![]() |
Re: Accidente
masina ca masina... totusi.. cel putin o persoana aud ca a murit.. soferu.. condoleante familiei
|
condoleantze si din partea mea ... dar din cate vad pe masjina, era cat de cat tuned si bmw ... nu se potolesc asjtia ...
|
Era de Cj BMW-u ?
|
Yup...CJ 08 WOA!
|
Quote:
|
Quote:
|
Era instructor auto,tata a 2 copii mici, era singur in masina si a murit... condoleante familiei
|
2 Attachment(s)
accidentul de azi dimineata
|
3 Attachment(s)
In seara asta langa Cantemir
|
condoleante la cel cu bmw pacat de copii lui statea langa pe oasului langa portelanu
|
7 Attachment(s)
Sambata dimineata pe la orele 9-10, un prieten de al meu venid acasa din turda cu masina firmei(Ford Transit) in apropiere de Valcele, intr-o curba s-a lovit frontal de un tir...Din tir Fordu a fost proiectat intr-o Dacie care circula regulamentar!
Acul de la Ford era blocat la 130 km/h!Prietenul meu a fost in masina cu varul sau de 14 ani care din pacate a decedat in momentul impactului....a zburat prin parbriz...Soferul e in spital, in coma profunda....are numai 19 ani.... Asa ca aveti si voi grija ca la orice pas se pot intampla nenorociri...:(( Masinile (Fordu si dacia) au fost duse imediat dupa accident! P.S: CLAUDIU SA TE FACI BINE!!!!!!! |
1 Attachment(s)
Quote:
astazi cand veneam de la huedin pe langa alte vreo 3 accidente mai micutze... a fost si unu mai aiurea ... era intr-un sant un audi a4 break care era zburat cu spatele in sant si era lovit in partea lateral spate destul de serios si inca o masina chiar nu mai stiu ce era care era tot in sant tot in orientata tot in aceeasi directie ca si audiul... chiar nu inteleg ce s-a intamplat ... imi pare foarte rau ca nu am oprit sa ii ajutam pe saracii oameni (era recent accidentul cred) dar am reactionat mult prea tarziu ca aveam viteza si ne holbam la ei... sper sa nu se fi intamplat nimic grav, nu da alta dar dupa aceea (cand eram prin gilau) au trecut vreo 3 masini de la descarcerare si una de la salvare... :/ sper sa se faca bine baiatul cu tranzitul :| ii tinem pumnii |
Quote:
Dupa ce isi revine o sa fie judecat pt omor din culpa...cred.... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce am stiut lucra si io zilele trecute !
l-an trantit de un golf 4 care bineinteles n=-o avut nici pa dracu si era si scoasa din viteza masina :) |
in primul rand: condoleante ptr toate victimele de aici si in al doilea rand sa va zic (poze pun maine sper...): azi a intrat o proasta in mine din lateral cu o srn.... nu a fost grav dar faza e ca aia nici macar nu a pus frana..... frana a fost masina mea in care s-a oprit...macar m-am linistit cand am aflat ca i-a luat permisu 3 luni si i-a dat si amenda...... da oricum daca avea viteza mai mare cred ca o omoram ca in dreapta era prietena mea si daca patea ceva nush ce faceam.......culmea ca eram la 2 pasi de sectia 4 de politie :( si aia nici macar nu avea permisu la ea.... zic bine ca a fost doar atat....... si culmea e ca acu 2 zile scriam la un topic de femeile proaste de la volan..... (si mai coolmea e ca era si blonda...)
|
ca sa completez: era intr-o intersectie mai micutza langa banu manta unde eu aveam prioritate si aia nici macar nu s-a asigurat...
si din nou scuze ca io mis din buc dar am zis ca macar sa fiu solidar si sa va zic condoleante ptr celelalte accidente..... |
|
no comment.. pt cali..V6.. nice link
|
5 Attachment(s)
poze de pe WRECKED cu ''cotetze'' din RO
|
|
4 Attachment(s)
Quote:
aripa o mai indreptato asta sa poata duce masina pe roti(si capota ca era acordeon) motoru nu-i atins din cate se vede trebe vazut ce e la roata dreapta ca nu e la loku ei .telescopu nu curge da poate e miscat din bratz de kakat |
6 Attachment(s)
iti mai dau io o tura.. ca o cercetai personal... azi.. la mine la firma
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sa vad daca i schimb fatza sau o reface la fel cum era
|
1 Attachment(s)
10 caractere
|
4 Attachment(s)
Acuma 2 zile...cred...:rolleyes2 ...din fericire fara victime!
|
2 Attachment(s)
10 caractere
|
Bai frate ce am fazut pe pagina asta, numai accidente violente, uite unu si de la mine dar putin mai comic, doame ce minte au uni oameni :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=i6VDE55pXR0 |
5 Attachment(s)
Azi noapte pe dorobantilor in fata la VIP!Un mondeo de spania "a pierdut" controlu masini, incercand sa evite un caine :lol: !De fapt so luat in gura cu un mertan de italia, viteza, carosabil umed...si poc...multe masini lovite!
|
lol... ala cu mondeou negru din parcare o fost ieri la mine dupa piese :lol:
|
masina mea nu mai este :(..accident pe dabagau...distrusa in proportie de 75%....:(((
|
Ce s-a intamplat? nu ai pozE?
|
ne-a agatat o dacie, ne-a invartit si ne-a proiectat in sant si copaci...am avut mare noroc ca am scapat cu viata...nu am poze...
|
Asta ii important...fiarele se indreapta sau se inlocuiesc, dar viata nu ti-o da nimeni inapoi.
|
da asa e, dar urmatoarele zile sunt importante, pt ca nu toti suntem cum trebuie, voi sti mai multe luni...
|
foarte urat, adica eu am vazut ca te-ai "agitat" pentru ea si ai investit dragoste....nu o inlocuiesti? daca tot e 75%
|
nu cred ca mai am puterea, si banii majoritatea merg la leasing, oricum acum mai important e sa ne vindecam toti, lucru care inca nu e sigur, orice rugaciune a vostra conteaza...sunt terminat psihic, desi nu am fost de vina, nu ma incalzeste cu nimika...
|
Imi pare rau
daca ne poti spune si noua cine e la spital? te cred ca esti suparat dar vezi ca viteza nu e buna IMI PARE SINCER RAU |
sincer imi pare fff rau.....ma scutura frigurile cand aud de masini lovite ........bine ca ai scapat cu bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning