Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   adVANTAGE MOTORSHOW 2005 (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005.html)
-   -   VANTAGE MEDIA TUNING SHOW 2005 ROMANIA (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005/3739-vantage-media-tuning-show-2005-romania.html)

XoRRo 29-03-05 20:17

mi se par corecte premiile

Psycho 29-03-05 20:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"gaju\"
de ce o mare prostie?
hai sa fim seriosi!nu am pus pentru ca am nu stiu ce motor ci doar pentru a sublimnia agresivitatea body-kitului.este ideea de design nu de putere.Apropo imi raspunde si mie cineva la o intrebare simpla?Spuneti-mi si mie o masina cu multi caluti care are o priza pe capota!cica \"se verifica\"functionabilitatea prizelelor\"(la show).oameni ati auzit de DE DESIGN SI AGRESIVITATE ?nu daca isi are rost priza sau nu?ce sa racesti?CILINDRII PRIJN CAPOTA?

gaj`ule mashina e ok .. respekt ptr usile tale .. esti un pic nebun .. dar .. renuntza la cele 6 tzevi ... pacat ... asculta si tuh parerea .. \"expertzilor \" in tuning ... si renuntza la ele .. e alegerea ta .. dar mai mult de 99 , 9 % din forum a zis k arata urat .. in rest ... OK

HAL 30-03-05 01:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
hal nu ai nici o nutiune de tuning...si subaru si evo VIII au priza fiindca pe acolo se raceste intercooleru...si Hyunday Santa Fe cdri are priza pe capota...deci LASA-NE , LASA-NE.
Nu emai tunat CTL-u decat GAJ-u...CTL-u are mult prea multe ceasuri si neoane...si un body kit cam simplu...ca sa nu mai vb de bbs-urile alea care nici nu se compara cu AEZ-urile de pe GAJ...usile nu le comparam, muzica nu o comparam...so...nu prea vad cu ce e mai bun CTL-u.
Oricum jurizarea au facut-o cativa oameni..trebuia lasat publicul sa aleaga, sau cel putin sa aiba un procent din voturi.
Oricum, Cristi, pentru multi tu esti adevaratul castigator :workout: :peace:

te-as ruga foarte frumosss sa citesti cu atentie mai intai ce am postat eu shi dupa aceea sa comentezi!
faza cu prizele pe capota nu eu am spus-o asha ca back off :evil: :evil:
shi nu face tu aprecieri gratuite la adresa mea ca ne suparam ok!!!
nu ma cunosti nu te cunosc asha ca abtzinete!!

HAL 30-03-05 01:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"hasky\"
domnule HAL cu tot respectul avetzi vreo idee despre notziunea de tuning...... daca da as vrea sa mi datzi si mie definitzia exacta nu impresiile de 20 de anisorii in domeniu.. astept raspunsul .. ca sa va pot da raspunsuriile pe care le doritzi..

dupa cate stiu eu firma hamann este o firma de t u n i n g ptr bmw asha ca nu vad cu ce am gresit cand am afirmat cele de mai sus!!
da,ca nu a fost facut de mana lui nu mi se pare un argument in a castiga,sau a pierde un concurs de tuning!! omu a ales varianta asta ptr ca este mai sigura shi a dispus de fondurile necesare!!
eu am tot respectul pentru ptr sad(wrc) ptr ca tot ce a facut e de mana lui.

tuningul se poate face in mai multe feluri finutz cu bun gust cum a fost ctlu,406 gri, sau grosolan,cu foarte mult prost gust cum au fost destule masini(nu dau nume)!

dar in fine nu vreau sa dau nastere la polemici care nu duc la nimic bun eu mi-am spus o parere pur personala shi cum gusturile nu se discuta, propun sa incheiem aici ca altfel ne vom contrazice forever.....

inca o data nu am vrut sa jignesc pe nimeni shi respect ptr totzi participantzii shi ptr masinile lor daca lor le plac totul este in regula ptr ca ei merg cu ele noi nu putem decat sa ne dam cu parerea!!

:peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

X-Ray-Eyes 30-03-05 02:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HAL\"
...eu am tot respectul pentru ptr sad(wrc) ptr ca tot ce a facut e de mana lui. ... :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

Merci frumos !
Tre sa dau o bere ?
:lol:

alexutzu 30-03-05 10:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
hal nu ai nici o nutiune de tuning...si subaru si evo VIII au priza fiindca pe acolo se raceste intercooleru...si Hyunday Santa Fe cdri are priza pe capota...deci LASA-NE , LASA-NE.
Nu emai tunat CTL-u decat GAJ-u...CTL-u are mult prea multe ceasuri si neoane...si un body kit cam simplu...ca sa nu mai vb de bbs-urile alea care nici nu se compara cu AEZ-urile de pe GAJ...usile nu le comparam, muzica nu o comparam...so...nu prea vad cu ce e mai bun CTL-u.

de ceasurile lu` CTL vad ca zici ceva, dar de tevile alea de tot ***u ale lui GAJ de ce nu zici nimic? de motoru` lu` CTL de ce nu zici nimic? ca e prea slab a lu GAJ-u????? (comparativ cu CTL).
frate sincer mi se pare absolut corect ca CTL sa ia marele premiu.....

daflyer_oradea 30-03-05 13:24

Daca se punctau toate, nu stiu cine castiga...in fine.Hal la faza cu intercooleru nu m-am referit la tine...numa in primele cuvinte ale postului.Si daca te-am jignit, scuze. nu asta intentionam.
GAJ is the Best...SA MOARA DUSMANII !!! :)) :peace:

XoRRo 30-03-05 14:29

cei din bucuresti tin cu CTL... cei din oradea tin cu GAJ.. asta e clar...

CT-03-ART 30-03-05 14:51

shi cei din CTA tzin cu WRC...deci juriul decide pana la urma nu oamenii \"de rand\"sa zic asha...asta e tot pe ziua de azi...

CT-03-ART 30-03-05 14:52

shi cei din CTA tzin cu WRC...deci juriul decide pana la urma nu oamenii \"de rand\"sa zic asha...asta e tot pe ziua de azi...

HAL 30-03-05 17:42

1 Attachment(s)
ptr sad(wrc) ce era cu asta :?:

te-am prins :lol: :lol: :shock:
cred ca ramasese de cand ai turnat fibra??? :lol: :lol:
masina este foooc oricum e marfa rau!
un pic fortzata bara de pe fatza cu dintzii aia dar daca tzie itzi place e ok!!!

daca pana la anu umblii putzin shi la audio,tv,gps etc premiul e al tau garantat! dar sa nu incepi shi tu cu 6 tzevi ca vezi ce se intampla :lol: :lol: :lol: :lol:

CT-03-ART 30-03-05 17:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HAL\"
ptr sad(wrc) ce era cu asta :?:

te-am prins :lol: :lol: :shock:
cred ca ramasese de cand ai turnat fibra??? :lol: :lol:
masina este foooc oricum e marfa rau!
un pic fortzata bara de pe fatza cu dintzii aia dar daca tzie itzi place e ok!!!

daca pana la anu umblii putzin shi la audio,tv,gps etc premiul e al tau garantat! dar sa nu incepi shi tu cu 6 tzevi ca vezi ce se intampla :lol: :lol: :lol: :lol:

cu \"aia\" doar ce shtersesem mashina...nici portbagajul nu era inchis...era in retushuri ....

XSW 30-03-05 17:52

tare astra, felicitari ! niste jante mai ofticate ceva interior si niste vinyl-uri scoase de pe ea (sau mai multe hehe) si ai o masina care se poate bate pt. premiu. O singura intrebare .. ce cauta sigla aia de honda intre gurile de aerisire de pe bord ? :P

CT-03-ART 30-03-05 18:34

o sa mai vedetzi sigla aia undeva peste 2 ani...undeva unde sigur va sari in evidentza...

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 30-03-05 22:10

peace!

cred ca lu-ati teapa dc ziceti ca tot Bucurestiu tine cu CTL!
Tin sa va anunt ca multi din Bucuresti tin cu WRC intrebarea e dc? vine si rasp uitate la sigla de pe luneta si apoi iti vei da seama!
Deci BUcuresti COnstanta Ploiesti si poate alte orase tin cu WRC 100%!
pana la rasp .................. :peace: :peace: :peace: si pt dusmani :2gun: arabi din Constanta se intorc lumea stie la ce ma refer!ELHABIB(SHM) si the company!:))

RoSonic 30-03-05 22:16

Re: peace!

Quote:

Originally Posted by \"SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER\"
... vine si rasp uitate la sigla de pe luneta si apoi iti vei da seama!

Aici gresesti....

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 30-03-05 22:18

dc care e greseala ca e MR sau ce?dc nu ne inghit cei din NSL si poate alte grupari asta inseamna ca nu ne inghit si colegi?
A si inca ceva e una din masinile sigla a MR-lui asa ca nu stiu ce ar fi rau!
mersi!

RoSonic 30-03-05 22:23

Pai tu ai zis ca motivul pentru care oameni din Bucuresti tin cu X-ray este ca are stikerul MR pe luneta...

si mi s-a parut o afirmatie gresita din 2 motive:

1. eu si altii care nu avem treaba cu MR... \"tinem\" cu Sadu pentru ca a facut o treaba mai mult decat excelenta din masina si de aceea il vedem castigator...

2. daca afirmatia ar fi adevarata.. ar insemna ca voturile, in mare parte, au fost date subiectiv, doar pentru sigla si nu pentru tuningul de pe masina.

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 30-03-05 22:30

eu nu am zis ca voturile sunt date numai pt sigla ca totu vine de la masina nu stiu dc mai este vro masina facut de manuta propietaruli sa fie asa!
Si te asigur ca am vazut masina cum a evoluat de la inceput cum a luat-o pana in prezent cand este UFO printre masini!unde mergem vine lumea si face poze si intreaba mai 1 ce masina e si porma zice ce frumoasa esti si dastea!
deci nu am zis ca lumea a votat numai pt sigla........si am vazut un vot acolo cum ar fi kitch masina asta ...e ala care a votat asa ori a votat la caterinca ori omu are vrun ferarri modificat rau de tot si nu isi permite sa se uite la masina asta!cam atat ca porma se zice ca postez pt am face multe posturi! :twisted:

RoSonic 30-03-05 22:42

Ok..
eu comentasem ce ai zis chiar tu... adica ai intrebat de ce tin din Bucuresti cu el... si ai zis ca raspunsul se deduce din uitatul la sigla de pe luneta....
Quote:

Tin sa va anunt ca multi din Bucuresti tin cu WRC intrebarea e dc? vine si rasp uitate la sigla de pe luneta si apoi iti vei da seama!
:lol:

oricum Traiasca SADU!!! si sa-si faca o data firma de tuning... sa ne faca si noua pe bani putini ce ne trece prin cap :twisted: :twisted:

VPR`u 31-03-05 02:32

SLaniCeanu // Nu mai vorbi prostii cu MR ca se supara SAD'u pe tine si nu e frumos ...

CT-87-ADY 31-03-05 08:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"VPR`u\"
SLaniCeanu // Nu mai vorbi prostii cu MR ca se supara SAD'u pe tine si nu e frumos ...

Da ce prostii a vb? K eu nu vad nici o prostie... :roll:

daflyer_oradea 31-03-05 10:25

Da...sa zicem.La faza ai cu moartea dusmanilor am glumit.Si mie imi place WRC-u, e super beton facutsi se vede ca a muncit mult de tot la ea.
Numai parte de sound nu are...sau ce putin eu n-am auzit-o, si ala e singurul minus.
Da ca nu as fi oradea, cne stie....Oricum e peste CTL :)

X-Ray-Eyes 31-03-05 17:25

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"XS[DNiED
\"]tare astra, felicitari ! niste jante mai ofticate ceva interior si niste vinyl-uri scoase de pe ea (sau mai multe hehe) si ai o masina care se poate bate pt. premiu. O singura intrebare .. ce cauta sigla aia de honda intre gurile de aerisire de pe bord ? :P

I-am adus-o lui Hondarul ca Bonus ptr Flame Throwerul pe care mi l-a adus din USA !

Uite si dovada ca sa nu ai dubii.

:peace:

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 02-04-05 13:42

hm...

VPR da ce prosti am zis eu sau ce am zis si nu trebuia?din toti vad ca nu a obiectat nimeni! :ballbounc

XSW 02-04-05 17:39

cool, ma bucur ca nu ai puso acolo special, e prea misto masina pt. treburi din astea ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:30.

- Copyright 2026 4Tuning