![]() |
granada coupe... :wink:
|
va rog eu frumos (in mod special pe florin_cars) puneti si voi masini mai \"normale\" nu niste masini care nu le-am vazut in viata mea :oops:
|
da hondarule, este Granada american :twisted:
akuma alexutzule ce sa-ti zic..de promis nu prea pot, eu sunt bolnav rau cu ale mele, ghiceste si tu mai multe si n-o sa mai apuci sa vezi multe semnate florin_cars :P cat despre normale, nushtiu ce inseamna pt tine masina normala, dar te asigur k nu pun unicate/raritati, toate sunt de serie, multe fabricate in milioane de exemplare, masini ce dk nu se intalnesc prin romania sigur in tzara lor le iei cu lopata :joy: eu de exemplu kand e una din Asia ma crucesc, ma stramb si dk vad ka n-am sanse o las in seama altora care se pricep mai bine, asa ka vezi tu fiecare cu ale lui :wink: o sa incerc sa pun ceva mai vazute pe la noi un timp, sa fie mai usor, dar astea se termina repede ... :D Imi cer scuze dk pozele mele sunt mai grele dar aveti si voi mila de un pasionat bolnav :woowoo: :peace: P.S. in final eu in ceea ce fac, doar respect legea impusa de Hondarul nik altceva .. I swear pozaaa urmatoare rugam publicul :arrow: |
Bagati poza tovarashii mei !!!!! :lol: :lol: :lol:
|
lol pai tovarashu sef, n-ai ghicit matale? asa k baga si nu sta deoparte :D
|
1 Attachment(s)
pai dk nu vrea, nu vrea :lol:
|
Bah tu ai ceva cu Fordurile, nu ??? :lol: :lol: Dar sa mor daca stiu ce model... Tot Granada ??? :wink:
|
nu e ford, hondare :oops: iar Granada e limuzina nu e sport, mai ales cea americana nu are versiune coupe
s-ar zice k n-ai fost in state...pai sunt 2 frati cunoscuti rau in SUA si asta e unul din ei, dar care :?: :P |
pare a fi un camaro ..
zic si eu asa la misto, ca nici nu stii de unde sare ursu` |
pai a sarit ursu cat de kat... :P
dar in poza e fratele deci??? |
corvette :?: :?: :?: desi nu seamana... poate mai face un pas ursul ala schiop... :wink:
|
A FOST A DOUA SI ULTIMA OARA CAND MI S-AU STERS POSTURI; ACUM AM FACUT-O EU INSUMI.
|
offf.....mi'ai luat'o inainte
|
Trans-Am... tot Firebird e, asa ca pune poza Murarashu :lol:
da akuma chiar nu credeam k un Pontiac Firebird/T-A ar pune asa mare problema, la cat de cunoscut e... acuma sa-i dau putina dreptate si lui hondaru, desi nu m-am gandit, chiar aduce putin-putin cu Vette-ul 3 :twisted: |
A FOST A DOUA SI ULTIMA OARA CAND MI S-AU STERS POSTURI; ACUM AM FACUT-O EU INSUMI.
|
maserati biturbo ?
|
Maserati Ghibli :?:
|
klar k e greu pt k astea tot seamana intre ele...
o fi mai vechi 224 innoit sau Biturbo..cine shtie :D desi dupa aripi Hondaru shtie :twisted: |
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
cand am apasat pe poza mi`a scris asta :shock: The selected Attachment does not exist anymore :?:
|
Da-i acum, ca merge
|
|
Te pricepi nu gluma. E Mercury, dar nu e Cougar
|
Montego
|
Nu, nu e Montego. E de prin anii 1970
|
1 Attachment(s)
nenea Grecu e 1970 Mercury Montego Cyclone (poate chiar 429 Cobra Jet 4 speed) :chainsaw:
deci Montego e modelul de baza..cyclone e varianta EDIT: crezi k o recunoshti dk ii pun si sunetul :P schimbati extensia xls in mp3 va rog... |
Greseala mea :oops: Ai perfecta dreptate, felicitarile mele :peace:
|
sau e Montego MX, dar baza e Montego...
don't mention it :hug: |
1 Attachment(s)
precizati si anul dk se poate pt k e destul de easy, fiecare an arata altefl..oricum voi alegeti :wink:
|
E cumva Chevrolet sau Pontiac??
|
Va sa zica ai incercat si ai nimerit-o :P
Chevy este, mai departe te descurci, nu :?: :lol: |
Chevy Impala, da` nu stiu anul
|
1 Attachment(s)
asta e usoara pentru unii
|
pai scrie pe ea nene... camaro SS Cabrio
|
Re:
Quote:
|
pai a mea era Impala din 68, si dk ai fi incercat roadmenace ai fi aflat :twisted: era cea mai simplaaa chestie
aha auzi?? Hondare cum sa fie Camaro??? mai mai... :oops: e Chevelle SS cabrio of corse :P |
e ChevelleSS din `71
@Hondaru pe ea scrie mare SS nu Camaro :D daca te uiti la ora la care am postat poza iti dai seama ca nu prea am fost atent la detalii |
1 Attachment(s)
daka s-a tot pomenit de modelul asta, aku sa vedem cine-l ghiceste
:idea: |
Chevy Corvette din `53
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning