![]() |
re: Colantari auto profesionale
Acu intrebare de baraj... alta culoare in afara de negru si argintiu mai exista la folia carbon 3M? Am vazut ceva foarte frumos si de atunci visez sa am masina imbracata in asa ceva... http://www.decalfx.com/3d_carbon_fiber_blue_sheets.html Ma gandeam ca poate se gaseste si in Europa o folie asemenatoare cu cea din link...
|
www.dcmdesign.ro
Quote:
Salutare. Daca vrei folii din China sau din Turcia este alegerea ta. Insa nu se pot compara cu Oracal si 3M. Aceasta folie nu a fost testata inca de noi pe una din masinile noastre ca sa putem sa o promovam. Asa ca nu putem sa o recomandam. De ce nu au aratat in filmul de prezentare si cum se muleaza folia? Ca sa vedem ce elasticitate are, sa vedem cum sta pe suprafete curbate, 3D, etc. Numai dupa teste si dupa ce o vedem cum se comporta timp de cateva saptamani pe masina, spaland masina in fiecare zi la jet putem sa vedem cum rezista. In concluzie, daca vrei sa aplicam acea folie, o facem pe raspunderea ta. Nu putem sa garantam nimic din ce spun ei acolo. Ei pur si simplu prezinta folia, nu si cum se prezinta ea la colare. |
Quote:
Rezervari pentru urmatoarea transa : 0721.73.93.25 sau [email protected] |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Ok, dar puteti importa folia aia? |
8 Attachment(s)
Quote:
Daca vrei sa iti colantam doar o piesa nu putem importa o singura rola, costurile cu transportul si pentru o rola intreaga (50 * 1.22 metri) sunt destul de mari. Iar in cazul in care nu cunoastem cum se comporta acesta folie, riscul este prea mare. |
sal, vreau sa colantez shi eu un golf 3 coupe... vreau sa il fac negru mat complet mai putin capota care o vreau cu folie de carbon.
Astept resp cu pretul |
Quote:
Colantare capota cu imitatie carbon: - textura 3M : 350 ron/ capota + tva - textura ORACAL : 150 ron/ capota + tva |
1 Attachment(s)
M-ar interesa cu folie carbon daca se poate face partea argintie din poza de mai jos si pretul.
Multumesc. |
extraordinare lucrarile !!! absolut tot ce am facut la dcm design am fost mai mult decat multumit. tin sa precizez ca bmw-ul seria cinci care acum este portocaliu a stat ieri la noi in garaj cam 5 ore timp in care cred ca 10 clienti m-au intrebat unde a fost "vopsita " masina . de pajero nu am ce ........
|
Quote:
Se face. Insa trebuie sa vii cu ea demontata. Pret colantare cu imitatie carbon 3M : 125 ron + tva. Pret colantare cu imitatie carbon ORACAL : 75 ron + tva. Pret colantare cu autocolant ANTRACIT (recomandarea mea) : 100 ron + tva. |
6 Attachment(s)
Quote:
Multumim pentru vorbele bune. Astept pareri de la www.APTuning.ro sa ne spuna cum au iesit lucrarile facute pentru ei. Mercedesul de mai jos a fost CREM inainte de albire. Se poate vedea la proiectoare culoarea veche. Astept pareri despre lucrarea respectiva. |
3 Attachment(s)
Noi colantari cu negru lucios.
Ii multumim clientului care a venit din PH ca sa i se colanteze plafonul si asteptam pareri din partea lui despre lucrare. Ce sa mai, arata bine, daca nu iti mai place schimbi colantatul imediat si pe deasupra, iti mai si protejeaza vopseaua. De preturi...... nu mai vorbim. Daca totul este "in house", aveti parte de cele mai mici preturi: - capota cu negru lucios : 100 ron + tva - plafon cu negru lucios : 100 ron + tva - portbagaj : 100 ron + tva |
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Pareri numai de bine,super treaba!
Ps:am uitat stickerul :P |
Salut,am un 207 ....si vreau sa il fac exact, k cel din imagine...da'mi un PM cu un pret.Baftahttp://www.freeimagehosting.net/uploads/2bbce188f6.jpg
|
Pentru doritorii de grafica,autocolant,stekere si multe alte chestii.sunt rugati sa ma contactezela nr de tel 0766.223.058 sau id msg:[email protected]
|
2 Attachment(s)
Quote:
Iti multumim pentru bunele tale intentii, insa firma noastra dispune de echipamente si de echipaj pentru a face fata oricaror pretentii si provocari. Simple stickere (incorect "stekere") sau bannere precum vezi in pozele de mai jos (chiar pentru www.4tuning.ro) le rezolvam imediat. Daca in viitorul apropiat vom avea nevoie de ajutorul tau, crede-ma ca vom apela la tine. Iti uram toate cele bune. |
Quote:
Pretul pentru aceste dungi laterale + capota + plafon + portbagaj : 250 ron + tva. Materialul este unul special, care are aceeasi intensitate de alb chiar daca se pune pe o masina inchisa la culoare, chiar daca se pune pe o masina deschisa la culoare. Adezivul este polimeric - materialul se prezinta bine la diferente de temperatura. |
ok...am inteles ......dar pentru o reclama pentru cine doreste ca, am citit ca sunt multi care nu prea pot ajunge acolo unde trebuie de ex eu am puncte de lucru aprope peste tot:Bucuresti,Brasov,Constanta,Focsani,Buzau,Cluj-Napoca si Timisoara.....daca te-am deranjat scuze......
RECLAME DE MICI SI MARI DIMENSIUNI - STICKERE-TRIBALE-VINYL`URI-VOPSITORII AUTO -TATUARI AUTO SI MULTE ALTELE .....Nu trebuie decat sa faceti add [email protected] sau un simplu telefon +407662[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Desk/Desktop/cristian-dan/Imagini%20biciclete/2736814978_316652978d_b.jpg[/IMG]23058.MULTUMESC:D [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Desk/Desktop/cristian-dan/Imagini%20biciclete/2736814978_316652978d_b.jpg[/IMG] |
4 Attachment(s)
Ma intereseaza sa colantez complet masina din poza, in folie gri inchis mat. Aveti asa ceva, imi puteti spune un pret ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Pretul pentru colantare cu gri mat costa 1.000 ron + tva. Garantie 12 luni. Termen de executie: 6 ore. |
1 Attachment(s)
salut pentru un hyundai accent capota + plafon cu/fara portbagaj, negru lucios si cand s-ar putea face, multumesc anticipat
|
Quote:
Preturile sunt: - cpt + plf + pbgj : 300 ron + tva - cpt + plf : 200 ron + tva Adica e simplu, 100 ron/ piesa. Asta pana pe 21 aprilie, data de cand se vor scumpi materialele Oracal in medie cu 9-15 %. Dupa acesta data vor fi alte preturi, insa vor fi anuntate in prealabil cu cel putin 5 zile. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
asa ceva pt capota cat costa cu tot cu montaj? [img=https://img519.imageshack.us/img519/7209/img13852.jpg]
|
salut pt o laguna 2 capota + plafon negru mat cat ar face,multumesc anticipat
|
pt o bara spate de e46 sa fie in genul difuserului de pachet m?
|
salut, un mini cooper cabrio ... cat ma costa sa il colantezi negru mat ? toata masina
|
o capota de dacie 1310 cat costa ? carbon,.... nu se topeste de la temperatura mare? tinand cont ca masinile straine au izolatie pe capota care nu permite trecere calduri..
|
Quote:
Ne cerem scuze ca nu am raspuns mai repede, insa au fost Sfintele Sarbatori si toata firma a avut liber. Aceasta lucrare te costa 250 ron + tva cu montaj inclus Printul se realizeaza pe utilaj Roland la 1440 dpi si se lamineaza cu o folie speciala. Tu trebuie sa vii cu poza la o rezolutie cat mai buna pentru ca printul este legat de aceasta. |
Quote:
Pretul pentru aceasta operatiune este de 200 ron + tva. Timp de executie: 1 ora Garantie 12 luni. |
Quote:
|
Quote:
Timp de executie: 5-6 ore Garantie: 12 luni manopera, 36 luni la material. |
Quote:
Pret colantare cu imitatie de carbon : - material 3M : 350 ron + tva - material Oracal : 150 ron + tva Stai linistit, nu se va topi nimic. |
scump nene scump, dincolo era mai eftin:))
|
Quote:
|
Quote:
As vrea sa ma programez doar pentru acoperis (deci nu toata masina deocamdata) pentru joia viitoare in cursul diminetii, dar as vrea cu negru mat ca se asorteaza cu stalpii. Este singura fereastra de timp pe care o am, se poate ? Multumesc. |
5 Attachment(s)
Quote:
As vrea sa stiu si eu cine are mai ieftin si sa vad si cateva lucrari la ei. Intre timp te las sa te delectezi cu alte lucrari. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning