![]() |
Re: Burn On Event la Tuning Show 2007
de prin "public"
dupa ce a intrat aox-ul spune cineva : " Mariuse, degeaba ai muncit 3 ani la ea ca tot nu trage " - Marius fiind proprietarul ursuletului T X A :-? sau intreaba cineva : de ce nu face AOX cerculete? raspuns : " masina e draguta asa...dar e prea tare in suspensii si amortizoare si o impiedica sa faca, plus ca nu prea ii tine frana de mana am vazut " =))))))))) |
am avut si eu langa mine unu care tot o dadea cu frana de mana ... ca nu tine frana de mana =))
oricum a fost de respectat ca a rupt aderenta de vreo 2 ori. felicitari pt show ! |
Initial si eu am crezut ca el zicea asta, dar el spunea ce ziceau aia prin public :))
|
Quote:
|
dragilor...
sunt unii care daca aluneca cineva si isi sparge capul, rad de se prapadesc... nu stiu de ce sa va bateti capul sa va ofticati de astfel de oameni... apoi: terminati cu "coae" etc, ca nu da bine de loc pe forum apoi: nu va mai laudati atat unii pe altii, ca a iesit misto, ok? sunt de acord ca baietii au facut spectacol grav, eu nu am fost acolo, dar am vazut acum filme... dar de laudat, mai usor, e deja exagerat. Dupa cum stiu, nu a fost nici un show care sa iasa nasol supravegheat de Florica, asa ca nu pricep de ce laudati atata, de parca uimeste cineva ca totul a curs asa bine... eu nici macar nu am trecut pe acolo, decat am tras o fuga cand am auzit ca a luat o masina foc. am ajuns, nu erau flacari, asa ca am plecat linistit. asa ca mai usor cu laudele, e perfect normal ca a iesit asa bine, era de asteptat, nu de laudat. as putea spune chiar ca e stupid sa stii ca e florica acolo si sa stai cu grija sau sa aplauzi ca a iesit misto. e normal sa iasa misto. |
Quote:
|
12 Attachment(s)
cateva filme facute de echipa anonymous.......
|
f tare RIP! multumim pt filme! (in special thnks echipei de pozat/filmat de la anonymous, EVL, Skillz si Walde)
|
marfa rau filmele ;)
|
super tari filmele:-) :tenisclap :tenisclap :clap:...felicitari;)
|
8 Attachment(s)
maximul este de 30 mb asa ca asta este tot ce am putut urca !!restul depasesc cu mult!! vizionare placuta!!:P scuze dc ramane imag in urma cateodata dar ma uitam la masini nu in camera!:))
|
:peace: Era un baiat dupa primul rand de carucioare care atunci cand a intrat aox u' a 2 a oara a stigat sa ii dea pe loc ...... niste baieti din fata ii zic ca e 4x4 .... la care el si ce daca :lol: :lol: :lol: ...ce am mai ras :lol: :lol: :lol:
Tin sa multumesc baietilor de la NSL ca m au lasat sa stau laga tractorasu ala sau ce era :peace: ;) |
1 Attachment(s)
Baieti..va multumesc mult de tot pentru spectacolul oferit sambata si drept omagiu adus cauciucurilor..am facut si eu un E30..sper sa nu fiu injurat de proprietarii de BMW-uri daca nu a iesit bine....again..VA MULTUMESC !..Imi pare rau pt MSK...Sper sa il consoleze..El a fost muza mea :oops:
|
-Foarte tare......a iesit un Rechin cu fata de Ursulet, capac la benzina pe stanga,,,,,,,,,si bila de foc pe parasolar. Ingenioasa ideea ......dar mai incearca ....mai sunt multe de invatat.
|
Quote:
|
Quote:
tin la randul meu sa multumesc celor 2 cluburi care au dat nastare acestui Show si anume a.c.s. Anonymous Motorsport si a.c.s. No Speed Limit si nu in ultimul Rand lui Sandu Sebastian care a fost mereu aproape! Tot la capitolul multumiri tin sa multumesc Participantilor si celor care au demonstrat ca stiu sa faca un show! + Celor care au stiut sa sara in ajutor! Tin sa multumesc publicului care a inteles ca fara bunavointa si disciplina nu se poate face nimic! si sper ca de acum inainte sa avem parte de public care sa stie sa se bucure si sa stie sa sustina un eveniment si sa ajute la buna lui desfasurare! Nu in ultimul rand tine sa mai multumesc Sponsorilor Nostrii si anume: Auto-Soft MBM Tuning Racing Nick Bucur Tuning Hipocrat 2000! (salvarea), chiar daca, din cauza traficului, a ajuns mai tarziu. Sper ca nu am omis pe nimeni, iar in cazul in care am facuto imi cer scuze! |
Quote:
|
cred ca se stie ce echipa a facut filmul care urmeaza sa apara!!!!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
si mult asteptatul film .......multumiri lui santos ,skillzu si nu in ultimul rand lui walderama
|
f f f tare.... bv skillzule santos si walderama !!! :D :D
|
e de colectie filmuletzu ala ;)
|
Foarte frumos montajul
|
Prea smecher filmul...:shock:
|
Quote:
|
ma voi cu ce program luati filmele ca mie mi se tot intrerupe si tre sa o ia de la capat :(
|
Quote:
|
foarte tare santos
|
nice movie...super cars...imi pare rau ca nu am fost acolo...acolo in mijloc...la cercuri...drifturi...nu mi-au permis reglajele masinii....priveam cu nostalgie acel fum de "gume"...simteam pana in talpi mirosul de ambreaj incins...aplauzele...fluieraturile publicului...
bravo baieti...bravo bmw... la mai mare...de 1 Mai...:D! |
shi mie mi se intrarupe:( o fi de vina conexiunea???
|
2 Attachment(s)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
super tare montaju!!! ;)
|
smecher montajul....bv santos
|
pentru cei care acuza probleme la download le repet vechea zicala : " un download manager bun te scuteste de o gramada de belele"
incercati de exemplu flashgetul .. si vedeti daca apoi va mai plangeti sau nu |
salut...
f frumos montajul imi puteti spune si mie numele melodiei din montaj va rog? |
Quote:
planetara e gata si asteapta next show. |
Bravo Nemilosu' :) mie mi-a placut ca erai bine-dispus...zambeai cand murise pe baricade. f bine! La urmatorul show poate iese mai bine. bafta.
|
Bravo pt toti cei ce au participat la show,cu masini, cu poze, cu filmari.A iesit ceva grozav,ceva de tinut minte.
Eu personal as fi vrut sa vad mai multi rechini pe acolo dar ma mira ca nu am vazut filme cu alte masini in afara de BMW si mustangul.Chiar nu le-a filmat nimeni sau nu sunt considerate demne de luat in seama? P.S.Sa nu mi-o luati in nume de rau,si eu detin "rechin" dar as fi vrut sa vad si alte masini ce fac,sau poate nu am gasit eu filmul cu alta masina cu toate ca le-am luat toate,cred.;) |
a fost un singur rechin..... in rest ... numa ursuleti cateva pisicute un m3 si mustang.. si un audi ... :D
|
Inseamna ca am vazut intradevar toate filmele care au fost postate,ms:lol:
|
4 Attachment(s)
Cel ce ne-a tinut pe toti in suspans si care a suferit cel mai mult :sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning