Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii.html)
-   -   Reclamatii - "Aberatorii de success" (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/38216-reclamatii-aberatorii-success.html)

11KPO 27-07-09 14:03

Re: Reclamatii - "Aberatorii de success"

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2515730)
Dar respectul userilor pentru 4TuningRO unde este Adi ? Hai să lăsăm baltă discuţia asta, pe care-ţi promit că o s-o purtăm duminică, dacă vii la Craiova cum ai zis.

dar eu nu am nimic cu tine gabi, nu vezi ca, confruntarea este intre mine si d. SASHA

PS nu pot sa ajung nici duminica la Craiova pe 1 august este ziua ...cuiva, dar in cursul saptamanii sunt pe fiecare zi la Craiova , daca iti face placere sa stam de discutii pe mine nu ma deranjaza cu nimic, chiar imi face placere, stii nr meu de tel.

PS 2 acuzatile mele raman in continuare valabile

Gabi 27-07-09 14:32

Nici n-am spus că ai avea ceva cu mine. Cānd ajungi īn Craiova, dă-mi un telefon (ai PM), dar după 8 seara.

aleks 27-07-09 21:53

Quote:

Originally Posted by 11KPO (Post 2515754)
PS 2 acuzatile mele raman in continuare valabile

Eu sunt cel care se ocupa de secţiune, dar pentru că am lipsit o săptămānă unele posturi nu au fost şterse. Sasha īnsă este cea care penalizează userii acolo, pentru derapaje de genul celui făcut de tine. Scopul este acela de a menţine secţiunea exact aşa cum ne străduim să fie: cu mai putine posturi dar mai bine argumentate. Scopul este unul singur: să adunăm informaţii de la useri, cāt mai clare şi cāt mai bine argumentate.
Poţi considera că e o secţiune pilot,īncercăm să adunăm doar date concrete şi mai puţin postări cu orice preţ.
Linkul către care te trimisese Sasha īţi explica delatfel tare simplu motivul penalizării pe care ai primit-o atāt tu cāt şi multe alte zeci sau sute de useri, īn situaţii identice. Nu e o vendetă, e regula ariei respective.

11KPO 27-07-09 22:44

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2516735)
Eu sunt cel care se ocupa de secţiune, dar pentru că am lipsit o săptămānă unele posturi nu au fost şterse. Sasha īnsă este cea care penalizează userii acolo, pentru derapaje de genul celui făcut de tine. Scopul este acela de a menţine secţiunea exact aşa cum ne străduim să fie: cu mai putine posturi dar mai bine argumentate. Scopul este unul singur: să adunăm informaţii de la useri, cāt mai clare şi cāt mai bine argumentate.
Poţi considera că e o secţiune pilot,īncercăm să adunăm doar date concrete şi mai puţin postări cu orice preţ.
Linkul către care te trimisese Sasha īţi explica delatfel tare simplu motivul penalizării pe care ai primit-o atāt tu cāt şi multe alte zeci sau sute de useri, īn situaţii identice. Nu e o vendetă, e regula ariei respective.

pai atunci sterge postul facut de mine, ;a ce il mai lasi daca nu isi are rostu acolo ?

PS mai sterge si alte 15-20 de posturi ca tot ceva de genul ca ale mele sunt, eu nu imi apar postul ca spunand ca este un post frumos, da intradevar este SEC, recunos, dar atat am stiut eu sa spun, dar de la a face o greseala ca asta pana a mi se da 1 punct de infratiune mi se pare prea mult. maine poimaine mai fac o greseala , ne voita bineinteles, si ma iau un punt si bang, ban pe 7 zile, cum de fapt mi s-a mai intamplat, si in acel caz fiind nevinovat, si cum a zis gabi ...unde e respectul meu fata de 4t ??...ii raspund acum...daca nu ma interesa 4t nu stateam sa-mi obosesc degetutele sa mai postez si prin alta parte.....stateam si imi vedeam de threadul meu....si imi vindeam shit-ul meu acolo linistit.....si unde se ajunge cand ma intereseaza cu adevrat de 4t ?....bang/warn/infraction/ban....oricum am sa incetez sa mai postez ...pentru ca in felul acesta cu siguranta voi lua ban si sincer sa fiu si Gabi stie mai bine...nu prea mi-as dori treaba asta.....deci prin urmare sa inteleg ca nu trebuie sa mai postez ca e posibil sa iau BAN asa ca o sa stau cuminte in banca mea si am sa i-i indrum si pe altii pe care iam adus pe acest forum gen "comercing " caruia i-ati sters postul de cum a postat ......deci fratilor, ma refer la useri...NU MAI POSTATI CA VA LUATI BAN ...stai cuminti in banca voastra si vedetiva de treburile voastre...lasati comentatorii mondeni sa se ocupe de threadurile adevarate.

in continuare va urez o seara cu cat mai multi banati :rolleyes2

aleks 27-07-09 22:55

Quote:

Originally Posted by 11KPO (Post 2516841)
pai atunci sterge postul facut de mine, ;a ce il mai lasi daca nu isi are rostu acolo ?

PS mai sterge si alte 15-20 de posturi ca tot ceva de genul ca ale mele sunt, eu nu imi apar postul ca spunand ca este un post frumos, da intradevar este SEC, recunos, dar atat am stiut eu sa spun, dar de la a face o greseala ca asta pana a mi se da 1 punct de infratiune mi se pare prea mult. maine poimaine mai fac o greseala , ne voita bineinteles, si ma iau un punt si bang, ban pe 7 zile, cum de fapt mi s-a mai intamplat, si in acel caz fiind nevinovat, si cum a zis gabi ...unde e respectul meu fata de 4t ??...ii raspund acum...daca nu ma interesa 4t nu stateam sa-mi obosesc degetutele sa mai postez si prin alta parte.....stateam si imi vedeam de threadul meu....si imi vindeam shit-ul meu acolo linistit.....si unde se ajunge cand ma intereseaza cu adevrat de 4t ?....bang/warn/infraction/ban....oricum am sa incetez sa mai postez ...pentru ca in felul acesta cu siguranta voi lua ban si sincer sa fiu si Gabi stie mai bine...nu prea mi-as dori treaba asta.....deci prin urmare sa inteleg ca nu trebuie sa mai postez ca e posibil sa iau BAN asa ca o sa stau cuminte in banca mea si am sa i-i indrum si pe altii pe care iam adus pe acest forum gen "comercing " caruia i-ati sters postul de cum a postat ......deci fratilor, ma refer la useri...NU MAI POSTATI CA VA LUATI BAN ...stai cuminti in banca voastra si vedetiva de treburile voastre...lasati comentatorii mondeni sa se ocupe de threadurile adevarate.

in continuare va urez o seara cu cat mai multi banati :rolleyes2

Postul tau, si restul celor greşit postate săptămāna trecută pe sectiunea respectivă, au fost şterse īn cursul zilei de azi, n-ai verificat ;)
Cāt despre teama de banare, eu spun că nu prea aide ce să te temi, comparativ cu multitudinea de postări... nelalocul lor, să spunem aşa, pe care el aveai la īnceputuri, ai avut o singură perioadă de 7 zile īn care n-ai avut acces la postatul pe forum, discutată la momentul respectiv.
Să nu īngrozim userii īn stil inutil-alarmist şi să īncheiem te rog discuţia, s-au adus toate motivarile şi lămuririle necesare pentru problema pe care ai ridicat-o.

11KPO 27-07-09 23:12

am facut alt post in locul celui sters...si acum stau si ma gandesc ...oare imi va da http://www.craiovaforum.ro/images/smilies/f/ban.gif

sou...cu astea fiind spuse, pun punct aici. ma duc sa-mi vad de jucariile mele.

dolb 27-07-09 23:18

11PKO: asa cum zici tu " ce rost are postul meu..mai bine il stergeti" asa iti zic si eu: pai daca o sa ti-l stearga mereu..tu o sa postezi mereu si nu o sa inveti nimic din asta!..apoi..daca esti sanctionat iar si iar si iar..poate o sa te potolesti vreodata!

11KPO 27-07-09 23:25

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2516909)
11PKO: asa cum zici tu " ce rost are postul meu..mai bine il stergeti" asa iti zic si eu: pai daca o sa ti-l stearga mereu..tu o sa postezi mereu si nu o sa inveti nimic din asta!..apoi..daca esti sanctionat iar si iar si iar..poate o sa te potolesti vreodata!

asa zic si eu sa baneze si sanctioneze pe toata lumea, aici pe 4t au voie numai cei din cercul de prieteni ai lor si atat , incepatorii sa de duca...... ai dreptate ...am inteles ideea trebuie sa nu mai postez ca imi iau BAN

haideti sa incheiem discutia ca deja a devenit monotona.

Gabi 27-07-09 23:28

Eu zic că n-ai īnţeles nimic, sau te prefaci că n-ai īnţeles. Nu e vorba de cercuri de prieteni, aşa cum nu e vorba nici de īncepători. Chiar dacă eu sunt īncepător, nu īnseamnă că trebuie să mă apuc să postez doar de dragul de-a vedea lumea cāt de tare sunt eu şi cāt de repede apăs tastele (ţi-am dat un exemplu absurd). Dacă nu ştiu, stau īn banca mea şi mă documentez, iar abia cānd pot să-mi argumentez părerea, postez şi mesajul pe care mi-l doresc atāt de mult.

Cum spuneam şi mai devreme, o să discutăm problema asta live, şi poate vei īnţelege punctul meu de vedere (care, din īntāmplare, coincide şi cu al lui aleks, şi cu al Sashei, ş.a.m.d.).

dolb 27-07-09 23:31

Quote:

Originally Posted by 11KPO (Post 2516921)
asa zic si eu sa baneze si sanctioneze pe toata lumea, aici pe 4t au voie numai cei din cercul de prieteni ai lor si atat , incepatorii sa de duca...... ai dreptate ...am inteles ideea trebuie sa nu mai postez ca imi iau BAN

haideti sa incheiem discutia ca deja a devenit monotona.

gresesti! asa si eu eram amic cu gabi si viceversa.. .iar acum imi e cel mai mare dusman de pe forumul asta! pt ca atunci cand eram amici , a exagerat prin infractiuni! . Deci treaba cu cercul de prieteni/cunostinte..nu prea isi are rostul! atata timp cat nu spui ceva constructiv, prima oara se trece cu vederea, a doua oara se da warn..iar a treia oara se da infraction si numai asta o sa primesti !

Gabi 27-07-09 23:32

Ca o paranteză, poate eu sunt duşmanul tău, că tu al meu sigur nu eşti.

Noapte bunăăăăăă ! :-P

11KPO 27-07-09 23:37

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2516925)
Eu zic că n-ai īnţeles nimic, sau te prefaci că n-ai īnţeles. Nu e vorba de cercuri de prieteni, aşa cum nu e vorba nici de īncepători. Chiar dacă eu sunt īncepător, nu īnseamnă că trebuie să mă apuc să postez doar de dragul de-a vedea lumea cāt de tare sunt eu şi cāt de repede apăs tastele (ţi-am dat un exemplu absurd). Dacă nu ştiu, stau īn banca mea şi mă documentez, iar abia cānd pot să-mi argumentez părerea, postez şi mesajul pe care mi-l doresc atāt de mult.

Cum spuneam şi mai devreme, o să discutăm problema asta live, şi poate vei īnţelege punctul meu de vedere (care, din īntāmplare, coincide şi cu al lui aleks, şi cu al Sashei, ş.a.m.d.).

nici nu ma gandeam ca punctul tau de vedere ar coincide cu al meu cumva :lol:

deci sa ma fac inteles...am gresit DA am scris un post de KK, DA aveti dreptate, dar nu aveti dreptate in felul in care am fost santionat asta este problema am ajuns la concluzia ca trebuie sa i-mi iau jucariile si sa plec de pe acest forum......acum 1-2 luni am fost banat pentru ca am pus o poza pe forum....iarasi o nedreptate.. ACEASTA E PROBLEMA MEA

PS am tras concluzi ca orice greseala de a mea va fi santionata drastic urmarindu-se BANAREA mea...de asta discut eu aici ... nu cat de destept sunt eu in ale masinilor....si nici nu vreau sa ma dau destept....cand ma dadeam eu destept in ale masinior aveam o pisica din 93, cu motor de 2.5 24 v vanus..etc etc..dar nu aveam nici 1 leu in buzunar ca toti banii se duceau in ea...cand am incetat sa ma mai dau destept in ale masinilor ...am o masina bunicica si ceva banuti in buzunar ;)

PS 2 uite respectul moderatorilor fata de useri...ESPinoza imi cera sa va las in pace pe threadul unde am luat infractiune....cool =)))

aleks 27-07-09 23:41

Quote:

Originally Posted by 11KPO (Post 2516941)
nici nu ma gandeam ca punctul tau de vedere ar coincide cu al meu cumva :lol:

deci sa ma fac inteles...am gresit DA am scris un post de KK, DA aveti dreptate, dar nu aveti dreptate in felul in care am fost santionat asta este problema am ajuns la concluzia ca trebuie sa i-mi iau jucariile si sa plec de pe acest forum......acum 1-2 luni am fost banat pentru ca am pus o poza pe forum....iarasi o nedreptate.. ACEASTA E PROBLEMA MEA

PS am tras concluzi ca orice greseala de a mea va fi santionata drastic urmarindu-se BANAREA mea...de asta discut eu aici ... nu cat de destept sunt eu in ale masinilor....si nici nu vreau sa ma dau destept....cand ma dadeam eu destept in ale masinior aveam o pisica din 93, cu motor de 2.5 24 v vanus..etc etc..dar nu aveam nici 1 leu in buzunar ca toti banii se duceau in ea...cand am incetat sa ma mai dau destept in ale masinilor ...am o masina bunicica si ceva banuti in buzunar ;)

Te victimizezi inutil, toţi userii cu vechimea ta sunt sancţionaţi īn acelaşi fel. Numai userii noi sunt avertizaţi cu warn, tu eşti vechi aici, deja ne repetăm, te-am rugat să depăşeşti subiectul, s-au dat toate explicaţiile necesare.

B-11-AYG 29-07-09 17:33

Aberatii, posturi aiurea, posturi inutile, jigniri.
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...i/page-20.html

andi_cimpean 08-08-09 21:15

avem un tanar aici care abereaza cu succes de vreo 2 pagini incoace

https://forum.4tuning.ro/451-accident...e/page-43.html

DTH 11-08-09 11:14

Nu este ceva grav dar mai bine le zice cineva ceva la domni ca , pe viitor poate umplu postul altii cu aceleasi chestii ---> Masina F1- Home Made

andi_cimpean 14-08-09 17:09

https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...a-1310-an.html

Haos TOTAL... un user a venit si si-a prezentat masina pe topicul altuia...si cine intra, nu mai intelege nimic...

DEVIL's Style 15-08-09 04:42

Userul ionut24 a deschis topicuri la mai multe sectiuni masina mea de la diferite marci pentru a si vinde dvd urile de navigatie care le gasesti si pe torrente.

Un exemplu e aici : https://forum.4tuning.ro/130-masina-m...ia-2009-a.html

dragos_rsp 15-08-09 13:08

Userul Raul_wst, are un limbaj nu tocmai potrivit pt acest forum...si nu stiu daca isi avea rostul interventia lui.

https://forum.4tuning.ro/530-firme-pi...e/page-14.html

DTH 19-08-09 17:15

Userul SKR* face offtopic aiurea si intentionat , i-am spus frumos sa numai faca offtopic dar vad ca vorbesc cu peretii si nu ca sa ma asculte pe mine ca nu eu sunt moderator sau ceva de genul dar pur si simplu numai stiu ce sa postez aici :

1. 4 Litere

2. Joc cu masini fara sfarsit

Multumesc ...!

Danutz Bratosin 19-08-09 17:27

In acelasi topic, Joc cu masini fara sfarsit pozele puse de Julaikos respectiv SKR* mi se par cam exagerat de mari:|

Sasha 19-08-09 17:34

rezolv eu problema asta.

B-11-AYG 31-08-09 13:00

https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esa...x/page-10.html

vrea sa ii fure clienti, urat.

AnDrEiCa 06-09-09 21:49

Mi s-a inchis un topic de catre Sasha pe motiv ca ar fi o aberatie..aruncati si voi un ochi si spuneti daca vi se pare ca este chiar o aberatie ,si ca merita sa fie inchis. Imi pare rau ca s-a ajuns aici dar chiar nu mi se pare o aberatie topicul asta!https://forum.4tuning.ro/32-poate-inc...ml#post2616558

aleks 06-09-09 21:56

Poate nu e o aberaţie, aici e o chestiune de părere personală, dar e un topic cu putină utilitate, la fel ca şi cele cu: ce fel de parfum aveţi, ce săpun folosiţi, ce culoare au adidaşii voştri etc.
Nu e ceva personal, doar exprimarea a fost puţin mai plastică :)

AnDrEiCa 06-09-09 21:58

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2616628)
Poate nu e o aberaţie, aici e o chestiune de părere personală, dar e un topic cu putină utilitate, la fel ca şi cele cu: ce fel de parfum aveţi, ce săpun folosiţi, ce culoare au adidaşii voştri etc.
Nu e ceva personal, doar exprimarea a fost puţin mai plastică :)

Ok,deacoord cu ceea ce spui tu . Dar topicul ei cu " Cate persoane aveti in lista de messenger " nu e cam aceeasi chestie? O aberatie?

Sasha 06-09-09 22:00

ba da, tocmai asta ti-am spus mai devreme, ca o sa se inchida si celalalte topicuri care mie personal mi se par inutile:)

AnDrEiCa 06-09-09 22:05

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2616643)
ba da, tocmai asta ti-am spus mai devreme, ca o sa se inchida si celalalte topicuri care mie personal mi se par inutile:)

Tocmai ceea ce am vrut sa iti explic eu ,ca daca tie ti se par inutile nu trebuie sa le inchizi ,poate sunt alti interesati de ele

aleks 06-09-09 22:11

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2616664)
Tocmai ceea ce am vrut sa iti explic eu ,ca daca tie ti se par inutile nu trebuie sa le inchizi ,poate sunt alti interesati de ele

E politica 4t să ne mutam interesul de la topicurile cantitative la cele calitative, deci e ok decizia Sashei.

AnDrEiCa 06-09-09 22:13

M-am lamurit ,se pare ca numai cei mai vechi au dreptate ,noi astia mai noi si mai mici nu aveam voie sa suflam in fata voastra

aleks 06-09-09 22:14

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2616697)
M-am lamurit ,se pare ca numai cei mai vechi au dreptate ,noi astia mai noi si mai mici nu aveam voie sa suflam in fata voastra

40+ topicuri īnchise, printre ele e şi al tău, nu victimizarea e răspunsul corect, să ştii.

AnDrEiCa 06-09-09 22:27

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2616703)
40+ topicuri īnchise, printre ele e şi al tău, nu victimizarea e răspunsul corect, să ştii.

Daca tot se face curatenie generala sau va ajut si eu cu caetva topicuri de ale moderatorului Sasha,care nu au prezentat nici un interes din partea vreuni user
1)https://forum.4tuning.ro/283-discutii...utomobile.html

2)https://forum.4tuning.ro/219-masini-n...evolution.html

aleks 06-09-09 22:29

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2616724)
Daca tot se face curatenie generala sau va ajut si eu cu caetva topicuri de ale moderatorului Sasha,care nu au prezentat nici un interes din partea vreuni user

Mulţumim pentru sfat, acum cred că putem depăşi subiectul, ne descurcăm singurei cu moderarea la cāţi suntem īn echipă.

Gabi 06-09-09 22:37

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2616724)

Faptul ca te apuci sa cauti motive, nu te ajuta cu absolut nimic.

Undying_Renault 13-09-09 20:53

https://forum.4tuning.ro/61-provocari...ana-120cp.html

Si mai are inca unul mutat la sectiunea divertisment.. Nu aduce dovezi cu referire la "bolidul" sau... Nu zic ca nu are masina dar limbajul este total neadecvat pentru o provocare.. SI.. in opinia mea fara dovezi..(o poza macar sa vedem bestia in miscare :lol:)

aleks 13-09-09 23:01

Acel topic este īnchis acum.

vacaroz 14-09-09 01:09

am si eu o nelamurire. acum aproape un an am fost banatdatorita lui sasha pe motiv ca nu am numele complet pa profil si am o prescurtare. vad ca pe forum toti au ramas cu prescurtarile lor si cand spun asta ma refer si la useri cu cel putin dublul posturilor mele.ce sa intamplat cu asta? a picat proiectul?

B|shOp-VR6 14-09-09 09:33

Sincer.. daca ar fi dupa utilitate, ar trebui inchise Threaduri intregi :)

Psycho 14-09-09 09:57

nu prea cred ca ai fot banat pentru ca nu ai avut numele complet pe profil .

a fost probabil un cumul de infractiuni sau altceva

Lancer Evolution in...
Reason: Aberatii / Posturi Aiurea / Posturi Inutile
13-09-09 16:25 by aleks 1 / 15-09-09 16:25 https://forum.4tuning.ro/images/misc/redcard_small.gif Liderul clasei premium:...
Reason: A insultat alt/alti membrii
14-06-09 19:05 by aleks 1 / Expired https://forum.4tuning.ro/images/misc/...card_small.gif Liderul clasei premium:...
05-06-09 12:21 by aleks 0 / Expired https://forum.4tuning.ro/images/misc/...card_small.gif Profile Warning
Reason: Profil completat aiurea (oras, varsta, etc.)
01-08-08 18:17 by Gabi 0 / Expired https://forum.4tuning.ro/images/misc/...card_small.gif Skoda Octavia RS vs...
13-05-08 11:05 by aleks 0 / Expired https://forum.4tuning.ro/images/misc/redcard_small.gif BMW M3 Sedan vs. Lexus...
Reason: Limbaj neadecvat
24-04-08 21:23 by blazeyblaze 1 / Expired https://forum.4tuning.ro/images/misc/redcard_small.gif BMW M3 Sedan vs. Lexus...
24-04-08 21:22 by blazeyblaze 1 / Expired https://forum.4tuning.ro/images/misc/redcard_small.gif BMW M3 Sedan vs. Lexus...
24-04-08 21:21 by blazeyblaze 1 / Expired https://forum.4tuning.ro/images/misc/...card_small.gif BMW M3 Sedan vs. Lexus...
23-04-08 16:25 by aleks 0 / Expired

vacaroz 14-09-09 10:35

nu am sters din comoditate nici`un mesaj sincer dar uite dovada. cum multi au trecut la semnatura nume mai lungi gen bucuresti % budapesta nu vad cum era atat de greu sa treaca targu jiu cum au multi altii.
acum daca tot am intrat in subiect sa mai vedem ce au altii la semnatura si useri cu mai multe posturi de cat mine
foarte des intalnit C O N S T A N T A (e doar un ex numele de oras) si din cate stiu nu se foloseste cu caps lock si mai e si cu space intre ele sau de la tara, peste tot, la volan, drumul taberei si etc etc

All times are GMT +2. The time now is 10:03.

- Copyright 2026 4Tuning