![]() |
Re: BERTONE TURBO EXTREME
Quote:
Pentru ca nu-mi plac cei ce se umfla in pene aiurea .....eu nu m-am laudat ca am nu stiu cate sute de cai ...am spus clar ca am 240CP nu ca altii....nu stiu daca intelegi dar am o avresiune fata de cei care umplu net-ul de galusti doar pentru a-si face reclama.... Ce noroc??...daca masina aia a ta avea 450 CP si 650NM trebuia macar sa recuperezi ceva la Constanta dar tu ti-ai luat 4-5 masini la start si la finish erau 7-8 masini intre noi....asa ca las-o moarta ca nu e cum spui tu... Toti visati cai putere(verzi) pe pereti.....tu si restul ar trebui sa realizati ca acei cai puter nu cresc peste noapte ........e nevoie de un creier capabil la mijloc.....la orice ora i-ti demostrez ca eu cu 240-250CP pe integrala i-ti dau bataie de cate ori vrei tu.....problema e ca mi-a crapat cutia de transfer dar sunt dispus sa incerc si doar cu fata sa vedem care-i diferenta intre 450CP si 600NM si 240CP si 331NM....oricand doresti sunt disponibil..... PS.Zi-le alora care-ti luau interviuri la Constanta sa-i intervieveze pe cei care au facut masina(le) nu pe cei care le conduc.....per total parerea me e ca nu contati..... |
Quote:
de la 240 de cai ai tai se tot rupe cutia de transfer? |
Quote:
|
la orice ora i-ti demostrez ca eu cu 240-250CP pe integrala i-ti dau bataie de cate ori vrei tu.....problema e ca mi-a crapat cutia de transfer dar sunt dispus sa incerc si doar cu fata sa vedem care-i diferenta intre 450CP si 600NM si 240CP si 331NM....oricand doresti sunt disponibil.....pai zii
unde ne vedem?pe ce facem? |
GTA...iti cam place sa o arzi cu paru-n ochi...ce sa zic,esti campion absolut nici nu se pune problema,cred ca visezi noapte de noapte cursa aia,te scapi si in pantaloni, ce sa mai este un vis erotic pt tine faptul ca l-ai facut pe Dragos dintr-o intamplare...dar asta e,omu a spus care a fost motivul....iar tu in continuare o dai in sprite ;)
|
Quote:
PS. Pentru alte comentarii stupide astept PM. |
De ce .....momentan???
|
Quote:
|
Buna, as avea si eu o simpla intrebare, cu care sincer nu as vrea sa nasc polemici si insulte din nou pe aici!! ;) Cum se face ca de atata timp nu s-a reusit rezolva problema punerii puterii pe sosea la aceasta masina?! Este doar o curiozitate, sa nu ma omorati va rog!! Bafta in continuare cu masina(care e o bijuterie apropo ;) ) si spor la treaba!! :)
|
Quote:
e tot ce poate o tractiune fata. |
E bomba masina...dar raman fan calibra...bv GTA !!Respect
|
Si apropo....canibalule mai tine-ti gura...ai vreun bugatti vayron de vorbesti de altii????dute tare
|
Nu,dar pot avea oricum o masina mult mai tare decat o Skoda Octavia trend 2007(gri satin) asa ca daca esti vreun smardoi cu fusta cum te dai....propun sa iti vezi de skodita ta ....
|
Eu zic sa nu ne mai certam aiuea....
|
Quote:
LAUNCH CONTROL SI TC RACING |
1 Attachment(s)
Am Fost La Vmax In Germania Cei Ce Au Facut Motorul .pentru Mici Reglaje Revizie Si Testul Dyno
|
1 Attachment(s)
Inca Un Film
|
frumos......:D
|
Quote:
|
...mda....frumoasa...si la exterior si la "motoras"....in cat ia suta in momentul de fata?
|
Quote:
|
Quote:
|
aduc orice piesa pentru motoarele turbo si aspirat cu aplicatii pana la 750 hp
|
te dai cu o hayabusa pe distanta de 3 km? si cu avans 1 km ? :D fara miza,just for fun..
|
Quote:
|
sal, masina e frumoasa...dar...ar trebui sa inveti sa o controlezi mai bine...in filmuletele alea vad ca nici dreapta nu o tii :| daca te deranjeaza ce am spus poti sa ma injuri in PM
|
Quote:
|
Quote:
VA ROG nu va mai faceti de ras ,certandu-va ca niste caldarari in mahala pe teme puerile ! Aratati-va maturitatea din profil si altfel decat contorizand trecerea anilor...:( -Stiu domniile lor,cei vizati,la ce ma refer ;) |
Re: Opel Tuning : BERTONE TURBO EXTREME
Da...multumim...si speram ca sfatul sa-si atinga scopul.
|
Quote:
|
Va multumesc amandorura pentru intelegere , o zi buna si calma tuturor :) !
|
mult succes cu proiectul tau!
telul tau este sa o duci la limita mecanica? ps: frumoase filmarile ;) urca frumos! |
frumos frumos , masina arata demential , atat la exterior cat si sub capota. Iar cat despre cursa cu CALIBRA , o spun ca si fan calibra si viitor proprietar de CALIBRA , fara sa imi sari in cap ai avut noroc, acolo a fost o gresala a UFO`ului altfel nu prea cred , dar decat atata galagie facuta aiurea mai bine ati repeta acea cursa sa vedem ce si cum :) sper ca nu am deranjat pe nime , iar daca am deranjat IMI CER SCUZE ! ! !
|
salut am si eu un bertone de 18 16valve si nu stiu ce modificari sa ii fac sa mai castig si eu ceva cai si nici cu cine sa vb despre asta
|
1 Attachment(s)
Salut am un opel astra bertone 2.0T si ma intereseaza si pe mine o admisie in turbina din inox ca cea din poza, daca se poate spun mi si mie unde ai facut o daca e ceva custom sau de unde ai cumparat o, ms:-P
|
Azi am trecut "in mers" pe langa "bestie"; era undeva prin Dr. Taberei, pe la Azzurro parca ... cred c-am vazut si un set de jante BBS Le Mans pe 18" la ea ... intr-un cuvant : bunaciune !!!
|
3 Attachment(s)
Poze mai pe indelete : se pare ca "sta" de ceva vreme :(
|
Quote:
|
cine stie...poate proprietarul este in "cantonament" :) stie el ce zic..oricum, frumoasa masina...chiar nu pot sa-mi explic ce s-a intamplat vs calibra aceea..diferenta cred k a facut-o 4X4...cel putin la plecare..mai apoi..nu stiu :)
|
Vedeam UFO-ul inca din clasa a 9-a cand ieseam de la liceu in fata la "Shogun"..mamaa ce ma mai fascina,cred ca are "o vina" ca am ajuns acum sa detin un bertone:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning