unde sa iei feedback referitor la service. |
va-rog recomandati-mi un service din cluj care repara parbrize prin insertie de rasina. acest procedeu de reparatie pe net am reusit sa-l gasesc doar la o firma din bucuresti. e vorba de filmuletul de aici.
suprinzatori se pare ca domnii de la Gimarom sunt mult prea comozi pentru a repara parbrize, prefera doar sa le schimbe direct. la mine e vorba de un parbriz ceva mai scump, cu incalzire, si nu prea m-a incanta ideea sa-l schimb fara macar sa incerc sa-l repar. |
Nu stiu daca Salstar-ul folosesc rasina, ideea e ca au inserat ei acolo ceva, acum 3 zile am fost (deh, rromania!) si l-au facut foarte bine, aveam o ciobitura si o crapatura de 10cm. Atentie, pe crapatura nu dau garantie ca nu va evolua, insa pe de alta parte mi-au zis asta de la bun inceput (si in general mie imi plac baietii, de cate ori am fost s-au purtat exemplar si chiar poti discuta cu ei). Ii gasesti pe Dorobantilor, putin mai jos de tribunal si pe partea opusa, e o curte, are reclama la strada cu Salstar, folii etc.
Service bun eu recomand pe ymy din floresti, dupa politie la 100m spre gilau, e ceva reclama afara cu Mobil1 parca. Doar VAG. Un altul ar fi Mega Autotehnica, pe Ciprian Porumbescu. edit: m-am uitat la filmulet, asa lucreaza si Salstar-ul. Eu am fost cu inca un prieten care stia mai multi care repara parbrize si a zis ca "au lucrat profi". |
Da am fost si eu la Salstar sa imi repare o ciobitura mai urata si ii ok si in ziua de azi parbrizul , se vede unde au reparat , insa eu vroiam mai mult sa nu se fisureze din locul ala sa ajung sa il schimb , oricum is multumit de ei !
|
multumesc pentru recomandari. ramane atunci sa fac o vizita la Salstar maine sa vad ce se poate rezolva.
|
si eu am fost inainte de craciun pt o ciobitura la ei
mi-au reparat parbrizul , daca tin bine minte este 40 ron reparatia |
am fost si am rezolvat. pretul e de 40 ron/ciobitura.
calitatea lucrarii... sa zicem ca am fost multumit, dar se putea si mai bine. |
mi se pare cam ciudat sa nu dea garantie pentru reparatia fisurii. normal ca la asa zisul ochi de bou nu va fugi vreo fisura, dar o reparatie buna la o fisura, inseamna sa stopezi evolutia fisurii si in proportie de 90-95% fisura trebuie sa nu se mai vada. tocmai de aceea se frezeaza in coada fisurii si se injecteaza acea rasina care cu ajutorul ultraviolete, polimerizeaza si umple golul microscopic (fisura).
tocmai din acesta cauza (garantia) exista cazuri in care fisura nu mai poate fi reparata si trebuie inlocuit parbrizul, pentru ca nu se poate da o garantie pentru lucrare. eu spun ca e obligatoriu sa acorde o garantie sau macar in cazul in care imediat dupa reparatie fisura evolueaza, noua interventie trebuie sa fie gratuita. acum nu vreau sa contrazic pe nimeni pe acest subiect, dar ceea ce am spus, e din experienta personala directa pe acest subiect. numai bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning