![]() |
S-a ajuns prea departe...
|
:twisted: :twisted: :2gun: :chainsaw: :pistoles: :bat: :pistoles: :twisted:
|
Femei, barbati, pensionari, copii, sugari... turnatori pot fi mai multi... Hai sa nu ne luam de femei... Tot asa de bine pot opri si niste baieti de cartier mai slabi de ingeri care la aparitia carnetului spun tot de-a fir a par. Noname, nu ai dat un exemplu prea bun...
|
mmmdeah... decat deashtia mai bine fara... intr-un final sper sa ramanem la maxim vreo 10-15 mashini pe noapte shi sa fie oameni de incredere ca asha la gramada nu mai merge...
|
tekno...da u ce ai cu fetele...??? ai cumva bucurii la sexul tare???? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pelvic_th
|
hai tekno ia zii sau tzie frica sa recunosti??? :?: :?: :?:
|
lol
nu am raspuns ca nu ama vut net... bucurii la sexul tare ama tunci cand e sexul meu shi e cu o femeie :lol: :lol: :lol: ma enerveaza pt ca 99% dintre ele is nishte proaste... shi tocmai alea 99% vin la curse... |
:shock: bah Hondare ... nu este chiar asa ... nimeni nu zice ca baietii nu toarna ... da eu unul daca ma toarna unul a doua zi ma duc si vorbesc cu cu el :bat: ... cu o fata ce sa ii faci mah? si poate tekno cand a zis ca nu vrea \"femei\" la curse ... poate nu se referea numai strict la genul feminin! daca intelegeti ce vreau sa zic!
|
mey cand spui femeie te gandesti imediat la probleme si obligatii... asa ca eu nu prea as vrea sa vad fete pe la curse din cauza asta... ce probleme ar putea sa apara la curse? pai orice problema ar apare este grav... corect? u cand plecam la curse lasam problemele acasa ca era mai sigur... nu trebuie sa te gandesti bai de unde imi iau eu acum cand vine garda femeia daca e proasta si se duce in alt loc decat am lasat-o eu ca sa vada mai bine? ... da stiu si o sa-mi spuneti pai o lasi acolo si te intorci dupa ea? pai cum dreaq sa o las acolo si sa ma intorc dupa o ora sa-mi faca capu patrat ca a inghetat sau ca nu stiu ce dreaq s-a intamplat? in orice parte as lua-o tot probleme inseamna... asa ca mai lasati voi fetele in pace ca sincer cand ma dau eu nu am timp sa ma uit la femeile de pe marginea drumului pt ca sunt prea concentrat la altceva... daca sunt femei acolo oricum nu am timp sa ma uit la ele nici de pe margine pt ca daca vin la curse vin sa ma uit si sa ma dau... nu ies la agatzat... asta o poti face foarte usor pe magheru sau intr-un club... nu trebuie sa risti un dosar penal ca sa agatzi o femeie... asa ca lasati-le sa doarma seara cand aveti planuri mari ca in somn nu fac probleme la nimeni.... poate doar patului daca sunt pe stop si au uitat sa-si puna tampon :lol:
|
da am fratizilor decat turnatori si fraieri mai bine vin cateva femei :?
|
asa e... sunt 100% de ACCORD (:P hondare) cu tine.... dar sa fie ori de treaba , ORI SUPER BUNE , ori amandoua :)
|
Eu am venit cu ea... dar nu o sa mai vin ca poate cine stie... ne toarna la politie... :D Poate o dau jos din masina sa ma dau si ea fuge repede la garda si suna sa vina sa ne prinda... si ce fac.. imi pierd permisul, nu?
Fiti bah serios cu femeile voastre... dak ele ar fi turnatoarele ar fi prea bine... k doar stim ca nu prea le duc capul... (misoginismul din mine) |
mda... si o mica completare ... :P ea face parte din sectiunea aia cu \"amandoua\" si buna si de treaba :P :P :P :P :D
|
mah omule... sa itzi zic pe lung... noi am blocat o strada... in ambele capete aveam oameni cu statzii.. ii lasam pe baietzi sa se dea... iar daca din vreun sens veneau mashini ii opream... shi dupa ce treceau anoshtrii ii lasam sa ishi continue drumu... in seara cu pricina a venit o femeie... cu o dacie... am tzinut-o sus pana s-au tras doi... apoi am lasat-o sa ishi continue drumu... cand a trecut pe langa noi in celalalt capat unde erau stranse toate mashinile un cretin.... figurant... a inceput sa urle la ea... intre timp a aparut politzia... & restu e istorie...
saptamana trecuta un preiten a vorbit cu un politzist... shi ala i-a zis ca tipa respectiva... s-a dus la prima benzinarie shi a sunat deacolo politzia shi i-a trimis pe noi... cum **** mea sa nu fi nervos pe femei shi pe figurantzi... |
1. Aia care vin cu fetele vin sa arate ce femei au!
2. Alea care vin, vin ca sa aiba ce sa barfeasca cu celelate fete! 3. Si mai vin unii cu femeile la curse ca sa se dea mari. 4. Si fffff rar mai e cate o gagica care chiar are in sange sofatul. 5. Si mai vin gagici care vin sa isi arate masina. 6. restul :) Asta e parerea ta aicad :P , ti-as recomanda sa stergi postul ptr ca o sa starneasca destule discutii mult prea aprinse ...... e alegerea ta... |
Mda sa sti ca eu am un fotomodel si tineam neaparat s-o vedeti toti... dar oare cum de nu ai remarcat-o dak era de expozitite?
Si intr-adevar am luat-o sa ma dau mare cu ce masina am si cat de jmecher sunt... doar ai vazut si tu ca sunt foarte smecher si figurant... iar masina mea... vre-un slk de intorc toti capul dupa el.. Si intr-adevar am mai zis... ea a venit ca sa aiba ce povesti la politie si sa se dea jmechera ca ea a fost la curse... Imi pare rau dak asta e parerea ta... si mai ales ca o generalizezi... |
LOL ati ajuns sa va certati din cauza lor... , aicad .... ai dreptate asa si asa.... ZI SI MIE CE E NASOL LA COSMINA (IUBITA LUI SHA)
NU GASESC NIMIK RAU LA EA>.... le are cu sofatul , nu zice nimanui nimik , nu are fitze.... ce mai... PE BUNE>.... E UN SUPER BUN EXEMPLU !!!!!!!! deci... mai sunt si fete ca ea... |
Bishop...nu cred k aicad se referea la tine in mod sprecial ....stim cu toti k nu ai venit cu prietena ta acolo sa te dai mare !! :peace:
...acum dk incepeti sa va certati din cauza asta chiar ma :x :x |
lool
shi mai is altele ca ea? |
....poate sunt si oamnei care vin sa se da mari cu prietenele lor ...dar Bishop sunt sigur k nu se numara printre ei ....
Cat despre COSMINA :wave:...numai cuvinte de lauda ...SUPER de treaba !!..conduce super !! ... p.s na k era sa uit sa spun :peace:.....norok k mi-am adus aminte !! :peace: |
IDEM ... alex :P
|
deci...tekno..ai shi u grija cum itzi bagi p in fetele de la curse..k au fost femeile lu fratimiu...shi dak vad posturile tale...cred k o sa mature cu tine pe jos :P :P :P
|
s-ar putea sa faca shi ele o mik excursie pana la cluj :P :P :P
|
Am fost si eu cu femeia la curse o singura data si mi-a ajuns si mie si ei.
Evident odata ajuns acolo am uitat si de ea si ca-i frig si ca bla bla bla. Am lasat-o jos si am fost sa ma trag. Dupa vreo 20 de min s-a strigat garda si a luat-o un tovaras cu masina lui ca eu nu o mai vedeam in invalmasala aia. Nu va spun ce scandalu draq am avut 2 zile. A ajuns si ea la concluzia ca dau 2000 de fete pe 20 de masini. Oricum una e una alta e alta si nu au ce cauta la curse decat fetele cu adevarat pasionate de fenomen. |
Re:
Quote:
|
Zip... ce femei? cand vin la cluj... apropos mah... venitzi careva la Rave Party anu' asta???
OFFTOPIC.... fa si u alt topic.... |
Re:
Quote:
Anyway, Cosmina e pe la punctul 4. Si as adauga eu 3 (ma dau mare cu o soferitza talentata) + 5 (imi arata masina) :P Bishop, mai vii cu pretena? Cand?? Trebuie sa se dea si ele, nuuu? p.s. pentru necunoscatori - \"a se da\" = \"a se machia, a se da cu ruj\" :wink: |
Acum k sa vi cu femeia la curse nu tre neeaparat sa fie femeia super pasionata de curse.Sunt situatii in care tu vrei sa vi si pe ea nu poti sa o lasi acasa asa k o iei cu tine k nu ai incotro.Eu zic sa nu va mai framantati atata cu femeile la curse,k le vreti k nu le vreti,oricum nimeni nu o sa tina cont de ce scriem noi aici.Respekt
|
mah... cine a zis ca noi scriem ca sa vada femeile?
|
Ajungeti la un consens. S-a ajuns prea departe cu afirmatiile de kko!
|
inchide topicu'... :P
|
vretzi sa-l inchid?
|
BISHOP 1. nu m-am referit la prietena ta, 2. cred ca ea se incadreaza la categoria 6. restul ( pe care toti au uitat s-o bage in seama)
....si restul include si fetele pasionate de sofer. Imi cer scuze dar eu am venit cu doua fete la curse si am testat pe pielea mea ce am zis in postul anterior. Poate ca am exagerat dar asa am vazut eu lucrurile, sper sa nu se mai supere nimeni. Oricum am ramas surprins ca tocmai tu te-ai atacat la faza asta. SI CHAIR NU POT SA CRED. dar in fine imi cer scuze din nou. postul nu am sa-l sterg ca sa raman invatatura de minte pentru altii. PS: COSMINA a fost catalogat f bine de SHA :) in fine incheiem subiectul aici. care mai are ceva de zis sa zica pe PM |
Topic inchis pana se linistesc apele !
|
topicul este deschis ptr aii dadreptul la raspuns si lui bishop , dupa care magazinul se inchide...:P ! iar apele sunt mai linstite ca niciodata va zic eu :)
|
S-au linistit apele
Aicad... nu m-am suparat pe nimeni... doar ca m-am simtit eu putin aiurea cand am auzit pt ca fie vb intre noi, eu cu FUG si cu SHA ce am mai venit cu prietenele... si na, m-am simtit nitel aiurea, atata tot. Sa fie liniste si pace.. SHA, prietena nu are ink permis... dar o sa-si ia si o sa le vedem :P Oricum.. pariez pe Cosmina, tu? :P |
hahahahahahahahaha v-am zis eu ca e liniste si pace
|
Bishop stiu ca voi trei ati mai venit cu prietenele dar stiu ca nu ati venit ca sa va dati mari cu ele sau alte chestii: prietena lui bogdan sta mai mult in masina decat afara, cosmina vine sa mai alerge si ea din cand in cand golfuletul, iar in cazul tau e altceva itz love i think sau ceva de genul asta (nu ca in restul cazurilor nu ar fi) .
Si imi cer scuze din nou poate trebuia sa fiu mai explicit, nu am vrut sa sune ca un repros ci ca o observatie. Si eu am veit la un moment dat cu prietena mea, care abia asteapta sa isi ia permisul ca sa se joace cu frana de mana, dar in acelas timp a barfit si cu prietenele ei si in plus chiar vineri seara au venit 2 fete cu lancia alba doar asa sa vada ce e cu evenimentele astea si au inceput sa se laude + vrajeli. Nu am vorbit aiurea dar poate ca am generalizat, si nu trebuia. Imi cer scuze. Sincer eu as vrea sa vad cat mai multe fete, dar sa le vad si la volan, nu doar pe margine, sau macar dand startul :D. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Am vb cu ea si cica are o Vectra B de 236 de cai :shock: . Nu stiu cum i-a numarat dar daca are macar pe-aproape de-atat va fi prima \"fetitza\" care sa ma \"faca\" :D Macar de-ar fi asa: de-a doua zi imi bag masina in service si n-o mai scot de-acolo decat cu un alt motor - unul VasileRoman6 :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning