Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   Skoda RS TFSI by DimSport (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/37897-skoda-rs-tfsi-by-dimsport.html)

BYG'u 12-05-08 23:11

Re: Skoda RS TFSI by DimSport

@zyx ... domnu u ti-ai mai facut ceva modif de cand ne-am dat noi ????a trecut ceva vreme din vara :))) vine sezonul si trebuie sa -mi scot si eu masina la "iarba verde"

@yoda... stiu ca singura data cand ne-am dat noi am cazut de acord ca nu e ceva concludent . cand iti scoti masina vreau sa ne dam ..concludent :)) bafta !

naka66vio 13-05-08 07:08

salut yoda.am inteles ca incerci un unichip.succes si asteptam concluzii daca se poate si este gata masina.chiar sunt f curios.nu vreau sa mai avem discutii in contradictoriu poate doar constructive.imi cer scuze public aici pt tot ce am zis urat sau nefondat.te salut

Zyx 13-05-08 08:16

@byg'u - da, mi-am mai facut, mi-am pus un soft mai domol :) Si, te-am intrebat si eu cam acelasi lucru de ceva timp... https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14987-ford-focus-st-vs-vw-golf-gti/page-53.html

yoda 13-05-08 08:24

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1530870)
salut yoda.am inteles ca incerci un unichip.succes si asteptam concluzii daca se poate si este gata masina.chiar sunt f curios.nu vreau sa mai avem discutii in contradictoriu poate doar constructive.imi cer scuze public aici pt tot ce am zis urat sau nefondat.te salut

ok am inteles, scuzele se accepta !:-)
dar nu inteleg ceva...de unde ai inteles ca incerc cu unichip?! :shock:
unichipul a fost montat si inca este DOAR pentru a monitoriza EXACT parametrii legati de buna functionare a motorului.cu vagcomul esti oarecum limitat deoarece tot ce vezi trece PRIMA data prin ecu.cu unichipul ne-am legat DIRECT la cativa senzori inclusiv clapeta.o sa fii surprins sa vezi ce balarii face clapeta, avansul, loadul sau presiunea.EXACT CUM II SPUNEAM SI LUI ALBUSH SUNT CONVINS CA NIMENI NU FACE UN SOFT CORECT PT ACEST TFSI.atata timp cat mergi cu un soft normal ecu-ul face corectiile de rigoare a.i. sa nu strice motorul chiar daca softul e prost.cu cat vrei mai mult aceste corectii nu mai sunt facute treptat ci brusc si putin aberant, de genul inchiderii clapetei.
stiu ca vei spune ca exista o minune de soft facuta de unu', in special, care merge beton. nu ma mai obosesc sa conving pe nimeni de nimic.doar atat spun ca in momentul in care masina mea este reglata cum vrem noi linistit te astept cu acel k 04.bafta si sper sa-i dam de cap cat mai repede!;)

yoda 13-05-08 08:25

Quote:

Originally Posted by BYG'u (Post 1530497)
@yoda... stiu ca singura data cand ne-am dat noi am cazut de acord ca nu e ceva concludent . cand iti scoti masina vreau sa ne dam ..concludent :)) bafta !

sa fie...si abia astept si eu sa vad rezultatul!:-P

Lucian 13-05-08 12:34

Yoda ... user tau apara ca fiind ... banned ! WHY ?

Doc 13-05-08 12:49

De curiozitate cine la banat si de ce?

bogdan_wrc 13-05-08 12:52

cred ca are ceva de-a face cu asta:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...54#post1531054
dar culmea e ca doar el a primit ceva...

Lucian 13-05-08 13:13

Si uite asa ti se pune pata si te intrebi cine si ce a fumat de a lasat pe aproape oricine cu drept de ban pe forumul asta ....

yoda 13-05-08 16:15

multumesc pentru sustinere.datorita unor prieteni bine intentionati si a faptului ca nu am aberat sau injurat pe nimeni banul a fost scos! ;)
la mai mare!

naka66vio 13-05-08 17:41

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1530900)
ok am inteles, scuzele se accepta !:-)
dar nu inteleg ceva...de unde ai inteles ca incerc cu unichip?! :shock:
unichipul a fost montat si inca este DOAR pentru a monitoriza EXACT parametrii legati de buna functionare a motorului.cu vagcomul esti oarecum limitat deoarece tot ce vezi trece PRIMA data prin ecu.cu unichipul ne-am legat DIRECT la cativa senzori inclusiv clapeta.o sa fii surprins sa vezi ce balarii face clapeta, avansul, loadul sau presiunea.EXACT CUM II SPUNEAM SI LUI ALBUSH SUNT CONVINS CA NIMENI NU FACE UN SOFT CORECT PT ACEST TFSI.atata timp cat mergi cu un soft normal ecu-ul face corectiile de rigoare a.i. sa nu strice motorul chiar daca softul e prost.cu cat vrei mai mult aceste corectii nu mai sunt facute treptat ci brusc si putin aberant, de genul inchiderii clapetei.
stiu ca vei spune ca exista o minune de soft facuta de unu', in special, care merge beton. nu ma mai obosesc sa conving pe nimeni de nimic.doar atat spun ca in momentul in care masina mea este reglata cum vrem noi linistit te astept cu acel k 04.bafta si sper sa-i dam de cap cat mai repede!;)

nu o sa zic nimik de nimeni care face softuri si sunt convins ca ai dreptate in ceea ce spui.deocamdata nu pun ko4.pun tot ce trebuie inafara de turbina si ce mai trebuie pt conversie ko4.daca numi va place cum merge masina asa pun si ko4.o sa ne vedem chiar daca voi pierde chiar daca voi castiga fara nici o suparare.stiu ca inca nu sa scos nici 20 la suta din tfsi pt ca este relativ nou.dar va veni timpul cum a venit si pt 1.8t.te salut si poate mai vb.acum in mod civilizat:-P

golf4tunat 14-05-08 01:20

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1525928)
vad ca toti aveti o problema sau sunteti prost informati!de ce sa nu mai existe masina, ca nu inteleg?!am avut un accident cu un logan nu cu rapidul de Iasi!o aripa, o capota, un far ...de bun simt!DA MASINA EXISTA SI ESTE IN CONTINUARE CEL MAI TARE TFSI PE COD BWA...ASTA PANA LA PROBA CONTRARIE! ;)asa ca lasati speculatiile!momentan masina este inca in service pentru mici retusuri iar cand va iesi va fi gata din nou de start, asa ca daca o sa mai stai pana atunci putem sa ne vedem...da unde?!la mine sau la tine?!:lol:
intre timp multa bafta cu caii existenti si posibil viitori!8)

tare domle acest tfsi ... capitan peste toti ... cel mai tare in nici un domeniu nu va fi nimeni ... tot timpul e cineva mai tare ;)

BYG'u 16-05-08 17:25

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 1530897)
@byg'u - da, mi-am mai facut, mi-am pus un soft mai domol :) Si, te-am intrebat si eu cam acelasi lucru de ceva timp... https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=14987&page=53

da :P nu am vaz
eu.....vopsea :lol:. o sa povestim cand ne-om intalnii;)

naka66vio 19-05-08 19:59

Quote:

Originally Posted by Albush (Post 1526070)
imi pare rau.saptamana viitoare plec.dar poate avem ocazia la toamna.pai in bucuresti ca eu in bucuresti stau.te asigur ca nu o sa ramai mult timp cel mai tare pe cod bwa.o sa vina si proba contrarie.oricum felicitari pt masina merge f bine.chiar prea bine.si eu ca si tine am incercat mai multe variante de softuri apr,giac,revo,neuspeed si lam ales pe cel care mia placut mai mult.ciao

da baiete stiu ca ai ales jabba .d c?doar tu sti:rolleyes2:-P:lol:

yoda 21-05-08 16:45

inainte de a inchide acest topic vreau sa va spun ca am incercat f mult in decursul celor 2 ani de cand am avut masina.rezultate am avut si bune si rele dar toate cumulat au dus doar la un singur raspuns.... am vandut masina.
vreau sa multumesc in special lui Ceky pentru tot sprijinul dat indiferent de ora, zi, noapte, duminica sau joi.masina a fost in topul tfsi-urilor o perioada buna de timp si ma consider (si nu numai eu)un deschizator de drum pentru modificarea acestor motoare.
ultima data masina a scos 275 cp si 411 Nm pe dyno la Florin la Master tuner, prilej cu care il rog sa posteze acel grafic cat si comentariile lui vis-a-vis de aceasta masina.mentionez ca aceasta putere a facut-o cu presiune de 1,5 bari constant pana aproape de capat unde niciodata nu a cazut sub 1 bar!cu turbina stoc K03!!!
multumesc prietenilor care au fost alaturi de mine la acest proiect respectiv: Ceky, George OPC-Gollum, Doc, Florin Master Tuner, Czr, Pepy, Ilie BAUBAU, Emil si tovarasilor de "suferinta" cu motoare asemanatoare :Andrei Djorkaeff, Soava, Adi Cupra Galbena.
de asemenea multumesc si competitorilor si in special dusmanilor ce au reusit sa condimenteze aceasta perioada si tuturor le transmit multa bafta si atata timp cat la Master Tuner pe dyno nu o sa scoata nimeni mai mult de cei 275 cp/411 Nm masina RAMANE IN TOP!
voi reveni sper curand cu o noua masina muult mai potrivita acestui hobby.
cu stima si pace tuturor!

yoda 21-05-08 16:49

si in final...nu pot sa uit de fratele meu Vlad, Chioru', SXC, blazey-blaze...care a fost alaturi de mine inca de acum 6-7 ani in aceasta lume "controversata" a curselor!
mult respect frate!

yoda 21-05-08 16:51

si era sa uit de....alt frate putin mai mare si mai rau...George aka SonyScorpion!
p.s.abia te astept cu automata sa ne dam ! ;)

naka66vio 21-05-08 19:30

felicitari pt tot ce ai facut cu masina si succes cu cea noua

Zyx 21-05-08 20:05

Hai, frate, vroiam sa ne mai dam... sa vad si eu daca mai sunt in forma ... :)

mpa 22-05-08 10:40

Multumesc, ca ne multumesti si noua! A fost interesant. Oricum felicitari retroactive pentru masina si multa bafta cu ce urmeaza.

MadCow 22-05-08 11:28

a ramas in Bucuresti masina? daca stiam ca vrei s-o vinzi mai statem sambata sa vad ce poate (cand eram la Borla).

yoda 22-05-08 18:05

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1547442)
a ramas in Bucuresti masina? daca stiam ca vrei s-o vinzi mai statem sambata sa vad ce poate (cand eram la Borla).

pai cam de-aia tot te sunam...dar nu am vrut sa par insistent! :lol: ;) unde mai pui ca eram si opc-ul! ;)
da este in bucuresti la un dealer skoda. ;)

yoda 22-05-08 18:08

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 1546308)
Hai, frate, vroiam sa ne mai dam... sa vad si eu daca mai sunt in forma ... :)

sigur esti in forma...:D mult respect si tie...uitasem de tine !:oops:
cand am vandut-o a fost o decizie de moment si fff rapida..nu a fost nimic premeditat.pur si simplu dimineata am plecat cu ea iar la pranz am vandut-o!
cand o sa am o noua masina de fuga o sa ne vedem..insa sper doar sa o vezi nu sa ne si dam ! :twisted:

yoda 22-05-08 18:09

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1547338)
Multumesc, ca ne multumesti si noua! A fost interesant. Oricum felicitari retroactive pentru masina si multa bafta cu ce urmeaza.

caterincos ca intotdeauna!:D ar fi fost si mai interesant daca ne dadeam...asa macar de amorul artei!poate in viitor ne luam revansa.
bafta.

yoda 22-05-08 18:10

si nu in ultimul rand multumiri mai noului meu frate Dragos cu kadettul uga! ;)

zGb 22-05-08 19:20

bai alex...zici ca ai luat oscar ma...asa multumesti in stanga si-n dreapta :lol: te pup :D

ps : te faci om serios si-ti iei japoneza imputita? :twisted:

Lucian 22-05-08 19:51

.... L-ai uitat pe Dumnezeu si 4 Tuning ...

Doc 22-05-08 19:52

...the end. :)

GTA 22-05-08 23:32

Doctore ...da` ia spune-ne tu ce ai de gand sa-ti iei.....vreo "lucioasa" cu consum mic pana in 3000rpm sau vreun "cazan" cu motor de locomotiva.

Zyx 23-05-08 00:06

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1548218)
cand o sa am o noua masina de fuga o sa ne vedem..insa sper doar sa o vezi nu sa ne si dam ! :twisted:

Dar de ce speri DOAR sa ne vedem?! Hmmm... in cazul asta iti promit ca vei avea cu ce sa te dai daca speri ca vei evolua asa de mult! ;)

yoda 23-05-08 08:16

multumesc tuturor, multumesc lui Mircea nebunu care ne aude acu de sus, multum....hai ca am exagerat si nici oscarul n-am luat!asa ca sa termin cu o rima!
momentan luni sper sa-mi ridic masina de familie, respectiv un suv mai mare iar despre curse...capitolul nu s-a incheiat din pacate pt unii si din fericire pt mine!inca nu m-am hotarat!ceva este sigur...indiferent de masina , putere sau valoare va fi ceva EXCLUSIV pentru aceasta pasiune.nu voi mai incerca un compromis.oferte am gasit destule.ramane sa ma decid , sper eu intr-un timp relativ decent...altfel ma uita lumea, si nu vreau!

mpa 24-05-08 13:52

1 Attachment(s)
O dedicatie special.
Hope iz funny.
Inca odata bafta la urmatorul proiect de curse.

yoda 26-05-08 09:05

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1551357)
O dedicatie special.
Hope iz funny.
Inca odata bafta la urmatorul proiect de curse.

tare de tot..intamplarea face ca avem 2 pisici tip yoda! :lol:

Albush 25-06-08 21:02

ma faceti sa rad intr un mod in care nu am mai facuto pana acum.273 de cai doar cu soft evacuare si admisie!!!!!!!!!!!!!!1doamne fereste pei voi aproape ca faceti cat un soft pe o cupra care are ko4.ma baietzi ma voi va mintiti sinfuri cu firma asta master tuner si performantele acestui tfsi pe dyno.nu ma indoiesc ca nu ar merge ca masini de 273 de cai.dar sa aive 270 de cai e o mare mare aberatie pe care doar voi ati putea sa o credeti.pai doar din soft 73 de cai?si 130 de nm?sa fim seriosi chiar f seriosi voi batei la cur firme de renume care nu reusues mai mult de 50 de cp din acesti motor pe dyno reali.mai avetzi si alt tfsi cu ko3 care sa ava performantzele astora?inyrati si faceti reclama pe siteurile din usa domnule sa vada si ei de ce sunteti in stare sa coateti din tfsi asta 70 de cai.sau 70 de ponei orice.deci scurt!!!e imposibil testul acela dyno e un fals facut de voi si asta se stie ca nimeni ma refer la tuneri devotai grupului vag nu au putut face asta pe cand voi.............deci daca scriati ca are un 250 +/- mai ziceam dar prea ati sarit calul.la revedere si nu mio luati in nume de rau dar e practic si teoretic imposibil sa scoti 70 de cai din acest motor cu soft.astept replica dar ceva concret daca exista nu vb si oameni care sa de cur in sus ca de obicei

B11EAU 25-06-08 23:05

Vezi ca te contrazici singur: daca masina arata pe foaie 270 cp si trage de 270 cp ( ai spus ca nu te indoiesti de lucrul asta ), atunci de ce n-ar avea 270 cp? ;)

bluey 25-06-08 23:33

70Cp castig inseamna 35%
Inseamna asa mult pentru un turbo benzinar? soft , intake&exhaust.
Dizelul meu puturos a castigat 35% doar din soft si l-am masurat pe mai multe standuri dyno diferite.
Albush...Esti najpa :D

Albush 25-06-08 23:39

naspa esti u.iei apararea pt ca ai soft de acolo si u.da inseamna mult 75 de cai pt un tfsi cu ko3 evac si admisie si nu vb in necunostintza de cauza ca tine care nai idee ce inseamna un soft la tfsi.este un mot mai incapatzanat si este aproape de valorile care sar scoate dintrun cupra.iti zic sincer ca cu evacuare si admisie nu poate scate mai mult de 250 cp+.si cifra la nm la fel e f mare si neadevarata sincer.si am zis ca trage ca alte masin de 270cp poate nu intelege gresit nai vazut masina de 200 cp sa traga ca una de 240?

Albush 25-06-08 23:43

sunt lucruri pe care nici un tuner respectabil nu lear crede daca ar prezenta asta de ex pe vwortex si ar spune ca doar cu evac si admise care sunt irelevante pana la urma si doar soft sa scoti pe un ko3 275cp si 411 nm pai ar fi rebelatie pt tfsi pana acum si ar lua toate vanzarile pana acum undde umili tuneri de tfsi ca apr giac revo etc nu reusesc aceasta cifra

bluey 25-06-08 23:52

Quote:

Originally Posted by Albush (Post 1613297)
naspa esti u.iei apararea pt ca ai soft de acolo si u.da inseamna mult 75 de cai pt un tfsi cu ko3 evac si admisie si nu vb in necunostintza de cauza ca tine care nai idee ce inseamna un soft la tfsi.este un mot mai incapatzanat si este aproape de valorile care sar scoate dintrun cupra.iti zic sincer ca cu evacuare si admisie nu poate scate mai mult de 250 cp+.si cifra la nm la fel e f mare si neadevarata sincer.si am zis ca trage ca alte masin de 270cp poate nu intelege gresit nai vazut masina de 200 cp sa traga ca una de 240?

O masina stiu ca are greutate, putere si cuplu.
O masina de 200cp o sa traga ca o masina de 200cp :D
Si mai stiu ca 2 motoare identice nu vor raspunde la fel la acelasi soft.Diferente vor exista oricand.
Poate motorul lui Yoda a raspuns mai bine la acel soft.
Adica daca tu te dadeai cu Yoda si te facea desi tu ai 250cp spuneai ca are 250Cp dar trage de 270???
Am vazut 2.0tfsi doar cu evacuare si soft (facut la alta firma) care a dat 246Cp la Autotest pe dyno.
Si Yoda il facea destul de clar.Leonul negru al lui Djorkaeff.
Acum.... cine minte si cine e Toma Necredinciosul???

Albush 25-06-08 23:56

ok .vad ca tot pe a ta o ti .diferentza ca o masina sa raspunda intrun fel sau altul poate fi de 5 cp maxim sa zicem 10 aici e vb de 30.deci toma necredinciosul traieste?intelege clar ca nicaieri in lume nu sa scos valori de peste 260 de cai de nm nici numai vb.si romania e mama tuningului?sau cum.

All times are GMT +2. The time now is 02:50.

- Copyright 2026 4Tuning