![]() |
Re: Octavia 2 tunata...
ce sa se mai auda merge bine nu am probleme ma pregatesc sa ii schimb jantele acu de iarna modificari nu am mai facut si nici nu prea cred ca o sa ii mai fac pentru ca nu prea mai am ce sa modific:D ms mult;)
|
Spune-mi si mie te rog de unde ti-ai luat jantele si cat au costat?
|
jantele sunt luate de afara nu sunt din tara iar pretul e de 1000 € cu tot cu cauciucuri
|
vand eu jantele de pe rs cu tot cu cauciucuri bune
|
salutare arata bine masina
ma intereseaza si pe mine eleronul de luneta, de unde si pretul |
www.skodatuning.ro de aici l-am luat pretul a fost in jurul a 320RON ;) merita face toti banii ms pentru aprecieri
|
In ce sens face toti bani eleronul de luneta? Estetic sau si oarecum functional..Merci
|
Banuiesc ca pur estetic. Arata chiar bine.
|
estetic si functional ca aerul nu mai coboara pe portbagaj ci este trimis drept;)
|
Re: skoda mea superba
o am de 1 an de zile ,as dori un sfat de la conducatori de superb mai vechi,ce parere avetidespre masina
|
super tare masina sa ai grija de ea.
|
ms mult ai grija si tu de ea sunt niste masini super fiabile si foarte bune din toate punctele de vedere
|
Hai Baieti Sugestii Pareri?
|
de eleron, poti discuta cand ai suspensie tare pe masina, ca la viteza mare sa nu iti apese spatele masinii, si sa te trezesti in curba ca iti fuge fata :shock::shock::shock:
|
Care stie unde imi gasesc bujii NGK?
|
sincer sa fiu nu stiu....ce zici te incumeti si tu la meeting?
|
alo alo cei galagia asta aici :D :)
|
salut,de ce nu ii scoti ornamentele alea cromate de la stopuri?ar da mai bine spatele fara ele.
|
nu stiu ce sa zic......mie imi plac.......:oops:
|
cred k imi cam vand si eu RSul meu la 250 CP... am gasit ceva client din pitesti sa vedem acum ce mai vrea.. si daca o vrea sigur!
|
ce sa zic spor la vanzare;)
|
Quote:
|
salut am si eu o intrebare motoarele de 2.0 140 cai au probleme sau isi merita bani vreau sa dau comanda de o octavia 2 cu acest motor puteti sa ma ajutati va rog
|
1 Attachment(s)
viitorul....
|
vb aceea..."viitorul suna bine!" ;)
|
nu am avut timp sa urmaresc toate comentariile,dar de ce e asa inalta?are pachetul drumuri grele?
|
ar prindeo mult mai bine putin mai lasata:D
|
gata baieti am pus jantele de vara:D sa vina meeting-ul........:D!!!!!!!
|
baieti ia ziceti si voi ce vopsea de etriere sa iau?
Rosie, Albastra, Galbena sau Verde? Galben zic ca se potriveste mai mult masina fiind crem...acum sa vad ce ziceti si voi.... |
galben sau verde zic eu
|
rosii sau verzi ;)
|
eu iti sugerez sa optezi chiar pentru un crem.
|
da dar nu gasesc si din cauza aia am optat pentru galbenul acela RS
|
Central - ai o masina de invidiat :D te felicit pt ea si sa o stapanesti sanatos :D bv .. parerea mea masina arata super ;) :D:D:shock::shock::shock:
|
mersi pentru aprecieri ;)
bafta |
Quote:
|
zicea unu de bandouri .. alea ar trebui vopsite si eu sunt de aceeasi parere si tzi`ar mai trebui nishe jentzi care sa fie macar cu un tzol mai mari si sa aiba ceva tenta de crom daca aproape toate ornamentele sunt cromate ....
....parerea mea... |
Quote:
|
jantele au tenta de aluminiu zic eu ca se potrivesc iar despre dimensiune nu are rost sa mai vb ca si asa sunt destul de mari;) bandourile o sa ramana asa ;)
ms oricum pentru sfaturi |
Bai ati fost la ceva intrunire Skoda? Dc nu mi-a zis si mie cineva ceva? :) Cum a fost cool?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:28. |
- Copyright 2026 4Tuning